nasıl anlatsam nerden başlasam cooook heyecanlıyım. biliosunuz 20 Ekimde eşim varikosel ameliyatı oldu. regl dongum 32-34 gun olduğu için hemen anlayamadık. haftaiçi kan testi yaptırdım ve hamileyim :))) dr.dan geliyoruz şimdi, keseyi gördük. 5 haftalıkmış. canım arkadaşlarım hep aklımdasınız ve dualarım sizinle..
Oooo canım harika bir haber bu, tebrikler.Haydi Allah sağlık sıhhatle kucağına almayı nasip etsin.
arkadaşlar bir müjdeli haberde benden:))) hamileyim :))))))
canım ne güzel bi haber bu,herkesten güzel haberler almaya başladık,darısı bizlere inşallahAllah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım inşallah
nasıl anlatsam nerden başlasam cooook heyecanlıyım. biliosunuz 20 Ekimde eşim varikosel ameliyatı oldu. regl dongum 32-34 gun olduğu için hemen anlayamadık. haftaiçi kan testi yaptırdım ve hamileyim :))) dr.dan geliyoruz şimdi, keseyi gördük. 5 haftalıkmış. canım arkadaşlarım hep aklımdasınız ve dualarım sizinle..
cnm yanlış hatırlamıyorsam eşinin ameliyat tarihi bizim tarihe yakındı, güzel haber yakındır, ben inanıyorum canım..
gözünüz aydın allah tamamını erdirsin..ameliyat öncesi ve sonrası sperm sayınız kaçtı
evet canım bizimki de 30 ekimdi. Sizinkinin 20 ekim olduğunu görünce umutlanmadım değil haniinşallah bizler de güzel haberleri veririz.
ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm gözün aydın.
amin cnm darısı basına .. bu surecte o kadar cok sey oğrendim ki, sabretmeyi, çaresizliği, güçlü olmayı, sahip olduklarımın değerini.. belki kolay hamile kalsaydım şimdi olduğu gibi değerini bilemeyecektim. şimdi guneş daha bi aydınlatıyor dunyayı.. canım en yakın zamanda güzel haberlerinizi alırım. inan sevinçten de gözyası dokulebiliyormus :))
bu arada bu ay preseed jel kullanmıştım . belki bunun faydası olmuştur. dr.um rahim filmi çektirmemizin faydası var dio, eşim varikosel ameliyatı olmasının, annem camileri ziyaret edip adak adamasının.. sadece Yüce Rabbimin ol demesinin yeterli olduğunu biliyorum ve binlerce kez şükrediyorum..
hamilelik belirtilerine gelince regl belirtilerimden farklı diildi, kasık ağrısı, bel ağrısı vardı. her zamanki gibi annem yine rüyasında beni bebeğimle görmüştü :) cok sık tuvalete çıkıodum ki regl oncesi galiba şimdi oldum diye diye cok sık tuvalete cıkardım. ama cildim farklıydı, bunuda havaların soğukluğuna bağlamıştım. halsizlik vardı bunuda işyerinde cok yorulmama bağlamıştım. en belirgin ozelliği tabi ki reglimin gecikmesi oldu. o sabah hayalet gibi duran 2. çizgiyi gormemle mucizem başladı. 2 gunde 1 yaptırdığım kan testleri ile 233,522 ve 1159 u gördüm. Bu aksam dr.uma giderek keseyi de gördük. 2 hafta sonra da kalp atışlarını dinleyeceğiz sizlerde benim için dua edin olur mu ?
hamilelik belirtilerine gelince regl belirtilerimden farklı diildi, kasık ağrısı, bel ağrısı vardı. her zamanki gibi annem yine rüyasında beni bebeğimle görmüştü :) cok sık tuvalete çıkıodum ki regl oncesi galiba şimdi oldum diye diye cok sık tuvalete cıkardım. ama cildim farklıydı, bunuda havaların soğukluğuna bağlamıştım. halsizlik vardı bunuda işyerinde cok yorulmama bağlamıştım. en belirgin ozelliği tabi ki reglimin gecikmesi oldu. o sabah hayalet gibi duran 2. çizgiyi gormemle mucizem başladı. 2 gunde 1 yaptırdığım kan testleri ile 233,522 ve 1159 u gördüm. Bu aksam dr.uma giderek keseyi de gördük. 2 hafta sonra da kalp atışlarını dinleyeceğiz sizlerde benim için dua edin olur mu ?
sen rahim filmini ne zaman çektirmiştin.çok acıdımı.kimisi inanılmaz acıyo anestezili çektirin diyor kimiside adet sancısı gibi az bir acı hissediliyor gerek yok anesteziye diyor.sen özelde mi çektirdin yoksa devlet hastanesindemi.
cok sukur geldı bebısın canım cok sevındım ınan allah buyuk bak okadar stres yaptın ben dedım sana :) allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah
cnm eylülde çektirmiştim rahim filmini. özelde anestezili çektirmiştim. kişiden kişiye değişiodur mutlaka ama bu surec yeterince zahmetli daha fazla canım yansın istemedim. eğer çektirmediysen içinin rahat olması acısından dr.unla konuş ve mutlaka cektir bence.. cunku dr.umun dediğine göre tüplerim açıkmış ama hafif yapışıklıklar varmış ve rahim filmi çekilirken verilen ilaçla tamamen açılmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?