Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

inşallah cnmm inşallahhh.adetin 3.ve 21.günü ytapılan hormon testlerim ve rahim kalınlığına rahim şekline bakıldı normal hepsi.dedim ya bir tek ymurta takibi ve rahim filmi var yapılmayan.rahim filmi zaten aşılama düşünürsem mecbur istiyorlarmış o zaman.önümüzde ki ay adet olmazsam eğer ki inş olmam yumurta takibine gitmeyi düşünüyorum.yumurtalık rezervlerim yapılan hormon testlerine bakılırsa iyiymiş çok şükür.boyutları nasılmış yeteri kadar büyüyüp gelişiyorlarmı bir de ona bakalımibrahim suresi ve meryem suresini okutabileceğim bir kaç arkadaşım var ama o elmayı çekirdeğiyle çöpüyle nasıl yedricem eşime onu düşünüyorum.onun elmasının çöplerini ve çekirdeklerinide ben yesem olmaz mı

Son düzenleme:

canım herseyden önce duaların gücüne çok inanıyorum niyetimiz önemli birde geçen hafta cuma 41ayrı kişiden 41yasini şerif topladım çok şükür bu cuma güzel haber aldım,umreye hacca gidenlerden dua isteyerek ,peygamber efendimize hatimi serif hediye ettim (hamilelerden,yaşlılardan,hastalardan,ve gelen misafirlerimizden bol dua isterdim)bol bol yasini şerifi bebek olması niyetiyle okur,sadaka verirdim birde hayırlı işleri kolaylaştırmak için durumunuza göre hayırlı işler yapmayı adayın ALLAH daha çabuk işinizi kolaylaştırır demişti sohbette hoca bende diledim açıkcası çok sey denedim ama RABBİM hayırlı zamanı bekliyor yeterki sabredelim

canım ya biliyormusun bende rahim filminden korkuyodum 2ay takipten sonra aşılama dediğinde napıcam diye eşimle dün akşam konuştuk hatta eşimde inş.ona gerek kalmaz diyordu çok şükür ama dua edin çok korkuyorum hıııııı bu arada şifa niyetine diyerekten eşin yemezse sen ye napalım canım eşin sorun çıkartıcaksa benimki çok şükür yemişti:))))))))))

inşallah sıkı sıkı tutunacak sana bebeğin.elmayı yer eşim yemesinede en fazla kabuğuyla kendisini yer çekirdeğini çöpünü yemez:)onlarıda ben yerim artık napalım

inşallah sıkı sıkı tutunacak sana bebeğin.elmayı yer eşim yemesinede en fazla kabuğuyla kendisini yer çekirdeğini çöpünü yemez:)onlarıda ben yerim artık napalım

esraaaaacım canım hayırlı uğurlu olsun canım,Allah sağ salim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin, çok sevindim Darısı hepimize inşallah.

Ven_harcım istersen Meryem suresinin 41 defa okunan duasını da yapabilirsin canım. 41 defa ve günde bir kere okuyorsun,ara vermemen lazımmış,onun için adet olduğun zaman yerine başkasına okutman lazım canım. kaç kişiden duydum, Mereym suresine başladıktan sonra hamile kalmışlar.

Yine canım bi tane daha var,Bu topikte okumuştum. Cuma günü sela okunduktan sonra ezan okunana kadar 41 tane Kevser suresini okuyanın çocuk dileği kabul olurmuş. Ben de iki haftadır okuyorum Kevser suresini , Meryem suresine de bugün başladım . İnşallah dualarımız kabul olur hayırlısıyla

Allah tamamlna erdirsin inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına. Biliyor musun yaşadıklarlmız birebir aynı şeyler.2 sene önce ben de bebeğimi 8 haftalıkken karnımda öldüğünü öğrenerek kaybe1-tim ve buz gibi karlı bir kış günü kürtajda vedalaşıp ağlayarak eve döndüm karlar içinde yapayalnız.Eşim de yanımda yoktu O gün işi gereği uzaktaydl.Sonra bende homozigot mutant çıktı.Sebep bu diye düşündük.Eşim askere gitti geldi Varikosel ameliyatı oldu Ve geçen ay çift çizgiyi gördük. Hafif kahve engi akıntı m oluyordu.5.5 haftalıkken Dr. gittik. Keseyi ve bebeği gördü.Kesede hafif Şekil bozukIuğu var durum kritik dedi.Progestan takviyesi verdi çok şükür akıntıM tamamen kesildi ama hep bir tedirginim bir Şey olacak diye.
Allah hepimize hayırlısıyla bebeğimizi KucağımI za almayı nasip etsin inşallah.

ALLAH RAZI OLSUN cnm inan insanın yüreğine bir kez ateş düştümü acısı dinmiyor ,şimdi kaybettiğim bebeğimin yaşıtlarını görünce çok üzülüyordum ama imtihan diyecek söz yok günahlarımıza kefaret diye düşünüp olumlu düşünüyordum ama çok şükür inş.bugün bebişimin ne kadarlık olduğunu görürüz çok mutluyum ALLAHIM inş.isteyen herkese tez zamanda versin dün akşam ALLAHIMA binlerce şükrettim şükür namazımı kıldım ALLAHIMA teşekkürümü ettim buradaki arkadaşlarımın isimlerini aklıma geldikçe ve tümüne bol bol dua ettim ve hep edicem canım senin bebiş şuan ne kadarlık ,benim kahverengi akıntı 2kez çok az geldi şuanda birsey yok ama dua ediyorum problem çıkmasın cnm dikkat et kendine ev işlerini dinlene dinlene yap ALLAHA emenet olun bebişin ve sen eeeeee bizleride dualarınızdan eksik etmeyin

canımmmmmmmmm ALLAH RAZI OLSUN darısı sizlere inş.tez zamanda hayırlısıyla

esracım hayırlı olsun...Rabbım sağ salim kavuştursun bebeğini sana inşallah

neler yapıyosun canım,arada bi ceee de,sesini duyam emi!

Esracım hayırlı olsun inşallah hamileliğin. Güzel haberlerinin devamını dilerim, inşallah herşey yolunda gider ve 9 ay sonra alırsın yavrunu kucağına.
Darısı isteyen, dileyen, bekleyen bütüüüün arkadaşlarımıza olsun inşallah.

Bennnn ! hem de korunmayi birakir birakmaz hamile kaldim... esim benimle tanismadan 5 yil once ameliyat olmus sperm sayimi yapilmis doktor hersey normal demis...

amin canım amin ALLAH RAZI OLSUN tek temennim herkesin bir an önce yüzlerinin gülmesidir

canlım arkadaşlarım dün akşam sizler mutlu haberi vermiştim bugünde dr.gittik kan değerlerim 715.12 yükselmiş yani 3haftalık hamileymişim ALLAHIMA şükürler olsun ki ama daha erken olduğu için keseyi ancak cumaya görebiliriz dedi dr.ve ilaç verdi düşük tehlikesi için,kan sulandırıcı,folikasit,çok dikkat etmemi üstüne basa basa söyledi, şimdilik çok şükür sorun yok ama korkuyorum dualarınızdan eksik etmeyin

arkadaşlar bugün ayrıca, dr test yapıp olumlu görünce bana dua ettinmi diye sordu ?bende dürüstçe cevap vermek istiyorum aklıma gelen sadece arkadaşlarım oldu RABBİM onlarında yüzlerini güldürsün diye dua ettim dediğimde gülümseyerek dürüstce cevap verdin ya onlarda önemli tabi dedi dr.kanda gebelik oluşmuş net artık sevinebiliriz dediğinde o an dr.dua ettim eşimle ,doktorum epey güldüler :)))))))) ama şimdilik doktorum çok iyi ve ne yemeliyim,içmeliyim,nelere dikkat etmeliyim üstüne basa basa söyledi gercekten hoşumuza gitti neyse kızlar anlıcağınız doktorumda dua bekliyor bizlerden olumlu cevaplar alınca :))))))))

Bende ilk bebeğimi 12 haftalıkken kaybettim bu kez doktorum tedbirli davrandı daha takip aşamasında yumurtlama günümden itibaren progesteron kullanmaya başladım gebeliği öğrendikten sonra da 3 ay dolana kadar devam ettim kullandığım ilaç crinone jel içinde 15 adet var ben toplamda 7 kutu kullandım ilacı araştırın derim arkadaşlar ben çok faydasını gördüm ...

cnm hayırlısı ile inşallah keseyi ve bebeğide göreceksiniz cuma günü.dr.'unda dediği gibi lütfen çok ama çok dikkat et su bile alma tabiri caizseyemekmiş ev işiymiş hiç bir şey yapma.bırak eşin yapsın

Son düzenleme:

canımcım son adet tarihine göre hesaplandığında biz 7. hafta içindeyiz şimdi.benim doktorum için biraz kötümserdir demişlerdi nitekim kahverengi akıntıyı kanama olarak kabul etti.2 defa bir kaç damla kahverengi akıntım olmuştu doktora gidene kadar, alttan muayene ettiğinde birkaç damla daha akıntı oldu ve doktor ifadeleriyle açıkcası bizi epeyce tedirgin etti.hem iğne hem hap olarak progestan verdi ve ilk iğneyi hastaneden ayrılmadan yaptırdık ancak o iğne beni mahvetti, kaba etimden vurulan iğne 3 gün boyunca resmen sağ bacağımı felç etti, ağrıdan yanmadan duramadım ve gözüm yemedi ikinci defa aynı iğneyi kullanmaya.hapını aldım sabah akşam ve çok şükür bir daha akıntı olmadı bugüne kadar.Doktorum çarşamba günü gel demişti ama yine moralim bozulacak diye gitmeye korkuyorum açıkcası.Sanırım cumaya kadar doktor ziyaretimi erteleyeceğim. Sabırla bekleyeceğiz ve bol bol dua edeceğiz artık birbirimize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…