canım benim güzel düşün güzel olsun ama uzun zamandır kendin dr.gitmediysen gitmeni muayene olmanı tavsiye ederim ben geçen ay gitmiştim çok şükür birsey çıkmadı ama kafandan soru işareti kalkar stres yapmazsın ben bu ay yumurtlama takibine başlıcaktım ay deneyip aşılama demişti dr.çok şükür inş.saglıkla tutunur bebişim
bir bir hamile kalan ark.ların eşlerinin değerlerine ve kendi eşimin değerlerine bakıyorum hemen hemen aynı hatta bazılarınınkinden biraz daha fazla.buna rağmen hamilelik olmayınca bu sefer bende mi bir sorun var diye düşünmeden edemiyorum.gerçi yaptırmadığım bir rahim filmi çektirmek birde yumurtam yeterince büyüyormu yoksa yeteri olgunluğa ulaşmadan mı çatlıyor onları öğrenmem kaldı.hormonsal bir sıkıntı yok.fsh biraz dalgalı ama.biliyorum her şey kader kısmet ama işte insanın aklına gelmiyorda değil.cnm sen ibrahim suresini 7 ayrı kişi elmaya okuyor demiştin bu 7 ayrı kişi olmasa bir kaç kişi olsa herkes bilsin istemiyorum da.bir de elmanın hem sapı hem çekirdeği illa yenecek mi yemez ki benim kibir de meryem suresi süte okunup içiliyor demiştin yaptınmı sen bunları.
inşallah cnmm inşallahhh.adetin 3.ve 21.günü ytapılan hormon testlerim ve rahim kalınlığına rahim şekline bakıldı normal hepsi.dedim ya bir tek ymurta takibi ve rahim filmi var yapılmayan.rahim filmi zaten aşılama düşünürsem mecbur istiyorlarmış o zaman.önümüzde ki ay adet olmazsam eğer ki inş olmam yumurta takibine gitmeyi düşünüyorum.yumurtalık rezervlerim yapılan hormon testlerine bakılırsa iyiymiş çok şükür.boyutları nasılmış yeteri kadar büyüyüp gelişiyorlarmı bir de ona bakalımibrahim suresi ve meryem suresini okutabileceğim bir kaç arkadaşım var ama o elmayı çekirdeğiyle çöpüyle nasıl yedricem eşime onu düşünüyorum.onun elmasının çöplerini ve çekirdeklerinide ben yesem olmaz mı
canım ya biliyormusun bende rahim filminden korkuyodum 2ay takipten sonra aşılama dediğinde napıcam diye eşimle dün akşam konuştuk hatta eşimde inş.ona gerek kalmaz diyordu çok şükür ama dua edin çok korkuyorum hıııııı bu arada şifa niyetine diyerekten eşin yemezse sen ye napalım canım eşin sorun çıkartıcaksa benimki çok şükür yemişti:))))))))))
inşallah sıkı sıkı tutunacak sana bebeğin.elmayı yer eşim yemesinede en fazla kabuğuyla kendisini yer çekirdeğini çöpünü yemez:)onlarıda ben yerim artık napalım
Allah tamamlna erdirsin inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına. Biliyor musun yaşadıklarlmız birebir aynı şeyler.2 sene önce ben de bebeğimi 8 haftalıkken karnımda öldüğünü öğrenerek kaybe1-tim ve buz gibi karlı bir kış günü kürtajda vedalaşıp ağlayarak eve döndüm karlar içinde yapayalnız.Eşim de yanımda yoktu O gün işi gereği uzaktaydl.Sonra bende homozigot mutant çıktı.Sebep bu diye düşündük.Eşim askere gitti geldi Varikosel ameliyatı oldu Ve geçen ay çift çizgiyi gördük. Hafif kahve engi akıntı m oluyordu.5.5 haftalıkken Dr. gittik. Keseyi ve bebeği gördü.Kesede hafif Şekil bozukIuğu var durum kritik dedi.Progestan takviyesi verdi çok şükür akıntıM tamamen kesildi ama hep bir tedirginim bir Şey olacak diye.canım ARKADAŞLARIM şuan duygularım o kadar karma karışık ki şoktayım sanki, ama net sonucu yarın dr gidince öğrenicem karnımın içleri acıyor ,belim ağrıyor adet ağrısı gibi diğer gebeliğimde böyle olmuştu sonu hüsranla bitmişti 8haftalıkken kalbi durmuş kürtaj oldum birde arka arkaya leke görünce korktum inş. RABBİM HAYIRLISINI NASİP EDER DUALARIM SİZLERLE GOGİ,VEN-HAR, NEVA 7,ONLYZ ADINI SAYAMADIĞIM TÜM ARKADAŞLARIM
Allah tamamlna erdirsin inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına. Biliyor musun yaşadıklarlmız birebir aynı şeyler.2 sene önce ben de bebeğimi 8 haftalıkken karnımda öldüğünü öğrenerek kaybe1-tim ve buz gibi karlı bir kış günü kürtajda vedalaşıp ağlayarak eve döndüm karlar içinde yapayalnız.Eşim de yanımda yoktu O gün işi gereği uzaktaydl.Sonra bende homozigot mutant çıktı.Sebep bu diye düşündük.Eşim askere gitti geldi Varikosel ameliyatı oldu Ve geçen ay çift çizgiyi gördük. Hafif kahve engi akıntı m oluyordu.5.5 haftalıkken Dr. gittik. Keseyi ve bebeği gördü.Kesede hafif Şekil bozukIuğu var durum kritik dedi.Progestan takviyesi verdi çok şükür akıntıM tamamen kesildi ama hep bir tedirginim bir Şey olacak diye.
Allah hepimize hayırlısıyla bebeğimizi KucağımI za almayı nasip etsin inşallah.
esraaaaacım canım hayırlı uğurlu olsun canım,Allah sağ salim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin, çok sevindimDarısı hepimize inşallah.
Ven_harcım istersen Meryem suresinin 41 defa okunan duasını da yapabilirsin canım. 41 defa ve günde bir kere okuyorsun,ara vermemen lazımmış,onun için adet olduğun zaman yerine başkasına okutman lazım canım. kaç kişiden duydum, Mereym suresine başladıktan sonra hamile kalmışlar.
Yine canım bi tane daha var,Bu topikte okumuştum. Cuma günü sela okunduktan sonra ezan okunana kadar 41 tane Kevser suresini okuyanın çocuk dileği kabul olurmuş. Ben de iki haftadır okuyorum Kevser suresini , Meryem suresine de bugün başladım . İnşallah dualarımız kabul olur hayırlısıyla
şişşşşt canım arkadaşlarım size bir sır vereyim :))))))) bugün adetimin 29.günü 26.ve 28.günlerde az bir leke gördüm bir daha gelmedi ve umutsuzca test yaptım ne göreyim aylardır beklediğimiz çift çizgi, mevlam hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin, dilerim bu yolda mücadele edenlerin yüzünüde tez zamanda güldürür
Esracım hayırlı olsun inşallah hamileliğin. Güzel haberlerinin devamını dilerim, inşallah herşey yolunda gider ve 9 ay sonra alırsın yavrunu kucağına.
Darısı isteyen, dileyen, bekleyen bütüüüün arkadaşlarımıza olsun inşallah.
esracım hayırlı olsun...Rabbım sağ salim kavuştursun bebeğini sana inşallah
Allah tamamlna erdirsin inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına. Biliyor musun yaşadıklarlmız birebir aynı şeyler.2 sene önce ben de bebeğimi 8 haftalıkken karnımda öldüğünü öğrenerek kaybe1-tim ve buz gibi karlı bir kış günü kürtajda vedalaşıp ağlayarak eve döndüm karlar içinde yapayalnız.Eşim de yanımda yoktu O gün işi gereği uzaktaydl.Sonra bende homozigot mutant çıktı.Sebep bu diye düşündük.Eşim askere gitti geldi Varikosel ameliyatı oldu Ve geçen ay çift çizgiyi gördük. Hafif kahve engi akıntı m oluyordu.5.5 haftalıkken Dr. gittik. Keseyi ve bebeği gördü.Kesede hafif Şekil bozukIuğu var durum kritik dedi.Progestan takviyesi verdi çok şükür akıntıM tamamen kesildi ama hep bir tedirginim bir Şey olacak diye.
Allah hepimize hayırlısıyla bebeğimizi KucağımI za almayı nasip etsin inşallah.
canlım arkadaşlarım dün akşam sizler mutlu haberi vermiştim bugünde dr.gittik kan değerlerim 715.12 yükselmiş yani 3haftalık hamileymişim ALLAHIMA şükürler olsun ki ama daha erken olduğu için keseyi ancak cumaya görebiliriz dedi dr.ve ilaç verdi düşük tehlikesi için,kan sulandırıcı,folikasit,çok dikkat etmemi üstüne basa basa söyledi, şimdilik çok şükür sorun yok ama korkuyorum dualarınızdan eksik etmeyin
arkadaşlar bugün ayrıca, dr test yapıp olumlu görünce bana dua ettinmi diye sordu ?bende dürüstçe cevap vermek istiyorum aklıma gelen sadece arkadaşlarım oldu RABBİM onlarında yüzlerini güldürsün diye dua ettim dediğimde gülümseyerek dürüstce cevap verdin ya onlarda önemli tabi dedi dr.kanda gebelik oluşmuş net artık sevinebiliriz dediğinde o an dr.dua ettim eşimle ,doktorum epey güldüler :)))))))) ama şimdilik doktorum çok iyi ve ne yemeliyim,içmeliyim,nelere dikkat etmeliyim üstüne basa basa söyledi gercekten hoşumuza gitti neyse kızlar anlıcağınız doktorumda dua bekliyor bizlerden olumlu cevaplar alınca :))))))))
ALLAH RAZI OLSUN cnm inan insanın yüreğine bir kez ateş düştümü acısı dinmiyor ,şimdi kaybettiğim bebeğimin yaşıtlarını görünce çok üzülüyordum ama imtihan diyecek söz yok günahlarımıza kefaret diye düşünüp olumlu düşünüyordum ama çok şükür inş.bugün bebişimin ne kadarlık olduğunu görürüz çok mutluyum ALLAHIM inş.isteyen herkese tez zamanda versin dün akşam ALLAHIMA binlerce şükrettim şükür namazımı kıldım ALLAHIMA teşekkürümü ettim buradaki arkadaşlarımın isimlerini aklıma geldikçe ve tümüne bol bol dua ettim ve hep edicem canım senin bebiş şuan ne kadarlık ,benim kahverengi akıntı 2kez çok az geldi şuanda birsey yok ama dua ediyorum problem çıkmasın cnm dikkat et kendine ev işlerini dinlene dinlene yap ALLAHA emenet olun bebişin ve sen eeeeee bizleride dualarınızdan eksik etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?