anladım cnm.peki ne kadara mal oldu sana.
400 tl vermiştim. dr.unla konuşursan o seni en guvenilir yere yonlendirecektir cnm. bu arada rahim filmi regl olduktan 1 hafta sonra cekiliyor.
anladım ncm çok saol gece gece çok soru sordum sana:)
amin cnm. darısı senin basına :) stresim biter mi hiç benim:) bu hafta dr. um yaptırma desede artış duzgun mu diye kan testlerini yaptırdım, ne de olsa yazılanları okudukça yarı dr. olduk . bugun dr.keseyi gorunce cok guzel yapmışsınız, aferin ama 1 tane yapabilmişsiniz ikiz diil dedi :)) canım benim sen benim endişelerimi anlarsın ben yazmasamda olur di mi ?
cnm hayırlısı ile inşallah keseyi ve bebeğide göreceksiniz cuma günü.dr.'unda dediği gibi lütfen çok ama çok dikkat et su bile alma tabiri caizseyemekmiş ev işiymiş hiç bir şey yapma.bırak eşin yapsın
canımcım son adet tarihine göre hesaplandığında biz 7. hafta içindeyiz şimdi.benim doktorum için biraz kötümserdir demişlerdi nitekim kahverengi akıntıyı kanama olarak kabul etti.2 defa bir kaç damla kahverengi akıntım olmuştu doktora gidene kadar, alttan muayene ettiğinde birkaç damla daha akıntı oldu ve doktor ifadeleriyle açıkcası bizi epeyce tedirgin etti.hem iğne hem hap olarak progestan verdi ve ilk iğneyi hastaneden ayrılmadan yaptırdık ancak o iğne beni mahvetti, kaba etimden vurulan iğne 3 gün boyunca resmen sağ bacağımı felç etti, ağrıdan yanmadan duramadım ve gözüm yemedi ikinci defa aynı iğneyi kullanmaya.hapını aldım sabah akşam ve çok şükür bir daha akıntı olmadı bugüne kadar.Doktorum çarşamba günü gel demişti ama yine moralim bozulacak diye gitmeye korkuyorum açıkcası.Sanırım cumaya kadar doktor ziyaretimi erteleyeceğim. Sabırla bekleyeceğiz ve bol bol dua edeceğiz artık birbirimize.
canımcım son adet tarihine göre hesaplandığında biz 7. hafta içindeyiz şimdi.benim doktorum için biraz kötümserdir demişlerdi nitekim kahverengi akıntıyı kanama olarak kabul etti.2 defa bir kaç damla kahverengi akıntım olmuştu doktora gidene kadar, alttan muayene ettiğinde birkaç damla daha akıntı oldu ve doktor ifadeleriyle açıkcası bizi epeyce tedirgin etti.hem iğne hem hap olarak progestan verdi ve ilk iğneyi hastaneden ayrılmadan yaptırdık ancak o iğne beni mahvetti, kaba etimden vurulan iğne 3 gün boyunca resmen sağ bacağımı felç etti, ağrıdan yanmadan duramadım ve gözüm yemedi ikinci defa aynı iğneyi kullanmaya.hapını aldım sabah akşam ve çok şükür bir daha akıntı olmadı bugüne kadar.Doktorum çarşamba günü gel demişti ama yine moralim bozulacak diye gitmeye korkuyorum açıkcası.Sanırım cumaya kadar doktor ziyaretimi erteleyeceğim. Sabırla bekleyeceğiz ve bol bol dua edeceğiz artık birbirimize.
arkadaşlar bir müjdeli haberde benden:))) hamileyim :))))))
nasıl anlatsam nerden başlasam cooook heyecanlıyım. biliosunuz 20 Ekimde eşim varikosel ameliyatı oldu. regl dongum 32-34 gun olduğu için hemen anlayamadık. haftaiçi kan testi yaptırdım ve hamileyim :))) dr.dan geliyoruz şimdi, keseyi gördük. 5 haftalıkmış. canım arkadaşlarım hep aklımdasınız ve dualarım sizinle..
bu arada bu ay preseed jel kullanmıştım . belki bunun faydası olmuştur. dr.um rahim filmi çektirmemizin faydası var dio, eşim varikosel ameliyatı olmasının, annem camileri ziyaret edip adak adamasının.. sadece Yüce Rabbimin ol demesinin yeterli olduğunu biliyorum ve binlerce kez şükrediyorum..
canım benim dr.şuanlık çok iyi ve herseyi çok açıklayıcı konuştu yememe,içmeme kadar benim akıntıda kahverengiydi 1er damla iki ayrı günlerde geldi dr.sordum üstüne görme olabilir dedi ama daha önce düşüğün olduğu için progestan veriyorum dedi benimi korkutmak istemedi anlamadım folikasit kan sulandırıcı verdi canım senin kullandığın progestan jelini benim diğer gebeliğimde kanamam olup acile gittiğimde vermişlerdi sonra kendi dr.gittiğimde kızmıştı bu jeli kullanmayı tavsiye etmemişti bırakmıştım içimde çamur gibi kalmış temizleyip bana gösterdi ileriki zamanda kimyasal olduğu için iltihaba ordan yara sonra rahim yaralarına kadar gidiyo demişti içini karartmak istemem ama ilacı birkez daha araştır diyorum
arkadaşlar bir müjdeli haberde benden:))) hamileyim :))))))
aynen canım.benim eşimin ameliyatı geçen mayıstaydı. bizim sayımız iyiydi ama sıkıntımız morfolojinin %2 olması ve biraz da hareket düşüklüğüydü.nerdeyse bir yıldır bekleyen ve bir türlü transferi gerçekleşmeyen bir embriyomuz var tüp bebek merkezinde.ocak ayında onu koyduracağız diye düşünürken hamile kaldım.preseed kullanmıştık biz de ve oluverdi.
nasıl anlatsam nerden başlasam cooook heyecanlıyım. biliosunuz 20 Ekimde eşim varikosel ameliyatı oldu. regl dongum 32-34 gun olduğu için hemen anlayamadık. haftaiçi kan testi yaptırdım ve hamileyim :))) dr.dan geliyoruz şimdi, keseyi gördük. 5 haftalıkmış. canım arkadaşlarım hep aklımdasınız ve dualarım sizinle..
canım biz değerlerin ne oldugunu bilmiyorduk doktorlar da baştan savmak için bir iki bişey söyleyip yolluyorlardı bizi. cocuklugumdan beri 5 tane kız arkadasım var sürekli görüşürüz. hepsi ikinci ya da üçüncü cocuklarına hamile kaldılar herkes bi beklenti içinde. kendimi eve kapattım. moralimi bozan insanlarla görüşmedim bunlar ailemden de olsa. eve gelip ağlıyordum eşime coğu zaman belli etmiyordum ama arkadaslarımın birer birer hamilelik haberleri gelince evde hıçkırarak ağladığımı yalvardığımı biliyorum. bi de benden sonra evlenip hamile kalanlar cabası tabi. en son vardır Rabbimin bildiği var dedim. teslim oldum. cocuk soranlara Rabbim bilir dedim konuyu kapattım. Hz İbrahim bir evlat ister ve sürekli dua ederdi: Rabbena heblena min ezvacine ve zurriyetine kurrate a'yunin. Rabbim bizlere gözümüzün aydınlığı olacak eşler ve zürriyetler (evlatlar) bağışla. sürekli namazlarımda bu duayı tekrarladım. hersey bahane Rabbimize teslim olunca oluyor arkadaşlar. hersey dua, dua, dua. ama sebeplerle de amel etmek lazım. tedbiri alalım sonra Allaha dayanalım. inşallaj hayırlı haberlerinizi alacağım bende en yakın zamanda:) dualarla sizi destekliyecem inşallah.
ayyyy canım ya çok sevindim çok :))))))ben daha keseyi göremedim cumaya ama hayırlısı inş.ne güzel arka arkaya güzel haber almak hani umutsuz kalan arkadaşlarımıza ,umut olucak gercekten arkadaşlar bakın teker teker sıraya giriyoruz haydiii sırada kim var bakalım :))))
poyrazz meltemmm canımmm inanmıyorum çok güzel haber buu sabah sabah bu hafta 4 hamiş haberi aldık hergün biriniz bizi umutlandıyorrr çok mutlu oldumm arkadaşımm alllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn darısı bizlere olsun inşalah hemen yazıyorumm listeye adını öptümmm:)
canım benim cok cok saol guzel dileklerin için.. hep hayal kuruodum olunca ilk bu kişilere soyleyeceğim, kk'ya soyle yazacağım diye :)) hani cok hazırdım ama 2. çizgiyi gordukten sonra kendimde diilim sanki.. hala bende inanamıyorum, ilk kan testini yaptırdım ya hastanede karışmışsa, yanlışsa dedim:) her gun idrar testi yaptım evde. az beklemedik bu 2. çizgiyi :)) canım inşalllah tez zamanda haberini alırız seninde. preseed kullanmışmıydın hiç? bi denesen bu ay belki vesile olur ne dersin?
mrhabalar.canım çokk sevındım hayırlı ugulu olsun inş bebişin sağlıcakla alırsın kucağına inş.bizlerede dua edin ben cok gıremıyorum sayfaya ama lutfen bizleride benıde unutmayınn.çok gıremedıgımden tedavı surecınızıde bılmıyorum bıraz bahsadermısınız,değerlerinizden yaptıklarınızdan.bizlerede umut olur inş.kendinize bebeğinize iyi bakın ALLAHA EMANET OLU.DUALARINIZI BEKLIYORUM İNŞ
canımm benimm çok ama çokk tşk ederimm aminnnn sende sağol güzel dileklerin için bizde inş görürüz kızlarla o 2.çizgiyi:) allahım biran önce bizede nasip etsin bu ay ilk defa kullandım bende canım preesedi bakalım bir faydası olucakmı sen kaç kez kullandın ondanmı olduğunu düşünüyorsun canım eğer öyleyse bizde yaşadık:)))) canım ben bir topik kurdum adıı varikoselden sonra hamie olmayı bekleyenler diye buyur gel beklerim hem adınıda görmüş olursunn çok öpüyorum arkadaşımmm kendine ve bebğine dikkat et:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?