Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım stres yapıyosun ama bebısıde strese sokuyosun aklına hıc bırzaman olumsuz bısey getırmee asla hersey guzel olcak dıye dusun..bız teke razıyız deseydın ıkız olmasada olur :))) allah saglık versın ınsallah sorunsuz gecır hamılelıgını cnm duaalrında uutma benı :)

canım dualarınızdan eksik etmeyin korkuyorum bir kez düşük yapmıştım acısını silip atmak kolay olmuyo ,dikkat etmeye çalışıyorum eşim şimdiden başladı yardımcı olmaya :)ALLAHIM inş.sizlerinde yüzlerini güldürsün

canım benim dr.şuanlık çok iyi ve herseyi çok açıklayıcı konuştu yememe,içmeme kadar benim akıntıda kahverengiydi 1er damla iki ayrı günlerde geldi dr.sordum üstüne görme olabilir dedi ama daha önce düşüğün olduğu için progestan veriyorum dedi benimi korkutmak istemedi anlamadım folikasit kan sulandırıcı verdi canım senin kullandığın progestan jelini benim diğer gebeliğimde kanamam olup acile gittiğimde vermişlerdi sonra kendi dr.gittiğimde kızmıştı bu jeli kullanmayı tavsiye etmemişti bırakmıştım içimde çamur gibi kalmış temizleyip bana gösterdi ileriki zamanda kimyasal olduğu için iltihaba ordan yara sonra rahim yaralarına kadar gidiyo demişti içini karartmak istemem ama ilacı birkez daha araştır diyorum

canım dr.dediğini dinle herzaman erken teşhis önemlidir cağırdığı günlerde gitmeye çalış erteleme lütfen sonra pişman olursun dualarım hep sizlerle

ayyyy canım ya çok sevindim çok :))))))ben daha keseyi göremedim cumaya ama hayırlısı inş.ne güzel arka arkaya güzel haber almak hani umutsuz kalan arkadaşlarımıza ,umut olucak gercekten arkadaşlar bakın teker teker sıraya giriyoruz haydiii sırada kim var bakalım :))))

aynen canım.benim eşimin ameliyatı geçen mayıstaydı. bizim sayımız iyiydi ama sıkıntımız morfolojinin %2 olması ve biraz da hareket düşüklüğüydü.nerdeyse bir yıldır bekleyen ve bir türlü transferi gerçekleşmeyen bir embriyomuz var tüp bebek merkezinde.ocak ayında onu koyduracağız diye düşünürken hamile kaldım.preseed kullanmıştık biz de ve oluverdi.

canım ben jel kullanmıyorum.iğne ve hap verdi doktor.iğne beni çok kötü yaptı bıraktım onu.sadece sabah akşam hap alıyorum.ayrıca göbekten vurulan kan sulandırıcı iğneyi her gün kullanmak zorundayım.onun haricinde elevit, folbiol ve coraspin kullanıyorum.doktor seçimi çok önemli gerçekten.karamsar bir doktor insanı gereksiz yere strese sokabiliyor.fazla yoruma gerek yok, işini yapsın gereken tedaviyi önersin.biz de biliyoruz az çok herşeyi artık.bir de acı tecrübemiz olmuş bebeğimizi kaybetmişiz sonuçta, hamile insanı germeye ne gerek var değil mi.

arkadaşlar bir müjdeli haberde benden:))) hamileyim :))))))

mrhabalar.canım çokk sevındım hayırlı ugulu olsun inş bebişin sağlıcakla alırsın kucağına inş.bizlerede dua edin ben cok gıremıyorum sayfaya ama lutfen bizleride benıde unutmayınn.çok gıremedıgımden tedavı surecınızıde bılmıyorum bıraz bahsadermısınız,değerlerinizden yaptıklarınızdan.bizlerede umut olur inş.kendinize bebeğinize iyi bakın ALLAHA EMANET OLU.DUALARINIZI BEKLIYORUM İNŞ

merhabalar.canım çokk sevındım hayırlı ugurlu olsun inş bebişin sağlıcakla alırsın kucağına inş.bizlerede dua edin ben cok gıremıyorum sayfaya ama lutfen bizleride benıde unutmayınn.çok gıremedıgımden tedavı surecınızıde bılmıyorum bıraz bahsadermısınız,değerlerinizden yaptıklarınızdan.bizlerede umut olur inş.çok mutlu oluyorum sizlerin güzel haberlerini görünce ama bir yanımda acıyor.Allah ım banada nasip et diyorum.çokk dua edın bızlerede inş.siizin değerleriniz nasıldı acaba şimdiden çok teşekkürler.

poyrazz meltemmm canımmm inanmıyorum çok güzel haber buu sabah sabah bu hafta 4 hamiş haberi aldık hergün biriniz bizi umutlandıyorrr çok mutlu oldumm arkadaşımm alllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn darısı bizlere olsun inşalah hemen yazıyorumm listeye adını öptümmm:)

Son düzenleme:

hayırlı olsun gece yolcukugu.güzel bır yolculuga gırış yapmışsın Rabbım bızlerede nasıp etsın inş.sizlerinde duasını beklıyoruz umut oldun bızlere.bazen hamıle arkadalarımıza burdan yazamasamda ıcımden duamı edıyorum .inş bizlerde yaarız dıyıp herkese kendıme dua edıyorum,sizlerinde dualarında olmak umıdıyle.bu arada ben cok gıremedıgımden tedavı ve ugraş surenızı bılmıyorum bahsedersenız değerlerınzden falan çok daha mutlu olucam.teşekkürler.

canım bende seni tebrik ederim, telaşımdan sadece beğenip çıktım yazılarını :) cuma gunu gittiğinde keseyi goreceksindir mutlaka cnm ama bu kezde benim gibi kalp atışlarınıda duysaydım içim o zaman rahat edecek diyeceksin:)) inşallah cnm tez zamanda herkesin mutlu haberlerini alacağız ve yeni topik açacağız kendimize :)) Allah hamile kalan arkadaslara sağlıkla kucağına almayı ve hayırlı yetiştirmeyi nasip etsin, bu yolda mücadele eden arkadaşlarımada sabır ve tez zamanda mutlu haberi almalarını nasip etsin..

canım benim cok cok saol guzel dileklerin için.. hep hayal kuruodum olunca ilk bu kişilere soyleyeceğim, kk'ya soyle yazacağım diye :)) hani cok hazırdım ama 2. çizgiyi gordukten sonra kendimde diilim sanki.. hala bende inanamıyorum, ilk kan testini yaptırdım ya hastanede karışmışsa, yanlışsa dedim:) her gun idrar testi yaptım evde. az beklemedik bu 2. çizgiyi :)) canım inşalllah tez zamanda haberini alırız seninde. preseed kullanmışmıydın hiç? bi denesen bu ay belki vesile olur ne dersin?

canımm benimm çok ama çokk tşk ederimm aminnnn sende sağol güzel dileklerin için bizde inş görürüz kızlarla o 2.çizgiyi:) allahım biran önce bizede nasip etsin bu ay ilk defa kullandım bende canım preesedi bakalım bir faydası olucakmı sen kaç kez kullandın ondanmı olduğunu düşünüyorsun canım eğer öyleyse bizde yaşadık:)))) canım ben bir topik kurdum adıı varikoselden sonra hamie olmayı bekleyenler diye buyur gel beklerim hem adınıda görmüş olursunn çok öpüyorum arkadaşımmm kendine ve bebğine dikkat et:)))

canım her geçen gun artan bir istekle 1.5 yıldır bebek istiyorduk. ben hamileliği dusunmeye baslayınca rutin kontrollerimi yaptırmıştım. herşey yolundaydı ve 1 yıl bekledik bu yuzden. dr. eşinde sperm testi yaptırsın desede nedense hep erteledik. varikoseli oğrenincede 3 ayrı dr.un varikoseli teyid etmesiyle 20 ekimde ameliyatı olduk. dr. ameliyattan sonra ilac vermedi, 3 ay bekleyelim gebelik oluşmazs ilaç vereceğiz dedi. Az kızmamıştım o zaman, dr kendi başarısını gorecek diye sureci hızlandırmıyor demiştim. kkdan arkadasların tavsiyesi ile keçiboynuzu kürü yaptık eşime.. her aksam meyve, kuruyemiş, haftada en az 1 kez balık yemeye dikkat ettik ve tabi yorucuda olsa 2 gunde 1 duzenli ilişkiye girdik. gecen ay preseed jel kullandım belki bu da vesile olmuştur. bi arkadasımız da bunu kullandığı ay hamile kalmış.

cnm eminim hep aklındadır ve dua ediyorsundur, Allah en kısa sürede sanada nasip etsin cnm. bende dualarımda adını özellikle soyleyerek dua edicem cnm.

cnm topiğini takip ettim ama hiç yazamamıştım, geliyorum hemen :) ben sebebi preseed olabilir diyorum, eşim varikosel ameliyatından diyor, hani 72 gunde spermler kendini yeniliyor ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…