Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
cnm topiğini takip ettim ama hiç yazamamıştım, geliyorum hemen :) ben sebebi preseed olabilir diyorum, eşim varikosel ameliyatından diyor, hani 72 gunde spermler kendini yeniliyor ya :)

ama sizin 72 gün bile olmamış canım benim hasaplarsan 2 ay bile değil bencee de preseedden olabilir inşş öyledir:)))gel canım bekliyorum herzaman:)

arkadaşlar bir müjdeli haberde benden:))) hamileyim :))))))
Oh maşallah maşallah, güzel haberler peşi sıra geliyor.. :) İnşallah çok çok daha artar
Hayırlı olsun canım hamileliğin, Rabbim yavrunuzun güzel günlerini görmeyi nasip etsin. Çoook kolay bir hamilelik geçir inşallah

cnm teşekkür ederim guzel dileklerin için, hamilelik haberini hatırlıyorum banada nasip oldu bu mujdeyi vermek :) şimdi de sağlıkla doğum yaptığın haberini bekliyorum, ardından da ben geleceğim :))

cnm teşekkür ederim guzel dileklerin için, hamilelik haberini hatırlıyorum banada nasip oldu bu mujdeyi vermek :) şimdi de sağlıkla doğum yaptığın haberini bekliyorum, ardından da ben geleceğim :))

Ağzından bal damlıyo çiçeği burnunda hamiş İnşallah Allahım o güzel günleri gösterir. Zaman nasıl geçiyo anlamıyosun, hangi ara 21. haftaya girdim inan farkında değilim :)
Öyle güzel bi süreçki, inşallah isteyen herkese nasip olur böyle güzel günleri görmek

ohhhh maşallah 21.haftaya girdin bile !..... bizede dua et bizde o günleri görelim inş.peki yeğenimiz kız mı?erkek mi?

arkadaşlar bir müjdeli haberde benden:))) hamileyim :))))))

cnmm çoooooooookkkkkk sevindim.tebrik ederim.allahım sağsalim kucağına almayı nasip etsin..ne güzel haberler almaya başladık bugünlerde.inşallah bizlerde sıraya gireriz o çift çizgileri görürüz..allahım isteyen herkese o günleri göstersin inşallah:)))

ohhhh maşallah 21.haftaya girdin bile !..... bizede dua et bizde o günleri görelim inş.peki yeğenimiz kız mı?erkek mi?

Her zaman dualarımdasınız inanın... Rabbim önce uzun zamandır bekleyen arkadaşlarımızın yüzünü güldürsün, sonra herkes muradına kavuşsun inşallah diye dua ediyorum ben.
Oğlumuz olacakmış teyzeleri :) Bu hafta detaylı ultrasonum var. Cinsiyeti iyice kesinleşir sanırım. Gerçi doktor hanım bize pipisini gösterdi ama olsun nolur nolmaz İsim düşünüyoruz şu günlerde... Güzel tatlı telaşlar işte, Rabbim herkese nasip etsin :)

cnm inşallah tez zamanda sende bu guzel haberi verirsin bize..

canım üzülme eminim alırsın bebeğini kucağına.hepimiz alırız inşallah.siz daha gençsinizdir, biz eşimle geç verdik bebek kararını.şu an 35 yaşındayım. 2 sene önce ilk bebeğimiz 7 haftalıkken karnımda öldü.o zaman eşimde varikosel olduğunu bilmiyorduk bende kan pıhtılaşması çıktı, doktor ona bağladı bebeğimin ölmesini. yaşımız fazla olduğundan geçen sene tüp bebeğe karar verdik. merkezde yapılan spermiyogramda eşimin morfolojisi %2 çıktı.doktorumuz nedense(!) ameliyat önermiyorum dedi.süreç sonunda 4 yumurtam toplandı ama sadece 1 embriyomuz oldu ama doktor yumurta toplama işlemi sırasında kürtaj işlemi de yapmış, hormon ilaçları rahmimde polipler oluşturmuş dediğine göre.öyle böyle erteleye erteleye bir türlü transferimiz yapılamadı ama bu arada geçen mayısta eşim varikosel ameliyatını oldu.3 ay sonunda morfolojimiz %2den %16ya yükseldi tekrar ölçüm yaptırmadan da hamile kaldım bakalım inşallah bu sefer rabbim tamamına erdirsin siz de bize dua edin.sormak istediğiniz spesifik bir şey olursa yine cevaplarım canım.

kızlaaaaar 2. kez hamileyim :):):) çok şükür ALLAH a. inş bu sefer sağlıkla tamamlamak nasip olur. dualarınızı eksik etmeyin, dualarımdasınız. inş Rabbim isteyen herkese nasip etsin

kızlaaaaar 2. kez hamileyim :):):) çok şükür ALLAH a. inş bu sefer sağlıkla tamamlamak nasip olur. dualarınızı eksik etmeyin, dualarımdasınız. inş Rabbim isteyen herkese nasip etsin

tebrik ederim cnm.çok sevindim.umarım sağlıkla kucaklarsın bebeğini.aminn inşallah allahım herkese nasip etsin..:))

canım RABBİM hayırlısını nasip etsin inş.kucağınıza almakta nasip olur ne kadarlık belli oldumu peki yaaaa çok sevindim işte arkadaşlarımıza bir umut daha arkadaşlar 2013 bizlere uğurlu geldi sanırım canım bizlerde sizleri dualarımızdan eksik etmiyoruz

ayyyyyyyyyyy ne güzel yaaaaa yesin onu teyzeleri :)))))))) hayırlısı inş.RABBİM bizede göstersin inş.bizde merakla cuma gününü bekliyoruz keseyi görmek için hayırlısıyla tatlı telaşlarımız hep devam etsin RABBİM isteyen bekleyen herkese nasip etsin

inş.hayırlısı olur hakkınızda MEVLAM kucağınıza almayı nasip etsin

ne güzel yaa,herkes sapır sapır dökülüyor,hamile kaynamaya başladı topiğimiz Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım,çok sevindim. Bizlere de dua edin bakalım hamişler

allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımm yaa çok sevindikk bizler içinde dualarınızı esirgemeyinn

cnm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :) 2013 uğur getirdi hepimize, darısı tüm isteyen arkadaslarımıza ...

ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bu kez inşallah.kızlar noluyo topicimize böle maşallah peş peşe hamilelik haberleri .burada her hamile haberi aldığımda eşimede söylüyorum.bu ara sık sık bizim topicte bir hamile daha var dedim.seninkinide az önce söledim.bana dedi ki "ha tamam bak sıra sıra işte sizin topicte sıra sana geldi,diyoinşallah öyledir

Son düzenleme:

Allah sağlıkla kucagına almayı nasıp etsın canımm ınsallah dualarında unutma bızlerıde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…