cnm topiğini takip ettim ama hiç yazamamıştım, geliyorum hemen :) ben sebebi preseed olabilir diyorum, eşim varikosel ameliyatından diyor, hani 72 gunde spermler kendini yeniliyor ya :)
Oh maşallah maşallah, güzel haberler peşi sıra geliyor.. :) İnşallah çok çok daha artararkadaşlar bir müjdeli haberde benden:))) hamileyim :))))))
Oh maşallah maşallah, güzel haberler peşi sıra geliyor.. :) İnşallah çok çok daha artar
Hayırlı olsun canım hamileliğin, Rabbim yavrunuzun güzel günlerini görmeyi nasip etsin. Çoook kolay bir hamilelik geçir inşallah
cnm teşekkür ederim guzel dileklerin için, hamilelik haberini hatırlıyorum banada nasip oldu bu mujdeyi vermek :) şimdi de sağlıkla doğum yaptığın haberini bekliyorum, ardından da ben geleceğim :))
Ağzından bal damlıyo çiçeği burnunda hamişİnşallah Allahım o güzel günleri gösterir. Zaman nasıl geçiyo anlamıyosun, hangi ara 21. haftaya girdim inan farkında değilim :)
Öyle güzel bi süreçki, inşallah isteyen herkese nasip olur böyle güzel günleri görmek
arkadaşlar bir müjdeli haberde benden:))) hamileyim :))))))
ohhhh maşallah 21.haftaya girdin bile !..... bizede dua et bizde o günleri görelim inş.peki yeğenimiz kız mı?erkek mi?
cnmm çoooooooookkkkkk sevindim.tebrik ederim.allahım sağsalim kucağına almayı nasip etsin..ne güzel haberler almaya başladık bugünlerde.inşallah bizlerde sıraya gireriz o çift çizgileri görürüz..allahım isteyen herkese o günleri göstersin inşallah:)))
merhabalar.canım çokk sevındım hayırlı ugurlu olsun inş bebişin sağlıcakla alırsın kucağına inş.bizlerede dua edin ben cok gıremıyorum sayfaya ama lutfen bizleride benıde unutmayınn.çok gıremedıgımden tedavı surecınızıde bılmıyorum bıraz bahsadermısınız,değerlerinizden yaptıklarınızdan.bizlerede umut olur inş.çok mutlu oluyorum sizlerin güzel haberlerini görünce ama bir yanımda acıyor.Allah ım banada nasip et diyorum.çokk dua edın bızlerede inş.siizin değerleriniz nasıldı acaba şimdiden çok teşekkürler.
arkadaşlar bir müjdeli haberde benden:))) hamileyim :))))))
kızlaaaaar 2. kez hamileyim :):):) çok şükür ALLAH a. inş bu sefer sağlıkla tamamlamak nasip olur. dualarınızı eksik etmeyin, dualarımdasınız. inş Rabbim isteyen herkese nasip etsin
kızlaaaaar 2. kez hamileyim :):):) çok şükür ALLAH a. inş bu sefer sağlıkla tamamlamak nasip olur. dualarınızı eksik etmeyin, dualarımdasınız. inş Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Her zaman dualarımdasınız inanın... Rabbim önce uzun zamandır bekleyen arkadaşlarımızın yüzünü güldürsün, sonra herkes muradına kavuşsun inşallah diye dua ediyorum ben.
Oğlumuz olacakmış teyzeleri :) Bu hafta detaylı ultrasonum var. Cinsiyeti iyice kesinleşir sanırım. Gerçi doktor hanım bize pipisini gösterdi ama olsun nolur nolmazİsim düşünüyoruz şu günlerde... Güzel tatlı telaşlar işte, Rabbim herkese nasip etsin :)
canım üzülme eminim alırsın bebeğini kucağına.hepimiz alırız inşallah.siz daha gençsinizdir, biz eşimle geç verdik bebek kararını.şu an 35 yaşındayım. 2 sene önce ilk bebeğimiz 7 haftalıkken karnımda öldü.o zaman eşimde varikosel olduğunu bilmiyorduk bende kan pıhtılaşması çıktı, doktor ona bağladı bebeğimin ölmesini. yaşımız fazla olduğundan geçen sene tüp bebeğe karar verdik. merkezde yapılan spermiyogramda eşimin morfolojisi %2 çıktı.doktorumuz nedense(!) ameliyat önermiyorum dedi.süreç sonunda 4 yumurtam toplandı ama sadece 1 embriyomuz oldu ama doktor yumurta toplama işlemi sırasında kürtaj işlemi de yapmış, hormon ilaçları rahmimde polipler oluşturmuş dediğine göre.öyle böyle erteleye erteleye bir türlü transferimiz yapılamadı ama bu arada geçen mayısta eşim varikosel ameliyatını oldu.3 ay sonunda morfolojimiz %2den %16ya yükseldi tekrar ölçüm yaptırmadan da hamile kaldım bakalım inşallah bu sefer rabbim tamamına erdirsin siz de bize dua edin.sormak istediğiniz spesifik bir şey olursa yine cevaplarım canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?