canım üzülme eminim alırsın bebeğini kucağına.hepimiz alırız inşallah.siz daha gençsinizdir, biz eşimle geç verdik bebek kararını.şu an 35 yaşındayım. 2 sene önce ilk bebeğimiz 7 haftalıkken karnımda öldü.o zaman eşimde varikosel olduğunu bilmiyorduk bende kan pıhtılaşması çıktı, doktor ona bağladı bebeğimin ölmesini. yaşımız fazla olduğundan geçen sene tüp bebeğe karar verdik. merkezde yapılan spermiyogramda eşimin morfolojisi %2 çıktı.doktorumuz nedense(!) ameliyat önermiyorum dedi.süreç sonunda 4 yumurtam toplandı ama sadece 1 embriyomuz oldu ama doktor yumurta toplama işlemi sırasında kürtaj işlemi de yapmış, hormon ilaçları rahmimde polipler oluşturmuş dediğine göre.öyle böyle erteleye erteleye bir türlü transferimiz yapılamadı ama bu arada geçen mayısta eşim varikosel ameliyatını oldu.3 ay sonunda morfolojimiz %2den %16ya yükseldi tekrar ölçüm yaptırmadan da hamile kaldım bakalım inşallah bu sefer rabbim tamamına erdirsin siz de bize dua edin.sormak istediğiniz spesifik bir şey olursa yine cevaplarım canım.
canım her geçen gun artan bir istekle 1.5 yıldır bebek istiyorduk. ben hamileliği dusunmeye baslayınca rutin kontrollerimi yaptırmıştım. herşey yolundaydı ve 1 yıl bekledik bu yuzden. dr. eşinde sperm testi yaptırsın desede nedense hep erteledik. varikoseli oğrenincede 3 ayrı dr.un varikoseli teyid etmesiyle 20 ekimde ameliyatı olduk. dr. ameliyattan sonra ilac vermedi, 3 ay bekleyelim gebelik oluşmazs ilaç vereceğiz dedi. Az kızmamıştım o zaman, dr kendi başarısını gorecek diye sureci hızlandırmıyor demiştim. kkdan arkadasların tavsiyesi ile keçiboynuzu kürü yaptık eşime.. her aksam meyve, kuruyemiş, haftada en az 1 kez balık yemeye dikkat ettik ve tabi yorucuda olsa 2 gunde 1 duzenli ilişkiye girdik. gecen ay preseed jel kullandım belki bu da vesile olmuştur. bi arkadasımız da bunu kullandığı ay hamile kalmış.
cnm eminim hep aklındadır ve dua ediyorsundur, Allah en kısa sürede sanada nasip etsin cnm. bende dualarımda adını özellikle soyleyerek dua edicem cnm.
kızlaaaaar 2. Kez hamileyim :):):) çok şükür allah a. Inş bu sefer sağlıkla tamamlamak nasip olur. Dualarınızı eksik etmeyin, dualarımdasınız. Inş rabbim isteyen herkese nasip etsin
cevabın için teşekkürler.ben bırde sayı ve hızını sormak istiyorum amelıyat öncesi kaçtı sonrası kaç oldu acaba.başka takvıye yada ilaç vitamın ilaçları kullandınızmı acaba.çokk teşekkürler.dua edın inş
selam kızlar proxeed plus kullanan oldumu.. kaç ay kullandı eşleriniz ve sperm sayısı kaçtan kaça yükseldi..bizde yeni başladık..inşallahh faydasını görürüz
hay maşaallah.allah bizlerede nasip etsin inş.sizedesoru sormak istiyorum.amelıyat öncesi değerlerını ve varıkosel derecenızı amelıyat sonrası hamıle kalma aşamasındaki değerlerinizi merak ediyorum.tekrar hayırlı olsun dualarımızdasınız sizlerde dua edın inş bizim adımıza
canım RABBİM hayırlısını nasip etsin inş.kucağınıza almakta nasip olur ne kadarlık belli oldumu peki yaaaa çok sevindim işte arkadaşlarımıza bir umut daha arkadaşlar 2013 bizlere uğurlu geldi sanırım canım bizlerde sizleri dualarımızdan eksik etmiyoruz
evet canım çok şükür uğurlu geldi galiba:):) seninkide hayırlı uğurlu olsun Rabbim tamamına erdirsin. canım benimki daha çok küçük 3-4 haftalık sanırım
arkadaşlar yarın MEVLİD KANDİLİ şimdiden hepinizin ayrı ayrı kandili mübarek olsun ,dilerim ALLAHIIM bu mübarek gecenin hürmetine dualarınızı kabul eder ,sakın ha!yanlış anlamayın bu gece (03.00)de gece hep beraber namaza kalkalım istiyorum katılmak isteyen buyursun amaç vesile olmak ,saatinde önemi yok aslında ,gece yapılan ibadeler gündüz yapılan ibadetlerden daha hayırlıdır biliyorsunuz ki,kat kat sevabı var neden?bizlerde bu sevaba nail olmayalım HAYDİİİİİİ hııııı aranızda adet olanlarınızda varsa ,tesbih çeksin ama yeterki;bu mübarek geceleri boş geçirmeyelim ALLAHIM şimdiden dualarınızı kabul etsin inş.
kızlarrr hayırlı akşamlar benm de eşim dün ameliyat oldu inşallah hepimiz isteyen herkez ve artık bende kavusurum subat da 1 sene olcak evleneli kızlar gece 3 te bende kalkmak istiyorum ALLAHIN izniyle birbirimize dua edlim kızlar...benim size bi sorum olacak amel,yatdan sonra hamile kalan arkadaslarım kacıncı ayında hamile kaldınız?
geçmiş olsun canım . eşim de haftaya olacak. nasıl ağrı sızı var mı? ameliyat nasıl geçti?
Arkadaslar merhaba,
Esim de sol tarafta 1. Dereceden varikosel teshis edildi.sag taraftada yeni baslangic varmis. Doktor varikosel ameliyati olmasi gerektigini soyledi. Bunca zaman onceki dkktor ilac vs oyaladi.bu doktor gordugu gibi varikosel dedi..simdi bi korku aldi icimi ya buda bosunaysa?? Genel basari nedir acaba?? Yaptiran arkadaslar yardimci olabilirmi acaba
kızlarrr hayırlı akşamlar benm de eşim dün ameliyat oldu inşallah hepimiz isteyen herkez ve artık bende kavusurum subat da 1 sene olcak evleneli kızlar gece 3 te bende kalkmak istiyorum ALLAHIN izniyle birbirimize dua edlim kızlar...benim size bi sorum olacak amel,yatdan sonra hamile kalan arkadaslarım kacıncı ayında hamile kaldınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?