Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

cevabın için teşekkürler.ben bırde sayı ve hızını sormak istiyorum amelıyat öncesi kaçtı sonrası kaç oldu acaba.başka takvıye yada ilaç vitamın ilaçları kullandınızmı acaba.çokk teşekkürler.dua edın inş

HER ZAMAN HER AN DUA EDIYORUM.kendıme herkese sizdende ALLAH RAZI OLSUN DUALRINIZ İÇİN .SİZİN VARİKOSEL DERECENIZ KAÇTI ACABA.BİRDE AMELIYAT ÖNCESİ VE SONRASI DEĞERLERINIZ KAÇTI.HERŞEY İÇİN ÇOKK TEŞEKKÜRLER.

kızlaaaaar 2. Kez hamileyim :):):) çok şükür allah a. Inş bu sefer sağlıkla tamamlamak nasip olur. Dualarınızı eksik etmeyin, dualarımdasınız. Inş rabbim isteyen herkese nasip etsin

hay maşaallah.allah bizlerede nasip etsin inş.sizedesoru sormak istiyorum.amelıyat öncesi değerlerını ve varıkosel derecenızı amelıyat sonrası hamıle kalma aşamasındaki değerlerinizi merak ediyorum.tekrar hayırlı olsun dualarımızdasınız sizlerde dua edın inş bizim adımıza

sayı ameliyattan önce 120 milyon/ml idi.ameliyat öncesi hızlı ileri hareketli 26 idi ama ameliyat sonrası testte bu oran %18'e düşse de toplam ileri hareketli oranı %44 olduğu ve sayı çok yüksek olduğundan fazla kafaya takmadık.eşim kendine çok iyi bakar alkol, sigara vs. hiç kullanmadı bugüne kadar. ameliyat sonrası doktorumuz 3 ay boyunca proxeed plus ve ephinal adlı vitamini kullanmasını önerdi.ara sıra havuç suyu(hareketi artırıyor diyorlar) sıktım bir de çok düzenli olmasa da keçiboynuzu kürü yaptık aralıklarla.

selam kızlar proxeed plus kullanan oldumu.. kaç ay kullandı eşleriniz ve sperm sayısı kaçtan kaça yükseldi..bizde yeni başladık..inşallahh faydasını görürüz

selam kızlar proxeed plus kullanan oldumu.. kaç ay kullandı eşleriniz ve sperm sayısı kaçtan kaça yükseldi..bizde yeni başladık..inşallahh faydasını görürüz

cnm merhaba biz kullandık 4.kutumuzun bitmesine 10 adet kaldı şuan 3haflalık hamileyim sayımız hiç değişmedi 20milyondu,ama bu ilaç hareket problemi için kul.;%10dan %15e yükseldi sizler içinde hayırlısı olur inş.

çok teşekkür ederim amin inş Rabbim en kısa zamanda isteyen herkese nasip etsin. varikosel derecemiz en son derece idi,baya ilerlemişti yani bizim. çift taraflı ameliyat oldu eşim. ameliyattan önce

sayı ml de 21 milyon

toplam sayı 105 milyon

ileri hızlı hareketli %15
ileri yavaş % 5
hareketsiz % 80
morfoloji: %6
ameliyattan 3 ay sonraki testte de hemen hemen aynıydı sadece sayı biraz yükselmişti.

ameliyatın 5 ayı bittiğinde yapılan testin sonuçları

sayı ml de :55 milyon
toplam 300 milyon

hareket
ilerihızlı : 26
ileri yavaş :27
hareketsiz %45

morfoloji: sanırım % 9 -10 civarı

kızlar iyi dilekleriniz için çok teşekkürler. her zaman dualarımdaısnız. Rabbim inş hepinizin yüzünü güldürsün. yeni hamişlere de hayırı uğurlu olsun inş Rabbim sağlıkla tamamlamayı nasip etsin hepimize

evet canım çok şükür uğurlu geldi galiba:):) seninkide hayırlı uğurlu olsun Rabbim tamamına erdirsin. canım benimki daha çok küçük 3-4 haftalık sanırım

evet canım çok şükür uğurlu geldi galiba:):) seninkide hayırlı uğurlu olsun Rabbim tamamına erdirsin. canım benimki daha çok küçük 3-4 haftalık sanırım

tatlım bizim bebişte öyle şuan 3,4haftalık RABBİM o güzel meleklerimizi bize bağışlasın inş.dikkat et kendine canım ilk aylar çok önemli iyi beslenmeye çalış

arkadaşlar yarın MEVLİD KANDİLİ şimdiden hepinizin ayrı ayrı kandili mübarek olsun ,dilerim ALLAHIIM bu mübarek gecenin hürmetine dualarınızı kabul eder ,sakın ha!yanlış anlamayın bu gece (03.00)de gece hep beraber namaza kalkalım istiyorum katılmak isteyen buyursun amaç vesile olmak ,saatinde önemi yok aslında ,gece yapılan ibadeler gündüz yapılan ibadetlerden daha hayırlıdır biliyorsunuz ki,kat kat sevabı var neden?bizlerde bu sevaba nail olmayalım HAYDİİİİİİ hııııı aranızda adet olanlarınızda varsa ,tesbih çeksin ama yeterki;bu mübarek geceleri boş geçirmeyelim ALLAHIM şimdiden dualarınızı kabul etsin inş.

amiiiiin canım Allah razı olsun. hepimizin kandili mübarek olsun inş. çok güzel bir şey yazmışsın ne güzel vesile olacaksın. en azından bana olacaksın:) inş Rabbim in izniyle kalkmaya çalışcam gece. tekrar Allah razı olsun canım dualarında beni de unutma

kızlarrr hayırlı akşamlar benm de eşim dün ameliyat oldu inşallah hepimiz isteyen herkez ve artık bende kavusurum subat da 1 sene olcak evleneli kızlar gece 3 te bende kalkmak istiyorum ALLAHIN izniyle birbirimize dua edlim kızlar...benim size bi sorum olacak amel,yatdan sonra hamile kalan arkadaslarım kacıncı ayında hamile kaldınız?

geçmiş olsun canım . eşim de haftaya olacak. nasıl ağrı sızı var mı? ameliyat nasıl geçti?

geçmiş olsun canım . eşim de haftaya olacak. nasıl ağrı sızı var mı? ameliyat nasıl geçti?

canım pazartesi ameliyatı oldu 10 da grdi 11 bucukta cıktı estetik oldu bzm damar sayısı fazlamıs ondan uzun sürdü normalde bu kadar sürmezmiş eşim su an cok iyi bomba gbi ee illaki ameliyat sızı oluyo ama normal ameliyatlar gbi zor değil cnm eşim dün gezmeye bile gtti hiç yatmadı zaten.braz uyuşuk oldugu için tuvalet sorunumuz oldu kısa sürdü oda uyusukluk gecnce gecti aynı gün taburcu ediolar zaten gene sormak istedğin bişey olursa BEN BURADAYIM

kandiliniz mübarek olsun kızlar...Allahım böyle güzel bir gecede dualarımızı kabul eylesin inşallah...

kızlar eşime 1 ay keçiboynuzu kürü uyguladım. önümüzdeki hafta ameliyat olacak. amaleiyat sonrası yeni bir 3 aya mı başlayayım. yoksa kalan 2 ayı mı devam edeyim. kararsız kaldım

bi de havuç kürü için illa katı meyve sıkacağı lazım değil mi? keçiboynuzundan sonra da havuç kürü uygulayacağım

Arkadaslar merhaba,
Esim de sol tarafta 1. Dereceden varikosel teshis edildi.sag taraftada yeni baslangic varmis. Doktor varikosel ameliyati olmasi gerektigini soyledi. Bunca zaman onceki dkktor ilac vs oyaladi.bu doktor gordugu gibi varikosel dedi..simdi bi korku aldi icimi ya buda bosunaysa?? Genel basari nedir acaba?? Yaptiran arkadaslar yardimci olabilirmi acaba

canım kıyamam ya hepimiz aynı şeyleri yasıoruz bnde öle düşündüm ama beklemekten baska caremiz yok

canım çok geçmiş olsun ALLAH şifalar versin eşine ben ameliyatımızın 9.ayında hamile kaldım.ALLAHIM tez zamanda sizlerede nasip etsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…