Arkadaslar merhaba,
Esim de sol tarafta 1. Dereceden varikosel teshis edildi.sag taraftada yeni baslangic varmis. Doktor varikosel ameliyati olmasi gerektigini soyledi. Bunca zaman onceki dkktor ilac vs oyaladi.bu doktor gordugu gibi varikosel dedi..simdi bi korku aldi icimi ya buda bosunaysa?? Genel basari nedir acaba?? Yaptiran arkadaslar yardimci olabilirmi acaba
canım hiç endişelenmene gerek yok ,eğer ameliyat denildiyse vakit kaybetmeden ameliyatınızı olun ,gerçekten ameliyat şart,ameliyat sonrası olumlu sonuç alan çok arkadaşlarımız var bunlardan biriside benim şuanda ALLAHIMIN izniyle ameliyatımızın 9.ayında güzel haberi aldık ama çok dua ediyoruz arkamızdan diğer arkadaşlarımızda tek tek gelicekler sizin içinde inş.hayırlısı olsun
Kızlar hepinize merhaba,diğer topiğe de yazdım ama buraya da yazayım dedim.Benim bat 22 ocaktı,hala adet olmamıştım,test yapmak istemiyordumyine hüsrana uğrayacağım diye,ama bugün öğlen yaptım kardeşimle,ikinci çizgi çok net çıktı,hala da inanamıyorum.sağlık ocağına gittim kan testi için ama öğleden sonra yapmıyorlarmış,yarın sabah gidicem tekrar.kan testi yaptırana kadar da tam inanamayacağım galiba hala şoktayım
Selam kızlar,7 aralıkta ameliyat olmuştuk.Dayanamadım test yaptırdım sayımız 5 milyona düşmüş şoktayım ya.morfoloji 3 ileri hız %5 çıkmış iyi mi kötü mü anlamadım gitti ne yapmamızı önerirsiniz böle düşüşler olanlar oldu mu
Kızlar hepinize merhaba,diğer topiğe de yazdım ama buraya da yazayım dedim.Benim bat 22 ocaktı,hala adet olmamıştım,test yapmak istemiyordumyine hüsrana uğrayacağım diye,ama bugün öğlen yaptım kardeşimle,ikinci çizgi çok net çıktı,hala da inanamıyorum.sağlık ocağına gittim kan testi için ama öğleden sonra yapmıyorlarmış,yarın sabah gidicem tekrar.kan testi yaptırana kadar da tam inanamayacağım galiba hala şoktayım
cnm yanlış hatırlamıyorsam eşinin ameliyat tarihi bizim tarihe yakındı, güzel haber yakındır, ben inanıyorum canım..
inanamıyorum cnm çok sevindim çok.inşallah sağlıklı sorunsuz bir hamilelik geçirip bebeğini kucağına alırsın.topicte her hamile kalanın cvp verdiği sorulara sende ver bakalım.son testte ki sayınız hızınız morfolojiniz.ameliyatın kaçıncı ayında kaldın hamile bir de takviye olarak neler yaptınız.şimdilik başka soru yokçok dikkatli ol su bile almaya kalkma
neva7 içime doğmuş sanki:) guzel haber yakın demiştim bak sana :) cnm cok sevindim.. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Selam kızlar,7 aralıkta ameliyat olmuştuk.Dayanamadım test yaptırdım sayımız 5 milyona düşmüş şoktayım ya.morfoloji 3 ileri hız %5 çıkmış iyi mi kötü mü anlamadım gitti ne yapmamızı önerirsiniz böle düşüşler olanlar oldu mu
canım hiç endişelenmene gerek yok ,eğer ameliyat denildiyse vakit kaybetmeden ameliyatınızı olun ,gerçekten ameliyat şart,ameliyat sonrası olumlu sonuç alan çok arkadaşlarımız var bunlardan biriside benim şuanda ALLAHIMIN izniyle ameliyatımızın 9.ayında güzel haberi aldık ama çok dua ediyoruz arkamızdan diğer arkadaşlarımızda tek tek gelicekler sizin içinde inş.hayırlısı olsun
sağol canım benim,inan ben de şu an çok şaşkınım,inanamıyorum hala,hiç beklemiyordum bu ay,test bile yapmayacaktım düşün adet olucam diye.yarın inşallah kanda da çıkar da kesinleşir,ancak o zaman inanıcam.canım bizim test sonucu bi tane zaten ilk yaptırdığımız,onun da sonuçları şöyle: krugere göre
normal morfolojide sperm sayısı : % 11
sperm sayısı/ml :12 milyon
hareketlilik : 74
hızlı lineer hareket : %0
yavaş lineer hareket : %71
hareketsiz : %26
ayın 30 unda da 3. ayımız dolacaktı.Takviye olarak canım biliyorsun daha önce de yazmıştım,pek bişey yapmadım,bi ara sadece 2 3 hafta kadar havuç suyu kürü yapmıştım sonra da bıraktım.ne zamandır da beklemedeydim.Böyle canım inşallah kesindir hamileliğim yoksa hala hamileyim diyemicem.Dün gece de namazdan sonra burdaki bütün arkadaşlara hepinize dua etmiştim,isimlerinizi sayarak,aklıma gelen herkese.inşallah siz de çok beklemezsiniz canlarım
sağol canım benim,inan ben de şu an çok şaşkınım,inanamıyorum hala,hiç beklemiyordum bu ay,test bile yapmayacaktım düşün adet olucam diye.yarın inşallah kanda da çıkar da kesinleşir,ancak o zaman inanıcam.canım bizim test sonucu bi tane zaten ilk yaptırdığımız,onun da sonuçları şöyle: krugere göre
normal morfolojide sperm sayısı : % 11
sperm sayısı/ml :12 milyon
hareketlilik : 74
hızlı lineer hareket : %0
yavaş lineer hareket : %71
hareketsiz : %26
ayın 30 unda da 3. ayımız dolacaktı.Takviye olarak canım biliyorsun daha önce de yazmıştım,pek bişey yapmadım,bi ara sadece 2 3 hafta kadar havuç suyu kürü yapmıştım sonra da bıraktım.ne zamandır da beklemedeydim.Böyle canım inşallah kesindir hamileliğim yoksa hala hamileyim diyemicem.Dün gece de namazdan sonra burdaki bütün arkadaşlara hepinize dua etmiştim,isimlerinizi sayarak,aklıma gelen herkese.inşallah siz de çok beklemezsiniz canlarım
cnm varikosel dereceniz kaçtı?birde mlde 12 milyon demişsin acaba meni miktarı toplam kaç ml?kusura bakma çok sordum ama:))
ALLAH razı osun cnm.inşallah sende sağlıkla bebeğini kucağına alırsın.sizin ameliyattan önceki değerler sanırım bunlarmorfolojiniz çok iyiymiş.bir şey daha sorcam affına sığınarak.ilişkiden sonra yattın mı yoksa hemen banyo yaptın mı ayaklar havada bekledinmi
inşallah canım,sabah kan verdim de saat 3te çıkacakmış bekliyorum ben de.canım bizim zaten bu ay tek ilişkimiz oldu,ilişkiden sonra belimin altına yastık koymuştum biraz bekledim öyle,sonra belim ağrıdı çektim..ayklarımı dizlerimden bükerek yattım canım baya yattım yani,sonra da afedersin tuvalete gidip yatağıma yattım,sabaha kadar.
demek tek atışta vurdunuz hedefiovulasyon testi veya ateş ölçme yöntemini denedinmi yumurtlamayı tespit etmek için.ben 2 aydır ovulasyon testi kullanıyorum.bu ay da preseed jel mi alsam diyorum ama anacım pahalı az da değil inşallah güzel sonuçlar alacaksın merak etme.dr a ne zaman gidiceksin yarın mı.birde artış normalmi die sende 2 gün sonra tekrarlıcakmısın testi
öyle oldu canım demek kiovulasyon testi falan yapmadım ya,sadece internetten yumurtlama günü hesaplayıcılarından hesapladım.onalara göre 8 ya da 9 ocak muhtemel yumurtlama tarihimdi.biz adetimin 10. günü yani 5 ocakta birlikte olduk,eşime de dedimki yumurtlama günlerim şunlar bak değerlendirelim dedim.benimki çok üşengeç zaten,pek istekli birisi değil.hava soğuktu falandı filandı diye bahaneler uydurdu neyse değerlendiremedik o günlari yani.ben de kızıyordum eşime.sonra bi kaç gün sonra derece aldım ateş ölçme yöntemini kullanmak için.ama yumurtlama zamanım geçti diye yapmadım.sonra internetten gebelik oluştuğunda da ateş yükselirmiş diye yazıyordu,onu öğrenince ateşimi öçlmeye başladım bir haftadır ama ondan da bişey anlamadım yani.doktora da bilmiyorum ya şu sonuç i çıksaydı doktor da bişeyler önerir heralde.zaten benim gittiğim kadın doğum doktorum da kaza geçirmişti baya ağır yaralıydı,nasıl oldu bilmiyorum.başka bi doktor seçicem artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?