yani muhtemel yumurtlama günününde bile değildi o tek atışacaba ben nerede yanlış yapıyorum anlamadım ki.yumurtlama testi yapıyorum ateş ölçüyorum yani yumurtlama günümü kaçırmam mümkün değil diye düşünürken senin tek atış adetin 10. gün olunca acaba yanlışmı hesaplıyorum demeden edemedim.peki adet döndün kaç günde bir cnm.aa bu arada test sonucu ne oldu onuda paylaş mutlaka saat 3 te alcaktın kan sonucunu.merak ettim şimdi.
arkadaşlar dualarınıza ihtiyacım var,dün keseyi görmek için dr.gittik kese göründü ama rahimde kan var düşük tehlikesi dedi malum istirahat et dedi morelimiz çok bozuldu dualarınızdan eksik etmeyin
canım adet döngüm 28 günde bir.bu işler hiç hesaba kitaba gelmiyormuş canım ben bunu anladım.test sonucu da canım çıkmamış,bir saat bekledim yine çıkmadı,pazartesi öğreneceksin artık dedi doktor da.ben de eve gelirken bi test daha aldım,o da pozitif çıktı çok şükür,inşallah da sağlıklı bir gebeliktir canım.bi de kızlar ben size söylüyordum ya burdan,cuma selası okunduktan sonra ezan okunana kadar 41 kevser suresi okuyanın çocuk dileği kabul olunurmuş demiştim,iki cumadır okuyordum bu cuma üçüncü olacaktı ve bi de geçen cuma Meryem suresini okumaya başlamıştım bi hafta anca olmuştu,onların da vesile olduğunu düşünüyorum kızlar
arkadaşlar dualarınıza ihtiyacım var,dün keseyi görmek için dr.gittik kese göründü ama rahimde kan var düşük tehlikesi dedi malum istirahat et dedi morelimiz çok bozuldu dualarınızdan eksik etmeyin
Kızlar hepinize merhaba,diğer topiğe de yazdım ama buraya da yazayım dedim.Benim bat 22 ocaktı,hala adet olmamıştım,test yapmak istemiyordumyine hüsrana uğrayacağım diye,ama bugün öğlen yaptım kardeşimle,ikinci çizgi çok net çıktı,hala da inanamıyorum.sağlık ocağına gittim kan testi için ama öğleden sonra yapmıyorlarmış,yarın sabah gidicem tekrar.kan testi yaptırana kadar da tam inanamayacağım galiba hala şoktayım
Sayıya çok takılmamayı yaşayarak öğrendim ben.Selam kızlar,7 aralıkta ameliyat olmuştuk.Dayanamadım test yaptırdım sayımız 5 milyona düşmüş şoktayım ya.morfoloji 3 ileri hız %5 çıkmış iyi mi kötü mü anlamadım gitti ne yapmamızı önerirsiniz böle düşüşler olanlar oldu mu
ALLAH razı osun cnm.inşallah sende sağlıkla bebeğini kucağına alırsın.sizin ameliyattan önceki değerler sanırım bunlarmorfolojiniz çok iyiymiş.bir şey daha sorcam affına sığınarak.ilişkiden sonra yattın mı yoksa hemen banyo yaptın mı ayaklar havada bekledinmi
bu işler hesaba kitaba gelmiyor ama bizlerde hesap kitap yapmadan duramıyoruz işte.benim yaptığımhesaapları bilseniz aklınız dururbu arada sabrına hayran kaldım belirteyim.senin yerinde olsam sağlık ocağı felan beklemezdim hatta hiç gitmezdim geç veriyolar sonucu biliyorum ben idrar testinde öğrenir öğrenmez direk özel bir yere gider test yaptırır 2 gün sonrada tekrarlatırdım artış normalmi diye.böylede manyak bir yanım vardır meryem suresini her gün mü okuyordun cnm.burada bir ark.mız demişti kim hatırlayamadım şimdi bir elmaya 7 farklı kişi 7 meryem suresi okuyacakmış.okunmuş elmayı yarı yarıya eşler (ilişkiden önceydi yanlış hatırlamıyosam)kabuğu,çöpüde dahil yiycekmiş.bakalım bu p.tes okutcam çoğunluk olurşursa:)
cnm sakın moralini bozma.dua etmeye devam et,bol bol dinlen sadece wc ye kalk.aklın hep bebeğinde biliyorum ama kafanı dağıtmaya çalış bir şekilde.ALLAH'ın izniyle sana tutunacak sııkı sıkı bebeğin.
Çok sevindim nevacım.
Burada ki ve benim konumda ki arkadaşların isimlerini almıştım.
Yarım saat önce duamı bitirip,her zaman ki gibi,herkesin adını tek tek okudum.
Hamile olan arkadaşların da sağlıkla bebeklerine kavuşmalarını dilemiştim,o gruba girmişsin:)
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Sayıya çok takılmamayı yaşayarak öğrendim ben.
Az dediğimiz spermlerden mucizeler çıkabiliyor.
Hareketiniz düşük,proxeed plus ya da arginmax işinize yarar bence.
Ven-har ben sırada senin olduğunu düşünüyorum :)
her girdiğimde bir hamile görüyorum çok şükür.
Allah arttırsın bu bereketi.
Çok sevindim nevacım.
Burada ki ve benim konumda ki arkadaşların isimlerini almıştım.
Yarım saat önce duamı bitirip,her zaman ki gibi,herkesin adını tek tek okudum.
Hamile olan arkadaşların da sağlıkla bebeklerine kavuşmalarını dilemiştim,o gruba girmişsin:)
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Sayıya çok takılmamayı yaşayarak öğrendim ben.
Az dediğimiz spermlerden mucizeler çıkabiliyor.
Hareketiniz düşük,proxeed plus ya da arginmax işinize yarar bence.
Ven-har ben sırada senin olduğunu düşünüyorum :)
her girdiğimde bir hamile görüyorum çok şükür.
Allah arttırsın bu bereketi.
çok sağol canım,daha kan testimi bile öğrenemedim ama umutluyum yine de.Ben de burdaki ve diğer baktığım topikteki arkadaşların isimlerini tek tek söyleyerek dua ediyorum ama unuttuklarım da oluyor,bunun için isimlerini not etmeyi düşünüyordum,inşallah arkadaşların hepsi de gelecek peşimizden.Ben de Ven_har dan çok ümitliyim,inşallah o da verecek güzel haberleri en kısa zamanda
eşimde öyle düşünüyor cnm.topicte ki her hamile haberini eşimlede paylaşıyorum eşimde bak işte sıra sana geliyor dedi.bu ay preseed jel kullanmayı düşünüyorum inşallah vesile olur.duaların içinde çok saol cnm.
inşallah cnm inş.herkes ümitli benden eşimde dahilbana kızıyor umutsuz olduğum için.bu ay preseed jel kullanıcam olmazsa diğer ay preseed jelle beraber yumurta takibi düşünüyorum.
inşallah canım,sen de verirsin güzel haberleri.canım sen de yapsana evlilik panosundan,ne kadarlık evli olduğunuzu görürüz hem,hem de unutursak hatırlarız görünce
kızlar sonucumu öğrenemedim hala,şaka gibi yani.hormona bakan aletler bozukmuş onun için çıkmamış sonucum.ebe hanım da dediki bence^%90 hamilesin zaten kafana takma,evde otur bi kaç gün içinde haberleşiriz gene bakarız dedi.özelde de iki saatte çıkıyormuş sonuç orda da yaptırabilirsin dedi ama para yok yanımda yeterli miktarda.devlette de yaptırabilirsin ama orada da sürünme şimdi enfeksiyon falan kaparsın dedi.hava da yağmurluzaten gitmedim ben de.
valla sabrına bir kez daha hayran kaldım.nasıl duruyosun bravo vaallabirde bir kaç gün dinlen mi dedi sana demek ki br kaç günden önce çıkmayacak.yerinde olsam devlet hastanesine git yada borç alacağın biri yokmu komşun vs al git yaptır bir an önce.ben çatlıycam senin yerine meraktan.bu arada hamile bir ark.ı gördüm rüyamda ikizi olcak ark mın. bebekler karnında olmasına rağmen öyle bir belli ouyodu ki ellerini gördüm resmen dokundum.
kızlar sonucumu öğrenemedim hala,şaka gibi yani.hormona bakan aletler bozukmuş onun için çıkmamış sonucum.ebe hanım da dediki bence^%90 hamilesin zaten kafana takma,evde otur bi kaç gün içinde haberleşiriz gene bakarız dedi.özelde de iki saatte çıkıyormuş sonuç orda da yaptırabilirsin dedi ama para yok yanımda yeterli miktarda.devlette de yaptırabilirsin ama orada da sürünme şimdi enfeksiyon falan kaparsın dedi.hava da yağmurluzaten gitmedim ben de.
cnm inan venhar gibi bende sabırsızlıkla sonucunu bekliyorum :) hala adet olmadığına göre kesinlikle hamilesin cnm ama bunu kan testi ile belgelemek lazım :) eşin sabırsızlanmıyor mu?
eşim inanmıyor ki hala,ben çocuğu görmeden inanmam,kesin mi şimdi bu,nerden ispat edeceksin olduğunu falan diye saçmalayıp duruyoriçten içe seviniyor ama belli etmek de istemiyor,akşam bana bi de cinsiyeti belli mi diye soruyor şaşkın
birkaç gündür giremedim foruma yine güzel bir haber gelmiş, eylül anneleri hızla çoğalıyor, canım tebrik ederim, hiç sıkıntı yapma keyfine bak hamilesin işte sen de. darısı bekleyen herkesin başına inşallah.hamile arkadaşlar çevrenizde bulabilirseniz arı sütü ve polenle yapılan ballı karışımlar var, çok faydalıymış bebeklerimiz ve bizler için.benim kocişimin bir arkadaşı yaptırmış bizim için, biraz pahalı ama paranın bir önemi yok yeterki bebeğim sağlıklı doğsun. İnşallah bu karışım şifa olur bebeğimin kalp atışları da normal seviyesine çıkar. Ben çok giremesem de bu forumda bebek isteyen herkese hep dua ediyorum.Siz de bize dua edin nolur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?