canım arkadaşlarım, yazdıklarınızı okudum birkaç gündür girmiyordum topiğe, hepinizden ALLAH razı ols.dinleniyorum çok dikkat ediyorum ,bol bol dua ediyorum ALLAHIMA sığınıyorum gidicek baska kapı yok, birkez bunun acısını yasadım korkuyordum, ALLAHIM sizlerinde güzel haberler almayı nasip etsin dualarınızı eksik etmeyin
öncelikle isteyen herkesin çocuk sahibi olmasını dilerim...
Eşimin sperm sayısının azlığı ve hareketsizliği nedeniyle çocuk sahibi olamıyoruz. 3 kez tüp bebek denemesi yaptık ancak kaliteli embriyo elde edilemiyor bir türlü.
Verikosel teşhisi hangi durumlarda konuluyor? Eşim ürolojiye gitmişti sadece proxeed diye bir ilaç önerildi, onunda ne kadar etkili olduğu şüpheli!!!
Doktor çocuk sahibi olma şansınız çok düşük dedi ve tabi benim bütün umutlarım yerle bir oldu, psikolojim bozuldu..
Eşinin sperm sayısı az ve hareketsiz olmasına rağmen hamile kalan var mı?
Teşekkürler
canım ben de bilmiyorum nasıl böyle beklediğimi ama şimdi tv de,burçları anlatıyor,ben de akrep burcuyum,akrepler için bu yıl sabır yılıymış,sabır onları kazançlı çıkaracak diyor,tam da senin yorumunun üzerine denkgeldi tv dedevlete gidicem de hava da kötü ya çıkasım gelmedi.bi kaç günde çıkıp çıkmayacağını bilmiyorum da yani iletişimi kesmeyelim dedi ebe,gebe kartı çıkartacakmış.kaç aylık arkadaşının ikizler?
eşim inanmıyor ki hala,ben çocuğu görmeden inanmam,kesin mi şimdi bu,nerden ispat edeceksin olduğunu falan diye saçmalayıp duruyoriçten içe seviniyor ama belli etmek de istemiyor,akşam bana bi de cinsiyeti belli mi diye soruyor şaşkın
bugün öğrendim kantesti sonucumu sonunda.değerim 1000 ve üzeriymiş,gayet iyi dedi ebe.yaklaşık 6 haftalık dedi ama bana biraz fazla gibi geldi :)inşallah sağlıkla alırız kucağımıza,topikteki bebek bekleyen arkadaşlar da fazla beklemezler inşallah,arkamızdan gelirler teker teker
canım arkadaşlarım, yazdıklarınızı okudum birkaç gündür girmiyordum topiğe, hepinizden ALLAH razı ols.dinleniyorum çok dikkat ediyorum ,bol bol dua ediyorum ALLAHIMA sığınıyorum gidicek baska kapı yok, birkez bunun acısını yasadım korkuyordum, ALLAHIM sizlerinde güzel haberler almayı nasip etsin dualarınızı eksik etmeyin
nasılsınızz arkadslarrr hamısler var takıp edıyorum ama bayadır yazmadım bıseyler yazıcakta bısey yoktu sanırım ondan :) tup bebek ıcın rapora basvurdum bır bashekım tanıdgımızın vasıtasıyla oradakı doktorda bırkere asılama denememı onerdı bugun adet gunum ancak olmadım henuz adetın 2.gunu gıdıcem baslıcazz asılama ıcın hıc bukadar hevesle beklememıstım kırmzııları :) ancak o benı bekletıyo bu ay :)
nasılsınızz arkadslarrr hamısler var takıp edıyorum ama bayadır yazmadım bıseyler yazıcakta bısey yoktu sanırım ondan :) tup bebek ıcın rapora basvurdum bır bashekım tanıdgımızın vasıtasıyla oradakı doktorda bırkere asılama denememı onerdı bugun adet gunum ancak olmadım henuz adetın 2.gunu gıdıcem baslıcazz asılama ıcın hıc bukadar hevesle beklememıstım kırmzııları :) ancak o benı bekletıyo bu ay :)
Ven_harcım ebeyle görüştüm telefonda,2 hafta bekleyelim sonra git kadın doğuma dedi,değerin gayet iyi dedi.Yakın zamanda uğra gebe kartı çıkartalım sana dedi.Ben de ilk etapta kadın doğuma değil de endokrine gitmeyi düşünüyorum.çünkü ilaç kullanıyorum tiroid için,ilacı keser mi arttırır mı bilmiyorum,onun için önce ona gitmem lazım :)
:) adetin değil bebişin gelir inş. belli mi olur?
canım aşılama icin önceden tahlil falan yaptı mı doktor?
canımmm, çok sevindimmm... topiğe girmeyeli neler olmuş... aşılama yaptıracaksın demek.. inşallah tüpe gerek kalmadan aşılamayla hemencecik bebişine kavuşursun. ama tüp olsa bile sakın korkma. hiç de öyle zor bir süreç değilmiş. bak benim dün yumurta toplamam vardı. cuma günü de transferim olacak inşallah:)) zaman nasıl geçti anlamadım. senin de sürecin su gibi akıp geçsin inşallah.. çok öptüm seni:))
gogicimm hayırlı olsun arkadaşım çok sevindim bu kararı vermene inşallah güzel haberle dönersin bizeee allah yardımcın olsunn öpüyorum canımm:)
inşallah hamişsindir de ondan gelmiyordur kırmızılar :)Hakkında hayırlısı canım,inşallah en kısa zamanda verirsin müjdeli haberi
ayy ayy keske canım keskeee bakalım hala beklemedeyım ınsallah dıyelım hayırlsı olsun :)
Merhaba Hanımlar yaşadıklarım sizlerede umut olsun.çok fazla aktif olamasamda sık sık yazıları okuyup kendim için bi umut ışığı aradım.eşim haziran ayında varikosel ameliyatı oldu.hareket çok düşüktü.sayıda 2 milyondu ilaclarla 22 milyona kadar yükseldi kasım ayıydı o ay aşılama yaptırdık fakat tutmadı.15 gün önce tekrar sperm testi yaptırdık sayı 5 milyona düşmüştü yıkıldık resmen.ama Rabbim çok büyük bu gün hamile olduğumu öğrendim.rabbim kimseyi evlat diye aratmasın cok cok zor
amanin bir eylül bebeği daha mı geliyor yoksa :) ben dikkat ediyorum burada yazılanlara ve kendi durumuma.hangi ay rahatsan, bebek için kasmadıysan hep hamile kalınıyor.biz de embriyomuzun transferine gidecektik ocak başında ama hamile olduğumu öğrendim. canım bence bir sürprize hazırlıklı ol, sanırım bu ay sen de bi beklenti içinde değildin ve hala adet olmadın :)
sen bilirsiin cnm öyle yap 2 hafta bekle o zaman.ama yine sölüyorum hayranım sabrınaendorkin dr da muhtemelen artıracaktır ilacını.zaten hamilelikte tsh si normal olan biri bile ilaç kullanmak zorunda kalabiliyor.aman sakın şhmal etme bu konuyu bebeğin zeka ve beyin gelişimi için çok önemli.özellşkle ilk 3 ay.bence buna bari hemen git
Merhaba Hanımlar yaşadıklarım sizlerede umut olsun.çok fazla aktif olamasamda sık sık yazıları okuyup kendim için bi umut ışığı aradım.eşim haziran ayında varikosel ameliyatı oldu.hareket çok düşüktü.sayıda 2 milyondu ilaclarla 22 milyona kadar yükseldi kasım ayıydı o ay aşılama yaptırdık fakat tutmadı.15 gün önce tekrar sperm testi yaptırdık sayı 5 milyona düşmüştü yıkıldık resmen.ama Rabbim çok büyük bu gün hamile olduğumu öğrendim.rabbim kimseyi evlat diye aratmasın cok cok zor
arkadaşım motilite %40 ileri hareket %15arkadaşım sayı 5 milyon iken hamile kalmışsın ama ben hareketi çok merak ettim hareket oranın ne kadar yazabilirmisin mümkünse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?