arkadaşımarkadaşım sayı 5 milyon iken hamile kalmışsın ama ben hareketi çok merak ettim hareket oranın ne kadar yazabilirmisin mümkünse
arkadaşım
motilite%40
ileri.hareket%15
amiiiinn....inşallah mutluluğun katlanmış olarak gelirsin yenıden..hadı yaptır testini ve hayırla gelin buraya,sende bebeğin de :)
dualarında bızı de unutma
Onlyliz merakla sonucunu bekliyorum, güzel haberlerle gel bize inşallah
7verengülll çokk tşk ederimmm canımm benimm daha 1 ay önce konuşmuştuk hatta bana meryem süresini oku demiştin senin dediğinin aynısı yaptım allah senden razı olsun ne olur sizde dua edin bana en kısa zamanda hayırlı haberlerle dönerim inşallah:)
kızlarr hepinizeee günaydınnn şu an yerimde duramıyorumm adetim 1 gün geçti sabah kalktım hemen uyku tutmadı test taptımmm sonuçç pozitif gibi :)))yani ikinci cizgiii biraz silikkk ...hamilemiyimmm sizceeede:)))) eşimde bende heyecandan yerimizde duramıyoruzz inanamıyorum içim çok garib şu an hüzün sevinçç bir rahatlama var içimde kelebekler uçuşuyor sanki karışığımm hemde çok ..allahımm inşallahh mucizem geliyordur şu mübarek günde ne olur bana dua edinn hayırlı haberlerle döneyim size bugün gidip hemen kan testi yaptıracağım :)))çok ama çok mutluyumm kızlarrr ya ağlıyorum sevinçten Allahımm burada olan bütün arkadaşlarımada tez zamanda bu duyguyu tattırsın inşşallahhh :)))
7verengülll çokk tşk ederimmm canımm benimm daha 1 ay önce konuşmuştuk hatta bana meryem süresini oku demiştin senin dediğinin aynısı yaptım allah senden razı olsun ne olur sizde dua edin bana en kısa zamanda hayırlı haberlerle dönerim inşallah:)
ezanlar okunuyor şu an ALLAH'ım inşallah sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına almayı nasip etsin.bizim geçtiğimiz yolardan gecen bir ark.ım doğum yaptı bugün.ikizlerini doğurdu.yoğun bakıma aldılar erken doğdukları için.bir sıkıntı gözükmüyor ama dua edin ona da.adı seyhan arkadaşımın.3.tüp bebek denemesinde kavuştu meleklerine.kan sonucunu alır almaz yaz bize.
ıyıaksamlarr :) bugun adetımın 2.gnu ve gıttım once kan tahlıllerım yapıldı şükür sonuclar guzel cıktı sınıfı gectın dedı doktorum :) aslında sınıfı asılama sonrası gorcezz dedım ıcımden :))) ıgnelerımı yazdı buaksam baslıyorum ama nası yapıcam gobekten bılmıyorumcarsamba gunu tekrar kontrole gıdıcem ınsallah hersey yolunda gıder ve sonu guzel olur hepınızın duasına ıhtıyacım var ;
canım allahh razı olsunn hepiniz için duacıyımmm arkadaşınıda allah sağlık şifa versinn sanada en kısa zamanda nasip etsin venharcım..ben meryem suresini bir cuma günü eşimle bir kere sularımıza üfleyip içtik birde canım ben hergün şu duayı okuyurdum eşimle
rabbena heblana min ezvacine ve zurriyetine kurrate ayunin
anlamı şöyle rabbim bana aydınlık eşler aydınlık evlat nasip et
ben ezberlemiştim hep okudum bu duayı sizde bol bol okuyun arkadaşlarr allahım duayla her kapıyı açar yeterki siz içinizi ferah tutun...
ıyıaksamlarr :) bugun adetımın 2.gnu ve gıttım once kan tahlıllerım yapıldı şükür sonuclar guzel cıktı sınıfı gectın dedı doktorum :) aslında sınıfı asılama sonrası gorcezz dedım ıcımden :))) ıgnelerımı yazdı buaksam baslıyorum ama nası yapıcam gobekten bılmıyorumcarsamba gunu tekrar kontrole gıdıcem ınsallah hersey yolunda gıder ve sonu guzel olur hepınızın duasına ıhtıyacım var ;
cnm su gibi akıp gitsin tedavin inşallah, hepimizin dualarındasın, asılama sebebi olur inşallah cnm benim.. kendine cok ii bak :))
canım sorun cıkmadı ama ben bıraz torpıllı gıttım gercı gıden baska arkdslarımda var hıcbır sorun yasamıolar guzelde bır hastane ınsallah sonuda guzel olur.. ben butun tahlıllerımı goturmustum cnım yanımda rahım fılmını zaten hemen sordu dr varmı cekıldım dıye bende cektırmıstım onu baya once cd sını verdım baktı bugunde kan tahlılerımı yaptı ve ıgnelere basladık..esımden yenı bır test ısteemdıler son testlere baktılar carsamaba gunu esımın hangı gun gelıcegınıde soylıceklermıs.rahım fılmınde kımımızın canı cok acımıs kımının hıc acı yokmus ben acı duyanlardanım anestezılı cekmıyolar bennım gıttıgm hastanede ama ceken yerler var bır arastır ıstersen cunku onu mutlaka ıstıyolar kanalların acık olup olmadııgnı gormek ıcın...
iğne vurlulduğunu bilmiyordum ben bak.kaç tane vuruluyo ve bizmi vurmak zorundayız.ay yapamamben:18:rahim filminide anestezili çektirmeyi tercih ederim acıma ihtimaline karşı.:18:bugün arkadaşım doğum yaptı ikiz kızlar oldusen rahim filmini ne zaman ve neden çektirmiştin cnm
benım ılk asılamam kalcadan ıgne ıleydı bende dr a ben yapamam demsıtım oyuzden kalcadan vermıstı gıdıp yaptırıyodum ama bunlar gobekten ve dahacok faydası olucagına ınanıyorum ben bende korktum bugun ama korkulcak bısey yokmus hıc cok da rahat yaptım sukurler olsun kactane ıgne yapıcagına doktor karar verıyo ben bugun basladım 5 gun sonra kontrole gıdıcem yumurtaların buyuklugune gore ya devam dıcek ıgneye yada catlatma yapalım dıcek ıgnlerın yumurtalara yaptıgı etkı belırlıyo sureyı canım.. rahım fılmını asılama once ıstıyolar kanallarda tıkanıklık varmı dıye varsa asılamanın bı anlamı olmuyor cunku ılk asılama denemeden once dr cektırmemı soylemıstı anestezısız cekıldı bana ozel bı hastane olmasına ragmen..cok kısa suruyo ancak benım karnımın ıcıne cok baskı olmustu canımı o yakmıstı neysekı sonucu guzel bısey cıkmadı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?