ıyıaksamlarr :) bugun adetımın 2.gnu ve gıttım once kan tahlıllerım yapıldı şükür sonuclar guzel cıktı sınıfı gectın dedı doktorum :) aslında sınıfı asılama sonrası gorcezz dedım ıcımden :))) ıgnelerımı yazdı buaksam baslıyorum ama nası yapıcam gobekten bılmıyorumcarsamba gunu tekrar kontrole gıdıcem ınsallah hersey yolunda gıder ve sonu guzel olur hepınızın duasına ıhtıyacım var ;
gogım hayırlısı olsun canımcım:)
yenı bır umut yenı bır heyecan..inş.gunler hep böyle devam eder..Rabbım hayırlısı ıle tamamına erdırsın..(amiiiin)
ha unutmadan,,o ne kıs,saat 3 e kadar oturdun mu? ERKEN YAT ERKEN KALK! Vücudun dinlensın,,hormonların dengesını bozma anlaştık mı?
Canım aşılama sürecin hayırlı olsun, inşallah pozitifi görürsün, bebeğin bu vesile ile geliversin sana... En iyisini yapmışsın başlayarak. İnşallah tüp bebeğe gerek kalmadan bu şekilde evlat sahibi olursun. Rabbim hasretini bebek özlemini daha fazla uzatmasın. Dualarım seninle, moralini yüksek tutmaya çalış olurmu :)
canım ya özür dilerimm ınan gormedım yoksa yazmazmıyım.. hadı ınsallah gelsın bebegın saglıkla huzurla... evet bende cok rhaatladım ustumden yuk kalktı sankı bos bos beklemek ınsanı daha cok sıkıyor ınankı ınsallah sonuclarımız guzel olur canımcanım sana daha önce de yazmıştım ama görmedin sanırım.. çok sevindim aşılamaya başlamana.. insan birşeylere başlayınca inan kendini daha iyi hissediyor. inşallah olumlu sonuç alırsın canım. benim de dün transferim oldu:)) şimdi test için bekliyorum heyecanla:))
ıyıaksamlarr :) bugun adetımın 2.gnu ve gıttım once kan tahlıllerım yapıldı şükür sonuclar guzel cıktı sınıfı gectın dedı doktorum :) aslında sınıfı asılama sonrası gorcezz dedım ıcımden :))) ıgnelerımı yazdı buaksam baslıyorum ama nası yapıcam gobekten bılmıyorumcarsamba gunu tekrar kontrole gıdıcem ınsallah hersey yolunda gıder ve sonu guzel olur hepınızın duasına ıhtıyacım var ;
kızlarr hepinizeee günaydınnn şu an yerimde duramıyorumm adetim 1 gün geçti sabah kalktım hemen uyku tutmadı test taptımmm sonuçç pozitif gibi :)))yani ikinci cizgiii biraz silikkk ...hamilemiyimmm sizceeede:)))) eşimde bende heyecandan yerimizde duramıyoruzz inanamıyorum içim çok garib şu an hüzün sevinçç bir rahatlama var içimde kelebekler uçuşuyor sanki karışığımm hemde çok ..allahımm inşallahh mucizem geliyordur şu mübarek günde ne olur bana dua edinn hayırlı haberlerle döneyim size bugün gidip hemen kan testi yaptıracağım :)))çok ama çok mutluyumm kızlarrr ya ağlıyorum sevinçten Allahımm burada olan bütün arkadaşlarımada tez zamanda bu duyguyu tattırsın inşşallahhh :)))[/QUO
ayyyyyyyyy canım çok sevindim inş.hakkınızda hayırlısı olur ALLAHIM mucizenizi gönderir sizler için hep dua ediyorum arkadaşım sizlerde beni dualarınızdan eksik etmeyin düşük tehlikem devam ediyor ALLAHIM şuan okunan ezanlar hürmetine tüm arkadaşlarımın gönlünden geçen güzellikleri tez zamanda hayatlarına yansıtsın inş.ALLAHA emanet ol canım
kızlarr hepinizeee günaydınnn şu an yerimde duramıyorumm adetim 1 gün geçti sabah kalktım hemen uyku tutmadı test taptımmm sonuçç pozitif gibi :)))yani ikinci cizgiii biraz silikkk ...hamilemiyimmm sizceeede:)))) eşimde bende heyecandan yerimizde duramıyoruzz inanamıyorum içim çok garib şu an hüzün sevinçç bir rahatlama var içimde kelebekler uçuşuyor sanki karışığımm hemde çok ..allahımm inşallahh mucizem geliyordur şu mübarek günde ne olur bana dua edinn hayırlı haberlerle döneyim size bugün gidip hemen kan testi yaptıracağım :)))çok ama çok mutluyumm kızlarrr ya ağlıyorum sevinçten Allahımm burada olan bütün arkadaşlarımada tez zamanda bu duyguyu tattırsın inşşallahhh :)))[/QUO
ayyyyyyyyy canım çok sevindim inş.hakkınızda hayırlısı olur ALLAHIM mucizenizi gönderir sizler için hep dua ediyorum arkadaşım sizlerde beni dualarınızdan eksik etmeyin düşük tehlikem devam ediyor ALLAHIM şuan okunan ezanlar hürmetine tüm arkadaşlarımın gönlünden geçen güzellikleri tez zamanda hayatlarına yansıtsın inş.ALLAHA emanet ol canım
canımm esracım seni göremiyorum bu aralar anladım zten inan çok üzüldüm çok geçmiş olsun kendine çok dikkat et bol bol istirahat et yorma kendi hiç birşekilde sizde benimdualarımdasınız ...bana gelince canım pazartesi gidip test yaptıracağımm bakalım hayırlısı hala inanamıyorum bende allah bütün arkadaşlarımızada nasip etsinn tez zamandaaa buradaki herkes iiçin hergün tek tek isimleriyle dua ediyorum ...ben inanıyorum ki güzel haberler gelmeye devam edicek allahın izniyle:))))
cok sevındım canım gelıyo bebısın bence ınsallah kan testı yaptırdınmı merak ettım guzel haberler ver bıze..
gogicim slmm hadi hayırlısı arkadaşımm güzel haberle gel inşallah sonu güzel olsunn hep dularımızdasın...
cok sevındım canım gelıyo bebısın bence ınsallah kan testı yaptırdınmı merak ettım guzel haberler ver bıze..
allah razı olsunnn cnm yok yaptıramadım eşim seyahatte onu bekliyorum halsizlik ve yorgunluk var çıkamadım kendimde artık hakkımızda hayırlısı tez zamanda allahım sizede nasip etsin arkadaşım dualarımız sizlerle....
canım sana daha önce de yazmıştım ama görmedin sanırım.. çok sevindim aşılamaya başlamana.. insan birşeylere başlayınca inan kendini daha iyi hissediyor. inşallah olumlu sonuç alırsın canım. benim de dün transferim oldu:)) şimdi test için bekliyorum heyecanla:))
RABBİM inşallah gönlündekini kucağına verir arkadaşım :)
her aşamadan daha zor değil mi beklemek..yorma kendini dik ayaklar yat,keyfini cıkar
canımmm teşekkür ederim... evet en zoru böyle beklemek gerçekten.. hakkımızda hayırlısı olsun inşallah ... doktor kendini yatağa hapsetmeden dinlen dedi... ben de ayaklarımı uzattım. kitap okuyorum. arada kalkıyorum... öyle işte :)
canımm esracım seni göremiyorum bu aralar anladım zten inan çok üzüldüm çok geçmiş olsun kendine çok dikkat et bol bol istirahat et yorma kendi hiç birşekilde sizde benimdualarımdasınız ...bana gelince canım pazartesi gidip test yaptıracağımm bakalım hayırlısı hala inanamıyorum bende allah bütün arkadaşlarımızada nasip etsinn tez zamandaaa buradaki herkes iiçin hergün tek tek isimleriyle dua ediyorum ...ben inanıyorum ki güzel haberler gelmeye devam edicek allahın izniyle:))))
canım çok teşekkür ederim ALLAH razı olsun dün kontrolüm vardı rahimdeki kanda azalma varmış inş düşük tehlikesini dinlenerek atlatıcaz,bebeğimin çok şükür kalp atışlarınıda gördük,şuan 7.5haftalık oldu ayrıca hamileliğim zor geçiyor,birsey yiyip içemiyorum,suyu ,sütü dahi çıkartıyorum çok halsiz kalıyorum dr.normal dedi çok şükür böyle böyle atlatıcaz zor olsada bunlar güzel şeyler,ayaklarımı yüksekte tutup yatıyorum ,ALLAHIMA binler yüz binler kere şükürler olsun sizler içinde bol bol dua ediyorum isimlerinizi tek tek geçiriyorum hepinizin güzel haberlerini hayırlısıyla bekliyorum sizlerde tekrar tekrar bizleri dualarınızdan eksik etmeyin
canım arkadaşlarım dün trt1 de iyi fikir programında bir hoca konuktu çocuğu olmayanlar ALLAHIN 99isminden ya kadir ismini bolca zikretsinler dedi sizlerle paylaşmak istedim
bu ay tup bebek tedavısıyle 3 bebiş geldi komşularımıza :) hele bı tanesı kornaya basarak getirdi bebeği evin önüne :) çok güzeldi maşallah
inş. senin gogimin benım ve tum dileyen diğer arkadaşların da mutlu haberlerini yazar okuruz buralardan..
inşallah canım.. hepimizin duaları kabul olsun. hepimiz kornalara basa basa bebeklerimizi getirelim:)))
bu ay preseed jeel kullandık diye umutlanmıştım biraz.ama olmadı bugün adet oldum.ne hissedeceğimide nasıl davranacağımıda şaşırdım.hissizleştim sanki.bu ay yumurta takibi yaptırıp yumurtalarımın durumuna bir baktıracağım.yeteri kadar olgunlaşıyormu,çatlama sorunum var mı diye.sanırım adetin 2.ya da 3. günü gitmek gerekiyor takip için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?