Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım sana daha önce de yazmıştım ama görmedin sanırım.. çok sevindim aşılamaya başlamana.. insan birşeylere başlayınca inan kendini daha iyi hissediyor. inşallah olumlu sonuç alırsın canım. benim de dün transferim oldu:)) şimdi test için bekliyorum heyecanla:))

amin canımmm.. ya ben buaralar hıc erken yatamıyorum erkende kalkamıyorum tabı :) bı duzene sokmam gerek kendımı ınsallah :)

tesekkur ederım canım ınsallah guzel sonuclanır bıraz heyecanım var ama nedense rahatım sanrıım olmassa tup bebek raporu cıkcakdıye rhatım ınslalah gerek kalmazz tabıkı.. sende dualarımdasın canım saglıkla al kucagına bebgını ınsallah

canım ya özür dilerimm ınan gormedım yoksa yazmazmıyım.. hadı ınsallah gelsın bebegın saglıkla huzurla... evet bende cok rhaatladım ustumden yuk kalktı sankı bos bos beklemek ınsanı daha cok sıkıyor ınankı ınsallah sonuclarımız guzel olur canım

canım, allahım yar ve yardımcınız olsun dilerim en yakın zamanda güzel haberlerini alırız

gogicim slmm hadi hayırlısı arkadaşımm güzel haberle gel inşallah sonu güzel olsunn hep dularımızdasın...

gogicim slmm hadi hayırlısı arkadaşımm güzel haberle gel inşallah sonu güzel olsunn hep dularımızdasın...

cok saol canım tesekkur ederım ınsallah hepımızın gelsın bebıslerı bende tum ısteyenler ıcın dua edıyorum arkadasım ..

RABBİM inşallah gönlündekini kucağına verir arkadaşım :)
her aşamadan daha zor değil mi beklemek..yorma kendini dik ayaklar yat,keyfini cıkar

RABBİM inşallah gönlündekini kucağına verir arkadaşım :)
her aşamadan daha zor değil mi beklemek..yorma kendini dik ayaklar yat,keyfini cıkar

canımmm teşekkür ederim... evet en zoru böyle beklemek gerçekten.. hakkımızda hayırlısı olsun inşallah ... doktor kendini yatağa hapsetmeden dinlen dedi... ben de ayaklarımı uzattım. kitap okuyorum. arada kalkıyorum... öyle işte :)

bu ay tup bebek tedavısıyle 3 bebiş geldi komşularımıza :) hele bı tanesı kornaya basarak getirdi bebeği evin önüne :) çok güzeldi maşallah
inş. senin gogimin benım ve tum dileyen diğer arkadaşların da mutlu haberlerini yazar okuruz buralardan..

Kızlar ne oldu ya,topik çok boş kalmış
Ne güzel arka arkaya güzel haberlere de başlamıştık.
Ne durumdasınız,herkes iyi mi?

canım arkadaşlarım dün trt1 de iyi fikir programında bir hoca konuktu çocuğu olmayanlar ALLAHIN 99isminden ya kadir ismini bolca zikretsinler dedi sizlerle paylaşmak istedim

canım arkadaşlarım dün trt1 de iyi fikir programında bir hoca konuktu çocuğu olmayanlar ALLAHIN 99isminden ya kadir ismini bolca zikretsinler dedi sizlerle paylaşmak istedim

sağol canım paylaşımın için..sen de çokca Ayet el Kürsü oku..Allah yardımcın olsun,bebeğini de seni de korusun inş.

inşallah canım.. hepimizin duaları kabul olsun. hepimiz kornalara basa basa bebeklerimizi getirelim:)))

inşallah canım.. hepimizin duaları kabul olsun. hepimiz kornalara basa basa bebeklerimizi getirelim:)))

:) ayy canım ya gelir mi ki o günler?.. ınş. bu ay senin müjdeni okuyalım,sonra da biz yazalım..bebeklerimiz hayırlısı ıle gelsin de kornaya basmaktan falan gectim ben..
ayın 13 ü ıdı değil mi testin?gercı az kaldı ama nasıl gecırıyosun zamanı?

Son düzenleme:
bu ay preseed jeel kullandık diye umutlanmıştım biraz.ama olmadı bugün adet oldum.ne hissedeceğimide nasıl davranacağımıda şaşırdım.hissizleştim sanki.bu ay yumurta takibi yaptırıp yumurtalarımın durumuna bir baktıracağım.yeteri kadar olgunlaşıyormu,çatlama sorunum var mı diye.sanırım adetin 2.ya da 3. günü gitmek gerekiyor takip için

canım zor bır durum ama bız fazla akışına bırakıyoruz sanırım..bıraz daha uğraşmak gerekıyor,durumu ıyı olanlar genelde 1 sene ıcınde gebelik elde edıyor zaten(Allahın ıznı ıle tabı)..durumunuzu tam bilmiyorum ama yumurta takıbıyle bırlıkte catlatma ığnesı de yaptır bence..2.gunu ac gıt doktoruna,tahlıl falan ısterse bi taşla 2 kuş olmuş olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…