Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar eşim 1 ay önce varkosel ameliyatı oldu 1 haftadır da gebelik belirtisi vardı günümde 5 gün geçmişti umutlandık ama bugun günüm geldi.çamur gibide geliyordu kahverengi ve kıvamlı doktora gittik over kist 3 cm oldugunu söyledi allahım sen büyüksün herkese gönlüne göre ver.

son durumumuz fena değildi hız a+b=45(ileri tam hareketli ve ileri az hareketli)morfoloji % 5 sayıda ml de 44.600.fena değil yani.durum böyle olunca bende mi bir sorun var demeden edemiyorum.geçen aylarda adetin 3.günü ve 21.günü yapılan hormon testleri normaldi.ama yumurta takibi yaptırmadım hiç.belkide yumurtalarım yeteri kadar olgunlaşmıyor veya erken çatlıyor veya hiç çatlamıyor da olabilir.yarın 2. günü adetin.acaba yarın mı gitsem yoksa adetin 3.günü mü gitsem.tekrar istermi acaba.aynı testleri istemesin yahu 2 ay önce yaptırdım işte birde ona tekrar para vermeyim

cnm bende adet olduğumda eşim "ne yumurtan varmış bi sperm beğenemedi, dunya guzeli doğurcan heralde" diyordu :)) bende 3. gunu ve 21 .gunu yapılan testleri yaptırmıştım. en son rahim filmi çektirmiştim. sen rahim filmi çektirmiş miydin?

benim yumurtalarım kıymetlidir öyle her spermi beğenmez deseydin sendeçektirmedim cnm rahim filmi.eğer olmazsa bebek mayıs-haziran'a kadar tüp bebek raporu veren bir hastanede aşılama yaptırmayı ve orada çektirmeyi düşünüyorum.çünki tüp bebek raporu almam gerekirse rapor veren hastaneler kendi yaptıkları tetkiklerden başkasını kabul etmiyorlar.şimdi ben özelde rahim filmimi çektirsem tüp bebek rapor almak istediğim hastane kabul etmeyeceğinden benden yeniden isteyecek.2 kez aynı acıyı yaşamayım demi:)çarşamba gününe randevu aldım yumurta takibi için bakalım ne alemde benim yumoşlar

üzülmeye başlamak için 1 ay çok erken bır zaman dilimi arkadaşım,zaten en ıyı ıyıleşme 3 aydan başlıyor varıkosel ameliyatında..şimdiden böyle bırakma kendini..her hastalığın mutlaka şifasını da yaratırmış Allah..Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

selam kızlarrrr hamileyimmmmmmmm çokk şükürrr
eşimm 8 ay oldu ameliyat olalı kısmet bugüneymiş
Rabbim sizlerede tez zamanda nasip etsin inşallahhh

hayırlı olsun inş.tammamına erdırsın RABBIM .bizlere hangi değerlerle hamıle kaldıgınızı yazarmısınız.çok teşekkürler.

yumurta takibi için dr a gittim çarşamba günü.benden bazı testler istedi.a.s.a,h.o.m.a birde hsg.önce ki aylar adetin 3.günü yaptırdığım testleri kbl etti istemedi tekrar.pko değilsin ama sanki yavaş yavaş ona doğru gidiş var gibi dedi.lh değerim fsh den az cık yüksekmiş.daha az olması lazımmış.ama bu ara kilo aldıysan ondan da yükselmiş olabilir dedi ki evet aldım yani.zayıfla dedi bana :2:neyse yumrutalık rezervlerin iyi dedi,adetin 4.günü olmasına rağmen boyutlarıda iyi dedi.eşimin sperm testlerinede baktı bu bir çok üroloğun normal kbl edeceği değerler dedi.bana bazı şeyler sordu adetler düzenlimi smeaar testi yaptın mı kaç günde bir adet oluyosun vs gibi bende şak şak hepsini fazlasıyla cvplayınca bana ne güzel takip ediyosun kendini dedi.A.S.A ve H.O.M.A testlerini yaptırdım özelde.devlette yapmıyolarmış.hsg içinde gün aldıma ama çeken kişi erk olunca birde devlet olmasına rağmen taşeron firma olduğu için sanırım malzemelerle felan 90-100 ü buluyodu anestezisiz tabi kaldı şimdilik hsg..diğer testleride ctesi alıcam.a.s.a testi anti sperm alerji testiymiş yani vucut spermi kbl etmeyebiliyomuş.ona bakılıyomuş bu testle.diğeride insülin direnci testi.adetin 11.günü gel bakalım tekrar yumurtalara dedi.

Son düzenleme:
hayırlı olsun inş.tammamına erdırsın RABBIM .bizlere hangi değerlerle hamıle kaldıgınızı yazarmısınız.çok teşekkürler.

bizim deger iç açıcı degildi canım
sayı 5 milyon
ileri hız %56
morfoloji %85 normal yapılı
aralık ayında 6.ay kontrolümüz vardı ve doktor normal yolla milyonda bir olur dedi sayı çok az demişti
dünya başımıza yıkılmıştı
bu ay adetimi bekliyorduk tüp bebek tedavisine başlıcaktık
Rabbim kısmet etti binlerce kez şükürler olsun.
doktorlar olumsuz birşey derse sakın üzülmeyin
bize ilaçlara boşuna para vermeyin..
kürlerde neymiş bi faydası olmaz dedi
boşa zaman kaybı dedi pislik doktur çok acımasızlar çokkkkk
İNŞALLAHH TEZ ZAMANDA SİZLERİNDE HAYIRLI HABERLERİNİ ALIRIZ
DUALARIM SİZİNLEE BEKLEMENİN NE OLDUGUNU ÇOK İYİ BİLİRİM RABBİ ÇOK BEKLETMESİN

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar:) aranıza yeni katıldım ama uzun zamandır topicinizi takip ediyordum. Yazmaya bir türlü fırsat bulamadım.
Hamiş olan arkadaşları tebrik ediyorum ve ben de dahil bebeklerini bekleyen arkadaşlara dua ediyorum. Benim eşimde 05 Aralık çift taraflı varikosel ameliyatı oldu şimdi sabırsızlıkla bebeğimizi bekliyoruz. Yüce rabbim kısa zaman da nasip eder inşallah:)

gecmiş olsun cnm..inşallah tez vakıtte hayırla sağlıkla gelır bebeklerımız

Tebrik ederim,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Kızlar içime doğuyor yaza kadar hamile kalmayan kalmayacak topikte inşallah.

merhaba bende siteyi takip edipde yeni üye olanlardanım.iki sonuçsuz aşılama sonrası benim eşimde 5 aralıkda çift taraflı varikosel amliyatı oldu ve bende heyecanla 5 martın gelmesini bekliyorum.
yüce rabbim bizim gibi dileyen ici yanan herkesin yanında olsun umutlarını boşa cıkarmasın

merhaba canım, eşlerimiz aynı tarih de ameliyat olmuş heyecanla bende 05 martı bekliyorum. en kısa zaman da kavuşuruz inşallah bebeklerimize:)

aminnnn inşallahhh beklemek çok zor ve dayanılmaz sen bu süre zarfında eşine takviye bişiyler uyguluyor musun

ben eşime herhangibir takviye uygulamadım ayrıca doktoruda herhangi bir ilaç vermedi. 10 gün sonra tekrar kontrole gidecek inşallah düzelmiştir.

ben eşime herhangibir takviye uygulamadım ayrıca doktoruda herhangi bir ilaç vermedi. 10 gün sonra tekrar kontrole gidecek inşallah düzelmiştir.

canım bizim doktor da ilaç vermedi açıkcası bunun için biraz tedirgindim çünkü genellikle ilaç veriliyormuş.10 gün sonra inşallah ikimizde tabiki bizim gibi ümitle bekleyen herkez çok çok güzel haberler alırız. kontrol sonrası durumunu benimle paylaşır mısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…