canım zor bır durum ama bız fazla akışına bırakıyoruz sanırım..bıraz daha uğraşmak gerekıyor,durumu ıyı olanlar genelde 1 sene ıcınde gebelik elde edıyor zaten(Allahın ıznı ıle tabı)..durumunuzu tam bilmiyorum ama yumurta takıbıyle bırlıkte catlatma ığnesı de yaptır bence..2.gunu ac gıt doktoruna,tahlıl falan ısterse bi taşla 2 kuş olmuş olur
son durumumuz fena değildi hız a+b=45(ileri tam hareketli ve ileri az hareketli)morfoloji % 5 sayıda ml de 44.600.fena değil yani.durum böyle olunca bende mi bir sorun var demeden edemiyorum.geçen aylarda adetin 3.günü ve 21.günü yapılan hormon testleri normaldi.ama yumurta takibi yaptırmadım hiç.belkide yumurtalarım yeteri kadar olgunlaşmıyor veya erken çatlıyor veya hiç çatlamıyor da olabilir.yarın 2. günü adetin.acaba yarın mı gitsem yoksa adetin 3.günü mü gitsem.tekrar istermi acaba.aynı testleri istemesin yahu 2 ay önce yaptırdım işte birde ona tekrar para vermeyim
cnm bende adet olduğumda eşim "ne yumurtan varmış bi sperm beğenemedi, dunya guzeli doğurcan heralde" diyordu :)) bende 3. gunu ve 21 .gunu yapılan testleri yaptırmıştım. en son rahim filmi çektirmiştim. sen rahim filmi çektirmiş miydin?
kızlar eşim 1 ay önce varkosel ameliyatı oldu 1 haftadır da gebelik belirtisi vardı günümde 5 gün geçmişti umutlandık ama bugun günüm geldi.çamur gibide geliyordu kahverengi ve kıvamlı doktora gittik over kist 3 cm oldugunu söylediallahım sen büyüksün herkese gönlüne göre ver.
selam kızlarrrr hamileyimmmmmmmm çokk şükürrr
eşimm 8 ay oldu ameliyat olalı kısmet bugüneymiş
Rabbim sizlerede tez zamanda nasip etsin inşallahhh
hayırlı olsun inş.tammamına erdırsın RABBIM .bizlere hangi değerlerle hamıle kaldıgınızı yazarmısınız.çok teşekkürler.
HAYIRLI OLSUN..Allah tamamına erdırsın
merhaba arkadaşlar:) aranıza yeni katıldım ama uzun zamandır topicinizi takip ediyordum. Yazmaya bir türlü fırsat bulamadım.
Hamiş olan arkadaşları tebrik ediyorum ve ben de dahil bebeklerini bekleyen arkadaşlara dua ediyorum. Benim eşimde 05 Aralık çift taraflı varikosel ameliyatı oldu şimdi sabırsızlıkla bebeğimizi bekliyoruz. Yüce rabbim kısa zaman da nasip eder inşallah:)
merhaba arkadaşlar:) aranıza yeni katıldım ama uzun zamandır topicinizi takip ediyordum. Yazmaya bir türlü fırsat bulamadım.
Hamiş olan arkadaşları tebrik ediyorum ve ben de dahil bebeklerini bekleyen arkadaşlara dua ediyorum. Benim eşimde 05 Aralık çift taraflı varikosel ameliyatı oldu şimdi sabırsızlıkla bebeğimizi bekliyoruz. Yüce rabbim kısa zaman da nasip eder inşallah:)
gecmiş olsun cnm..inşallah tez vakıtte hayırla sağlıkla gelır bebeklerımız
merhaba bende siteyi takip edipde yeni üye olanlardanım.iki sonuçsuz aşılama sonrası benim eşimde 5 aralıkda çift taraflı varikosel amliyatı oldu ve bende heyecanla 5 martın gelmesini bekliyorum.
yüce rabbim bizim gibi dileyen ici yanan herkesin yanında olsun umutlarını boşa cıkarmasın
merhaba canım, eşlerimiz aynı tarih de ameliyat olmuş heyecanla bende 05 martı bekliyorum. en kısa zaman da kavuşuruz inşallah bebeklerimize:)
aminnnn inşallahhh beklemek çok zor ve dayanılmaz sen bu süre zarfında eşine takviye bişiyler uyguluyor musun
ben eşime herhangibir takviye uygulamadım ayrıca doktoruda herhangi bir ilaç vermedi. 10 gün sonra tekrar kontrole gidecek inşallah düzelmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?