Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

tabi ki paylaşırım:) doktor, 72 günlük yenilenme süreci olduğunu bunun için ilaca gerek duymadığını belirtti. Bol bol dua ediyorum hayırlısı olur inşallah:)

merhaba arkadaşlar
eşimde varikosel var ve ameliyat olması gerekiyor.. daha önce eşi bu ameliyatı olan arkadaşlardan bilgi,doktor ve hastane tavsiyeleri rica ediyorum..
şimdiden teşekkürlerr..

merhaba arkadaşlar
eşimde varikosel var ve ameliyat olması gerekiyor.. daha önce eşi bu ameliyatı olan arkadaşlardan bilgi,doktor ve hastane tavsiyeleri rica ediyorum..
şimdiden teşekkürlerr..

selam canım benim eşimde çift taraflı varikosel ameliyatı oldu ve 8.ayımızda hamile kaldım
bu ay adet olunca tüp bebege başlıcaktık RABBİM nasip etti şükürler olsun
biz balıkesirde ameliyat olduk cnm
sen hangi şehirdeysen orda ol tabi
şans meselesi bu işler
bizim sayı falan artma olmadı maalesef
ama Rabbim vermek istedikten sonra her türlü oluyor
siz tedavinizi olun eşin bi an önce ameliyatını olsun
tez zamanda hamiş kalacan inşalalh

canım teşekkür ederim yanıtladığın için..
ben istanbul avrupa yakasında ikamet ediyorum.. hani ameliyat olupta sonucunda başarı elde edenler varsa acaba senin gibi doktor tavsiye etse ne güzel olur :)

Kızlar gogi üyeliğinimi kapattırmış? Pek anlamadım aşılama sonrası ne yaptı merak etmiştim onu, sanırım olumsuz, uzaklaşmak falanmı istedi acaba =( Haber alanınız varsa bilgilendirirseniz çok memnun olurum :26:

ben istanbul avrupa yakasında ikamet ediyorum.. hani ameliyat olupta sonucunda başarı elde edenler varsa acaba senin gibi doktor tavsiye etse ne güzel olur :)

slm.cnm bende istanbul avrupa yakasında oturuyorum.biz şişli etfal de açık ameliyat oduk.2 üroloji kliniği var.biz cengiz miroğlu'nun klinik şefliğini yaptığı klinikten aldık randevuyu.eğer orada yaptırmak isterseniz mutlaka cengiz miroğlu'ndan alın randevuyu.ameliyatımız çok başarılı geçti.takviyeler kullandık tabi onların etkiside oldu mutlaka ama eğer ameliyat başarısız olsaydı takviyeler çok da faydalı olmazdı sanırım.artı ameliyat sonrası herhangi bir şişlik,gereğinden fazla ağrı,sızı ve ameliyat izi yok denecek kadar az.yani ameliyat sonrası olası komplikasyonları biz yaşamadık çok şükür.ama eğer maddi durumum iyi ben özelde yaptırırım dersen de teoman cem kadıoğlu'nu tavsiye ederim.micro cerrahi yöntemini kullanıyor kendisi.fakat ameliyat ücreti baya bir uçuk.geçen sene 5600 dü sanırım.muayene ücretide 300 tl.bizim teşhisimizi kendisi muayene etti ve o koydu.

cnm sanırım aşılaması olumsuz oldu ki üyeliğini kapattırmış(bende çok merak ediyorum.umarım en kısa zamanda dönerde bi haber alırız...

cnm sanırım aşılaması olumsuz oldu ki üyeliğini kapattırmış(bende çok merak ediyorum.umarım en kısa zamanda dönerde bi haber alırız...

slm oncelıkle evet uyelıgımı ıptal ettırdım bunun sebebı ne asılamanın olumlu nede olumsuz yonu sadece bırkac kendını bılmenız yorumlarından sıkıldıgım ıcın uzak durmak ıstedım aynı ısımden bır harf farklı olarak yenı uyelık actım buna sebep ıse bu yorumları gormem gercekten olumsuz oldugunu dusunerek ıptal ettıgımı dusunmenız benı cok uzdu ve asılamam olumsuz dahı olsa uyelıgımı ıptal ettırmem gerekmez etmemde zaten asılama ıcın henuz beklıyorum gunum dolmadı daha erkendende test yapmayı dusunmuyorum hayırlısı dıyorum eger bu asılamam olumsuz olur ıse mayıs ayında tup bebek yapıcam allah nasıp ederse...

cnmm sen bizi yanlış anlamışsıninan seni üzmek istemedim.sadece seni uzun zaman göremeyince acaba olumsuz olupta biraz olsun uzaklaşmak istediğini düşündüm.eğer üzdüysem kusura bakma cnm çok özür dilerim.sadece merak etmiştim hepsi bu..umarım olumlu sonuç alırsın cnm tüpe gerek kalmaz.tekrardan kusura bakma k.i.bk.allah hakkında hayırlısını versin..

önemli değil canım evet bıraz uzaklasmak ıstedım bazı sebeplerden dolayı uyelıgımı ıptal ettırdım sımdıde yenı uyelık aldım nekadar sıklıkla gırebılırım bılmıyorum sonuc bellı degıl daha umarım olumlu olur herkesın kalbıne gore versın rabbım..

sıkma canını gogicim.peki test günün ne zaman cnm

Akmeleğe katılıyorum, yanlış anlamışsın bizi. Seni üzecek birşey söylemedik. Sadece merak ettik.
İnşallah güzel haberlerini alırız en kısa zamanda.

benim eşim ameliyat olalı 3 gün oldu, söz hamiş kalırsam yazarım ama şimdi neticeyi bekliyoruz. 3 ay nasıl geçecek

merhaba kızlar , ben de 3 gün önce aranıza katıldım. umarım emeğimiz boşa çıkmaz. ben de açıkçası nasıl bir süreçten geçtiğinizi ve meyvelerinizi alıp almadığınızı merak ediyorum:26: kendime pay çıkaracam

gecmış olsun canım..Rabbım sabrımızın sonunu hayırla netıcelendırsın ınşallah,,bır de dıkkatımı ceken bırşey oldu okuduklarımdan,,aşılamadan sonra hamıle kalan cok kışı var arkadaşım,,inş.tup tedavısıne gerek kalmadan gelır hayırlısı ıle bebeklerımız

hayırlısı osun cnm.inşallah tüp bebeğe karar vermişken kendiliğinden gelir bebeğin.

tesekeur ederım ıyı dıleklerınız ıcın ınsallah canlarımm bakalım bu asılamayı tup bebek raporu ıcın yaptırmamda sarttı zten 2 olumsuz asılama ıstıyolar ınsallah cok bekletmez bebıslerımız bızlerı

slm gogii

benim gibi uyumayan birini buldum işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…