Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
slm

4,5 senelik evliyim, bende bir sorun yok eşime varikosel teşhisi konuldu ve yaklaşık 2,5 sene oldu ameliyat olalı

şu anda klomen tedavisindeyim, ikinci ayım, eşim hiç ilaç kullanmadı yani dr. vermedi. ben klomen ve çatlatma iğnesiyle takip ediliyorum (bu arada bende hiç sorun yok)

bugün adet olmam gerekiyordu ama olmadım, biliyorum erken diyceksiniz bir kaç gün daha geçmeli diyceksiniz ama bu sefer hissediyorum hamileyim allahın izniyle

bu arada 40 gündür falan eşime keçiboynuzu kürü uyguladım

gelişmelerden haberdar ederim.

cnm inşallah guzel haberler alırsın, bende eşime keçiboynuzu kürü uygulamıştım, eşimin ameliyatından 3 ay gecmeden hamile kaldım. kürün faydası olduğunu dusunuyorum. ayrıca son ay preseed jel kullandım. bununda faydasını goren cok. inşallah buna hiç gerek kalmaz tabi :)

cnm msndede goremiyorum seni hiç, biraz uzaklaşmakla en iisini yapmışsın aslında . kendine cok ii bak, optm

Merhaba arkadaşlar bizde ayni durumdan skintiliyiz eşinmde tek tarafli varikosel var 32 yaşında gittigimiz bir doktor 30 yaş üzerinde bir ise yaramiyor bu ameliyalar tüp bebek deneyin dedi ve bizde bunlara inanıp tüp bebek yaptık ilki normal ikincisi dondurulmus embriyo şekinde yapildi cokta dikkat etmeme ragmen olumsuz sonuçlandi 2 bucuk yildir evliyim ve 25 yasindayim simdi esim ise yaramasa bile bu ameliyati olucam diyor mart ayi ortalarinda ameliyat olucak umarım rabbim bizleri çaresiz bırakmaz kucaklarimiz boş kalmaz.

aynı şeylerı bende yaşadım canım,,bız de başarısız bır tup bebek tedavısı yaşadık hemen sonra eşim amelıyatını oldu..hemde 2.kez..şuan durumu daha ıyı çok şükür..amelıyatı oldu ve ben buralarda uygulanıp başarıya ulaşılmış kürleri de yapıyorum..Rabbım hepımıze şifa versın

Allahım bu nasıl sınavdır isyan etmek istemiyorum ama elimde değil.Benimde durumum sizler gibi kızlar ve burda her yazıyı okudukca içim dahada çok yanıyor.Rabbim istemyenlere verirken bizim gibi yananları neden görmüyor.Beş senelik evliyim eşim 3 ay önce çift taraflı varikosel oldu yarın ilk testi var ve yaşı 35.Eğer gerçekten 30 sonrası faydası olmuyorsa artık hiç ümit beslemicem.

merhaba morfolijimiz % 4 idi. Hareket ve sayıda da problem vardı ama hatırlamıyorum. Hemen hamile kaldığım için sonrası testimiz yok. İlaçlar satıldı. Satıldıktan 1 haft sonra 3 aylık bebeğimin kalbi durdu ve alındı. Şu an ilaç kullanmıyoruz.

günaydın arkadaşlar
eşim varikoselden 24 aralıkta ameliyat oldu henüz bi gelişme yok bizde de. dün keçiboynuzu aldım kürünü yaptım akşam içti ama sabah aç karnına midem almıyor dedi sadece akşamları içirsem yanına ek olarak havuç suyu vermeyi düşünüyorum da katı meyve sıkacağım yok nasıl suyunu çıkaracağım havuçların? :44:

Canım kendın söyluyorsun bak sınav dıye..her ınsanın ımtıhanı farklı..Rabbım kaldıramayacağımız yuklerı vermesın..Allah ın rahmetı sonsuzdur,O'ndan asla ümit kesılmez..30 sonrası ışe yaramıyor ne demek ben anlamış değilim..bence çok yanlış..üremede erkeğe konulmuş bır yaş sınırı duymadım ben hıç, kadının yumurta uretme yaşı sınırlıdır..

gecmış olsun arkadaşım,,kecıboynuzu kuru ara vermeden 3 ay yapılıyor,bılıyorsundur zaten..sabah aç karına ıçmek zorunda değil,,içebılırse kahvaltıdan sonra ver
havuç ıçınse katı meyve sıkacağı temın etmen gereklı,başka turlu çıkmaz kı suyu

Son düzenleme:

30 yaştan sonra fayda olmuyor da ne demek benim eşim de 36 yaşında böyle bir şey ilk defa duyuyorum canım bunu doktor demiş olamaz doktordan başka da kimin ne dediğine hiç kulak asma...eğer varikosel ileri derecede ise mukakkak fayda görürsünüz bünyeden bünyeye değişmekle birlikte en az 6 ay canım bazı bünyede 3 ay sonra da düzelme olabilir tabiki biraz daha sabır ne yapacaksın ben de 31 yaşındayım eşim de 36 yaşında tevekkülü elden bırakmamak lazım sakın isyan etme rabbim şeytana uymayı nasip etmesin bizlere hep tevekkül et dua et sabır en büyük erdemdir canım " Allah mukakkak sabredenlerle beraberdir" Bakara suresi.

evet canım bizlerin sınavıda bu.bugün sonuçlarımız cıktı ve sadece sayı yükselmiş ama ben bugun dahada güçlendim dediğin gibi rabbimin rahmetine sığındım.inşallah rabbimin izniyle bizde bigün anlımızın akıyla bu sınavı gececeğiz

slm merak ettim de sayınız daha önce kaçtı ve yükselince kaç oldu

bugün 3.ay ve tahlil günümüzdü.sadece sayıda yükselme olmuş canlılık ve harette hiç bir değişiklik yok.sonucun böyle cıkmasından ziyade doktorun duyarsızlığı çok canımı yaktı.çok rahat bir şekilde tüp bebek deneyin sizde yapcak bişey yok diyor...[/QUOTE]

canını boşuna sıkma derım,,ben burdakı bılgılerden faydalanıyorum,sonuçta yaşanmışlık ve tecrube var..bence sonuçlarınızın senın canını sıkacak bır kötülüğü yok..hareketını ne artırıyor bak..en cok ragbet goren ve ıyıı sonuç alınan keçıboynuzu kuru ve pekmezı

Son düzenleme:

canını boşuna sıkma derım,,ben burdakı bılgılerden faydalanıyorum,sonuçta yaşanmışlık ve tecrube var..bence sonuçlarınızın senın canını sıkacak bır kötülüğü yok..hareketını ne artırıyor bak..en cok ragbet goren ve ıyıı sonuç alınan keçıboynuzu kuru ve pekmezı[/QUOTE]

yaptım canım keçi boynuzu kürünü hatta polenle keçiboynuzlu bi karışım tarifi bulmuştum onuda denedim.yarın yine bu siteden incir kürü diye bişi buldum zeytin yağıyla beraber onu denemeye başlıcam.ve haftaya da farklı bi hastanede tekrar tahlil yaptırıcaz ve o doktorun tedevisini denicez.herşey kısmet.biz elimizden geleni yapmakla mükellefiz taktir rabbimin...

canım toplam sayı 21 milyon.ml de 7 milyon

cnm sanırım bu ilk 3 aydaki sonuç bence daha çok yeni ve böyle olmasına rağmen artmış sayınız.elbette düzelecek ama biraz zaman.bizim ml de sayımız 20 milyondu .hareketi yavaş olduğu için olmadı.hala bekliyoruz.ama ne sayıları az olupta hamile kalanlar var görüyoruz.onun için sıkma canını ve bir süre daha bekle ol diyecek olan rabbim.elbet vardır bir zamanı.hepimiz üzülüyor yoruluyoruz ama var bir zamanı bekliyoruz elden bişey gelmiyor.bu yolda güçlü olmak lazımmış bunu öğrendim.bazen dayanamıycak gibi olsakta yeniden toparlıyoruz kendimizi.hem sonuçta azda olsa hareketi yavaşta olsa spermimiz var birde öyle bakmak gerekiyor diye düşünüyorum.napalım doğal yoldan gelmesede aşılama yada tüp bebek var.allahım yeterki versin ne şekilde gelirse gelsin.tabiki doğal yol tercihimiz ama kısmet bu işler.hem tüpte çok zor kötü bişey değil.benim arkadaşım 2 ay önce tüp denedi ve ilk denemesinde hamile kaldı.allahım yeterki çaresiz bırakmasın..umarım daha fazla üzülmeden yorulmadan bir süpriz yaparda geliverir bebişin.allahım bebek bekleyen tümmm arkadaşlarıma hayırlı sağlıklı bebişler versinnnn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…