Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
aranıza yenı katıldım bende. 30 agustos 2012 de evlendık. 2 ay sonra bizde cennet kokulumu ıstemeye basladık. korunmadık hıc. eşeim tır soföru , ben ise hemşire olunca 1,5 yıldır olmamasını denk gelemedıgımıze bağladık. tabı bu arada ben butun testlerı yaptım . hormon testlerı yumurta takıbı klomen ve hsg yanı rahım fılmı. esim bu arada hıc test yaptrmadı. en sonunda ocagın 6 sında yaptı sonunda testı. ama dunya basıma yıkıldı o gun. varıkoselı vardı ve sperm hızı ve morfoljısı cok kotuydu. suan nobetteyım . yarın tekrrdan test yapacagız. ıns cennet kokulum uzak deıldır. allah herkesın kucagını hayrlı ve sağlıklı cennet kokulular ıle doldursun.

tatlım varikosel ile mücadelimiz başlıyor diye bi topiğimiz var oraya gel stersen ameliyat tarihlerin listeye yazıyor.hamile kalanları karşısına yapıyoruz...

bizde ağustos 2012de evlendik hiç korunmadık .. daha sonra varikosel olduğunu öğrendik ağustos 2013 de amliyat oldu eşim. hala beklemedeyiz ((

bizde ağustos 2012de evlendik hiç korunmadık .. daha sonra varikosel olduğunu öğrendik ağustos 2013 de amliyat oldu eşim. hala beklemedeyiz ((
Hayirlisi canim uzulme.. Bekliyoruz hepimiz arastiriyoruz bisyler yapip duruyoz iste.. Allah ne zMan nasip.ederse o zaman olacak bakalim.. Agustosdan sonra teste gitmediniz mi sayi mi dusuktu yukselme oldu mu.. Bak muhtesem uclu ile hamile kaldim diye bi sayfa var burda orayida bi oku dun aksam okudum arastirdim etki olasiligi.yuksek diyolar.. Bide yani normaldede insanlarin kullandigi seyler ; ) ben kafama yatti kullanacagiz

inşallah canım tez vakıtte kavuşuruz bebişlere. yurt dsına geldık ekimde 1 sene burdayız sağlık sıgortası uğraştırdı anca test yaptırdık sonuçları 2 gun sonra alacağız sonuçları .ınsallah düşüş olmamıştır. baktım o üçlüye burda bulablirsem bakarım ınsllah ama pek zannetmiyorum o markaların hepsini bulacağıma .deneyim bir en azından eşimde çok içmez ama. e vitamini alalım dememe rağmen buralarda pahalı türkiyede ucuzdu diye yanaşmıyor :)

Turkiyeden temin etme sansiniz falan yok mu.. Ben burda eczaneden aldigimda fiyatini falan yazarim.sonrada netten alirsiniz olmaz mi.. Esine de anlat bak.iyi.olabilir falan.diye.. Sen de butun kontrollerin yapildi.mi.. Adetin 3. Gunu yapilan testler.. Yumurtlama takibi falan ??

türkiyeden gelen kargolarda ilaç olanlar geri gönderilebiliyormuş( galiba uyuşturucu şüphesiyle) . ama denemekte fayda var bu ayda olmazsa ısterım türkiyeden. gelmeden önce bir profosore tüm testleri yaptırdım a dan Zye kadar. en son burdada gittim alttan muayene etti iyi ded.. ama cok guvenılır gelmedı burdakı hastane bizim adetin 3. günü yapılan testleri adet olmadığım bı zamanda isteyince güvenemedim hastaneye gitmedim ondan sonrada. birde buraya gelince 27 günde bir olan adet döngüm 29a cıktı hatta bazen 30 günü buldu normal miki. yumurta takibi yaptırmadım türkiyeye dönünce artık orda tedaviye baslarız dıyoruz hayırlsı bakalım.

bu arada ilaç konusundaki yardımın için çok teşekkür ederim dolunay78 yapmış kadar olsun .Allah tez vakitte hayırlı evlat nasıp etsın sana ınsallah

Bu.ilaclar bitkisel agirlikli heralde zannetmiyoum ki geri.gonderilain.. Olmazsa bende yardimci olurum sana elimden.geldigince insAllah.. Adet duzeninde cocuk dusuncenden.dolayi ve hava degisimimden dolayi farklilasmi olabilir.. Ovulasyon testi falan.kullandin mi bak.o.testte ise yariyo ben kullandim ama bosa kullanmisim.. fsh degerine falan bakilfi.mi canim senin.. Cunku esinin degerleri.baya iyi senin.. Yakin zamanda.senden.hamilelik haberi.alacagiz gibi geliyo.. Bak gorursun.. Ama bundan sonra kendine soz ver.. Attim gitti kafamdan.cocuk.dusunmuyorumda de.. Oldugu kadar de.. Aglamak yok.. Lendimizi.yiprattikca ondan.baska bisey olmuyo zarari oluyo yararibolmuyo.. Tamam mi.. ?

bu arada ilaç konusundaki yardımın için çok teşekkür ederim dolunay78 yapmış kadar olsun .Allah tez vakitte hayırlı evlat nasıp etsın sana ınsallah

Ne yardimim olduki canim.. Amin insAllah ayni.zamanda hamile kaliriz.biranonce... ;-) benim adet duzenim taktigim surece 3 bes derken 50 gune kadar falan cikmisti.. Psikolojik yani..

arkadaşlar çok mutluyum eşmin test sonucunun bırazı cıktı morfolojı daha cıkmamıd ama sayılar sonuçlanmış
55.00 % Motilidad total (progresiva + no progresiva) (Superior al 40%)
33 % Motilidad progresiva (Superior al 32%)
22 % Motilidad no progresiva
45 % Inmóviles
ileri hareketimiz %33 e çıkmış çok mutlu oldum . daha da iyi olacak inşallah . :))) kandilide hep Allahım bana umud ver umudum tğkenmek üzre diyordum .. çok şükür umut etmeyı nasıp ettı .

eşim 2013 nisan ayında sol 2.dereceden ameliyat oldu hemen sonra hamile kaldım.6 haftalık düştü.sonra bidaha kalamadı değerler düştü bugün yine doktora gitti.3.dereceden varikoselin var demişler bu ameliyat boşamı oldubiz boşamı bekledik.başına böyle bişey gelen varmı ya da yakınında nolur yarım edin

Tatlim gecmis olsun. Benim esimde nisanda ameliyat oldu sol 2. Derece.. esimin degerleri duzeldi. Sanirim sizin ameliyatiniz basarisiz olmus damarlari baglayamamislar.. mikro cerrahi yontemle olmadiniz heralde bu durumda tekrar ve iyi bi dr da ameliyat olmasi gerekiyor esinin..

tatlım genelde bu tür komplikasyonlar açık ameliyatlarda oluyor çünkü doktor venlerin görebildiği kadarını bağlıyor fakat mikro cerrahi ameliyat mikroskopla olduğu için gözden kaçırma ihtimali olmuyor ve ameliyat nüksetmiyor...muhtemelen sizin doktor gözden kaçırdı damarları ve geri büyüdü varikosel...tekrar ameliyat olun bence düzeltme ameliyatı oluyor...

arkadaşlar çok sağolun mikro oldu.özellikle istedik.anlamadık bizde bugun doktorda başka biyerde de ultrason çektirin demiş.inşallah yanlış derler yarın çekilecek bakalım.

Keçiboynuzu kürü, süt polen bal
Kavun yagı
Akşam ları 1tane muz
Bal tarcın cörekotu
Gınseng macunu
Hepsini yapıyorum. İlk test ten 7 gün sonra test yaptık. A+b 32 . Sayımız 24 milyon cc de. Hep hareket lılık hem sayımıx artmış. Sükür. İnş ameliyattan sonra inş cennet kokulum yanımda olacak inş.

Canım inş dua ların kabul olur hepimiz in. Canm esinin iş hayatı beslenme sı sıgara içmesi vede üşütme durumu onemli. Agır kaldırmaması ve cok ayakta kalmaması lazım. Umarim ameliyat a gerek kalmaz. En kısa zamanda bebegn kucagında olur. Allahım kımsenin kucagını boş bırakmasın

yaklaşık 2 yıldır çocuk istiyorduk. olmayınca eşim muayene oldu ve erkek infertilitesi çıktı. varikosel yok demişler.
sperm sayısı: 12milyon
22.03.2013 İleri %12 -
22.03.2013 Yavaş %4 -
22.03.2013 Yerinde %8 -
22.03.2013 Hareketsiz %76 -

olarak çıktı. dünya başıma yıkılmıştı. bir doktor arkadaşı;
L-ARGİNİNE 1000mg,
KOREAN GİNSENG 500mg
(SOLGAR ÜRÜNÜ OLACAK) ve
ZİNCO 220mg kullanmasını (en az 6 ay) önermiş. Her birinden birer adet tok.

5 ay kullandı ve test için gitti
sperm sayısı : 7 milyon
16.08.2013 İleri %30 -
16.08.2013 Yavaş %6 -
16.08.2013 Yerinde %14 -
16.08.2013 Hareketsiz %50

olarak çıktı. doktoru hala kullanmaya devam etmesini söyledi. biraz sabır demiş. biz sperm sayısının düştüğünü görünce tüp bebek düşünmeye başlayacaktık. Eşim ilaçları kullanmaya devam ediyordu.

8. ayda tekrar test için gitti ve
sperm sayısı : 19 milyon
14.11.2013 İleri %26 -
14.11.2013 Yavaş %12 -
14.11.2013 Yerinde %16 -
14.11.2013 Hareketsiz %46

olarak çıktı. ilaçları kullanmaya devam etti.

ve Allahın izniyle şuan 6 haftalık hamileyim. Allah bizede nasip etti. Hiç ümidim yokken inşaallah bizimde eylül 2014 gibi çocuğumuz olacak. Allah nazarlardan korusun. Allah sizlerede nasip eder inşaallah. Sizlerde (eşiniz) bu ilaçları kullanmasını önerin. ama tabi biraz sabredip uzunca bir zaman beklemelisiniz. Çocuğum için dualarınızı esirgemeyin... Benimde dualarım sizler için olacak her zaman..

bu konularda bilgisizim hiç bişey bilmiyorum lütfen cevap verin hareketsizlik ve morfoloji sorunu olan her erkek bu ameliyatı olmak zorundamı yada varioksel daha farklı bişeymi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…