Arkadaslar merhaba..
Baya bi sayfalari okudum..
Bizim hikayemiz de 2012 agustosda evlendik aralik da dusunmeye basladik.. Adetlerim duzenliydi uc bes gun derken on yirmi gun gecikmeler basladi.. Doktorla gittim her ay hamilemiyim diye tabikide degildim.. İstedigim testleri falan yapmadilar bi.yil gecsin dediler.. Sonra baska doktora gittim. O butun testlerimi benim istemem sebebi.ile yapti soniclar normal cikinca esinin testini getir.dedi o.sayede test yaptirdik varikosel ogrenmis olduk bi.kac doktora gittik ameliyat dediler ve 6 ocakta ameliyatini oldu esim.. Gayet rahat geci.. Kendiai dahil.bu kadar kolay olacagini beklemiyoduk.. Simdi carsamba gunu.dikisleri.alinacak.. Bizim doktorumuz herhangi bi su kadat iliski. Yasak falan demedi.. Uc ay sonra kontrole gel dedi o kadar.. Bu ameliyati.olup hamile.kalanlar veya iliakiye ne zaman basladiniz.. Oneri tavsiye.. Bekliyorum.. Uzun oldu biraz kusura bakmayin ;-)
tatlım varikosel ile mücadelimiz başlıyor diye bi topiğimiz var oraya gel stersen ameliyat tarihlerin listeye yazıyor.hamile kalanları karşısına yapıyoruz...
Hayirlisi canim uzulme.. Bekliyoruz hepimiz arastiriyoruz bisyler yapip duruyoz iste.. Allah ne zMan nasip.ederse o zaman olacak bakalim.. Agustosdan sonra teste gitmediniz mi sayi mi dusuktu yukselme oldu mu.. Bak muhtesem uclu ile hamile kaldim diye bi sayfa var burda orayida bi oku dun aksam okudum arastirdim etki olasiligi.yuksek diyolar.. Bide yani normaldede insanlarin kullandigi seyler ; ) ben kafama yatti kullanacagizbizde ağustos 2012de evlendik hiç korunmadık .. daha sonra varikosel olduğunu öğrendik ağustos 2013 de amliyat oldu eşim. hala beklemedeyiz((
Hayirlisi canim uzulme.. Bekliyoruz hepimiz arastiriyoruz bisyler yapip duruyoz iste.. Allah ne zMan nasip.ederse o zaman olacak bakalim.. Agustosdan sonra teste gitmediniz mi sayi mi dusuktu yukselme oldu mu.. Bak muhtesem uclu ile hamile kaldim diye bi sayfa var burda orayida bi oku dun aksam okudum arastirdim etki olasiligi.yuksek diyolar.. Bide yani normaldede insanlarin kullandigi seyler ; ) ben kafama yatti kullanacagiz
bizde ağustos 2012de evlendik hiç korunmadık .. daha sonra varikosel olduğunu öğrendik ağustos 2013 de amliyat oldu eşim. hala beklemedeyiz((
inşallah canım tez vakıtte kavuşuruz bebişlere. yurt dsına geldık ekimde 1 sene burdayız sağlık sıgortası uğraştırdı anca test yaptırdık sonuçları 2 gun sonra alacağız sonuçları .ınsallah düşüş olmamıştır. baktım o üçlüye burda bulablirsem bakarım ınsllah ama pek zannetmiyorum o markaların hepsini bulacağıma .deneyim bir en azından eşimde çok içmez ama. e vitamini alalım dememe rağmen buralarda pahalı türkiyede ucuzdu diye yanaşmıyor :)
Turkiyeden temin etme sansiniz falan yok mu.. Ben burda eczaneden aldigimda fiyatini falan yazarim.sonrada netten alirsiniz olmaz mi.. Esine de anlat bak.iyi.olabilir falan.diye.. Sen de butun kontrollerin yapildi.mi.. Adetin 3. Gunu yapilan testler.. Yumurtlama takibi falan ??
Bu.ilaclar bitkisel agirlikli heralde zannetmiyoum ki geri.gonderilain.. Olmazsa bende yardimci olurum sana elimden.geldigince insAllah.. Adet duzeninde cocuk dusuncenden.dolayi ve hava degisimimden dolayi farklilasmi olabilir.. Ovulasyon testi falan.kullandin mi bak.o.testte ise yariyo ben kullandim ama bosa kullanmisim..türkiyeden gelen kargolarda ilaç olanlar geri gönderilebiliyormuş( galiba uyuşturucu şüphesiyle) . ama denemekte fayda var bu ayda olmazsa ısterım türkiyeden. gelmeden önce bir profosore tüm testleri yaptırdım a dan Zye kadar. en son burdada gittim alttan muayene etti iyi ded.. ama cok guvenılır gelmedı burdakı hastane bizim adetin 3. günü yapılan testleri adet olmadığım bı zamanda isteyince güvenemedim hastaneye gitmedim ondan sonrada. birde buraya gelince 27 günde bir olan adet döngüm 29a cıktı hatta bazen 30 günü buldu normal miki. yumurta takibi yaptırmadım türkiyeye dönünce artık orda tedaviye baslarız dıyoruz hayırlsı bakalım.
bu arada ilaç konusundaki yardımın için çok teşekkür ederim dolunay78 yapmış kadar olsun .Allah tez vakitte hayırlı evlat nasıp etsın sana ınsallah
eşim 2013 nisan ayında sol 2.dereceden ameliyat oldu hemen sonra hamile kaldım.6 haftalık düştü.sonra bidaha kalamadı değerler düştü bugün yine doktora gitti.3.dereceden varikoselin var demişler bu ameliyat boşamı oldubiz boşamı bekledik.başına böyle bişey gelen varmı ya da yakınında nolur yarım edin
eşim 2013 nisan ayında sol 2.dereceden ameliyat oldu hemen sonra hamile kaldım.6 haftalık düştü.sonra bidaha kalamadı değerler düştü bugün yine doktora gitti.3.dereceden varikoselin var demişler bu ameliyat boşamı oldubiz boşamı bekledik.başına böyle bişey gelen varmı ya da yakınında nolur yarım edin
arkadaşlar çok sağolun mikro oldu.özellikle istedik.anlamadık bizde bugun doktorda başka biyerde de ultrason çektirin demiş.inşallah yanlış derler yarın çekilecek bakalım.tatlım genelde bu tür komplikasyonlar açık ameliyatlarda oluyor çünkü doktor venlerin görebildiği kadarını bağlıyor fakat mikro cerrahi ameliyat mikroskopla olduğu için gözden kaçırma ihtimali olmuyor ve ameliyat nüksetmiyor...muhtemelen sizin doktor gözden kaçırdı damarları ve geri büyüdü varikosel...tekrar ameliyat olun bence düzeltme ameliyatı oluyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?