Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

iyi dileklerin için çok teşekkür ederim, gerçekten yazdıkların bana güç veriyor:) benim eşimde ameliyat olmak için can atıyor resmen, değerlerim yükselecek inanıyorum deyip duruyor bakalım :)) inanmaktan ve beklemekten başka çaremiz yok şimdilik , zamanı geldiğinde bizde bebişlerimizi alacağız kucaklarımıza inşaalh gelişmeleri yazarsan çok sevinirim.. sevgiyle kal, görüşmek üzere...

inş canım düzelir.okudun mu ya da sana söyledim mi hatırlamıyorum ama bizim ameliyatın üstünden 6 ay geçti değerlerimizin hepsi düzeldi canım .doktorlar bize ameliyatın başarı oranını % 75 demişlerdi ama ameliyatımız % 100 başarı elde etti.inş sizin de ameliyatınız iyi geçer bu arada bizim ileri hızlımız 2 testimizde 0 dı.yükseldi şimdi

Son düzenleme:
süper vallahi, maşallah demekten başka bişey bırakmamış doktorlar bize güzel haberlerini bekliyoruz artık en kısa zamanda )

süper vallahi, maşallah demekten başka bişey bırakmamış doktorlar bize güzel haberlerini bekliyoruz artık en kısa zamanda )

ameliyat öncesi değerler

sperm konsantrasyonu:11.7
hareketlilik:17.5
morfoloji:16
toplam sperm:35
ileri hareket(a+b):1.5

ameliyat sonrası değerler

sperm konsantrasyonu:25.2
morfoloji:33.6
harketlilik:61.4
toplam sperm:76.2
ileri harket(a+b):31.8

inş tatlım bakalım allah nasip eder inş.değerlerimiz bu şekilde ama ameliyat öncesi en son yaptırdığımız test bu biraz iyi yani diğer testlerimizde değerlerimiz hep sıfır ve 1 di şimdi ameliyat sonrası bütün kriterler normal değerlere yükseldi.

teşekkür ederim canım size de çok geçmiş olsun.şimdi eşim bir devlet hastanesinin üroloji doktoru ile görüştü.o doktorda ameliyat demiş.yani ameliyattan başka şans kalmadı.canım eşim kaan hocayı beklemek istemiyor.önümüzdeki hafta yıllık izne çıkacak o arada ameliyatını olmak istiyor.ya da en fazla 2-3 hafta içinde olayım iznimi de ona göre alırım diyor.peki sizin ameliyatı ankara üniversitesinde bu bahsettiğin profesör mü yapacak.yani bizde onun özel muayenehanesine gitsek ankara ünivde ameliyat olabilirmiyiz?ben özel hastane ya da devlet hastanesinde olmasını pek istemiyorum.üniversite hastanesinde bir doçente falan yaptırmak istiyorum ama onlara nasıl ulaşacağımı da bilemiyorum...

yaşla alakalı bir durum mu acaba değerlerin yükselmesi, eşinizin yaşı kaç ? bide ameliyattan sonra yediklerine içtiklerine dikkat ettiniz mi ? keçiboynuzu ve nohut suyunun çok faydalı oldugunu okumuştum biyerde... ameliyat günümüz belli olsada bu belirsizlik bi geçse rahatlayacağız bizde inşallah:)

profesörler üniversitede ameliyata girmiyorlar. yaşar bedük 29 mayıs hastanesinde yaparım ameliyatı dedi, ama açıkçası okadar parayı vermek istemedik biz...hastaneye yönlendirmesini istedik... özel muayenehanesinde bize bi yazı yazdı o yazıyla ibn-i sinadaki uzman doktora yolladı .... ordada işler çok yavaş gerçekten, yatak yok deyip duruyorlar bakalım bu sefer söz verdiler önümüzdeki haftaya kadar arayacaklarmış:) yani eğer üniversite hastanesinde olsun diyorsan , ya hastaneden bi tanıdık bulmak lazım - ki işler gerçekten öyle hızlanıyor bunu gözümle gördüm.( dekanın tanıdığı bi varikosel hastası için hemen yatak buldular) ya da bir kerelik 300 tl verip o yazıyı prof'tan alacaksın:)) yoksa poliklinik sırası, kan sırası, anestezi sırası, ekg sırası vs derken insanın sabrını taşırıyorlar gerçekten... ben biraz gerçekçi biri olduğum için bütün olumsuzlukları siz gitmeden yazmak istedim:) her şeyin yolunda gitmesini ve tedavinizin biran önce tamamlanmasını diliyorum. sevgiyle

çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için.bende zaten başlamadan önce başıma gelecek tüm olumsuzlukları bilip ona göre bir yol çizmek istiyorum.malesef hastaneden herhangi bir tanıdığımız yok.özelleri iyice araştırıp olmazsa sizin yaptığınız gibi profa gidip o şekilde yaptırmayı deneyebiliriz.tekrar değerlendirelim en baştan.
peki yaşar bedük 29 mayıstaki ameliyat için ne kadar ücret istedi?
Turgut özal üniversitesi hastanesi bizden mikrocerrahi ile doçent doktor için 2300 tl istedi karşılaştırmak için soruyorum.
ankara üniversiteside mikrocerrahi ile yapacak değil mi ameliyatı?

bizim varikosel çift taraflı olduğu için 2500 lira kendisi için istedi, hastane masraflarıda 1500 civarında tutar dedi. turgut özal hastanesinin kadın doğum bölümüne gidiyorum bende, doktorum aydın köşüş:) ama tüp bebek için canan hanıma gideceğim, tabi bu tedavi sonuç vermezse... her neyse :) evet ankara üni. microcerrahi ile yapacak amelıyatı... turgut özal'ın androloji bölümüde var bildiğim kadarıyla, oradaki doktorlarında iyi olabileceğini düşünüyorum. bize çok basit bir amelıyat dendiği için okadar parayı vermeyelım dedik,fakat maaş durumunuza göre özeldede yaptırabiliyosanız hiç beklemeyin bence...

bizde eğer tüp bebek yaptırma aşamasına gelirsek Turgut özalda candan hanıma gitmeyi düşünüyoruz.o bakımdan ameliyatı da Turgut özalda olmamız sanki daha iyi olur gibi ama işte maliyeti çok fazla.o paraya biraz daha ekleyince tüp bebek de yapılıyor.ameliyatı ücretsiz olup o parayı da tüp bebeğe ayırmak da mantıklı.bir kaç gün düşünüp tanıdık falan araştırıp olmazsa Turgut özalda olmayı düşünüyoruz bakalım hayırlısı artık...

bende aynı senin gibi düşündüğüm için, ankara üni. beklıyorum. zaten tüp bebek çok malıyetlı bi tedavi... daha önce hiç aşılama yaptırdın mı ? rapor alırsan daha az ödeyebiliyormuşsun sanırım. ya gerçekten çok sıkıntılı bir durum, maddi ve manevi olarak çok fazla yıpranmadan güzel sonuçlar alırız inşaalh eşimde bende , sizin gibi çok kararsızdık başlarda ne yapsak nereye gıtsek şaşırmış durumdaydık, fakat zaman geçtikçe alışıyor sanırım insan... şimdi sabredip amelıyat için çağırmalarını beklıyoruz. sizde madem o parayı vermeyelim dıyorsunuz. dediğim gibi hemen randevu veren bi profesörün muayenehanesıne gıdıp konuşun yönlendirsin hastaneye... belkı sizin şansınız daha yaver giderde bizim kadar çok beklemezsınız. yaşar bedük'e gidebilirsiniz mesela, tunalıda yeri...

canım eşimin yaşı 30,ameliyat sonrası ilaç yada kür kullanmadı ayrıca yediklerine de hiç dikkat etmedi tam tersine hep abur cubur şeyler yedi...inş canım herşey yolunda gider biran önce atlatırsınız bu durumu...

valla canım kime inanacağımızı şaşırdık ama ben pek özellere güvenemiyorum bu test konularında ama para almak için yapıyorlar bazen yine devlet daha güvenilir geliyor bana...

sizin değerleriniz yükseldi şimdi yaptığınız bişey varmı

daha önce bir aşılama oldum.zaten o aşılmada farkettik eşimin değerlerinin düştüğünü.sonra araştırınca da varikosel çıktı.6 ay öncesinde bize sebepsiz infertilite teşhisi kondu.ikinizde de sorun yok normal yollarla da çocuğunuz olur ama madem 3 yıllık evlisiniz aşılama yapalım dediler.bizde madem sorun yok biraz daha bekleyelim dedik.birde rahim filmimi yeni çektirmiştim.hani rahim filminden sonra kendiliğinden hamile kalanlar oluyorya.biraz da ona güvenerek bekledik.baktık olmuyor aralıkta aşılama yaptırdık ve şimdi bu noktadayız.
peki ankara üniversitesinde sizi ne kadar süredir bekletiyorlar?bir an önce olalımda kurtulalım istiyoruz.zaten bu sizin çoğunuz olur,sizde sorun yok hikayelerini dinleyerek çok zaman kaybettik.bari tedavi sürecimizde zaman kaybetmeyelim.

bu anlattıkların bana hiç yabancı gelmiyor nekadar benzer şeyler yaşamışız. biz 2 ay önce gittik ama sonra amelıyattan vazgeçtik , kaan hoca tüp dediği için. geçen hafta tekrardan başladık amelıyat için prosedürlere, önümüzdeki hafta için söz verdiler inşallah daha fazla oyalanmayız hem biz hemde siz gelişmeleri yazarsan sevinirim,görüşmek üzere

bugün koru hastanesinden randevu aldı eşim pazartesi birde oradaki doktorla görüşecek.
şimdiye kadar iki doktor da ameliyat dedi muhtemelen bu üçüncüsü de ameliyat diyecek ve eşimde koru da olmayı düşünüyor.
daha fazla uğraşmak istemiyor ben ankara üniversitesine gitmesini istiyorum ama o uğraşmak istemiyor.bir de işten izin almakta zorluk yaşıyor o yüzden özelde olmak istiyor.pazartesi belli olacak bakalım son durumumuz.
inşallah bu süreçleri hayırlısıyla atlatırız.
bende senden haberler bekliyorum.
inşallah haftaya hiçbir zorluk,sıkıntı yaşamadan ameliyatı olup sağlığına kavuşur eşin.
şimdiden acil şifalar diliyorum...

varikoseli cok büyütmeyin kızlar
ocak 27 2013 de benim eşimde oldu
suanda hersey degerleri normalllll

sizin değerleriniz yükseldi şimdi yaptığınız bişey varmı

yok tatlım doktor bekleyin olur dedi...geçen başka bir doktora gittik bakalım o ne yorum yapacak değerlerimize diye normal yolla olur bu değerlerle istersen evicap kullan demiş değerlerin biraz daha yükselir demiş...

merhaba eşim ikinci derece çift taraflı varikosel ameliyatı oldu, 3 ay sonra hamile kaldım, bu ameliyat basit bir ameliyat abartılack bir şey değil, eşim istanbul özel gop hastenesinde amaliyat oldu, ertesi gün taburcu oldu, şu an 7,5 aylık hamileyim,

canım mrb. varıkosel denmişse bence hemen yaptırın .basta bızde cok karasızdık değerler kötü degıl dıye ama amelıyat sonrası değerler yukseldı bızım maşallah. bu ay kımyasal gebelik yasadım ama sunu anladım hamıle kalabılıyorum Rabbime şükür. bizde koruda olduk . aslında teşhisimizi korunun sahıbı hasan biri yaptı ama amlıyatı korudaki çağrı güneri yaptı. tavsıye ederım kalıtelı bır hastane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…