Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
inş canım son durum ne adet oldun mu tatlım yazdın mı bilmiyorum belki gözden kaçmıştır...

Canim olamadim hala eger bu haftada olmazsam doktora gidicem.isin ilginci suan hic belirtimde yok arada karnima agri giriyor diyorum tamam oluyorum bakiyorum yok. Umarim kotu bisey cikmaz canim hakkimizda hayirlisi insallah.

inş canım son durum ne adet oldun mu tatlım yazdın mı bilmiyorum belki gözden kaçmıştır...

canım bence oncelikle bır gebelik testı uygula. eger gebe değilsen soğan suyunu tavsıye ederım her turlu derde deva ınsallah. sıkıntı yapma vücut ne düşünürsek ona gore davranıyor emin ol

Canim gebelikten yana suphem yok ama yinede test yaparim.sogan suyundan korkuyorum cunku bir kere denemistim adetim bir daha duzene girmedi.belkide ben yanlis uyguladim.canim yardimin icin tesekkur ederim yazarim yine duruma gore canlar.

Canim gebelikten yana suphem yok ama yinede test yaparim.sogan suyundan korkuyorum cunku bir kere denemistim adetim bir daha duzene girmedi.belkide ben yanlis uyguladim.canim yardimin icin tesekkur ederim yazarim yine duruma gore canlar.

bende yeni yapmaya başlamıştım sen oyle deyınce bır tırstım. neşe bsy olursa bır daha yapmam. adet gecıkmesi bazen düşük yaptıktan sonrada olabilirmiş..

Merhabalar
Bizde buraları çok okuduk, çok tesselli olduk bilgileri durumları çok karşılaştırdık kendimize benzeyip çoçuk sahibi olanlarla sevindik, kıyasladık, burayı önemsediğimden sizlere bilgi vermek istedim, sormak istediğiniz şeyler olursa yazabilirsiniz.

2008 den beri evliyiz, 1,5 sene öncesine kadar çoçuk düşünmedik, 1,5 sene önce istedik hemen olmadı bir iki dememeden sonra eşim doktora gittik taksim ilkyardım işe çok yakındı, ultrasonda sol varikosel teşhisi koyuldu, sağdada varmış ama sol daha kötü imiş, hiç ağrı sızı olmadı farkedilen birşey değilmiş; spremiogram istedi

07/02/2013 spermiogram değerleri,
1,7 cc; 1 cc de 4 milyon total de 6,8 milyon hızlı ileri: 28 ; yerinde hareketli 16; hreketsiz 56 idi, Morfoloji kruger : normal :%6 ; anormal : %94 baş defekti: % 46; boyun % 8; kuyruk :%36tabi bunların ne anlama geldiğini ilk hiç anlamadık sonrası uzman olucağımızı düşünmedik,

Bu şekilde çok zor çoçuğunuz olur ama olabilirde dediler çok küçük bir ihtimalmiş yıkıldık tabi....... hüzün o biçim , evde akşamları başka konu yok, insan perişan oluyor, birliktelikten keyif almaz olduk, birinin çoçuğu olur insan dertlenir mi ya..

Hemen 15 şubat 2013 taksim ilk yardım muammer beye ameliyat günü aldık, hemen ameliyat olduk genel anestezi hiç kısa sürdü başarılı geçtiğini söylediler çok kötü bir varikoselmiş, ameliyattan sonrada hiç ağrı sızı olmadı ertesi gün çıktık, evde 2 günde ayaklandık, 1 hafta istirahat hayata döndük 6 sonra değerler iyi olur dediler bu arada beklemekten başka bişey yokmuş, araştırdık, eşim üzüldü çok kendi araştırdı baya arginmax ve le karnitin aldık arginmaxı günde 2 karnitini 1 kez kullandık ve marankinin kürünü yapmaya çalıştı, adam otu ve yer elması olanı bunları ikisi olmadan yoktu adam otu satılmıomuş yer elmasında yoktu paramıza göre alıp yaptık keçiboynuzu kürü, çakşır kökününü ise kaynatıp kafasına göre cezveye doldurup 1 sefer kullanarak da değil bir kaç kez kaynatarak sabah kveya akşam üzerine su ekliyodu gerekirse çakşır kökü kök ile filizi yanlış almış hatta onlarıda beraber kaynatıp içti kökler liflif olup yumuşayıp dağılana kadar kaynatıp ,günde 2 kez bazen bir kez içti ama keçi boynuzunu hergün tek sefer 6 - 7 adet 2 bardak su ertesi gün yeni eşim kaynatarak kendi hazırladı içti, maranki karışımdan esinlendik bal 1 kilo polen 50 g ginseng 10 zençefil 100 g zerdeçal 100 gr paramıza göre yaptık bu karışımı normalde farklı idi arısütü koyamadık pahallı idi hepsi yüz olucaktı alamadık, adam otuda bulamadık bunuda sabah akşam 1 tatlı kaşığı yedi genelde keçi boynuzu ve çakşırı tatlandırmak için bir arada aldı , zençefille zerdeçalı 100 gr koyma fikri iyi değilmiş tadı çok keskin oldu :) ama bitirdik hepsini yaklaşık 1 ay da 15 gün bal almadık ara ara max ve keçiboyunuzu yaptık

sonrasında 1 ay sonra tekra bir karışım daha yaptık busefer 500 gr bal 50 gr ginseng 100 g polen zerdeçal az 20 gr belki zençefil az 30 belki, çok sertler tadı çok ağır eşim çay kaşığının ucu ile suyla bir miktar yuttu toz halinde ikisinide ayrı ayrı, haplar kürler devam umutsuzluk üzüntü meryem süresi , dualarla devam ettik

bu karışımda 1 ayda bitti 20 gün falan geçti

23 05 te bi test yapalım dedik meraktan çıldırıyoz
2,6 cc; 1 cc de 7 milyon total de 18 milyon hızlı ileri: 37 ; yerinde hareketli 23; hreketsiz 40 idi, Morfoloji kruger : normal :%8 ; anormal : %92 baş defekti: % 45; boyun % 18; kuyruk :%37 tabi bunların ne anlama geldiğini artık biliyoruz genel manada %50 yükselmiş ama olması gereken yerde değil gittiğiniz tahlil lab. dan doktora kadar tüp bebek olayına doğru itiliyosunuz bu değerlerle aşılama kesin tutar, tüp bebek kesin olur işleniyor insanlara ama insan başına gelmeden bilmiyor meryem süresini dinlerken allata açıklama yazıyor, ayetde diyorki 77 ayet"" Öyleyse (hâlâ) âyetlerimizi inkâr ederek: “Bana mutlaka mal ve evlât verilecektir.” diyeni gördün mü? ayet 78 Gaybı mı görüp bilmiş, yoksa Rahmân’dan bir söz mü almış?"" insan bambaşka oluyor burada karşısına çıkınca!!!

Doktor beklemeye devam dedi proxiplus mıdır bişi önerdi o kadar bizde max a devam ettik, 1 kilo karışım daha yaptık yine paramıza göre bunu şunun için belirtiyorum gittiğin en dandik aktar bile orada sana akıl veriyo sana değişik şeyler satmaya çalışıyo, bu olmazzsa olmaz genelde diyor, ginseng dünya para, sonra 1 kilo bala 300 gr arısütü şart diyo kaç lira yüz grmı 100 tl mi 150 tl mi neyse onuniçin ifade etmek gereği duydum, en lüzümsuz insanlar bile fikir veriyo salak salak sor soruyo yok şumu bumu aktar ya neredeyse spermiogram testi isticek...

bu sefer çok azimliyiz yükselicek bekliyoruz aynen devam kürlere
insanın yanlız özel hayatı bitiyor üretime öncelik verince keyif namına birşey kalmıyor;; 04 09 2013 te test yapalım dioruz altı ay

2,9 cc; 1 cc de 8 milyon total de 23 milyon hızlı ileri: 44 ; yerinde hareketli 22; hreketsiz 34 idi, Morfoloji kruger : normal :%8 ; anormal : %92 baş defekti: % 45; boyun % 20; kuyruk :%35 , laboratuar bile artık aşılama şart demiş,

evde moral çok bozuk oluyo diye eşim habersiz yaptırmış ,tam hayal kırıklığı eşim az daha eve gelmicekmiş üzülmüş baya, söyledi üzüldük napalım ne edelim, düşünüyoruz bu işleri hiç düşünmediğimizden lüzümsuz şeylerede borçlandık, çok hazırlıksızız kafamız çok karışık ..

Farkettim adetim gecikiyor, bir eczaneden test aldık , ince kırmızı çizgi sonra kanda çıktı beta hcg yükseldi, şuan 11 haftalık hamileyim, 2 li test yaptırsakmı yaptırmasak mı dayız:)) inşallah sizlerde yaşarsınız, Ama moral çok önemli yıpranmamak lazım nasıl olucaksa insanız :) ayın 15 inden ameliyatın üzerinden bir yıl geçmiş olucak. İnşallah allah sağlıklı sıhhatli eksiksiz noksansız hayırlı bebeklerimizi kuçağımıza allamayı herkese her isteyene bu sebebten h akşamını huzursuz geçirene nasip eder.. Spermiogram yaptırmadık şuanki değerleri bilmiyoruz eşim hala keçi boynuzunu arada kaynatıyor içiyor,

Burada genel manada şu soruları cevaplamaya çalıştım, varikosel ameliyatı devlette parasız sıkıntısız özellikle laparaskobi , mercek ile olabiliyor, 3 bin tl isteyende olmuş, sonrasında süreçde ağrı sızı olmuyor 1 ay sonrasında ilişki yaşanabiliyor, erkekte herhangi bir bozukluk vs kalmıyor yara bile kapandı önemli olan kürler ortada nasıl uyguladığımızı ilettim çok karışan oluyor aman bu olmazsa olmaz falan gibi her bünye farklı, kulllandığımız ilaçlar gnc si idi allahın izniyle, bu sürece kadar geldik.

Toplamda yanlış hatırlamıyorsam en fazla 2,5 3 kilo karışım tükettik,4 kutu agginmax 2 kutu le karnitin maxı bazı günler 6 tane 3 sabah 3 akşam karnitini de 4 adet kullandık dediğimiz gibi kısa sürede bir etkisini görmedik en az bir yıl bizim için , yaklaşık 8 - 10 kilo keçiboynuzu , 1 veya 2 kilosu duruyordu evde, 3 kilo çakşır kökü bunun 3 te biri duruyor, belki daha az..
aralarda 1 ay 15 gün ara verdik cinsel hayatımızı normal yaşadık, yumurtlama günlerimi tutup o günlerde en az bir kere olmaya çalıştık,

inşallah sizde okuyup mutlu olursunuz arzularınıza kavuşursunuz, Allahü Teala isteyen herkese istediğindende güzel ve hayırlı evlatlar nasip etsin, Dularıma hep bunu katarım , İnşallah mutlu olursunuz

Allah sağlıkla sıhhatle kucagınızada almayı nasıp etsın cok mutlu oluyorum böyle hamıle haberlerını duyunca bizlerede duanı esirgeme. :))))

çok duygulandım Allah kucağınıza almayı nasip etsin bizlerde bu mutluluğu yaşarız inşallah

yazini okyunca duygulandim allah sag salim kucginiza almayi nasip etsin sanirim 1 yil falan olmus ameliyat olmaniz

Cok mutlu oldum okuyunca su karanlik gunlerdeki pencereden sizan minicik bir isik gibi oldu.Insanin boyle seyler duymaya okadar cok ihtiyaci varki.Hele de bizim degerlerde sizinki gibi dusuk olunca dusukte olsa demekki Allah ol deyince oluyor.Bizde daha gecen ayin 14u ameliyat olduk insallah duzelmistir ama bana hic duzelmis gibi gelmiyor nedense.Hamile kaldigin ay yada oncesi proxeed kullandinmi ne kadar sure kullandin bende keci boynuzu multivitamin veriyorum bide evde kendi kafama gore ne bulduysam katip karistirip macun yaptim herseyden koydum ondan da vermeye basladim.Insallah sag salim kucagina alirsin bebegini.Dualarini bizlerden esirgeme

Insallah guzel haberler duyacagiz senden de

Ah canım inşallah...Ama haber bu aydan değil adet oldum buna şükür diyorum kist falan uğraşmadan oldum gerçi doktora gitmedim ama sorun yok diye düşünüyorum.Rabbim inşallah hepimize güzel haberler vermeyi nasip etsin.

Amin canim benim insallah.Bende bikac gune adet olacagim belirtiler gelmeye basladi

Amin canim benim insallah.Bende bikac gune adet olacagim belirtiler gelmeye basladi

Hayirlisi canim ya insallah birileri hamile kalsada bizlerede hem umut hemde hareket olsa hepimizde bir hüzün var sanki bu ara rabbim kimseleri umitsiz birakmasin umidimiz var cok sukur allah kerim gelecek gunlere...

Hayirlisi canim ya insallah birileri hamile kalsada bizlerede hem umut hemde hareket olsa hepimizde bir hüzün var sanki bu ara rabbim kimseleri umitsiz birakmasin umidimiz var cok sukur allah kerim gelecek gunlere...

Kesinlikle tatlim dedigin gibi bu aralar herkesin morali bozuk,keyifsiz.Guzel haberler duymaya ihtiyacimiz var.Allah umidimizi de kesmesin yeter ki.Umidimizi kesecek durumlara dusurmesun rabbim bizi.

aynen canım hergün siteye girerken inş umutlu bi haber okurum niyetiyle giriyorum. bu ara varikosel topiğinde hamile haberi yok ya hepimiz ümitsizliğe kapıldık birinin güzel haberi hepimizi tekrar ümitlendirecek. inş bu aydan sonra hepimiz tek tek güzel haberler veririz

aminnn canım inşallah rabbim bu mübarek cuma gününde dualarımızı kabul eder inşallah.Herkese hayırlı cumalar..

yazini okyunca duygulandim allah sag salim kucginiza almayi nasip etsin sanirim 1 yil falan olmus ameliyat olmaniz

Evet 1 yil oldu hersey simdilik insallah bir sorun olmaz diye umuyoruz 2 li test aptirsak mi yaptirmasakmi sindayiz allaha siginmaktan badka yapicak hic bisey yok yaptirmayacagiz sanirim

Merhaba o ışık kelimesinin ne anlama geldigini cok iyi bilirim degerleri sana yakin olup hamile kalanlari duyunca icine dogan sevinc allah nasip eder insaalah hepimize
Sureci atlamadan yazdim proxeed plus doktor onerdi fakat iceriklerini doktorla beraber inceleyip gnc arginmax ve le karnitin aldik daha uygun ve uzun gidiyor bahsettigim kadar kullandik hamile kalmamda once gunde 2 adet s 1 ak 1 kullaniyordu esim hemde en umutsuz en beklemedigimiz an oldu

Allah nasip eder insaalllah
sureci hic atlamadan yazmaya calistim hepsi o kadar sevgiler

Insalllah Allahim bizede nasip eder duani esirgeme canim.Ben yurtdisindayim proxeed yok burda amay yazin gelecegim 6 aylik falan almayi dusunuyorum alabilirsem.2 s 1 ak nedir anlamadim proxeed mi bu.Eczaciya sordum burda o ne dediler anlamadilar bile ne oldugunu.Zaten asil onemli olan kafaya takmamak cogu kisi umutsuz yada ummadigi bir anda oluyor sanirim biz cok dusunuyoruz.Peki bunlari kullandiktan sonra test oldu mu esin 8 milyondu sanirim en son kac oldu?

canım internetten proxeed plus ya da argınmax alsana. bizde 4 5 gündür argınmax içemeye başladı eşim ilaçların faydasını inş görürüz eşim ya 15 gün ya da 1 ay sonra tekrar test yaptıracak bakalım ilaç fayda veriyor mu diye.ilk zamanlarda adamı spermiyogram yaptırmaya gönderemiyorduk dur bakalım bi kaç kere veririm test bakalım ne olsun diyor alala aman versinde zorluk çıkartmasın yeter bana

Yurtdisindayim ya oyuzdden kargo bisuru para tutacak ilac parasini gececek ucuz biseyde degil mubarek.Diyorum ki yaza kadar spermler kendini yenilensin cogaldigi kadar cogalsin bende yazin gelecegim gelmisken alirim diyorum insallah gerek kalmaz ama hadi bakalim.Aman ugrastirmasinlar da iste gitsin yeterki gitmemesinden iyidir.Insallah dahada yukselmistir hizda sayida

Dugune gittim full ortalik yeni dogmus bebek gibiydi sanki gozume gozume sokmaya mi calisiyorsunuz.Yemin ediyorum bir 10 kisi sordu nerdeyse bebek yokmu yap artik kac sene oldu.Hep istemiyorum diyordum busefer Allah bilir istiyorum Allah verirse nasipse olur dedim.Kadinin biride diyorki yap bak benim gelinimde okucam diye tutturdu yapmiyor yas geciyor benimde 7 sene olmadi cok zor bir durum beklemeyin demesin mi sirf geldi yanima bunlari soyledi gitti dusunebiliyormusunuz saka gibi insalara soylemesi ne kadar kolay kaynanamda dediki senin gelinle benim gelin tembel iyice tepem atti sinir oldum.Oburu diyor bak bilmemkiminki mayalanmamista iki cocugu da asiyla oldu dedi.Icim kan agladi resmen halen cok kotuyum nefret ediyorum biyere gitmekten haftayada bebek mevludu var.Allahim sen yardim etBizde durumlar pek ic acici degil gecen ay ameliyat olduk sadece vitamin kullandedi bana da dediki cok bisey beklemeyin cok artis olmaz oyuzden hic umudum yok benim bu ameliyatla ilgili doktor bastan dedi cunku.Keciboynuzu iciriyorum hergun bende hergun demir hapi folikasit kullaniyorum oyle iste daha ne yapalim bilmiyorum artik yoruuldduuuumm,ruhum cok yorguuunnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…