Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

teşekkür ederim cevap yazdığın için.bu arada size de çok geçmiş olsun.inşallah hamile haberlerini de duyarız buradan.
bizde mustafa kıraçtan randevu aldık.
peki ameliyat nasıldı? nekadar sürdü? ne zaman taburcu oldunuz?
eşim korkmuyorum diyor ana ne de olsa biraz tedirgin ben de onu rahatlatmaya çalışıyorum ama bende korkuyorum aslında basit bir ameliyatmış ama yinede insan kendini tuhaf hissediyor.
birde ameliyat olalı ne kadar oldu sizin?çok soru sordum kusura bakma ama insan başına ne gelecek merak ediyor.

mustafa kıraçda cok ıyıdır. bende ona böbrek tası kırdırmıştım çok ılgılıydı. sabahaydı randevumuz ama amelıyata oğlen 1.30 gııb gırdık oncesınde test falan yapıldı. 1 saat surdu aksam 9 gıbı de taburcu olduk tabı kısının durumuna gore taburcu olunuyor yurumeye başladıysa gonderıyrolar . kalmak ısteyenıde etmıyorlar ama gecelik kalınması 250 mılyon bız kalmadık oyuzden. tavsıyem esının genel sağlık durumu ıyı ıse amelıyat saatını sabah alıp akşam taburcu olmanız.cok basıt bır amelıyat ama gerçekten koru cok ılgılı bır hastane korkulcak hıc bır sey yok. cagrı bey bıze ameliyattan sonra klomen, evıcap, trental ılaclarını verdı. bazı doktorlar vermıyor. belkıde bız yurtdışına gıdeceğimizi soyledık oyuzden vermıs olabılır. ınanın korkulcak bsy yok esımde korkuyordu hafıf ama korkulcak bsy olmadığını gorduk. ben mustafa beye taş kırdırdgımda daha zor kendıme geldım varıkosel daha kolay yanı

sen çağrı bey deyince acaba randevumuzu değiştirip bizdemi çağrı beye gitsek diye düşündüm ama mustafa beyde iyidir diyorsan sorun yok.bizde öyle diyoruz sabahtan ameliyatımızı olup inşallah akşama çıkmak istiyoruz.daha önce koruya poliklinik muayene için gittim başka bölümlere genel olarak memnun kaldım.şaşırıp kalmıştık nerede olacağımıza karar verememiştik.sonra birden aklıma koru geldi.hemen randevu aldık pazartesiye.eğer mustafa beyde ameliyat derse koruda olacağız inşallah.koru ikimizinde içine sindi.
bir de sizin tek tarflimı yoksa çift taraflımıydı?ve ücret nekadar ödediniz?

bu arada çok çok teşekkür ederim.
bizzat yaşamış birisinden dinlemek insanın içini rahatlatıyor.

bu arada çok çok teşekkür ederim.
bizzat yaşamış birisinden dinlemek insanın içini rahatlatıyor.
,,

koru ıyıdr. zaten korunun kurucusu prof. hasan biri çok ıyı bır ürologdur korudaki doktorlarınıda özenle şeçmiş. bizim sol taraflı amlıyat oldu ağustos 2013 de 1 milyara olmuştuk ama sımdı nekadar bılmıyorum

peki canım sağol.inşallah ameliyattan sonra bizimde değerlerimiz artar.şu an zaten iyi değil.

tatlım hayırlı olsun hamileliğin.ameliyat öncesi ve sonrası değerlerini paylaşır mısın? inan bize çok umut oluyor.

tatlım hayırlı olsun hamileliğin.ameliyat öncesi ve sonrası değerlerini paylaşır mısın? inan bize çok umut oluyor.

teşekkür ederim canım..umarım yardımcı olurum..
solda 3. derece sağ tarafta 1. dereceymiş diğer değerler

öncesi; volum 6 sonrası;volum 5
sayı1,8 sayı 25
total m.83 total m.68
ileri hızlı hareketli 36 ileri hızli hareketli 20
ileri yavaş hareketli 42 ileri yavaş hareketli 34
yerinde hareketli 5 yerinde hareketli 14
hareketsiz 17 hareketsiz 32
tpmss 8,4 tpmss 67,5
normal morfoloji 4 normal morfoloji 2

maşallah canım ameliyat sonrası değerleriniz düşmüş bi de buna rağmen hamile kalmışsın .inş bize de nasip olur canım. çok sağolasın..allah sorunsuz hamilelik yaşatsın...tatlım ameliyat sonrası ilaç kullandınız mı?

ilaç kullanmadık bi kür filanda denemedik herşey kendiliğinden oldu :)
çok teşekkür ederim darısı başına inşşşş...

amin canım saol,ameliyattan 3 ay sonra hamile kaldım ben,internette de zaten 3-6 ay arası falan yazıordu bizimkisi 3.ayda oldu ..Darısı başınıza inşş.

ay canm inş ya bizmde 15 gun ksldı 3 ayın dolmasına test gunu adet olabılrkm cnm dua et olmayım

hadi canım hayırlısı inş değerleriniz yükselmiştir. merek ediyorum sonucu hemen yaz buraya
imş cnm ta cok korkuyorum ama kendımj herseye hazrlym olmadı tup bebek yaptrcm 3 senem doluo devlette hemıde
inş canım Allah hayırlısını versin,yumurtlama günlerinede dikkat et :)

hıc takıp etmezsm bu ay takıp etm degerlendrdim cnm inş tutmustr

Kizlar allah herseyin hayirlisini versin hepimize insallah.Benim galiba psikolojimde dengmde bozuldu bilmiyorum niye boyle oluyorum aslinda cok takmadigimi dusunuyorum.Adetlerim iyice duzensizlesti 2gun gecti ne adet var ne belirti doktorada gitmek istemiyorum onlarda ilaca dayaniyor gerci olmazsam mecbur gidicem rabbim insalllah baska sorunlardan korusun insallah kist falan cikmaz

inş canım son durum ne adet oldun mu tatlım yazdın mı bilmiyorum belki gözden kaçmıştır...

canım bence oncelikle bır gebelik testı uygula. eger gebe değilsen soğan suyunu tavsıye ederım her turlu derde deva ınsallah. sıkıntı yapma vücut ne düşünürsek ona gore davranıyor emin ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…