Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

evet canım ameliyatın etkisi ile yükselsin değerler dediğin gibi yazın ilaç alırsın ama inş gerek kalmaz canım allah şifa versin eşine bol bol dua et tatlım başka çaremiz yok tek tesellimiz dua allah inş nasip eder...

Canım seni çok iyi anlıyorum. Ben de aynı durum dayım. Her yer hamile her yer bebek. O kızım boyle oglum söyle. Gelinim hamile. Sen tembel sin . Kaynana m kimin gelini hamile maşallah diyo her an laf atıyo. Ama bizde eşim de Varikosel var ve sperm sonucunda hız %10 Morfolojisi 1 . Kimseye diyemiyorum. Preseed plus içiyor. Preseed jeli de kendim için aldım. Hayırlı sı. Allah ım bizide görsün

kızlar akıl vermek gıbı olmasında kaynanalrınızın bu laflarını cekmeyın lütfen Anadolu genel bır kanı var çocuk olmuyorsa kızda bir sorun var anlayışı.. benim eltiminde çocuğu olmuyordu sorun eltimden kaynaklanıyordu ne zaman kaynanamlara gitsem ne zaman çocuk imaları vardı görümcemde tabi diyordu. Allah var üstüme gelmiyorlardı ama diyorlardı. bende kayınvalideme birebir olduğum bir zamanda eşimin ufak bir sorunu olduğunu bunun için ameliyat olamsı gerektiğini söyledim. tabi sana syölediğimi eşim duymasın dedim. valla lafları azaldı en azından bana karşı olan imaları bitti . ki benim kayınvalıdem milletin içinde konuşmazdı. sizde çekmeyin lütfen zaten oğullarıyla bu konuyu konuşamazlar. niye boştan yere kendinize yük ediyorsunuz bu konuyu. eminim kaynananız bunu bilirse başkalarına laf vermez inanın.

benim kayınvalidem de çocuğumuz olsun istemedi kafasında ne plan vardıysa artık çocuk mevzusu açıldığı zaman daha erken diyordu .korunmayı bıraktığım zaman görümcem ile sohbet ederken laf arasında biz artık çocuk düşünmeye başladık demiştim evliliğimin 2.yılı idi görümcem koşup kaynanama yetiştirdi suratından düşen bin parça oldu yani daha sonra geçen sene sorunlarımız olduğunu öğrendi hemen sorunun bende olduğu düşünüp zaten ablanda düşük yapmıştı falan filan muhabbetlerine girdiler normalde sorunun kimde olduğunu söylemeyecektim sorunun kimde olduğu önemli değil gerçekten o yüzden sonra söyledim.sorun bende olsa oğluna boşanın derdi.takmayaın kaynanalarınızı kafanıza zaten bir sürü sorunlarımız var birde onlar hiç çekilmiyor

Son düzenleme:

Gerçekten öyle. biz hep eşlerimizi düşünüp onlar mahcup olmasın diye hareket ediyoruz ama onlar zaten bu süreçte bize göre en az yıpranan taraf . bız yıpranırken neden erkek tarafından bu imalara maruz kalalım. her şey şeffaf olmalı. ozaman daha anlayışlı oluyorlar. benim görümcem hep çocuk olsun olsun deyip dururdu bu olayı duyunca olur acele etmeyin azcık keyfınıze bakın dedi :)))

seni cok iyi anliyorum canim...helede bir bebekleri kucagina vermeleri var ya.....icim gidiyor.
gecen misafirler geldi bir kac aile....biri fisil fisil baska birine soruyor, daha birseyi yok mu diye....bak bak bak...sonra ona sorduruyor, birseyin varmi senin diye...
kimselere söyleyemiyorum, korkuyorum laf gelecek diye...

evet bende gecen gittim mevlüde....hep cocuk kayniyor, birde karsima minacik bir erkek cocuk otuturdular, cok dua ettim, allahim isteyen herkese ver diye, icindede bana..beni evlat hasretiyle sinama diye cooook dua ettim.
karsimda oynatiyordu, yediriyordu, cok özendim wallahi bak tabi esimde cok istiyor oda bir cocuk görsün üzülüyor. diyor acaba bende baba olup cocugumun elinden tuttup gezdire bilecemi diyor. birde gecen diyor, hele bir olsun sana birakmam bile, ben onunla gezerim, top oynarim falan diyor...icim cizzzzz ediyor

Malesef cnm bizi bizden baskasi anlamiyor kaynanam biliyorda noluyor sanki benden dolayi olmuyormus gibi gosteriyor milleti bu gelin tembel vs diye konusuyor ustelik gozumun onunde inanabiliyormusun.Ama bu dunya etme bulma dunyasi diyorum ben baskada bisey demiyorum tek istegim saglikli ve hayirli bir evladimin olmasi mutlu yasamak ama iste hayirlisi,Plus erkek jeli kadinlar icin mi kac para bunlar.Preseed mi iyi proxed plus mi iyi acaba?

Canim yaa kiyamam evet cok zor bir durum.Icimiz cayir cayir yaniyor ama tek kelime edemiyoruz.Amin Allah bizleri sinamasin bununla.Insallah rabbim sanada banada isteyen herkesede cok yakinda bir evlat verir.Ruyalarimda surekli bebek goruyrum bende.Esim bebek cocuk konusunda tek kelime etmiyor olmazsa olmaz napiim diyor.Bir baskasindan boyle duyunca daha cok uzuluyorum.O misafirlerde misafirlige degil dedikoduya geliyorlar resmen insanlar ne kadar yuzsuz rahatlar yaa.Haftaya da bebek mevludu var esimde arkadasina soz vermis yemek icin kadin 7-8 aylik hamile yani napsam yok asagi tukursem sakal yukari tukursem biyik

Benimkide ilk baslarda hep imalar sorun var heralde doktora git git diye basimin etini yedi oglunda sorun cikinca soyledim olabilir sende de olabilirdi bosanmaya mi gitceksin diye sacma sapan konusup uste bastirmaya bile calisti.Ne alaka benim tek kelime ettigim yok bu konuyla ilgili ona karsi dedim neyse ogrendikten sonra sesi kesildi.Bende diyorum hep niye zaten yukum varken iki uc kat yuk alayim ki bilsinler kotu bisey degil sonucta yani saglik bu ne yapabiliriz.Beni sinir eden de bildigi halde insanlarin icinde gelinim tembel vs diye konusuyorda ondan sinir oluyorum ya ben

üzülme canim...insallah bizede allahim nasip eder.

esimde aynisini diyor..olmasa olmaz diyor, bundada vardir bir hayir diyor...ama biliyorumki oda istiyor, beni üzmemek icin öyle diyor.

cokkk zor bir durum yani...gitsen bir türlü gitmesen bir türlü--allah yardimcin olsun. bol bol dua et
evet milletin isi gücü yok dedikodu ediyor, herhalde hamile olsam saklicak degilim...
cocuguda icimde tutacak degilim :)

[ doğru söylüyor sun canım aslında. Fakat eşime kıyamıyorum. Eşlerimizin psikolojisi bozuk olmamalı. Stres cok etkiliyor spermi. Ama kaynanamı ve çocuk soran herkesi kendi yaraları ile vurmak istiyorum. Bizi bizden baska anlayan yok. İyi ki burda sizlerleyım. Cok iyi geliyor bu site bana. Kurucular ına ve benm kader arkadas larıma hepinize Teşekkürler

Insallah amin napalim haklilar ama gonul oyle demiyor iste uzuyoruz kendimizi malesef.Hayirlisi olsun demekten baska care yok.Aynen sanki hamileyizde sakliyoruz olsa gorursunuz dimi

Canım eşin için olan proxed plus en az 3 ay kullanacak. Sperm 3 ayda anca kendini yeniliyor dedi doktor. Senin olan jel ise 1 kutuda 9 tane aparatı var yani 9 kez kullanabilirsiniz. İnş hamile kalırım yada hamişlerden olurum. İnş send hatta butun kader arkadas larımız hamile kalır.

arkadaşlar varikosel ameliyatı için önereceğiniz bir yer var mı.ve ücretini de yazarmısınız.

canım hangi şehirde oturuyorsun?devlette ameliyat bedava canım biz devlette olduk bir kuruş bile ödemedik.özel hastane ücret hastanesine göre değişiyor 250 tl ye de yaptıran var canım....

Hep ederim duada bize bu duyguyu bukadarda olsa yasantin allahim isteyen herkese nasip et derim
Proxeed plus semen artımı icin biz gnc arginmax kullabdik ve ayni markanin le karnitinini beraber tavsiye ediyolar icerigi proxeed den iyi ve uygunda yani sabah max i sabah aksam 1 tane karnitinnide 1 tane kullandik 2 s 1 a buydu yazmistim olmadi

Arkadaşlar Merhaba...Aşılama yolundaki tecrübelerimi yazmak istiyorum...
1.eşim sol varikosel (3. derece) nedeniyle ameliyat oldu.ameliyat öncesi sperm sayısı 200.000/ml motilite %20
2.klomen ve trental tedavisi aldı 3 ay,ek olarak en önemlisi keçi boynuzu kürü ve proxeed plus kullandı.(keçi boynuzu kesinlikle çok etkili oldu)
3.3ay sonrasında sperm sayısı 19 milyon motilite %42 idi
4.gonalf 150 yi 8gün kullandım.20mm ve 15mm yumurtalar oluştu.ovitrelladan 36 saat sonra aşılamam yapıldı(3gün önce)
5.aşılama esnasında sperm sayısı 19 milyondu yıkama sonrası 6milyon hareketli sperm ile aşılama yapıldı
şimdi ise bende heyecanla bekliyorum..bu ilk aşılama tecrübemiz...kasıklarımda biraz ağrım ve şişkinliğim var ama bu her sabah kullandığım crino jelle bağlı olabilir(içindeki progesterona bağlı)...
Gazi Hastanesinde Ahmet ERDEM şiddetle tavsiye ediyorum.

Not: Arkadaşlar en önemlisi de dua etmek. Allah ın Ya Varis ismini sürekli zikretmek. Meryem suresini kediniz okuyun, eşinizde Yusuf Süresini bol bol okusun.

benimkide 8 ekimde ameliyat oldu cok yakin tarihlerimizi bilgilerimizi paylasalim .. bizim dr hic bisey vermedi .. beim esimde hic bisey icmiyor - ne kadar zararli sey varsa onlari yiyor . macunlari var onlari da yemiyor .. keciboynuzunuda icmiyor 1-2 kere zor icmisttir .. daha test yaptirmadik ona da gitmek istemiyor bakalim insallah gider .. haberlerimizi paylasalim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…