Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Merhabalar insallah bu mesaji gorursunuz sayfalari okurken niyeyse size yazmak istedim belkide degeerlerimiz benzedigi icindir merak ettim suanki durumunuz nasil bebis varmi diye?

Merhabalar insallah bu mesaji gorursunuz sayfalari okurken niyeyse size yazmak istedim belkide degeerlerimiz benzedigi icindir merak ettim suanki durumunuz nasil bebis varmi diye?

merhaba

bizim değerler bir indi bir çıktı...ben sadece varikoselden olduğunu düşünmüyorum ameliyat sonrasıda inişler de oldu...
benim düşüklerim yani bebek kayıplarım da vardı...bu hamile kaldığım zamanlar genelde stresten uzak tatil dönüşleri falandı...en son aşılama kararı çıkmışken yine hamile kaldım ve zor bir hamilelikten sonra şuan 19 aylık bir oğlum var....
darısı bütün isteyen arkadaşlara inş...

Allah anali babali buyutsun sevindim bir oglunuz olmasina darisi bizim basimiza insallah

Canm senin adına cok sevindim. Analı babalı büyüsün oğlun. Ameliyat sonrası ilaç yada kür yaptın mı. Ameliyat tan ne kadar sonra bebeğin oldu. Simdiden Sağol canim. Darısı bizim başımıza

Benim esimde 5martta ameliyat olacak inşallah ama bizim sonuçlar baya bi kotu sperm sayisi 100 bir n sadece ve hareket 0 sizce ümit var mi ya

Arkadaslar benim esimdede sol tarafta siddetli varikosel teshisi kondu ama sperm testi cok kotuydu 3 ve ya 4 gibi rakamlar doktor ameliyat ise yaramaz eninde sonunda tup bebek yaparsiniz dedi. Baska doktora gittik varikosel siddetli oldugu icin ameliyat olursaniz sonucta iyilesme de siddetli olur dedi sizce hangisi????

eğer varikosel el ile teşhis edildi ise ileri derecede varikosel varsa ameliyat olun tabii ki...bizimde aynı durum söz konusuydu şuan değerlerimiz şkür düzeldi sıfır olan değerler sayı hareket her şey . istersen varikosel ile mücadelemiz başlıyor topiğinin geçmiş sayfalarına bakarsan ameliyat öncesi ve ameliyat sonrası değerlerimizi paylaştığım sayfalar var oradan bakabilirsin...

Cnm öncelikle Rabbim sağlıklı evlat bizde versin. . Senin eşinde varikoselden dolayı sayı sıfır miydi. Benim eşimde hersey sıfır çıktı sebebini henüz bilmiyoruz. Varikosel bu şekilde etkiler mi yani hiç sperm çıkmaması gibi

evet canım bazı azosperm hastalarında varikosel ameliyatından sonra çıkış oluyor fakat eğer varikosel varsa...

kızlarr öncelikle hepinize geçmiş olsun. herkesin dileği en kısa zamanda yerini bulsun inşallah
eşim bugun ultrason çekildi raporunda her şey normal görünüyor fakat en altta
solda grade 1 (1.28mm) varikosel heline artmıştır yazıyor. bu ne demek varikoselin az çok ne demek biliyorum ama sol grade 1 yazınca hiç bişey anlamadım yani ameliyat gerekli mi? varikosel morfolojiyi bozar mı? eşimin morfolojisi 0 hızlı hareketli sperm yüzde 2 ve sayı 50 milyon

tatlım merhaba.ameliyat olmadan önce bizim morfolojimizde sıfırdı ameliyattan sonra allaha şükür WHO kriterine göre normal değerlere ulaştı %33 oldu..fakat bizim varikosel ileri derecedeydi. önemli olan varikoselin derecesi değil spermlerin şeklini bozup bozmamasıymış...önemli bir diğer şey ise varikoselin tespitini el ile muayene ile yapmak ultrason kağıdı pek bir şeyi ifade etmiyor tatlım...doktor el ile muayenede varikosel saptadı mı?

Yok canim elle muayenede biseyin yok dedi urolog.cmt gunu emre bakirciogluna gidicez.varikoselden cok morfolojiyi cok sorun ediyorum.onceden igneden korkan ben bebegim olsun diye her seye katlanacak seviyeye geldim

Yok canim elle muayenede biseyin yok dedi urolog.cmt gunu emre bakirciogluna gidicez.varikoselden cok morfolojiyi cok sorun ediyorum.onceden igneden korkan ben bebegim olsun diye her seye katlanacak seviyeye geldim

anladım tatlım o zaman elle muayenede varikosel çıkmadıysa ameliyat etmiyorlar zaten. morfoloji en önemli şey bence şekli ve yapısı inş gittiğinix doktor deva olur size. allah hepimizim yardımcısı olsun...

Benim eşimde de varikosel varmis doktorumuz oyle soyledi ama sperm sayimiz iyiymis hareketli az dedi doktor 1 ay bi ilac kullandik esim sonra tekrar test yaptirdi doktor sperm sayisi ve hareketlilik normalle dönmus dedi 2 tane daha ilac verdi ama ben ameliyatsiz bu kadar kolay olacagini dusunmuyorum suan bekliyoruz.ins olur benim durumumda olan varmi acaba

arkadaşlar eşim yıllar önce ameliyat olmuş ama nüks etmiş şimdi sol tarafta 3. derecede varikosel var ameliyat olması lazım bana doktor önerebilirmisiniz. Bide ameliyattan ne kadar sonra hamile kaldınız yazarsanız sevinirim umut olsun çünkü buna bugünlerde çok ihtiyacım var

geçmiş olsun tatlım varikosel ile mücadelemiz başlıyor topiği var orası aktif orada belki yardımcı olacak arkadaşlarımız olur.listemiz var ameliyattan kaç ay sonra hamile olduhttp://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=637211&page=526&p=34594563#post34594563klar falan yazıyor gel istersen oraya...

geçmiş olsun tatlım varikosel ile mücadelemiz başlıyor topiği var orası aktif orada belki yardımcı olacak arkadaşlarımız olur.listemiz var ameliyattan kaç ay sonra hamile oldu ğu falan yazıyor gel istersen oraya.

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=637211&page=526&p=34594563#post34594563

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…