bizim arkadas 3 kere oldu ama hıc bı degısıklık yok
Arkadaşlar bugüne kadar hep yazılarınızı takip ettim kiminizin yazısında umutlandım kimi yazılarnızda umutsuzluğa kapıldım benim eşimde 17 aralık 2013
varikosel ameliyatı oldu çocuk istiyorduk 9 ay olmadı eşimde varikosel çıktı doktoru çok beğenmiştik hiç tereddütsüz ameliyat oldu eşim hastanede 1 gün yattı kolay bi ameliyat ve ben 2014 mart ayında 1 aylık hamile olduğumu öğrendim Rabbime sonsuz şükürler olsun dünya dua üstüne kurulu siz yeterki Rabbimden isteyin İnşallah Rabbim bana eşimle birlikte bebişimizi sağ salim kucağımıza almayı sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin sizlerede tez zamanda bu duyguyu tattırsın Mevlam.ayrıca ameliyattan sonra ben eşime keçiboynuzu kürü yaptım tavsiye ediyorum kesinlikle faydası olduğuna inanıyorum bu kadar kısa sürede sonuç almamızı önce Rabbimin izniyle kürün faydası olduğuna inanıyorum. Rabbim hepinize tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlara sahip olmayı nasip etsin inşallah :) bu sayfada hepinizden olumlu yazılar pozitif sonuçlar almak dileğiyle...
Benim eşimde de varikosel varmis doktorumuz oyle soyledi ama sperm sayimiz iyiymis hareketli az dedi doktor 1 ay bi ilac kullandik esim sonra tekrar test yaptirdi doktor sperm sayisi ve hareketlilik normalle dönmus dedi 2 tane daha ilac verdi ama ben ameliyatsiz bu kadar kolay olacagini dusunmuyorum suan bekliyoruz.ins olur benim durumumda olan varmi acaba
Arkadaşlar bugüne kadar hep yazılarınızı takip ettim kiminizin yazısında umutlandım kimi yazılarnızda umutsuzluğa kapıldım benim eşimde 17 aralık 2013
varikosel ameliyatı oldu çocuk istiyorduk 9 ay olmadı eşimde varikosel çıktı doktoru çok beğenmiştik hiç tereddütsüz ameliyat oldu eşim hastanede 1 gün yattı kolay bi ameliyat ve ben 2014 mart ayında 1 aylık hamile olduğumu öğrendim Rabbime sonsuz şükürler olsun dünya dua üstüne kurulu siz yeterki Rabbimden isteyin İnşallah Rabbim bana eşimle birlikte bebişimizi sağ salim kucağımıza almayı sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin sizlerede tez zamanda bu duyguyu tattırsın Mevlam.ayrıca ameliyattan sonra ben eşime keçiboynuzu kürü yaptım tavsiye ediyorum kesinlikle faydası olduğuna inanıyorum bu kadar kısa sürede sonuç almamızı önce Rabbimin izniyle kürün faydası olduğuna inanıyorum. Rabbim hepinize tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlara sahip olmayı nasip etsin inşallah :) bu sayfada hepinizden olumlu yazılar pozitif sonuçlar almak dileğiyle...
1.5 yıllık evliyiz Esim 20 kasımda 2013 te ameliyat oldu suan 6 haftalık hamileyim. cok mutluyuz rabbim herkese nasip etsin yalnız sunu cok iyi anladım ki ameliyat etkili cozum yolu ameliyatın ustunden 3 ay geçti ve ben hamleyim =) tabiki once rabbimn takdiri
KIZlar bende hamileyim. Sükür esimde varikoseli vardı. Ameliyat olmadı ama Proxeed plus kullandıık. 3 ayında idik. Ve bugün hcg 3100. ALLAH ım herkes versin
KIZlar bende hamileyim. Sükür esimde varikoseli vardı. Ameliyat olmadı ama Proxeed plus kullandıık. 3 ayında idik. Ve bugün hcg 3100. ALLAH ım herkes versin
merhaba arkadalar.bizde eşimle bir çoğunuzla aynı kaderi paylaşıyoruz.eşim 8 ekimde ameliyat oldu.sağlığı yerine gelince korunmadık.kasım sonu hamile kaldığımı öğrendim.7.haftasında bebeğin kalp atımı olmadığı için birkaç doktorun tavsiyesiyle bebeği aldırmak zorunda kaldık.3 ay korunduk.mart ayından bu yana korunmuyoruz.fakat hamilelik gerçekleşmedi.ve her seferinde benim moralim daha çok bozuluyor.umarım belli bir zaman sonra bebeğimiz olur ama hepimizde olan hadi olmazsa korkusu ağır basıyor.eşimin sperm değerleri normal çıktı.şuan bir sıkıntı görünmüyor.acaba bizim yaşadığımız durumu yaşayan kimseler varmı merak ettim.umarım herkesin gönlünce olur herşey.
Tatlım varıkosel ile mücadelemiz başlıyor diye topigimiz var hamile kalanlar listesi falan var orası aktif yani dertlesiyoruz arkadaşlarla.benim eşimde 10 ay önce ameliyat oldu değerlerimiz düzeldi ama hala gebelik yok. Bu ay aşılama tedavisine başlayacağız
GT-S7580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İlac olarak ne kullandınız acaba
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
merhaba arkadalar.bizde eşimle bir çoğunuzla aynı kaderi paylaşıyoruz.eşim 8 ekimde ameliyat oldu.sağlığı yerine gelince korunmadık.kasım sonu hamile kaldığımı öğrendim.7.haftasında bebeğin kalp atımı olmadığı için birkaç doktorun tavsiyesiyle bebeği aldırmak zorunda kaldık.3 ay korunduk.mart ayından bu yana korunmuyoruz.fakat hamilelik gerçekleşmedi.ve her seferinde benim moralim daha çok bozuluyor.umarım belli bir zaman sonra bebeğimiz olur ama hepimizde olan hadi olmazsa korkusu ağır basıyor.eşimin sperm değerleri normal çıktı.şuan bir sıkıntı görünmüyor.acaba bizim yaşadığımız durumu yaşayan kimseler varmı merak ettim.umarım herkesin gönlünce olur herşey.
İlac olarak ne kullandınız acaba
canm hosgeldın .öncelıkle gecms olsun.
bırıncısı bebegının neden kalp atısının durdgunu ogrenebıldın mı? kan pıhtılaşması olabılır.
ıkıncısı bak hamıle kalabılmıssın canm demekkı degerler ıyı. sende de sıkıntı yok. rahım toparlanırsa en yakın zamanda yenıden hamıle kalırsın bence
Iyiaksamlar arkadaş lar bende aylarca okudum umitle bekledim hamile kalmak icin... oncelikle umdunuzu hic kaybetmeyin bu yolda dualarinizi eksik etmeyin... 2 yil boyunca cocugumuz olmayinca esim dr gitti ve tek tarafli varikosel tesisi kondu ameliyat olmasi gerektigini soyledi dr temmuz 27 de acik ameliyat oldu yesilyurt arastirme egitim hastanesinde yarim saatlik bi operasyon ayni gum taburcu olduk zaten sperm sayisi cok dusuktu ve spermi sivi şeklinde geliyordu bu rahatsizlik nedeniyle... ameliyattan yaklasik 5 ay sonra kasim ayinda hamile kaldim... inanamadım ilk once tabi o mutlulugu tarif bile edemem 2.5 yil sonra hayalimin gercek oldugunu gormek anlatilamaz bi duygu... dedigim gibi umudunuzu kaybetmeyin elinizden gelen herseyi yapin bu arada hic bir ucret odemedik buyuk masraflara girmedik ben de devlet hastanesinde tahliller yaptirdim gerhangi birsey cikmadi bende zaten... rabbim en kisa zamanda isteyen herkese nasip etsinn 💟
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?