.varikoselin çok büyük değil aslında ameliyat olma direk tüp bebek yap demiş doktoru .sizler sayesinde aydınlanıyoruz.zor bi süreçten geçiyoruz gerçekten bugün ben doktora gittim muayenemi oldum doktor 3 cm lik kist olduğunu söledim.adet olamıyorum ikinci adet günüme yaklaştım nerdeyse. doktorda bana söktürücü verdi . ve doktor eşimin raporlarını inceledi baya bi inceledi üzrine basabasa varikosel ameliyatı olunabilir fakat birde yüzde 1 ihtimal bile olsa spermlerin ve diğer değerlerin sıfıra düşmesi gibi bi sorun var dedi.bence önce tüp bebek deneyinnn çocuğunuz olsun tüp bebek ile.ikinci çocuğu düşündüğünüzde eşin varikoseli olsun dedi.şu şekilde bu değerleriyle bi hamile kal tüp bebek yöntemiyle olanı kaybetme riski var göze almayalım bu riski dedi.çok arada kaldık.bunu bize söyleyen ikinci doktor bu kafamız allak bullak oldu.sağolun, sizden de:)
evet evet öğrenin bakalım durumunuz neymiş
Çok sevindim canım inş bu durumda bebiş geliyo demek 2side yanlış değildir inş. Rabbim bizlerede versin inş.Selâm kızlar eşimin varikosel ameliyatı olmasının üzerinden tam 11 ay geçti ve bende 2 gün önce test yaptım pozitif çıktı acaba mı dedim bugünde test yaptım sonuç yine pozitif ama hamilelik belirtileri yok adet gecikmesi dışında perşembe günü kan testi yaptırıp Emin olacam 2 pozitif testinde yanlış çıkma ihtimali varmı sizce? Eki Görüntüle 1242617
Amin canım Rabbim dileyen herkese anneliği tattırsın inşallahÇok sevindim canım inş bu durumda bebiş geliyo demek 2side yanlış değildir inş. Rabbim bizlerede versin inş.
kızlar merhaba ve iyi bayramlar...
varikosel var fakat ameliyat olmadık. ama dün aşılamamızı yaptırdık hareket yine sıfırdı ama bir umut işte...
uzun zamandır girmiyorum fakat o arada ne çok hamile kalan olmuş. var mı aranızda aşılamayla hamile kalan?
ne zaman belli olur? ağrılar normal mi vs vs... umut ve cevap bekliyorum...
Ben varim esimdede varikosel vrdi ilk yaptrdigimz testte 9 mily du sona bal pekmez filn artti 39 milyn oldu ameliyattan 6 ay snea 49 milyndu ve hareketli spermde sorun olmasina ragmen ben ilk asilama ile hamile kaldim bebisim 2.5 aylik oldukızlar merhaba ve iyi bayramlar...
varikosel var fakat ameliyat olmadık. ama dün aşılamamızı yaptırdık hareket yine sıfırdı ama bir umut işte...
uzun zamandır girmiyorum fakat o arada ne çok hamile kalan olmuş. var mı aranızda aşılamayla hamile kalan?
ne zaman belli olur? ağrılar normal mi vs vs... umut ve cevap bekliyorum...
Hey maşallah çok sevindim...Ben varim esimdede varikosel vrdi ilk yaptrdigimz testte 9 mily du sona bal pekmez filn artti 39 milyn oldu ameliyattan 6 ay snea 49 milyndu ve hareketli spermde sorun olmasina ragmen ben ilk asilama ile hamile kaldim bebisim 2.5 aylik oldu
kHey maşallah çok sevindim...
ben adet olmadım ama 12. Günümüz daha asilamada. Umarım bizde de aynısı olur fakat adet belirtisi yaşıyorum
Hayirlisi olsun canim bu besislerin gelecegi varaa hersey bahane ol deyince oluyor rabbimben sirf tup ixin rapor cikarmaknicin asilama yaptirmistim hatta asilamayi uzman doktor bile defil tip ogrencisi yapmisti hic umudum yoktu ama Allah nasip esince oluyo tabi dua ilac bal pekme otlar ne okudumsa kullandim ben esim icin cok sukur rabbim nasip etti. Adet bwlirtilwri bendede vardi goguslerim sisersi yine ayniydi sadece giguslerimin ucu cok cikmisti..rabbim iateyen herkese ve size nasip etsin..ama sakin pes etmeyin ugrasin ve dua edin..ben ilac bazinda cok sey kullandim am 80 ayri kisiye 40 yasin 40 meryem.suresi okuttum hurmaya ve o hurmalari yedim.ben da hurmalara baslamadan yasin venmeryemler okunmustu o ay hamile kaldimHey maşallah çok sevindim...
ben adet olmadım ama 12. Günümüz daha asilamada. Umarım bizde de aynısı olur fakat adet belirtisi yaşıyorum
Ne güzel anlatiyorsun ümit oluyor. Bugün kahverengi leke geldi goguslerim tıpkı anlattigin gibi. Peki sperm degerleriniz nasıldı söyleyebilir misin?Mwra
k
Hayirlisi olsun canim bu besislerin gelecegi varaa hersey bahane ol deyince oluyor rabbimben sirf tup ixin rapor cikarmaknicin asilama yaptirmistim hatta asilamayi uzman doktor bile defil tip ogrencisi yapmisti hic umudum yoktu ama Allah nasip esince oluyo tabi dua ilac bal pekme otlar ne okudumsa kullandim ben esim icin cok sukur rabbim nasip etti. Adet bwlirtilwri bendede vardi goguslerim sisersi yine ayniydi sadece giguslerimin ucu cok cikmisti..rabbim iateyen herkese ve size nasip etsin..ama sakin pes etmeyin ugrasin ve dua edin..ben ilac bazinda cok sey kullandim am 80 ayri kisiye 40 yasin 40 meryem.suresi okuttum hurmaya ve o hurmalari yedim.ben da hurmalara baslamadan yasin venmeryemler okunmustu o ay hamile kaldim
9 milyonla baslamistik amenedeNe güzel anlatiyorsun ümit oluyor. Bugün kahverengi leke geldi goguslerim tıpkı anlattigin gibi. Peki sperm degerleriniz nasıldı söyleyebilir misin?
ameliyat için de teşekkür ederim
Ne demek keske da cok yardimci olabilsem..degerlerimiz ilk once 9 milyondu biz varikoseli ogrendigimizde ameliyat hemen olamadik sperm degerlerine baktilar 3 ay 1. 10 milyin 2. 19 milyon 3.29 milyondu ameliyattan 3 ay sonra 49 olmustu 4. Ay ise 39 du slonra asilamaya krr verdik 6. Ay asilama oldu ama sperm degerrleri fena olmamasina ragmen ileri hizli cok sikintiliydi..Ne güzel anlatiyorsun ümit oluyor. Bugün kahverengi leke geldi goguslerim tıpkı anlattigin gibi. Peki sperm degerleriniz nasıldı söyleyebilir misin?
Cevabın için de teşekkür ederim
mrb canım bizde mayıs ayında ameliyat olduk sizin sayı kaçtı acaba ?Selamlar,
Hep diyordum bir gün hamile kalırsam burda VARİKOSEL için başarı diye yazacağım diye :)
Eşime geçen yıl Ekim ayında varikosel teşhisi konuldu. Mayıs ayında ameliyat oldu ve proxceed kullanmaya başladı şu an 5 haftalık hamileyim :)
Bize bu ay aşılma yaptırın ya da tüp bebek demişlerdi. Önce Rabbimin izniyle sonra ameliyat hocamızın başarısıyla 5 ay içerisinde bebiğimiz oldu.
mrb canım bizde mayıs ayında ameliyat olduk sizin sayı kaçtı acaba ?
hayırlısı olsun senin adına çok sevindim bizde 3 aydır proxed kullanıyoruz inş bende güzel haberimi alırım yakında bizimde kasımda eşim tkrar test yapcak inş sonuç güzel çıkar en son bizim sayı 20 milyondu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?