- 15 Eylül 2012
- 8.444
- 6.898
- 398
:) bizimki nazındağil ama keyfinden oda ister o kadar rapor.en son değerlerimiz iyiydi ama değişiyo. Biz henüz bir doktora gittik oda geçen hafta daha yeni dr araştırıyoruz. Cerrahpaşaya gidelim dedik randevu alamadık siz memnunsunuz madem çapayı deneriz ilk fırsatta.
Bu arada siz ameliyat olalı ne kadar oldu ? Nasıl gidiyo şimdi bi değişiklik oldumu vanım ?
cerrahpaşayı hiç bilmiyorum ama çapaya alıştım belkide ondan gidiyorumdur :) bezmialemde tüp falan yok o yüzden çapaya gidiyorum :/ gece 12 den sonra dene randevuyu tolga akman da çok iyi bir doçent hepsi çok iyiler doçent ve profösörlerden fark alınıyo zaten sistemdede yazıyor. 6 ay oldu ameliyat olalı bi dahaki ay çapada tekrar test vercek eşim ona göre aşı yada tüp olcak bakalım hayırlısıCanım ya bu dr dan nasıl randevu alınıyo dünden beri uğraşıyorum bir türlü olmadı diyim :)
cnm ilerlemiş mi birde daha önce test vermişmiydi eşin?meraba arkasdaşlar size bi sorum olacak. eşime varikosel teşisi koyuldu. ileri hareket hızı sıfır. özel hastaneye gitik ameliyat dedi. sizce ameliyat olmalı mı. lütfen yardımcı olur musunuz. karar veremiyoruz ne yapacağımıza.
ya biz geçen hafta öğrendik canım. bi hafta sonraya da ultrason verdiler. dün ultrason çektirdik. doktor ameliyat diyo. ne yapacamızı bilmiyoruz. kimseye de soramıyoruz. ne olacak bilmemcnm ilerlemiş mi birde daha önce test vermişmiydi eşin?
Cnm hiç üzülme ALLAH ın izniyle amelityat olsun inşallah düzelir....ürolog 1 saatlik bir ameliyatla genişlemiş damarları bağlayacak ve 3 ile 6 ay arasında düzelme olur İNŞALLAH........Umutsuzluğa kapılma....ya biz geçen hafta öğrendik canım. bi hafta sonraya da ultrason verdiler. dün ultrason çektirdik. doktor ameliyat diyo. ne yapacamızı bilmiyoruz. kimseye de soramıyoruz. ne olacak bilmem
bizde 1 sene önce gittik doktora ameliyat dedi ama doktor çok samimi gelmedi ticari amaç kaygısıyla hemen ameliyat deidiğni düşündüm o sıralar bende korunuyordum çocuk düşünmüyorduk o yüzdende önemsemedik. şimdi devlet hastanesine gittik eski sonuçlarıda gösterdik ameliyat dedi yeniden test yaptıracağız ocak ilk haftasında sonuçlara göre de ameliyata karar vericez bizde kimseye birşey söylemedik eşim biraz hassas bu konudaya biz geçen hafta öğrendik canım. bi hafta sonraya da ultrason verdiler. dün ultrason çektirdik. doktor ameliyat diyo. ne yapacamızı bilmiyoruz. kimseye de soramıyoruz. ne olacak bilmem
Merhaba büyük geçmiş olsun Rabbim kimseyi evlatla sinamasin.Benim esimdede varikosel çıktı doktorumuz kaçıncı derecede olduğunu solemedi doğrusu bizimde sormak aklımıza gelmedi sadece sag taraftavarmis demem şu ki doktorumuz aşılama ya da tüp bebekle bebeginizi kucaginiza alın daha sonra ameliyat olmak istersen olabilirsin ben ameliyata sıcak bakmıyorum tamamen kaybedebilirsin dedi.AMeliyat şartı varikosel hastalarında ameliyat olmadan bebek sahibi olamiyormuyuz.doktorumuz 2 defa aşılama ya 3 defa tüp bebeğe uygundur die rapor çıkardı ilk aşılama mi oldum salı günü beklemedeyimSlm kızlar bizde 3 hafta önce varikosel emaliyat olduk solda 3 dereceydi doktor ilaç vermedi şuan bişe kullanmiyoruz beklemediyız beraber dua edelim birbirimize Rabbim tez zamnda kavustursun arkadaşlarımın hepsi hamile çok canım yanıyo
Canim bizde çok düşündük ama doktor şart dedi tedavi edelim sonra bakalım dedi bide bi nette doktor yazmış ameliyat olmadan oluraa sagliksiz sperm olur yaziyodu suanki sperm sagliksizmis ama hersey nasip canim belki ameliyat olmadan hamile kalırsın canim hakkimizda hayırlısıMerhaba büyük geçmiş olsun Rabbim kimseyi evlatla sinamasin.Benim esimdede varikosel çıktı doktorumuz kaçıncı derecede olduğunu solemedi doğrusu bizimde sormak aklımıza gelmedi sadece sag taraftavarmis demem şu ki doktorumuz aşılama ya da tüp bebekle bebeginizi kucaginiza alın daha sonra ameliyat olmak istersen olabilirsin ben ameliyata sıcak bakmıyorum tamamen kaybedebilirsin dedi.AMeliyat şartı varikosel hastalarında ameliyat olmadan bebek sahibi olamiyormuyuz.doktorumuz 2 defa aşılama ya 3 defa tüp bebeğe uygundur die rapor çıkardı ilk aşılama mi oldum salı günü beklemedeyim
Amin cumlemizin inşallah sağlıklı hayirli.Varikosel de bildiğim kadarıyla dereceler var belki oranı düşük olduğundan önerme di çevremde yada hastaneye geldiğimde çok duydum varikosel le hamile kalan çocukları olan...Darısı başımıza. ..Canim bizde çok düşündük ama doktor şart dedi tedavi edelim sonra bakalım dedi bide bi nette doktor yazmış ameliyat olmadan oluraa sagliksiz sperm olur yaziyodu suanki sperm sagliksizmis ama hersey nasip canim belki ameliyat olmadan hamile kalırsın canim hakkimizda hayırlısı
İnşallah canim umut ediyorum bekliyorum inşallah kalırım ve benim gibi bekleyen isteyen herkese versin rabbimAmin cumlemizin inşallah sağlıklı hayirli.Varikosel de bildiğim kadarıyla dereceler var belki oranı düşük olduğundan önerme di çevremde yada hastaneye geldiğimde çok duydum varikosel le hamile kalan çocukları olan...Darısı başımıza. ..
slm canım benimde eşime kondu bu teşhis.devlete gitti problem yok demişlerdi.ama başkenyte levent hoca baktı 2 tarftada var dedi.pazartesi belli olacak ameliyatmı diye.2.5 yıldır çocuk yokya biz geçen hafta öğrendik canım. bi hafta sonraya da ultrason verdiler. dün ultrason çektirdik. doktor ameliyat diyo. ne yapacamızı bilmiyoruz. kimseye de soramıyoruz. ne olacak bilmem
canım biz başkentte levent hocaya olacaz.adam alanında çok iyi ve ilgili bir doktor.1500 ameliyata dedi.pazrtesi belli olacak ameliyat olup olmayacağıarkadaşlar merhaba,
foruma bugün üye oldum, eşime varikosel (3. seviye) teşhisi konuldu. Semen analizi raporunda aşağıdaki gibi değerler çıktı. Doktor ameliyat şart dedi. Yorum olarak, teratozoospermi yazıyor.
Morfoloji %0 ancak doktor, %0 olup çocuğu olan bir sürü insan var, en önemli kriter bu değil dedi.
Biz Gaziantep'te yaşyoruz ancak eşim İstanbul'da ameliyat olma taraftarı, bu konuda önerebileceğiniz hastane, doktor var mı?
MAKROSKOPİ
Görünüm (Normal/Anormal)
Normal
Viskozite (Normal/Anormal)
Normal
Likefaksiyon (Dakika)
30 dk
pH
8
MİKROSKOPİ
Agregasyon(Negatif/Pozitif)
Pozitif
Aglutinasyon
Negatif
Yuvarlak hücre (Lökosit+Spermatosit)
1
Hacim (ml)
1,8
Konsantrasyon (MAKLER KAMERA)
20
Toplam sayı
36
İleri hareket %(PR)
65
Yerinde hareket %(NP)
10
Hareketsiz %
25
Toplam motilite (PR-NP)
75
MORFOLOJİ(KRUGER STRİCT)
Normal form (%)
0
Anormal baş (%)
77
Anormal orta parça (Boyun) (%)
20
Anormal esas parça (Kuyruk) (%)
3
darısı bize canım.eşiminde pazartesi belli olacak ameliyat işi 2.5 yıldır çocuğumuz yokmerhaba canım aynı psikolojiyi yaşamıs biri olarak yazıyorum. Sakın üzülme ameliyat daha yeni olmuş sayılır.hemen geçmiyo ağrılar 3 ayda ancak iyileşiyo. Ben ameliyattan 4 ay sonra hamile kaldım.Sabırlı ol olur mu:) bu kötü günler geçecek. Biz keçiboynuzu kürü yaptık sizde mutlaka yapın. Ayrıca eşim çinko multivitamin kullandı. Arginmax da kullandı. Allah ın izniyle olur inşallah sizinde bebişiniz
İnşallah hallolur da nasip olur çocuk canım bn hiç iyi Değilim çok üzülüyorumslm canım benimde eşime kondu bu teşhis.devlete gitti problem yok demişlerdi.ama başkenyte levent hoca baktı 2 tarftada var dedi.pazartesi belli olacak ameliyatmı diye.2.5 yıldır çocuk yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?