merhaba canım aynı psikolojiyi yaşamıs biri olarak yazıyorum. Sakın üzülme ameliyat daha yeni olmuş sayılır.hemen geçmiyo ağrılar 3 ayda ancak iyileşiyo. Ben ameliyattan 4 ay sonra hamile kaldım.Sabırlı ol olur mu:) bu kötü günler geçecek. Biz keçiboynuzu kürü yaptık sizde mutlaka yapın. Ayrıca eşim çinko multivitamin kullandı. Arginmax da kullandı. Allah ın izniyle olur inşallah sizinde bebişinizkızlar merhaba,
uzun zamandır sizleri takip ediyorum.aynı sorun bizde de mevcut malesef
eşim 03.10.2014 te çift taraflı ameliyat oldu .zinco evikap birde endol verdi .ama eşimde hala ağrı oluyor diye korkuyoruz.umutlar tükenmiyor ama insan yıpranıyor bu süreçte .bu sorun ortaya çıktı çıkalı kendimi hep hasta rahatsız hissediyorum psikolojim alt üst olmus durumda.acaba ne zaman hamiş kalırız:/
kızlar merhaba,
eşim 03.10.2014 te çift taraflı ameliyat oldu .zinco evikap birde endol verdi .ama eşimde hala ağrı oluyor diye korkuyoruz.umutlar tükenmiyor ama insan yıpranıyor bu süreçte .bu sorun ortaya çıktı çıkalı kendimi hep hasta rahatsız hissediyorum psikolojim alt üst olmus durumda.acaba ne zaman hamiş kalırız:/
kızlar eşlerinizin değerlerini spermogram yazarmısınız bnm eşimde ameliyat oldu ama ona hiç vitamin vermediler ne yazıkki gerk yok dediler inşallah gerek yoktur tabikidemerhaba canım aynı psikolojiyi yaşamıs biri olarak yazıyorum. Sakın üzülme ameliyat daha yeni olmuş sayılır.hemen geçmiyo ağrılar 3 ayda ancak iyileşiyo. Ben ameliyattan 4 ay sonra hamile kaldım.Sabırlı ol olur mu:) bu kötü günler geçecek. Biz keçiboynuzu kürü yaptık sizde mutlaka yapın. Ayrıca eşim çinko multivitamin kullandı. Arginmax da kullandı. Allah ın izniyle olur inşallah sizinde bebişiniz
canım kolay diyolar ama zor bir ameliyat helede eşlerimiz nazlıysa ben neler çektim eşimden çok yıprandım valla ama 1 aya geçer ama tamamn geçmesi 1 yılı buluyomuş bizm 15 gün geçince ilişki olmuştu tabi zorlamadan inşallah hayırlara vesile olurda bebişlerimiz bekletmez daha fazlakızlar merhaba,
bizim ameliyat öncesi ortalama 15- 18 milyon arasında değişiyodu ameliyattan 4 ay sonra 44 milyon oldu. Bizim ileri hareketli sayısı her zaman iyiydi kötü seviyede değildi. bu yüzden çabuk hamile kaldım şükürler olsun. Bizim doktorumuzda ilaç vitamin vermedi ameliyat işe yarıycakmı önce onu görmek istiyorum dedi. Ama biz ameliyattan çnce keçiboynuzu kürüne ve vitamin desteğine başlamıştık. Doktora söyledik oda madem bi küre başladınız devam edin yarıda bırakmayın bişey olmaz dedi. Bizde devam ettik aynen başka ilaç kullanmadık hiç. Keçiboynuzu kürü, multivitamin çinko ve lcarnitin kullandı. Sonar arginmax a başladık bırakmadık vitamin desteğini. Ve sayı artdı şükür.İnşallah sizinde artar canım.allah emeklerinizi boş etmesin yardımcı olsun sizedekızlar eşlerinizin değerlerini spermogram yazarmısınız bnm eşimde ameliyat oldu ama ona hiç vitamin vermediler ne yazıkki gerk yok dediler inşallah gerek yoktur tabikide
maşallah canım çok güzel bzizmde sayı ve ileri hızlıda sorun yoktu 63 mlyndu en son amelıyata kadar 30 ile 63 milyn arası gitti geldi sonuçlar gecen ayda 43 milyn çıktı milde 12 milyon ama biz hiç bişe kullanmadık aslında başlasak iyi olcak.sen ilk defamı hamile kaldın yani düşük falan yoktur inşallah Rabbim kucağınada almayı nasip etsin bide ne zamandır bebk istiyosunuzbizim ameliyat öncesi ortalama 15- 18 milyon arasında değişiyodu ameliyattan 4 ay sonra 44 milyon oldu. Bizim ileri hareketli sayısı her zaman iyiydi kötü seviyede değildi. bu yüzden çabuk hamile kaldım şükürler olsun. Bizim doktorumuzda ilaç vitamin vermedi ameliyat işe yarıycakmı önce onu görmek istiyorum dedi. Ama biz ameliyattan çnce keçiboynuzu kürüne ve vitamin desteğine başlamıştık. Doktora söyledik oda madem bi küre başladınız devam edin yarıda bırakmayın bişey olmaz dedi. Bizde devam ettik aynen başka ilaç kullanmadık hiç. Keçiboynuzu kürü, multivitamin çinko ve lcarnitin kullandı. Sonar arginmax a başladık bırakmadık vitamin desteğini. Ve sayı artdı şükür.İnşallah sizinde artar canım.allah emeklerinizi boş etmesin yardımcı olsun sizede
sayılarınız çok güzel bence biraz bekleyin olur bence bu sayılarla inşallah. Yeterki Allah ol desin. ben ilk defa hamile kaldım inşallah sağlıkla doğar minik kuzum. Allah en hayırlı ve kısa zamanda sizede yaşatsın bu güzel duyguyu canımmaşallah canım çok güzel bzizmde sayı ve ileri hızlıda sorun yoktu 63 mlyndu en son amelıyata kadar 30 ile 63 milyn arası gitti geldi sonuçlar gecen ayda 43 milyn çıktı milde 12 milyon ama biz hiç bişe kullanmadık aslında başlasak iyi olcak.sen ilk defamı hamile kaldın yani düşük falan yoktur inşallah Rabbim kucağınada almayı nasip etsin bide ne zamandır bebk istiyosunuz
aminnnn milyon kere amin inşallah ameliyat olalı 4 buçuk ay oldu gecen ay test verdi eşim doktor sizin doğal yollada olur dedi ki inşallah...ben hemen aşı yada tüpe geçelim dedim bi 6 ay bekleyelim o zmana kadar belkide hamile kalırsın bol bol çalışın dedi hakkımızdan hayırlısı Rabbim miniğini sana bağışlasınsayılarınız çok güzel bence biraz bekleyin olur bence bu sayılarla inşallah. Yeterki Allah ol desin. ben ilk defa hamile kaldım inşallah sağlıkla doğar minik kuzum. Allah en hayırlı ve kısa zamanda sizede yaşatsın bu güzel duyguyu canım
canım biz istanbulda bezmialemde olduk sen nerede oturuyosunSelam kızlar bende 4 yıllık evliyim burayı yeni buldum çünkü varkoseli yeni öğrendik neden mi çünkü sorun herzaman kadında dir bir tup yaptık hamile kaldım İkizlere fakat nasip deilmis kalbi atmadi ondan sonra beyfendi bi üroloji ye gitme tenezzül ünde bulundu ve sonuç malum 2.dereceymis sol tarafta ameliyat olcam dio ama her yerede guvenilmiyo yaptıran arkadaşlar nerde hangi doktorda yaptırdı cevap yazarsa çok sevinirim...
Canım bezmialemde hangi dr gittiniz ? Ücret ödediniz mi yada ne kadar ödediniz ?canım biz istanbulda bezmialemde olduk sen nerede oturuyosun
doktorumuz abdullah beydi ancak doktor seçersek 3.500 tl ödememiz lazımdı doktor secmedik şansımıza kim varsa o yaptı iasistanı yapmış zaten mikro cerrahi olduğu için kimi yaptığının önemi yokmuş öyle dedi doktorlar bizde 3500 tl ödememk adına asisitana olduk yaklaşık 500 civarı tuttu ameliyatCanım bezmialemde hangi dr gittiniz ? Ücret ödediniz mi yada ne kadar ödediniz ?
Hmm anladım canım iyi yapmışsınız olay mikro cerrahide bitiyo o zaman :) hemen o gün kalktı dimi eşin değişik bir durum olmuyo ? İlgin için çok teşekkür ederimdoktorumuz abdullah beydi ancak doktor seçersek 3.500 tl ödememiz lazımdı doktor secmedik şansımıza kim varsa o yaptı iasistanı yapmış zaten mikro cerrahi olduğu için kimi yaptığının önemi yokmuş öyle dedi doktorlar bizde 3500 tl ödememk adına asisitana olduk yaklaşık 500 civarı tuttu ameliyat
Hmm anladım canım iyi yapmışsınız olay mikro cerrahide bitiyo o zaman :) hemen o gün kalktı dimi eşin değişik bir durum olmuyo ? İlgin için çok teşekkür ederim
:) bizimki nazındağil ama keyfinden oda ister o kadar rapor.en son değerlerimiz iyiydi ama değişiyo. Biz henüz bir doktora gittik oda geçen hafta daha yeni dr araştırıyoruz. Cerrahpaşaya gidelim dedik randevu alamadık siz memnunsunuz madem çapayı deneriz ilk fırsatta.rica ederim canım ne demek :) yok beee ne o gün kalkması benm kociş çokk nazlı 15 gün rapor aldıdoktorları zorla ikna etti ama gerçekten baya ağrıları vardı işide ağır garibimin yoksa doktor en fazla 10 gün demişti rapor için
ama hastane personel özel hastaneyi aratmıyo hastanede baya temiz 1 gece yattık hastanede sabah evimize çıktık çok şükür.. siz karar verebildiniz mi ameliyata değerleriniz nasıl ameliyatla ilgili başka sormak istediğin birşey varsa yardımcı olabilirimha buarada szi nerde oturuyosunuz hangi hastanelere gittiniz biz hep çapaya gidiyoruz ameliyatı sadece bezmialemde oldu eşim ama .abdullah armağan Allah razı olsun çok ilgili bi doktor doçent hemde
Canım ya bu dr dan nasıl randevu alınıyo dünden beri uğraşıyorum bir türlü olmadı diyim :)rica ederim canım ne demek :) yok beee ne o gün kalkması benm kociş çokk nazlı 15 gün rapor aldıdoktorları zorla ikna etti ama gerçekten baya ağrıları vardı işide ağır garibimin yoksa doktor en fazla 10 gün demişti rapor için
ama hastane personel özel hastaneyi aratmıyo hastanede baya temiz 1 gece yattık hastanede sabah evimize çıktık çok şükür.. siz karar verebildiniz mi ameliyata değerleriniz nasıl ameliyatla ilgili başka sormak istediğin birşey varsa yardımcı olabilirimha buarada szi nerde oturuyosunuz hangi hastanelere gittiniz biz hep çapaya gidiyoruz ameliyatı sadece bezmialemde oldu eşim ama .abdullah armağan Allah razı olsun çok ilgili bi doktor doçent hemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?