Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım sperm artırıcı dıye aldım
Anladım canım teşekkür ederim.benimde eşim test verdiğinde sperm sayısı düşüktür 20 milyonlardaydi rakamı doktorumuz ona proxed plus ve aynı zamanda evicap die vitamin tarzı ilaçlar önerdi proxed biraz pahali bir ilaç fakat güvenip aldık ikisinide doktorumuz pahali gelirse evicap alabilirsiniz dedi bizde ikisini birden aldık sayıları 56 milyona yükseldi çok güzel bir ilaç tavsiye ederim

Kaçıncı ayda yazdı bunlArı canım bizimki vermedi ilaç ya

1 yıl diyolar canım bidaha kontrole gittimi doktor ne diyo
bu ayın sonunda test yaptıracak.benim eşimin ameliyattan önce değerleri normaldi yani doktorlar öyle diyordu ama varikosel onda ağrı yapıyodu en son bir kadın doğum uzmanına gösterince test sonuçları çok mükemmel değil dedi.ürologta bakınca ameliyata karar verdi.çünkü 1 yıl olmadı çocuk.bende kendimde ne varsa baktırdım hsgye kadar.aşılama bile oldum tutmadı(ameliyattan önce).1 yıl dolunca olmazsa tüp bebek artık

Kaçıncı ayda yazdı bunlArı canım bizimki vermedi ilaç ya
Ben dört senelik evliyim daha önce ki tedavileri yarım bıraktım eşim hep uzak durdu doğrusu kendinde problem olmicagini düşündü bana da doktorlar herseyin normal olduğunu bir problemim olmadığını soluyolar di. Eşim kendisi bir sene önce sertleşme problemi sertlestiginde canı yandi ini soluyordu sürekli aynı sorunu yaşarım die Göztepe ssk gitti doktor eliyle muane etmiş ve sperm testi istemiş Göztepe de yapılmıyor mus fatih sultan hastanesine gitti sayıları 25 milyon civarı çıktı goztepedeki doktoruna götürdü doktoru çok da iyi değil kötü de sayılmaz demiş aşılama ya yönlendirmis aynı zamanda proxed plus alabilirsin pahalı gelirse evicap alabilirsin demiş bizde ikisini birden aldık asagidaki yukarı 5 aydır kullanıyoruz 2 ay önce test verdi sayıları 56 milyona yukseldi

Anladım canım şuan bizim daha 1 ay oldu ilaç yok macun yaptım bi problemde yokk benimki acısını ssöylemz ama bakalım hayırlısı Beklicez görcez

Beklicezz canım 1 yıl sonra tüp bebek bizimde öle bazıların 6 aydan sonra diyomuş doktor beklemeyin dogal olmaz diye bizim 1 ay oldu bakalım 3 ay sonra kontrol hayırlısı artık

selam canım yazdıklarını okuyunca kendi başımdan geçenleri okudum sanki. bizde de1,5 yıldır çocuk yok. eşim çift taraflı varikosel oldu 1 ay önce. ameliyattan önce aşılama bile denemişitik aynen. bizde şimdi beklemedeyiz. 1 yıl daha olmazsa tüp bebek düşünüyoruz. inşallah normal yolla olur ikimizinde canım...

Beklicezz canım 1 yıl sonra tüp bebek bizimde öle bazıların 6 aydan sonra diyomuş doktor beklemeyin dogal olmaz diye bizim 1 ay oldu bakalım 3 ay sonra kontrol hayırlısı artık
nasıl yani 6 aydan sonra doğal yoldan olmaz mı diyor doktorlar? ben doktorlara inanmıyorum.hazirana kadar hatta 14.aya kadar bekleyeceğim.tüp bebek en son çare çünkü aşılamaya o kadar masraf yaptım inanırmısın tutmadığı için değil verdiğim paraya acıdım:) yazık günah ya kolay kazanılmıyor para.benim ablamın bir doktoru var kaç sene önce gitmişti ona.yılların tecrübesi var doktorda.eğer eşimin test sonucu iyi çıkarsa o kadına kontrole gideceğim.kadın 170 tl alıyormuş ama gerçekten iyi bir doktor.bir de ona anlatacağım herşeyi.hatta tüp bebekte yapıyormuş.

canım benim üzülmiym diyorum ama adet olunca içten içe üzülüyorum işte.sonrada yeniden ümitleniyorum kendi kendime moral veriyorum böyle teselli ediyorum kendimi.ben çevreme baktığımda herkesin oluyo bu nedir ya? yoksa bizim gibi olmayan daha mı çok anlayamıyorum.aslında kendimi yiyip bitirmiyorum stres yapmıyorum çok eminim ama düşünmedende edemiyor insan.inşallah dediğin gibi güzel haberlerimizi veririz en kısa zamanda...

Evet canım malesef bazı doktorlar cok acımasız iyi bi doktor bulduysam hiç kaçırma çok önemli doktor.. Aşılama ne kadar canım

Evet canım malesef bazı doktorlar cok acımasız iyi bi doktor bulduysam hiç kaçırma çok önemli doktor.. Aşılama ne kadar canım
ama ben burda çok okudum ameliyattan 1 yıl sonra hamile kalan.bu doktorlar neyin peşinde? tabiki paranın:) ben tüp bebek merkezini aramıştım bana varikosel önemli değil biz hastalarımıza hep söylüyoruz ama anlamıyorlar demişlerdi.burdanda okuduğuma göre ameliyat olmadan tüp bebek yaptırıp tutmayan çok insan var.aşılamaya toplam 1.500 tl gitti.az mı sence?

bu arada annem gazetede okumuş varikosel ameliyatından sonra 14.aya kadar bekleyin oluyomuş.

Evet paranın peşindeler canım aşılamaya çok para gitmiş canım yaa bizede ameliyat olmayın boşuna dediler eşimin patronuda olmuş ameliyat 5. Tüp bebek denemiş tutmuş o bide Amerika'ya filan gitmiş o demiş eşime sakın ameliyat olma tüp dene diye yada aşılama yap dıye ben ısrar ettim ameliyat için inşallah şifa olurda tüp gerek kalmaz patronuda şaşırır Rabbim ol derse olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…