Sorma canım bende aynı düşüncelerdeyım arkadaşlarım hamile bugun msjla ultroson görüntüsünü atmış diğeri bebegğini elbise giydirmiş atmiş ben öle bakabiliyorum çok zor çokkcanım benim üzülmiym diyorum ama adet olunca içten içe üzülüyorum işte.sonrada yeniden ümitleniyorum kendi kendime moral veriyorum böyle teselli ediyorum kendimi.ben çevreme baktığımda herkesin oluyo bu nedir ya? yoksa bizim gibi olmayan daha mı çok anlayamıyorum.aslında kendimi yiyip bitirmiyorum stres yapmıyorum çok eminim ama düşünmedende edemiyor insan.inşallah dediğin gibi güzel haberlerimizi veririz en kısa zamanda...
niye kıskanasın canım.öyle düşünürlerse yanlış düşünürler.evet seni çok iyi anlıyorum.eğer o anda üzülsen bile sonra kendi bebeğini hayal et moralin düzelir.bu zamanda hamile kalmak çok zorlaştı ama ben yediğimiz katkılı yiyeceklerede bağlıyorum.onun için dikkat etmeye başladım mevsiminde olmayan meyve sebzeleri bile tüketmiyorum artık.abur cuburuda kestim yalnız çikolatadan vazgeçemem:) bunlarada dikkat edin canım ahhhhhh olacak olacak Allahtan hayırlısını isteyelim hep.Sorma canım bende aynı düşüncelerdeyım arkadaşlarım hamile bugun msjla ultroson görüntüsünü atmış diğeri bebegğini elbise giydirmiş atmiş ben öle bakabiliyorum çok zor çokkbelli etmemeye çalışıyorum kıskanıyo sanmasınlar dıye
kesinlikle.öyle ucuz bir şey değil en azından zamanı dolsun gerçekten olmuyorsa tüpe geçmek lazım.Beklicez canım biz hemen tüp yaptırmayız hem psikolojik hem maddi hemen hazır degilim şu durumu atlatmak önemli inşallah gerek kalmaz
bu mesajını yeni gördüm karıştı biraz ama ameliyat gereksiz değil ya üzülme bunun için sakın.ben en son iyi bir üroloğa gittiğimde bana varikosel varsa 1 yılda çocuk olmamışsa ameliyatı öneriyoruz dedi.boşver başkalarının dediklerini.herkesin bünyesi aynı değil.Evet paranın peşindeler canımaşılamaya çok para gitmiş canım yaa bizede ameliyat olmayın boşuna dediler eşimin patronuda olmuş ameliyat 5. Tüp bebek denemiş tutmuş o bide Amerika'ya filan gitmiş o demiş eşime sakın ameliyat olma tüp dene diye yada aşılama yap dıye ben ısrar ettim ameliyat için inşallah şifa olurda tüp gerek kalmaz patronuda şaşırır Rabbim ol derse olur inşallah
Canım herşey Allah'tan Rabbimin bi imtahanı bu olucakkk inşallahniye kıskanasın canım.öyle düşünürlerse yanlış düşünürler.evet seni çok iyi anlıyorum.eğer o anda üzülsen bile sonra kendi bebeğini hayal et moralin düzelir.bu zamanda hamile kalmak çok zorlaştı ama ben yediğimiz katkılı yiyeceklerede bağlıyorum.onun için dikkat etmeye başladım mevsiminde olmayan meyve sebzeleri bile tüketmiyorum artık.abur cuburuda kestim yalnız çikolatadan vazgeçemem:) bunlarada dikkat edin canım ahhhhhh olacak olacak Allahtan hayırlısını isteyelim hep.
Aynen canım bende eşime tamda bunu söyledim senınle onun bünyesi aynı degil dedim zor ıkna oldu patronu izin vermedi ameliyat olmasını gizlice gittik olduk sorma öğlen aradı eşim ameliyattan çıkmıştı ben ameliyat oldum dedi adam şok oldu :)bu mesajını yeni gördüm karıştı biraz ama ameliyat gereksiz değil ya üzülme bunun için sakın.ben en son iyi bir üroloğa gittiğimde bana varikosel varsa 1 yılda çocuk olmamışsa ameliyatı öneriyoruz dedi.boşver başkalarının dediklerini.herkesin bünyesi aynı değil.
kıyamam ama yaCanım herşey Allah'tan Rabbimin bi imtahanı bu olucakkk inşallahbence yicem içicek hepsi sebeb neler içenlerin çocuğu oluyo bu bizim imtihanımız böyleymiş dua edelim ben böle düşünüyorum benm eşimde sigara alkol yok ama içenlerin sperm ölüyo diyolar arkadaşımın eşinde ikiside var ama hamile kız hemde ilk hemen kaldı imtahanım dedim abrediyorum içim Kanasada eşime Hamileyim demek için can atsamda olmayınca olmuyo şuan kötü oldum bugün çok ağladım duygusalım baya arkadaşımın o ultrosondan sonra.....
Aminn canım inşallah öle olurkıyamam ama yalütfen üzülme bende kaç kere ağlayacak duruma geldim ama ağlamadım güçlü durmaya çalışıyorum.bunları gördükçe bende kendi kendime diyorum ki 1 tane değil 2 tane arka arkaya doğurcam diyorum:)çocuk özlemi varya hırs yaptım:) sen onların ne yiyip içtiğine bakma dedim ya her bünye farklı.onu etkilemez ama seni etkileyebilir.sigara alkol olmadığı için şükret çünkü onlar olsaydı bu sefer onları kafaya takardın.benim eşim sigara içiyor malesef.her neyse canım bence olacak bebeğini düşünerek mutlu olmaya çalış.onlar olunca bu seferde şikayet edeceğiz nasıl olsa:)ağlama olurmu? bebeğin olacak ve sen o mutlu haberi vereceksin burada.
bende adet olacam lekelenmeye başladı.gece ya da sabah çözülür.benim hem başım ağrıyor hem sancım var hafiften.o sancıda adetim çözülünce çoğalıyor.evde olunca çok kafaya takıyor insan.çık gez arkadaşlarına git kafanı dağıt çok iyi geliyor unutuyorsun.bunu sık sık yap bence canım.haberim olsun herhangi bir şey olursa.kendine dikkat et.Aminn canım inşallah öle olurbugün kendimi eve kapattım çok fenayım yaaa (( kasıklarım agrıyo adet olucam onun stresi var sanırım iyi degilim pek
Aynı benimde başım agrıyobende adet olacam lekelenmeye başladı.gece ya da sabah çözülür.benim hem başım ağrıyor hem sancım var hafiften.o sancıda adetim çözülünce çoğalıyor.evde olunca çok kafaya takıyor insan.çık gez arkadaşlarına git kafanı dağıt çok iyi geliyor unutuyorsun.bunu sık sık yap bence canım.haberim olsun herhangi bir şey olursa.kendine dikkat et.
Çokkkk saol canım beni dinlediğin için inşallah hamile kalırızda mutlu haberlerimizi paylaşırızbende adet olacam lekelenmeye başladı.gece ya da sabah çözülür.benim hem başım ağrıyor hem sancım var hafiften.o sancıda adetim çözülünce çoğalıyor.evde olunca çok kafaya takıyor insan.çık gez arkadaşlarına git kafanı dağıt çok iyi geliyor unutuyorsun.bunu sık sık yap bence canım.haberim olsun herhangi bir şey olursa.kendine dikkat et.
üzüldüğünü ona yansıtmamaya çalış oda üzülürse iyi olmaz canım.başka yapacak çok şey var aslında.birşeyle meşgul olmak gerçekten insana bazı şeyleri unutturuyor.kendine mutlaka zevk alacağın bir hobi bul.bunu yapmalısın.rica ederim ayrıca.biz ikimiz birbirimizi çok iyi anlıyoruz.onun için sıkılmadan dinliyoruz birbirimizi.görüşürüz:)Aynı benimde başım agrıyoarkadaşlarla gezmektende sıkıldım canım hamile kalan var psikolojim iyi degil face bile bakamaz oldum herkesin hamile haberi eşim bugün sinemaya bilet almış anladı üzüldüğümü kıyamam ya
Görüşürüz canım inşallah yapıcam dediklerini ve hastalığım başladı...üzüldüğünü ona yansıtmamaya çalış oda üzülürse iyi olmaz canım.başka yapacak çok şey var aslında.birşeyle meşgul olmak gerçekten insana bazı şeyleri unutturuyor.kendine mutlaka zevk alacağın bir hobi bul.bunu yapmalısın.rica ederim ayrıca.biz ikimiz birbirimizi çok iyi anlıyoruz.onun için sıkılmadan dinliyoruz birbirimizi.görüşürüz:)
of ya geçmiş olsun canım Aallah yardımcınız olsuncanım eşimde sperm bozukluğuda çıktı varikoselde var sperm bozukluğu ameliyatla geçmez diyolar ne yapcaz bilmiyorum
valla öyle ferahladım ki sayende anlatamam:) sabırlı olmak gerekiyor tabi ama benim eşim tek taraflı oldu ve değerleride kötü değildi fazla.insan bunun için tereddüt ediyor.ben artık tatil planları yapıyorum valla ama yinede aklının bir köşesinde kalıyor elinde değil yani tamamen çıkaramıyorsun aklından.sende tamamen unutmamışsındır heralde canım.bol dua ve hayırlısını istemek en güzeli.merhabalar kızlar öncelikle ben buranın eski üyelerindenim allah hepinizin yardımcısı olsun şunu söyleyeyim benim eşim de varikosel vardı ameliyat oldu çift taraflı sperm sayısı azdı ve yapısal bozukluk da oluyo variloselde ama amaliyattan 9 ay sonra hamile olduğumu öğrendim hiç beklemiyodum şu an 20 aylık bi kızım var ve iknci bebeğime hamileyim lütfen sizde eşinizde sabiırlı olun çok zor ve zaman istiyo eşlerinize iyi bakın keçi boynuzu falan verin çok faydası oluyo ve bebek fikrini sürekli düşünmeyin stres çok etkiliyo sizde bi sorun yoksa siz daha çok etkileniyosunuz rahat olun ben hiç aklımda yokken hamile kaldım inş darısı başınıza bol bol dua edin
saol canım ameliyat olduk bakalım 3 ay sonra değerlereof ya geçmiş olsun canım Aallah yardımcınız olsun
Mrb kizlar bende kendimden bahsetmek istiyorum evliliğimizin 7 ayında bebek istedik önce ben doktora gittim pco vardı. Catlatma iğnesi ilaclar yumurtlama takibi derken sonuç alamadik en son kontrolümde doktor esiminde de muayene olmasını istedi eşimin spermiogram sonucu cok kötüydü sperm sayisi 3 milyon morfoloji ise 0 di.her neyse solda Varikosel olduğunu söylediler ameliyat olduk.ameliyatimizin üzerinden 3,5 ay geçti 3 ayda yaptirdigimiz test sonucu çok iyi geldi sayi 36 milyon morfoloji ise %2 yükselmiş çok sevindik sizde umudunuzu yitirmeyin ameliyatin çok faydası var ameliyat sonrasi neofortil kullandik.allah kimsenin kucağıni boş bırakmasınsaol canım ameliyat olduk bakalım 3 ay sonra değerlere
aynen canım her adet oluşumda 3-4 gün kendime gelemiyorum. sonra alışıyo insan. yaşamamız gereken bi hayat gitmemiz gereken gereken bir iş, gülümsememiz gereken insanlar var. çevre konusuna hiç gelmeyeyim şuan çevremdeki herkes hamile. arkadaşlarım komşular akrabalar tanıdıklar herkes yaaaa.... biraz unutmamız gerek sanırsam. ama sağolsun eşim buna fırsat vermiyor... bunu nasıl becerebiliriz bilmiyorum?canım benim üzülmiym diyorum ama adet olunca içten içe üzülüyorum işte.sonrada yeniden ümitleniyorum kendi kendime moral veriyorum böyle teselli ediyorum kendimi.ben çevreme baktığımda herkesin oluyo bu nedir ya? yoksa bizim gibi olmayan daha mı çok anlayamıyorum.aslında kendimi yiyip bitirmiyorum stres yapmıyorum çok eminim ama düşünmedende edemiyor insan.inşallah dediğin gibi güzel haberlerimizi veririz en kısa zamanda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?