Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
slm cnm hoş geldin test yapsaydın keşke

kızlar bnm eşimde ameliyat olalı 9 ay oldu her şeyi deniyoruz keçiboynuzu havuç suyu karışımlar fln proxeed plus aldık yeni başladı ameliyattan sonra gelişme var bekleyin diyo doktor ama beklemek çok zorr

kızlar bnm eşimde ameliyat olalı 9 ay oldu her şeyi deniyoruz keçiboynuzu havuç suyu karışımlar fln proxeed plus aldık yeni başladı ameliyattan sonra gelişme var bekleyin diyo doktor ama beklemek çok zorr
Sabır canım sabır etcez sen 9 ay neguzel beklemissin inşallah gelir bebekler bizim 1 ay oldu düşünmiycem diyorum olmuyo cok düşünüyorum ya

Kızlar eşleriniz varikosel Ameliyatını kime oldu hangi hastane kaç para verdiniz. Sonuçlarınız nasıl değişti.

Kızlar eşleriniz varikosel Ameliyatını kime oldu hangi hastane kaç para verdiniz. Sonuçlarınız nasıl değişti.
Cnm benim eşim Kayseri Acıbadem de mustafa bey e ameliyat oldu biz memnun kaldik sperm sayisi 3 milyon dan 36 milyona morfoloji 0 dan %2 yükseldi

Allah korusun canim inşallah öle bişey olmaz rabbim nasip etcekse olur ben hemen tup bebek düşünmüyorum ne maddi ne manevi hazır degilim ya tutmazsa hemen kabullenemem onun icin bekliycem ben dua etcem rabbim vakti zamani gelince verir inşallah isteyen herkese

Sabır canım sabır etcez sen 9 ay neguzel beklemissin inşallah gelir bebekler bizim 1 ay oldu düşünmiycem diyorum olmuyo cok düşünüyorum ya
benimde canımı sıkan 9 ay oldu ama hala hamile olamadım aslında genelde ameliyat sonrası bi kaç ay içinde kalan çok oluyomuş o yüzden korkuyorum siz hangi ilaçları kullanıyosunuz eşine biz evicap ve proxeed plus kullanıyoruz buna yeni başladık keşke ameliyat sonrası hemen başlasaydık bilemedik ki

Bende cok korkuyorum canım anlatamam eşime ilac vermdi doktor 3 ay sonra gel dedi okudugum kadariyla cogunda ilac verilmis bize nie vermedi anlamadim

ınsallam benım bırkaç yerde okudum değerleri düşenleri duyunca korktum bende ne bilim allah şu mübarek günde hepimizin hakkında hayırlısını versın mınıklerımız en kısa zamanda gelsın

Bende cok korkuyorum canım anlatamam eşime ilac vermdi doktor 3 ay sonra gel dedi okudugum kadariyla cogunda ilac verilmis bize nie vermedi anlamadim
bize de ilaç vermedi. bn de çok düşünüyorum onu. özel de ki doktor hememn ameliyat dedi ama olmadık bakalım ne olacak

bize de ilaç vermedi. bn de çok düşünüyorum onu. özel de ki doktor hememn ameliyat dedi ama olmadık bakalım ne olacak
Siz ameliyat olmadiysaniz vermez canım biz olduk vermedi yani 3.derece varikoseldi ilac fayda etmiyomus ameliyat şart mis olduk bir ay oldu bakalım bekliyoruz hayırlısi olsun

ınsallam benım bırkaç yerde okudum değerleri düşenleri duyunca korktum bende ne bilim allah şu mübarek günde hepimizin hakkında hayırlısını versın mınıklerımız en kısa zamanda gelsın
Evet canım haklısın aslında zamanla sperm düşüyomus o yüzden hemen tüp yapiolar nasibimizde ne varsa onu yasicaz rabbim en kisa zamanda versin inşallah

Siz ameliyat olmadiysaniz vermez canım biz olduk vermedi yani 3.derece varikoseldi ilac fayda etmiyomus ameliyat şart mis olduk bir ay oldu bakalım bekliyoruz hayırlısi olsun
inşallah olur tez zaman da ya. çok iyi anlıyorum siz devlette mi oldunuz

bi<de doktor sadece e vitamini verdi diğerlerini biz kendimiz araştırıp aldık canım

bugün doktora gittik varikosel için devlete. eşime sakın ameliya olma dedi. bi ilaç önerdi 134 milyon bunu dene dedi 6 ay. ama ameliyat olma dedi. bakalım hayırlısı inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…