Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
devletdeki doktor bugün eşime ameliyat olma dedi. tavsiye etmiyorum kesinlikle dedi. ve bi ilaç verdi 135 milyonluk devlet karşılamıyormuş. bu iyi gelir 5 ay kullan dedi. inşallah iyi gelir. bn deneyim de size de tavsiye ederim inşallah iyi gelir de arkadaşlar.

Ilaç adı ne canım varıkosel kaçıncı derece

ozalaz .!.:
Evet canım haklısın aslında zamanla sperm düşüyomus o yüzden hemen tüp yapiolar nasibimizde ne varsa onu yasicaz rabbim en kisa zamanda versin inşallah
Amin cnm ne kadar kötü durumdayım bilemezsin yatıyorum kalkıyorum hep ayni sorular ne zaman olacak ya hiç olmazsa sonra birde etrafimdaki gebeleri gördükçe içine düştüğüm psikolojik durum mahvediyor beni bu yil da gebe yiliymis herhalde hamile kalan kalana

uzgungut: 38686171 .!.:
bugün doktora gittik varikosel için devlete. eşime sakın ameliya olma dedi. bi ilaç önerdi 134 milyon bunu dene dedi 6 ay. ama ameliyat olma dedi. bakalım hayırlısı inşallah
Ilacin ismi ne tatlim varikosel kaçıncı dereceydi de ameliyat olma dedi doktor ?

1.derece galiba başlangıç demiş. ilaç çok etkiliymiy piyasa da en etkilisiymiş. PROXEED PLUS
bizde ameliyattan önce kullanmıştık ama hiç işe yaramadı.yani canım bak sadece 1 doktorla kalmayın.cidden bu doktorlar 2 ye ayrılmış.bazıları gerek yok bazıları mutlaka olmalısınız diyor.zamanınız doktorlar yüzünden boşa gitmesin.araştırıp iyi bir doktora gitmenizde fayda var.

sizin ki kaçıncı dereceydi peki canım. of ya ümitlenmiştik.

Birinci derece ameliyat sart degil canim. Canini skma kalırsın inşallah aşılama filan denersin denemediysen
denemedik onu canım. ilacı kullanacaz işte işe yaramış bi çok kişi de bakalım

sizin ki kaçıncı dereceydi peki canım. of ya ümitlenmiştik.
bizimki kaçıncı dereceydi valla eşime sormam lazım yani ben çok ayrıntıya takılmıyorum.sperm sonuçlarına takılıyodum.hayır ama moralini bozmak için yazmadım canım lütfen moralini yüksek tut.ben sadece doktorlara güvenmiyorum kolay kolay.bizde doktorlar yüzünden hep bekledik hani oldumu? hiç ilgilenmiyor çoğu.ben hazirana kadar bekliyeceğim.o zaman ameliyat olalı 1 yıl olacak.olmazsa tüp bebek.üzülmeye hiç ama hiç gerek yok.teknoloji ilerledi kaç yıl çocuğu olmayanların bile tüp bebekle çocuğu oluyor.benim eşim bu ay sperm testi yaptıracak 6 ayı bile geçti daha yeni yaptıracak.sonuçları ben yazarım buradan.

amin saol canım benim.eşine takviye yieycekler verdinmi

Hayirlisi olsun canim inşallah fayda eder kac ay kullancaksiniz 6 aymi
evet canım 6 ay. 2 ayda falan sonuç alan oluyo. bizim sadece hız problrmimiz var eşimin sperm sayısı 155 milyon. doktor çok iyi dedi ilacı kulln dedi sadece

tamam canım bizde yatırırız belki 1 ay sonra falan. ilaç da pahalı biraz Allah kerim bakalım

KERİM ALLAH benim yüzümü güldürdü sizlerinkinide güldürsün size 3 yıldır hamile kalamayan biri olarak mutlaka ameliyattan sonra havuç suyu içirmenizi tavsiye ediyorum(Sadece hamile kaldığım geçen ay içti eşim) ayrıca, düzenli olmasada şu muhteşem üçlüdeki takviye ilaçlar ve preesed jel....eşim ameliyat olalı 3 ay 20 gün oldu bu üç aydada bunları yaptık ve sonuç ALLAHıma şükür olumlu sizlerde bu mutluluğu en kısa zmanda yaşarsınız İNŞALLAH........ben sizlere duacıyım sizde bizlere dua edin RABBİM sevincimizi tam yaşatsın İNŞALLAH.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…