- 30 Kasım 2014
- 159
- 94
- 98
- 32
Günaydın cnm amin inşallah...PREESED JEL hareket sorununa çok iyi geldiği söyleniyor ve enjekte ediyosun ilişki öncesi yumurtlama günlerinde araştır bir bak cnm......bol yesin kuzum katı meyve sıkacağında bir bardağa nerdeyse 5 havuç düşüyor yani:))))ALLAHım tüm bekleyenlere isteyenlere bu mutluluğu yaşatsın....AMİN...Cnm cok sevindim senin adina allah tamamina erdirir inşallah bu ay eşimde bende çok umutluyuz allahın izniyle bu ay bizimde olacak preesed jel den bahsetmişsin nasıl birsey cnm o nasıl kullanılıyor bu arada benim eşim havuç yiyor suyunu içmiyor suyu ile ayni etkiye sahiptir diye düşünüyorum
Canım ben tam anlamıyorum ama ıyi sanki sperm sayınız filan çok iyi hadi hamile kalırsın inşallaheşimin en son ki sonuçları sizce nasıl kızlar...
inşallah cnm beklemeye devam ediyoruz
Canım ben tam anlamıyorum ama ıyi sanki sperm sayınız filan çok iyi hadi hamile kalırsın inşallah
Günaydın cnm amin inşallah...PREESED JEL hareket sorununa çok iyi geldiği söyleniyor ve enjekte ediyosun ilişki öncesi yumurtlama günlerinde araştır bir bak cnm......bol yesin kuzum katı meyve sıkacağında bir bardağa nerdeyse 5 havuç düşüyor yani:))))ALLAHım tüm bekleyenlere isteyenlere bu mutluluğu yaşatsın....AMİN...
meraba canım bize de doktor ameliyat olama dedi senin yazdığın ilacı önerdi. 15 gün kullandık 2. kutudayız şimdi. biz de bir senedir istiyoruz. olmuyo bakalım ne olacak. inşallah ilaç fayda eder.Merhaba arkadaslar..
uzun süredir sizi takip ediyordum bugüneymis yasadikkarimi paylasmak :) BIZ bir yildir Bebek sahibi olmak istiyoruz bir cok muanelerfen sonra esimde varikosel (sperm 3-5mil)oldugunu ögrendik; hic beklemesekmi tüpemi baslasak deren 25.11.2014 ameliyatimizi olduk.. Doktor Proxeed plus önerdi.. Birtek onu kullaniyoruz ve Hermes gibi beklemedeyiz bizde.. Havuc suyunu simdi okudum Allah razi olsun onuda deneyelim insallah Mart gibi tahlil yapicsz iyi cikar ... Genelde 3-9 ayda hamile kalan var gibi?
Merhaba canım. .benim eşimde ameliyattan sonra zaman zaman meni renginin değiştiğini bazen katılasdığını bazen renk farklı olduğumu söylemişti. .ama bizde bir değişim olmamıştı insallh sizinki eşinin algılar doğru cikarKızlar Günaydın size affiniza sığınarak birşey sormak istiyorum eşim bu ay hamile kalacağım konusunda çok ümitli varikosel ameliyatından önce sperm renginin şeffaf olduğunu şimdi ise hafif sarı venyogun olduğunu söylüyor 18-20 yaşlarındaki gibiymis simdi eşlerinize bi sorar misiniz onlarda da böylebir değişiklik olmuş mu
Merhaba canım. .sayınız güzel. ..hızda iyi sayılır ama eksiklik var...
evet morfoloji bazı testte 4 çıkıyo bazısında 2 doktor olur diyo strestendir fln dyoMerhaba canım. .sayınız güzel. ..hızda iyi sayılır ama eksiklik var...
Morfolojiniz 2 ama 4 olması gerekiyor. .rabbim nasıp eder insallh. .
Olur insallh..kötü değil biraz çok az eksiklikler var.esin ilaç falan içiyor mu. .evet morfoloji bazı testte 4 çıkıyo bazısında 2 doktor olur diyo strestendir fln dyo
canım pes etme yani tüp bebekteki başarısızlık hep pes etmekten dolayı oluyormuş.ben olsam pes etmez 3-4 kere tüp bebek olana kadar denerdim.tabi maddi durumda varsa.hangi şehirde ve hangi tüp bebek merkezindesin çok merak ettim??? sana bir yer söyliyeceğim başarı oranı çok fazla.Merhaba Canlar;
2.tüp bebek tedavime başladım bitti.
6 yumurtam oldu.5i döllenemedi 1 tanesi anormal döllenmiş.
sebepsiz infertife deniyor şimdi.
spermde iyi yumurtada ama niye döllenmedi bilemiyoruz diyor.
siz olsanız ne yapardınız?
bir defa deneyecekmisini aynısı olabilir deniyor...
tek yapacakları protokol değiştirmek ve spermlere daha dikkatli bakmak..
Canım bu tamamen sperm seçimi ile alakalı bi durum.. 5 yumurta 3. Güne kadar geldi mi ? 3. Güne kadar yumurta işlev görürmüş 3. Günden sonra sperm devreye girermis canım... ımsı tekniği kullanıldı mı? Kesinlikle pes etme canım merkez değiş şişli memorial Hastanesi çok iyi diyorlarMerhaba Canlar;
2.tüp bebek tedavime başladım bitti.
6 yumurtam oldu.5i döllenemedi 1 tanesi anormal döllenmiş.
sebepsiz infertife deniyor şimdi.
spermde iyi yumurtada ama niye döllenmedi bilemiyoruz diyor.
bir defa deneyecekmisini aynısı olabilir deniyor...
tek yapacakları protokol değiştirmek ve spermlere daha dikkatli bakmak..
canım pes etme yani tüp bebekteki başarısızlık hep pes etmekten dolayı oluyormuş.ben olsam pes etmez 3-4 kere tüp bebek olana kadar denerdim.tabi maddi durumda varsa.hangi şehirde ve hangi tüp bebek merkezindesin çok merak ettim??? sana bir yer söyliyeceğim başarı oranı çok fazla.
Canım bu tamamen sperm seçimi ile alakalı bi durum.. 5 yumurta 3. Güne kadar geldi mi ? 3. Güne kadar yumurta işlev görürmüş 3. Günden sonra sperm devreye girermis canım... ımsı tekniği kullanıldı mı? Kesinlikle pes etme canım merkez değiş şişli memorial Hastanesi çok iyi diyorlar
Allahim inşallah bizlerinde yüzünü güldürür herşey bi umut bizim için en ufak değişiklik en ufak ayrıntı bile cok önemli gozumuzde ama ben inanıyorum allah nasip etmeyeceği hiç birşeyi hayal dahi ettirmezmış er yada geç bizleride anne baba katına alacakMerhaba canım. .benim eşimde ameliyattan sonra zaman zaman meni renginin değiştiğini bazen katılasdığını bazen renk farklı olduğumu söylemişti. .ama bizde bir değişim olmamıştı insallh sizinki eşinin algılar doğru cikar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?