Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım normalde ben 1 hafta önce başlamak için adetin 3. Günü gittim hormon değerim yüksek çıktı progesteron değerim doktor ilaç verdi Şubat adetimi bekliyorum canım inşallah değerin Düşer de başlarım ilaçlarımı falan almıştım neyse Bakalım kısmet... sakın vazgeçme canım ımsı tekniği kullanılmasını iste mutlaka

İşte hep birsey cıkınca etkılenıyorum
baslıcam dıye gıdıyorsun hop öbür aya
canım benin insh şubatta düşmüş olur ve başlarsın.
sizin oralarda mı yaptirıyorsun?
ımsı arastırıcam canım insh test temiz gelir de.

Evet canım trabzonda tedavi olacağım... ımsı tekniği çok önemli benim ilk tüp bebek denemem de kullanılmadı yoktu teknik zaten ama bu sefer ımsı tekniğine benzer başka bi teknik var onu deneyecekler mikro enjeksiyon yöntemi de olacak tabii işte bi sıkıntı çıkmazsa canım... sürekli engel çıkınca insan soğuyor ama bir ysndan yaş ilerliyor önlem almamız gerekiyor rabbim yardımcımız olsun canım

aymem yaşilerlediği için korkuyorum zaten o yüzden engel çıkması yoruyor beni.
yaşım 25 olsa 22 olsa hadi 26 olsun gene denerim hep.
İnşh Allahım emeklerinizin karşılığı versin.
Şubatta başla bitir artık :)

bu arada ben tüp bebek denemedim daha.yazın düşünüyorum.bahçeci ya da halit fırat erdeni tercih edeceğim.

sağol canım tşk ederim seninde hakkında hayırlısı olsun diğer doktoru araştıracağım.

eşimin en son ki sonuçları sizce nasıl kızlar...
Canım değerlerimiz iyi yalniz bu en altta yazan lokosit iltihapmis benim doktorun esin bunun için bi ilaç kullansin dedi .. 1-2 olması sikinti değil ama 10 çıkmış dedi.. UrologuMuza danıştıktan o etki etmez ama ben yine de ilaç vereyim dedi 5 liralık bi ilaç kullandık . paylasayim dedim sende danisabilirsin.. En kısa zamanda gebelik haberi alman dileğiyle...

Arkadaslar ben de 4 yıllık evliyim polikistik over hastasıyım esimde varkosel di işte ameliyat oldu 3 ay oldu anca falan ameliyatı olana kadarki süreçte birçok yumurtlama tedavisi 2 aşılama olumsuz 1 tup bebek denedik iki embiriyo verildi ikiside tuttu fakat kalp atışları ni alamadık 9 haftalik kürtaj oldum 5 ay oluyo bu olay olalı fakat hala etkisinde yim test sonuclarimi ve ultrason kâğıtlarını gördükçe fena oluyorum ama atmaya da kiyamiyorum neyse benim sorum şu ben Rabbimden doğal yolla istiyorum ins verir fakat ameliyat sonrası destek olarak neler kullanıyorsunuz

Selam tekrar :) bizde varikoselimiz cok ilerlemişti sperm kalitemiz düşüktü 4-5mil. Anormal şekil bozukluğu vardı... Bizde 4kutumuza başladık bakalım.. Doktor cok övdü ilaçı.. Martın ilk haftası tekrar bir test yaptırıcaz o zaman ne kadar haklı anlarız sizde sperm sayısı ne kadar? Ameliyata gerek duymadıysa inşallah olur zahmetsiz bir şekilde :) bu arada havuc suyunada başladık zor bela içiriyorum...
meraba canım bize de doktor ameliyat olama dedi senin yazdığın ilacı önerdi. 15 gün kullandık 2. kutudayız şimdi. biz de bir senedir istiyoruz. olmuyo bakalım ne olacak. inşallah ilaç fayda eder.

meraba cnm. ameliyat sonrası ne kullanılıyor bilmiyorum da. bnm eşime devletteki doktor ameliyat olma dedi. senin rahatsızlığın içinde soğan kürünü kullan bnce çok iyiymiş polikistik overe. eşine de keçi boynuzu kürü

bizim sperm sayısı 155 milyon. sperm hareket hızı sıfır canım. inşallah fayda eder ilaç

Cnm mrb bende seninle ayni seyleri yasyorum bizde 1,5 yillik evliyiz benim esimde ameliyat oldu degerlerde yukselme vardi doktor bi 3 ay daha bekleyin belki spontan gebe kalirsin dedi neofortil kullanmistik ilk 3 ayda devam edin ona dedi bakalim bekliyoruz bizde esim hiç çaba sarfetmiyor hayırlısı hakkimizda deyip oturuyor olacak üzülme modlarinda kendisi ama ben etrafımda gebe kalanlari gördükçe daha fena oluyorum

saol cnm bzde onun için antibiyotik kullanıyoruz

Canim ne zaman ameliyat oldu? 3ay sonrami test yaptirdiniz? Morallerri bozuluyor AMA beli etmiyorlar ayni sorun bendede var kendine bakmiyor BI ilaci kullanixoruz onuda unuta unuta :) değerlerimiz nasıl şuan?

arkadaşlar bna yardımcı olabilir misiniz. yumurtlama olası için ne yapmam lazım. doktor tavsiyesi olmadan klomen kullansam olur mu. bns bi zararı ulur mu. lütfen yardım edin

Cnm ameliyat olali yaklasik 5 ay oldu Şubat'ın sonunda tekrar test yaptiracagiz
ameliyat dan önce sperm sayisi 3 milyon morfoloji ise 0 di ameliyatdan 3 ay sonraki testte sperm sayimiz 36 milyona morfoloji ise %2 yükselmişti doktor bi 3 ay daha bekleyelim ilaci kullanmaya devam edin spontan gebe kalma ihtimalin var dedi bakalim ilacimiz az kaldi belki o zamana hamis olurum adetlerim düzensiz 2 günlük gecikme yaşıyorum şuan ama bu sefer kararliyim 40 günden önce test yapmayacağım

Cnm klomeni kontrollü kullanman gerekiyor çünkü doktor klomen kullandığın zaman yumurta takibi yapiyor iki güne bi boyutlarina
Bakiyor sonra catlamasi için iğne veriyor evde bunun takibini yapamazsin ama kaliteli yumurta istiyorsan soğan kürü yap o hem adeti düzene sokuyor hemde kaliteli yumuryaya katkı sağlıyor

hiç bi faydası olmadı soğan kürünün canım iki defa yaptım birinci de 1 hafta ileri attı. ikinci de şimdi bekliyorum.45 günde bir oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…