Canım normalde ben 1 hafta önce başlamak için adetin 3. Günü gittim hormon değerim yüksek çıktı progesteron değerim doktor ilaç verdi Şubat adetimi bekliyorum canım inşallah değerin Düşer de başlarım ilaçlarımı falan almıştım neyse Bakalım kısmet... sakın vazgeçme canım ımsı tekniği kullanılmasını iste mutlakabahçeci Güvenç beyde tedavi görüyorum canım.
Kocaelideyim canım.
senin hikayen nedir canım?
canım hiç döllenmedi.
ımsı kullanılmadı bildiğimiz kadarıyla sorucaz onu gene.
varikosel ameliyatından sonra değerleri gayet olması gereken aralıktabelkide ondan kullanmadılar.
sen nasılsın bu arada başladın mı yeniden?
Canım normalde ben 1 hafta önce başlamak için adetin 3. Günü gittim hormon değerim yüksek çıktı progesteron değerim doktor ilaç verdi Şubat adetimi bekliyorum canım inşallah değerin Düşer de başlarım ilaçlarımı falan almıştım neyse Bakalım kısmet... sakın vazgeçme canım ımsı tekniği kullanılmasını iste mutlaka
Evet canım trabzonda tedavi olacağım... ımsı tekniği çok önemli benim ilk tüp bebek denemem de kullanılmadı yoktu teknik zaten ama bu sefer ımsı tekniğine benzer başka bi teknik var onu deneyecekler mikro enjeksiyon yöntemi de olacak tabii işte bi sıkıntı çıkmazsa canım... sürekli engel çıkınca insan soğuyor ama bir ysndan yaş ilerliyor önlem almamız gerekiyor rabbim yardımcımız olsun canımİşte hep birsey cıkınca etkılenıyorum
baslıcam dıye gıdıyorsun hop öbür aya
canım benin insh şubatta düşmüş olur ve başlarsın.
sizin oralarda mı yaptirıyorsun?
ımsı arastırıcam canım insh test temiz gelir de.
bahçeci Güvenç beyde tedavi görüyorum canım.
Kocaelideyim canım.
senin hikayen nedir canım?
bizde ameliyat olduk bekliyoruz.sizin gibi benim hikayem.ama ben gerçekten kendimi çok strese sokmuyorum,çok üzülmüyorum sabırla bekliyorum canım.bende bahçeci sağlık grubunu söylicektim ama doktor halit fırat erdende çok iyi bir doktor.eğer istanbula gelmeyi düşünürsen ve başka doktor seçmek istersen bu doktordan başka bir doktor düşünme derim.istersen bir araştır.
Evet canım trabzonda tedavi olacağım... ımsı tekniği çok önemli benim ilk tüp bebek denemem de kullanılmadı yoktu teknik zaten ama bu sefer ımsı tekniğine benzer başka bi teknik var onu deneyecekler mikro enjeksiyon yöntemi de olacak tabii işte bi sıkıntı çıkmazsa canım... sürekli engel çıkınca insan soğuyor ama bir ysndan yaş ilerliyor önlem almamız gerekiyor rabbim yardımcımız olsun canım
bu arada ben tüp bebek denemedim daha.yazın düşünüyorum.bahçeci ya da halit fırat erdeni tercih edeceğim.
merhabalar hanımlar eşim 6ocakta ameliyat oldu o nedenle giremedim kaç gündür siteye,ameliyatı merak edenler,benden cevap bekleyenler ve benim tecrübeli arkadaşlara sorular sormam için böyle bir konu açtım.
öncelikle ameliyattan bahsedeyim;eşim çift taraflı ameliyat oldu bir buçuk saat kadar sürdü,belden aşağısı uyuşturularak yapıldı,öğlen ameliyatı yapıldı akşam çıktık kalan oluyormuş ama eşim çıkmak istedi,biz sadece eşimin anne ve babasına söyledik,çok zor bir ameliyat değil eşim ameliyat günü de dahil 3gün evde dinlendi sonra işe gitti,ameliyattan sonra iğneden mi bilmiyoruz eşim baş ağrısından şikayet etti hep,diğer türlü ağrı aşırı yok dedi.doktor ağrı kesici ve antibiyotik yazdı antibiyotiği içsin dedi onu içti ama ağrı kesici içmedi maşallah,ilk günler oturup kalkma biraz zor oluyor yürüme sünnet çocuğu gibi lülülülülülü yatarken de bacaklarının arasına yastık koyarak yatıyor.siz bakmayın benim böyle detaylı anlattığıma korkulacak bişey yok...doktor 1hafta yıkanma dikişlere su değmesin,1hafta 10gün kendini hiç zorlama ilişki yasak falan dedi.
ve de kızlar belki yadırgıyacaksınız ama gülün diye anlatıyorum cehaletimi mazur görün,biz varis yumurtalıkta diye ameliyat yumurtaklıklardan yapılıyor sandıkama karının altı yumurtalıkların üstündeki iki kesiği(çift taraflı yapıldığından) görünce öğrendik laelaelaelaelae.velhasılı kelam ameliyat böyleydi sorularınız varsa cevaplarım.
benimde bu ameliyatı daha önce geçirip hamile kalan arkadaşlara sorum olacak;ne kadar sürede hamile kaldınız keçiboynuzu içiriyorum eşime ayrıca tavsiyelerinizi bekliyorum...
Canım değerlerimiz iyi yalniz bu en altta yazan lokosit iltihapmis benim doktorun esin bunun için bi ilaç kullansin dedi .. 1-2 olması sikinti değil ama 10 çıkmış dedi.. UrologuMuza danıştıktan o etki etmez ama ben yine de ilaç vereyim dedi 5 liralık bi ilaç kullandık . paylasayim dedim sende danisabilirsin.. En kısa zamanda gebelik haberi alman dileğiyle...eşimin en son ki sonuçları sizce nasıl kızlar...
meraba canım bize de doktor ameliyat olama dedi senin yazdığın ilacı önerdi. 15 gün kullandık 2. kutudayız şimdi. biz de bir senedir istiyoruz. olmuyo bakalım ne olacak. inşallah ilaç fayda eder.
meraba cnm. ameliyat sonrası ne kullanılıyor bilmiyorum da. bnm eşime devletteki doktor ameliyat olma dedi. senin rahatsızlığın içinde soğan kürünü kullan bnce çok iyiymiş polikistik overe. eşine de keçi boynuzu kürüArkadaslar ben de 4 yıllık evliyim polikistik over hastasıyım esimde varkosel di işte ameliyat oldu 3 ay oldu anca falan ameliyatı olana kadarki süreçte birçok yumurtlama tedavisi 2 aşılama olumsuz 1 tup bebek denedik iki embiriyo verildi ikiside tuttu fakat kalp atışları ni alamadık 9 haftalik kürtaj oldum 5 ay oluyo bu olay olalı fakat hala etkisinde yim test sonuclarimi ve ultrason kâğıtlarını gördükçe fena oluyorum ama atmaya da kiyamiyorum neyse benim sorum şu ben Rabbimden doğal yolla istiyorum ins verir fakat ameliyat sonrası destek olarak neler kullanıyorsunuz
bizim sperm sayısı 155 milyon. sperm hareket hızı sıfır canım. inşallah fayda eder ilaçSelam tekrar :) bizde varikoselimiz cok ilerlemişti sperm kalitemiz düşüktü 4-5mil. Anormal şekil bozukluğu vardı... Bizde 4kutumuza başladık bakalım.. Doktor cok övdü ilaçı.. Martın ilk haftası tekrar bir test yaptırıcaz o zaman ne kadar haklı anlarızsizde sperm sayısı ne kadar? Ameliyata gerek duymadıysa inşallah olur zahmetsiz bir şekilde :) bu arada havuc suyunada başladık zor bela içiriyorum...
Sizde sperm cok iyiymis haraket olarak özelikli bu ilaci cok öneriyorlar,,,mutlaka yararini görüceksinizdir (insallah)bizim sperm sayısı 155 milyon. sperm hareket hızı sıfır canım. inşallah fayda eder ilaç
saol cnm bzde onun için antibiyotik kullanıyoruzCanım değerlerimiz iyi yalniz bu en altta yazan lokosit iltihapmis benim doktorun esin bunun için bi ilaç kullansin dedi .. 1-2 olması sikinti değil ama 10 çıkmış dedi.. UrologuMuza danıştıktan o etki etmez ama ben yine de ilaç vereyim dedi 5 liralık bi ilaç kullandık . paylasayim dedim sende danisabilirsin.. En kısa zamanda gebelik haberi alman dileğiyle...
Canim ne zaman ameliyat oldu? 3ay sonrami test yaptirdiniz? Morallerri bozuluyor AMA beli etmiyorlar ayni sorun bendede var kendine bakmiyor BI ilaci kullanixoruz onuda unuta unuta :) değerlerimiz nasıl şuan?Cnm mrb bende seninle ayni seyleri yasyorum bizde 1,5 yillik evliyiz benim esimde ameliyat oldu degerlerde yukselme vardi doktor bi 3 ay daha bekleyin belki spontan gebe kalirsin dedi neofortil kullanmistik ilk 3 ayda devam edin ona dedi bakalim bekliyoruz bizde esim hiç çaba sarfetmiyor hayırlısı hakkimizda deyip oturuyor olacak üzülme modlarinda kendisi ama ben etrafımda gebe kalanlari gördükçe daha fena oluyorum
hiç bi faydası olmadı soğan kürünün canım iki defa yaptım birinci de 1 hafta ileri attı. ikinci de şimdi bekliyorum.45 günde bir oluyorumCnm klomeni kontrollü kullanman gerekiyor çünkü doktor klomen kullandığın zaman yumurta takibi yapiyor iki güne bi boyutlarina
Bakiyor sonra catlamasi için iğne veriyor evde bunun takibini yapamazsin ama kaliteli yumurta istiyorsan soğan kürü yap o hem adeti düzene sokuyor hemde kaliteli yumuryaya katkı sağlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?