Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ahh ahh ne günlerim gecelerim geçti bu topikte...hiç geçmeyecek gibi gelen yıllardı.Geçiyor ama,hepsi geçiyor.Unutmuyor da insan ama duaları kabul olup,onca uğraşın,çabanın mükafatını kucağına alınca bütün acılarını,sıkıntılarını bir köşede bırakıp koşar adım yetişmeye çalışıyor hızla büyüyen o can'a,koşar adım akan zamana...sakın bırakmayın o en kıymetli hayalinizin peşini,sakın vazgeçmeyin kendinize inanmaktan,bir an bile!kendime en büyük tesellimdi siz de unutmayın lütfen"Allah herşeyi görüyor,acılarınızı,çabalarınızı,hayal kırıklıklarınızı,omuzlarınız düşüp de bir ima ile nasıl çöktüğünüzü,gözyaşlarınızı,emeğinizi,çabanızı,eliniz karnınızda ettiğiniz dualarınızı...herşeyi...sıra ne zaman bana gelecek diye düşünüyorsunuz ya,hiç beklemediğiniz bir anda gelecek.O geleceği anı öyle güzel biliyor ki.siz elinizden geleni yapın ve lütfen karamsarlığa teslim olmayın.sevgiler...

hiç bi faydası olmadı soğan kürünün canım iki defa yaptım birinci de 1 hafta ileri attı. ikinci de şimdi bekliyorum.45 günde bir oluyorum
hadi hayırlısı olur inşallah bu ayda benim de adetim 4 gün gecikti 34 gün bugün ama düzensiz adet görüyorum geçen ay 37 günde ondan önceki ayda 25 günde olmuştum test yaptırmak istemiyorum üzülmekten çok korkuyorum

bn de aynı canım. 40 45 günde bir falan oluyorum. bazen yoruluyorum vallahi gitmicem doktora diye nolursa olsun diyorum ama sonra birini hamile görünce dayanamıyorum çok zor

Seninle ayni seyleri yasiyorum bende etrafim dogum yapanlar ve hamilelerle dolu korkuyorum birine misafir gitmeye bebek dusunmuyor musunuz diye soracak die bakalim bu ay 40 gune kadar bekleyecegim sabredcem allahim bizimde yuzumuzu gulsursun insallah evimize kucuk bir melek gondersin

inşallah canım ya aamin. bnde gitmek istemiyorum valla komşunun kızları evlendi bnde ne kadar sonra.hamile. en ince detayına kadar soruyor herkes neden istemiyon diye. tabi çoğu inanmıyo nasip bakalım. inşalllah olur ya. inşallah

Kızlar varikosel ameliyatından önce aşılama yaptıralım dedik onuda devlet karşılamıyormuş sanırım bi bilginiz var mı bu konuda

Kizlar merhaba araniza yeni katıldım iki sorum olucak 1. eşim Kasım ayında varikosel ameliyatı oldu.... ne kdr sonra hamile kaldiniz ve benim şu an iki gün adetim gecikti idrarda yaptim ama negatif çıktı ama ben hazirana kdr beklemiyordum tabi ameliyattwn dolayi be suan hic bi adet belirtisi yok onerisi olan varmi

Kizlar umudunuzu kaybetmeyin buraya yazdim ve hiç bişi yapmadim sadece dua edin esim ameliyat olali iki ay bile olmadi ve suan hamileyim mevlam hepimizin kucaklarini doldursun mevlam yuzlerinizi guldursun benimkini guldurdu sizinkini de guldursun sadece uumud olmak istedim umudunuzu kesmeyin hep dua edin sadece dua mevlam kabul buyurur insallah....

Cnm çok sevindim senin adına allah hayırlısı ile kucağına almayi nasip etsin inşallah ameliyat öncesi değerlerinizi yazar misin ameliyatdan sonra ekstra birşey yaptınız mı

bize umut oluyor işte.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tatlım.kızlar ben gazetede okudum varikosel ameliyatından sonra en fazla 14 ay beklemek gerekirmiş.14 ay bekleyelim sonrasına bakarız lütfen üzülenler artık bıraksın üzülmeyi güçlü olsunlar.

Canı m merhaba; yazını okudumda varikosel varken ilaç kullanarak mı arttırdınız sprem sayısını?

Arkadaslar eşim çarşamba günü sol varikosel ameliyatı olacak. Sperm sayımız 36 milyon ama hız yüzde 20 bu yüzden olacak inş faydası olur. 9 aydır deniyoruz olmuyor. Sesimi duyan birileri varsa dua edin lütfen

Allah şifa versin canım inşallah eşin sağ salim çıkar ameliyattan sonra da bol bebişli günleriniz olur

yukarıda bir şey yazdım canım tekrar yazıyorum varikosel ameliyatından sonra en fazla 14 ay beklemek gerekiyormuş.bizim daha 8 ay oldu eşim yeni test yaptırdı.sayıda hızda artış var ama morfoloji aynı.biz haftaya tüp bebek merkezine kontrol amaçlı gidicez fakat ağustosa kadar bekleyeceğimizi belirticez çünkü hem 14 ay olmuş oluyor hemde normal yoldan olursa neden boşuna tüpe para verelim?ben çok iyi bir doktora gitcem ve eşimin test sonuçları ile beraber size bilgi vericem.üzülme olmazsa tüp bebek yaparsın canım boşuna üzme kendini.

arkadaşlar ben şunu anladımki sperm testinde sayı ve hız ne kadar önemliyse morfolojide o kadar önemli.sayı ve hız iyiyse ama morfolojide sorun varsa bunun üzerine düşün.morfoloji %4 normal diyorlar benim eşimin %5 ve ben neden gebe kalamadığımı şimdi daha iyi anladım muhtemelen doktorda öyle söyleyecek.çünkü %5 normal yapıda olup %95 anormal olunca, spermlerin yumurtayı döllemesi zorlaşıyor.morfoloji ne kadar yüksek olursa o kadar iyidir.en azından %14 e kadar çıkabiliyorsa çaba gösterelim.

bizim %1 canım düşün halimi 10 aydır olmuyor.

Biz bi kere test yaptırdık morfoloji ye bakilmadi ama sanırım. Ultrason çekildi eşim sonra Dr direk ameliyat demiş

bizim %1 canım düşün halimi 10 aydır olmuyor.
ameliyat oldumu eşin canım? mutlaka bir doktora görünmenizi tavsiye ediyorum zamanımızı boşa geçirmeyelim malum yaşta gidiyor:) eğer sizin ameliyat olduysa birkaç ay daha beklemeni tavsiye ediyorum. bu süre içersinde eşin morfolojiyi yükselten vitaminler alsın ama bunu doktor yazsın.bol bol fındık fıstık yedir muz,bal ve çinko içeren besinler ver.sonra test yapın baktınız yükselmemiş o zaman direk tüp bebek merkezine başvurun bence canım.hiç kafana takma artık spremi olmayanın bile teknoloji sayesinde çocuğu oluyor.bebek isteğin en kısa zamanda gerçekleşir umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…