Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hız ve sayıda sorun yoktu. varikosel de 2. dereceydi. Doktor ameliyata gerek yok dedi biz de ameliyat olmamasına karar verdik canım. Herkes başka bişey söylüyo valla yoruldum artık. vitaminler yiyecekler vs yapıyoruz bişeyler ama 10 ay oldu tık yok. doktor da direkt tüp bebek dedi zaten ama normal yoldan ümidi kesmeden tüp bebeğe de gidemiyoruz malum çok maliyetli.

Tup bebek icin sartlar ne acaba devlette yaptirmak icin biliyon mu?

Tup bebek icin sartlar ne acaba devlette yaptirmak icin biliyon mu?
3 yıldır evli olmak lazımmış 1 senedir de korunmuyo olmak. bi de hiç çocuğun olmaması lazım. o kadarını biliyorum canım sen öğrenirsen bana da söyle.

bu doktorlar 2 ye ayrılmış.en iyisi işinde uzman olan bir doktora gidip sormak canım.böyle durumlarda insan parasınıda düşünemiyor bile.bizede öyle diyorlardı gerek yok.ama son gittiğimiz doktor: evet şu anda gerek yok ama ilerde mutlaka gerekli olacak.yani varikoseli olan her türlü ameliyat olacak kaçış yok.çünkü varikosel ilerleyen bir şey.çok fazla zaman kaybetmeden bir doktora gidin derim.tüp için erken önce varikoseli halledin derim canım.ama parasını düşünmeden iyi bir doktora gidip sonuç almanız şart.neden öyle diyorum çünkü iyi doktorların muayenesi genelde pahalı olur. ama bu, tüp bebekten çok daha az maliyetli en azından.sen herkese bakma,sadece ne gerekiyorsa onu yap canım.

Aslında çok mantıklı söylediklerin canım en azından bir doktora daha gideriz çünkü bu doktor direkt tüp bebeğe yönlendirince şüphelendik sanki para koparmaya çalışıyor gibi geldi. Sağol canım inşallah eşime de mantıklı gelir de ameliyat olur yoksa ben zorlayamam ameliyat için.

önemli olan doktorun paracı olmaması zaten.bu zamanda öyle doktor bulmak gerçekten zor ama sizin tüp bebek uzmanına değil normal bir üroloğa gitmeniz lazım ki üroloğun bundan bir kazancı olamaz.çok iyi araştır öyle gidin.hayırlı bir zamanda hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip etsin allah bize inşallah.takma herşeyin bir çaresi var canım.kendine iyi bak

arkadaşlar merhaba daha yeni bu gruba katıldım inş. burdaki arkadaşlarımıza umut ışığı olurum düşüncesiyle paylaşım yapmak istedim ben 3 yıllık evliyim ilk yılımızda çocuk sahibi olmamızı biraz ertelemek istedik. 1 yıl sonra korunmasız bi şekilde çocuk sahibi olmak istedik ama olmadı. bi sıkıntı olabilir düşüncesiyle doktora gittik ve eşimde sperm sayısı azlığı oldugu ve normal yollarla çocuk sahibi olamayacağımızı ve hatta tüp bebek tedavisinin bile sonuç veremeyebileceği dr. tarafından söylendi.sperm sayısı 2 ml du ve her seferinde değişiklik gösterip 350 bini gördüğümüz bile oldu.. ve tüp bebek merkezi olan trbzon farabi hastanesine gittik eşim durumunu dr ye anlattı muayene sonucu sol varikosel teşisi koyulup ameliyata karar verildi hemen 2 gün sonra ameliyat gerçekleştirildi. çok basit bi ameliyattı eşim 1 gün hastanede yatış yaptıktan sonra taburcu edildi. ameliyat tarihi 12 haziran 2014. dr 6 ay sonra kontrole gelmesini istedi yani 12 aralık 2014 te. bu tarihte eşim doktoruna gittiğinde çocuk varmı diye sorunca eşim hayır cevabını vermiş.(halbuki bu esnada hamileymişim haberimiz yok :)))) 8 ocakta spermiyoğram testi yaptırmasını istemiş ve eger bi düzelme yoksa tüp bebek tedavisine başlayacağını sölemiş. ve biz tam 31 aralık 2014 tarihinde hamile olduğumu öğrendik. Cenab-ı Allah herkese ewlat sahibi olmayı nasip etsin. demem o ki bi dr nin dediğiyle yola çıkmayalım arkadaşlar iiice araştırıp ona göre tedavi seçimini yapalım. ve inş. bu paylaşımım bütün arkadaşlarımıza umut olur. varikosel ameliyatından 6 ay sonra düzelme oldu bizde.

Masallah canim Allah saglikla kucagina aldirsin evladinizi darisi bizlerin basina... Ben son zamanlarda cok bunaliyorum cok olumsuz seyler dusunuyorum elimde degil gercekten sanki bizim olmayacak gibi geliyor... İki hafta once ameliyat oldu esim bir suru takviye kullaniyo suan...ona belli etmiyorum ama cok mutsuzum... Cok fazla calisiyorum ylisans yapiyorum surekli yollardayim ama kafam dagilmiyor bi turlu

bizdede tam aksine eşim çok umutsuzdu ben umudumu yitirmedim sende umudunu yitirme bak benim eşimin ml yon bile çıkmadığı zaman oldu sperm sayısında ama şimdi bebişimizi bekliyoruz umudunu koru Allah nasip eder inş. her zaman dua et dualarım seninle

eşlerimiz aynı tarihte ameliyat olmuş:)) çok sevindim canım.sağlıklı bir şekilde doğur inşallah.bende bugün içimden allaha isyan etme değilde neden kötü insanlara çocuk veriyorsun allahım? neden çevremde benden sonra evlenenlerin çocuğu oldu benim olmadı? bu kadar ne günah işledim dedim allaha ama yanlış düşündüm galiba.aslında ben çok güçlüyümdür şimdiye kadar hep olumlu düşündüm ama bazen ben bile içimden bunları diyebiliyorum.denelerce olmayanlara allah yardım etsin.şimdi onları çok daha iyi anlıyorum.allah sabır versin bizimde olsun inş.

maşallah ya gözlerim doldu..ben de acaba bu ay bir mucize bekliyorum dişimin dolgusu çıkmıştı röntgen çekilecek belki hamileyimdr diye 3-4 aydır erteliyorum ama bu ay da yok yok yokkkk....
benim eşim yarın varikosel ameliyatı olacak.(olda 3.5. mm çapında ) Rabbim yar ve yardımcıız oldu..3 senelik evliym (2 senedir bekliyoruz

Cnm mrb benim esimde varikosel ameliyati oldu gecen yil ameliyat oldugu ay ben hamile kaldim o ay sadece 3 defa afedersin iliski oldu ama adetime 3 gun kala dustu rahim duvarlarim meyerse inceymis vitamin kulansaydim belki dusmezdi bu gune kadarda bebek yok sen vitamin varsa kullan cunku suten dilim yandi bikere

Arkadaslar benim eşimde bugün sol varikosel ameliyatı oldu. Durumu gayet iyi yarın taburcu olacağız. Ins en kisa Zamanda bebiss haberini alırız. Kesinlikle buraya yazacağım olursa insss

Kızlar ameliyattan kaç ay sonra hamile kaldınız yazar misiniz bize de umut ışığı olsun..

Kızlar ameliyattan kaç ay sonra hamile kaldınız yazar misiniz bize de umut ışığı olsun..
Canim mrb esim gecen yil çift tarafli ameliyat oldu ben ameliyatin ilk ayinda hamile kaldim ama 4 haftaliken dustu insalah sende bir an once hamile kalirsin hayirlisiyla

Canim mrb esim gecen yil çift tarafli ameliyat oldu ben ameliyatin ilk ayinda hamile kaldim ama 4 haftaliken dustu insalah sende bir an once hamile kalirsin hayirlisiyla

bende senin gibi canım eşim 9 şubatta amelyat oldu ve birsürü takviye yapıyorum keçiboynuzu suyu havuç suyu vitaminler ama ilmiyorum bende çok karamsarım bende kendimi derslere verip boguyorum ama ona belli edemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…