- 2 Şubat 2013
- 1.270
- 446
- 133
Evlilikte zaman zaman zaten problemler yaşanıyor bir de bu sorun temelde var olduğu için bazen nefesimi tutup ne olursam olayım diyesim geliyor inan ki... Dün laf arasında eşim ailesindeki genetik rahatsızlıkları anlattı çok normal birşey anlatıyor gibi şok oldum... Göz problemleri kalp sinirsel sorunlar vs vs herkeste varmış bilmem ne... Saf saf deyiveriyo bi de Allahim! Artık dua edemiyorum ısrarla tek duam vereceksen sağlıklı evlat ver Allahimbende senin gibi canım eşim 9 şubatta amelyat oldu ve birsürü takviye yapıyorum keçiboynuzu suyu havuç suyu vitaminler ama ilmiyorum bende çok karamsarım bende kendimi derslere verip boguyorum ama ona belli edemiyorum
bende artık bilinç altımda mahfolmuş o kadar derslere boğulmama rağmen hala rüyalarımda gebelik testleriyle ugraşıyorumEvlilikte zaman zaman zaten problemler yaşanıyor bir de bu sorun temelde var olduğu için bazen nefesimi tutup ne olursam olayım diyesim geliyor inan ki... Dün laf arasında eşim ailesindeki genetik rahatsızlıkları anlattı çok normal birşey anlatıyor gibi şok oldum... Göz problemleri kalp sinirsel sorunlar vs vs herkeste varmış bilmem ne... Saf saf deyiveriyo bi de Allahim! Artık dua edemiyorum ısrarla tek duam vereceksen sağlıklı evlat ver Allahim
Dr bize vitamin vermedi ameliyattan 3 ay sonra test yapalım dedi. Ama biz kendimiz pharmaton+evicap+(coq10+carnitin)kapsülü aldık günde birer tane içiyorbende artık bilinç altımda mahfolmuş o kadar derslere boğulmama rağmen hala rüyalarımda gebelik testleriyle ugraşıyorumevliliğin dediğin gibi zaten problemleri var bide bebiş olmayınca artık bende nefes alamıyorum benden sonra evlenen benimle aynı gün evlenen arkadaşlarımın hepsi hamile ben düşük yaptıktan sonra olmadı ve üzülüyorum ama Allahım hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahh tez zamanda ..... senin eşin hangi vitaminleri kullanıyo canım ?
ilacı doktor yazmadı mı ki canım siz kendiniz başladınızDr bize vitamin vermedi ameliyattan 3 ay sonra test yapalım dedi. Ama biz kendimiz pharmaton+evicap+(coq10+carnitin)kapsülü aldık günde birer tane içiyor
test sonucu iyi cikmazsa proxeed başlayacağız tek başına... Keçiboynuzu aldım iki kilo ama baslayamadik küre henüz bi türlü evde duramiyoz ki
Yazmadı evet .. Hızınız iyi ama sayı çok düşük önce sayı artsın 3 ay sonra teste göre ilaç veririz dedi... Ben ameliyat öncesi almıştım vitaminleri onlara devam ediyoruz bitince tekrar almicem ztn... Aslında psikolojik olarak iyi değilim salmış durumdayim eşimi kendi haline biraktim... Olmayacağını düşünüyorum içime öyle geliyor... Beni rüyasında görüp duranlardan da bıktım. Görmeyin ulan artık beni kısırız biz diye bağırmak istiyorum :-(ilacı doktor yazmadı mı ki canım siz kendiniz başladınız
hadi yaaa bize verdi e vicap+phamaton kullanıyoruz artı keçiboynuzu ve havuç suyu yapıyorum şey yapp press keçi boynuzu tozları var özleride var en azından eşin kendi yapabilir o tozdan su yapabilir keçiboynuzu özünü içebilir canım benim nacizane fikrim bu canım benimDr bize vitamin vermedi ameliyattan 3 ay sonra test yapalım dedi. Ama biz kendimiz pharmaton+evicap+(coq10+carnitin)kapsülü aldık günde birer tane içiyor
test sonucu iyi cikmazsa proxeed başlayacağız tek başına... Keçiboynuzu aldım iki kilo ama baslayamadik küre henüz bi türlü evde duramiyoz ki
canım hızınız kaçtı bizim en son testteYazmadı evet .. Hızınız iyi ama sayı çok düşük önce sayı artsın 3 ay sonra teste göre ilaç veririz dedi... Ben ameliyat öncesi almıştım vitaminleri onlara devam ediyoruz bitince tekrar almicem ztn... Aslında psikolojik olarak iyi değilim salmış durumdayim eşimi kendi haline biraktim... Olmayacağını düşünüyorum içime öyle geliyor... Beni rüyasında görüp duranlardan da bıktım. Görmeyin ulan artık beni kısırız biz diye bağırmak istiyorum :-(
canımmmmmm bozma moralini İYİ DÜŞÜN BEN VE DİĞER ARKADAŞLARIMIZDA HEMEN HEMEN AYNI DURUMDAYIZ AMA BİZİ AYAKTA TUTAN UMUDUMUZ NE DİYELİM TAŞIYAMIYORUZ RABBİM BU YÜKÜ ARTIK YARDIM ET HEPİMİZE AMİN AMİN AMİNYazmadı evet .. Hızınız iyi ama sayı çok düşük önce sayı artsın 3 ay sonra teste göre ilaç veririz dedi... Ben ameliyat öncesi almıştım vitaminleri onlara devam ediyoruz bitince tekrar almicem ztn... Aslında psikolojik olarak iyi değilim salmış durumdayim eşimi kendi haline biraktim... Olmayacağını düşünüyorum içime öyle geliyor... Beni rüyasında görüp duranlardan da bıktım. Görmeyin ulan artık beni kısırız biz diye bağırmak istiyorum :-(
hadi yaaa bize verdi e vicap+phamaton kullanıyoruz artı keçiboynuzu ve havuç suyu yapıyorum şey yapp press keçi boynuzu tozları var özleride var en azından eşin kendi yapabilir o tozdan su yapabilir keçiboynuzu özünü içebilir canım benim nacizane fikrim bu canım benim
biz hızımızın düşük olduğunu düşünüyorduk %11 ileri-%43 toplam hareketli idi sanırı.. morfoloji %4 idi dr hız iyi sayı düşük dedi...canım hızınız kaçtı bizim en son testte
55 milyon sayı
%5 hızlı ileri
%25 orta ileri
gerisi tırt
ama morfolojimiz düşüktü %2
Gerçekten bunu kaldırmakta çok zorlaniyorum eşim ve ben çok çocuklu ailelerin çocuklarıyız evli olanların 2 şer çocukları var aile ortamında boguluyorum gorumcelerim çok anlayışsiz dayısı al dayısı gezdir kucakla dusmesin diye yüklenmeye çalışıyorlar sürekli... Bıktım vallacanımmmmmm bozma moralini İYİ DÜŞÜN BEN VE DİĞER ARKADAŞLARIMIZDA HEMEN HEMEN AYNI DURUMDAYIZ AMA BİZİ AYAKTA TUTAN UMUDUMUZ NE DİYELİM TAŞIYAMIYORUZ RABBİM BU YÜKÜ ARTIK YARDIM ET HEPİMİZE AMİN AMİN AMİN
canım bizde aynı duumdayız inan eltilerim görünce amcası amcsı diye dört dönüyor ama yapacak birsey yok allah herkesin kalbine göre versin ne diyeliöGerçekten bunu kaldırmakta çok zorlaniyorum eşim ve ben çok çocuklu ailelerin çocuklarıyız evli olanların 2 şer çocukları var aile ortamında boguluyorum gorumcelerim çok anlayışsiz dayısı al dayısı gezdir kucakla dusmesin diye yüklenmeye çalışıyorlar sürekli... Bıktım valla
Zaten biz ortaya çıkınca kıymete bindi dayıları amcaları pek amcaci oldular... Eşim diyordu ki nisanlandigimiz zamanlarda önceden böyle değildi valla ben de anlayamadım.... Ben çok iyi anladım amacanım bizde aynı duumdayız inan eltilerim görünce amcası amcsı diye dört dönüyor ama yapacak birsey yok allah herkesin kalbine göre versin ne diyeliö
canım niye öyle söylüyorsun yapma lütfen hepimiz evlat istiyoruz ama allah hayırlısını versin kimin çocuğunun ne olacağı belli olmaz rbbim hepimize nasip eder inşallah ama olmazsada evlilik sadece çocuk değildir üzme kendini bu seni yıpratır başka inan ki br işe yaramaz bir de sizin sorun neydi?Zaten biz ortaya çıkınca kıymete bindi dayıları amcaları pek amcaci oldular... Eşim diyordu ki nisanlandigimiz zamanlarda önceden böyle değildi valla ben de anlayamadım.... Ben çok iyi anladım amaAllah hayirlisini versin kimseyle başa çıkacak gücüm yok dayıları onların olsun cocugum olmazsa da çeker giderim napayim ömür boyu kaldiramayacagim :-(
bir de kyung sizin sonuçlar bizden daha iyi daha umutlu yani üzme kendinicanım niye öyle söylüyorsun yapma lütfen hepimiz evlat istiyoruz ama allah hayırlısını versin kimin çocuğunun ne olacağı belli olmaz rbbim hepimize nasip eder inşallah ama olmazsada evlilik sadece çocuk değildir üzme kendini bu seni yıpratır başka inan ki br işe yaramaz bir de sizin sorun neydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?