Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Selam kızlar. Malum topikdeki mesajların hepsini okumak mümkün değil. Bana yardım eder misiniz. Keçi boynuzu kürünü nasıl uyguluyorsunuz. İnternette biraz araştırdım. 4.5 keçi boynuzunu kaynatıp suyunu için diyor ama bu günlük mü kaynatıcaz

5-6 tane keçi boynuzunu 2 bardak sıcak suya atıp 3-4 dk kaynatacaksınız 20 dk dinlendirdikten sonra içilecek biz taze yapıyoruz her akşam..

bende senin gibi canım eşim 9 şubatta amelyat oldu ve birsürü takviye yapıyorum keçiboynuzu suyu havuç suyu vitaminler ama ilmiyorum bende çok karamsarım bende kendimi derslere verip boguyorum ama ona belli edemiyorum
Evlilikte zaman zaman zaten problemler yaşanıyor bir de bu sorun temelde var olduğu için bazen nefesimi tutup ne olursam olayım diyesim geliyor inan ki... Dün laf arasında eşim ailesindeki genetik rahatsızlıkları anlattı çok normal birşey anlatıyor gibi şok oldum... Göz problemleri kalp sinirsel sorunlar vs vs herkeste varmış bilmem ne... Saf saf deyiveriyo bi de Allahim! Artık dua edemiyorum ısrarla tek duam vereceksen sağlıklı evlat ver Allahim

bende artık bilinç altımda mahfolmuş o kadar derslere boğulmama rağmen hala rüyalarımda gebelik testleriyle ugraşıyorum evliliğin dediğin gibi zaten problemleri var bide bebiş olmayınca artık bende nefes alamıyorum benden sonra evlenen benimle aynı gün evlenen arkadaşlarımın hepsi hamile ben düşük yaptıktan sonra olmadı ve üzülüyorum ama Allahım hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahh tez zamanda ..... senin eşin hangi vitaminleri kullanıyo canım ?

merhaba kızlar 3 yıldır gebe kalamıyorum eşim tahlil yaptırmaya yanaşmıyordu mucize gibi kendiliğinden gitti tahlil verdi eşimin bu adımı atması beni çok sevindirdi ama sanırım sonuçlar iyi değil gibi tedirgin etti beni daha doktorumuza gösteremedik anlayan arkadaşlarım yorum yaparsa çok sevinirim sonuçlar söyle; birde sağ tarafta 2. derece varikosel cıktı bu ameliyat konusunda krarsızım olan arkadaslar yorum yapar mısınız

abstinans süresi 3 gün
renk: acık gri beyaz özel
viskozite: normal
ph:7.2
fruktoz 314
volum: 2.0
lökasit: 1
erirosit:1
ımmatür germ hücre: 1
epitelya hücre:1
konsantrasyon 23.8 milyom
total:48 milyon

total motilite %36
ileri dogru hızlı hareketli: %07
yavas doğrusal olmayan hareket: %11
aktif hareketli:%18
yerinde hareketli:%18
hareketsiz%64
tpmss:8.6
normal morfoloji:%3
abnormal morfoloji%97 bir de kızlar keçi boynuzu hızı etkiliyor mu?

Canim bizim sayı ve hız değerlerimiz yaklaşık aynıydı. Sol varikosel vardı. 10 aydır olmuyordu bebeğimiz. Daha fazla beklememek için hemen ameliyat oldu eşim. 20 gün önce. Kaybedecek bi şey yok sonucta

Dr bize vitamin vermedi ameliyattan 3 ay sonra test yapalım dedi. Ama biz kendimiz pharmaton+evicap+(coq10+carnitin)kapsülü aldık günde birer tane içiyor
test sonucu iyi cikmazsa proxeed başlayacağız tek başına... Keçiboynuzu aldım iki kilo ama baslayamadik küre henüz bi türlü evde duramiyoz ki

ilacı doktor yazmadı mı ki canım siz kendiniz başladınız

canlarım bir de ben kayserideyim özellikle kayseri de yaşayan kader ortaklarım bana yol gösterirse sevinirim

ilacı doktor yazmadı mı ki canım siz kendiniz başladınız
Yazmadı evet .. Hızınız iyi ama sayı çok düşük önce sayı artsın 3 ay sonra teste göre ilaç veririz dedi... Ben ameliyat öncesi almıştım vitaminleri onlara devam ediyoruz bitince tekrar almicem ztn... Aslında psikolojik olarak iyi değilim salmış durumdayim eşimi kendi haline biraktim... Olmayacağını düşünüyorum içime öyle geliyor... Beni rüyasında görüp duranlardan da bıktım. Görmeyin ulan artık beni kısırız biz diye bağırmak istiyorum :-(

hadi yaaa bize verdi e vicap+phamaton kullanıyoruz artı keçiboynuzu ve havuç suyu yapıyorum şey yapp press keçi boynuzu tozları var özleride var en azından eşin kendi yapabilir o tozdan su yapabilir keçiboynuzu özünü içebilir canım benim nacizane fikrim bu canım benim

canım hızınız kaçtı bizim en son testte
55 milyon sayı
%5 hızlı ileri
%25 orta ileri
gerisi tırt
ama morfolojimiz düşüktü %2

canımmmmmm bozma moralini İYİ DÜŞÜN BEN VE DİĞER ARKADAŞLARIMIZDA HEMEN HEMEN AYNI DURUMDAYIZ AMA BİZİ AYAKTA TUTAN UMUDUMUZ NE DİYELİM TAŞIYAMIYORUZ RABBİM BU YÜKÜ ARTIK YARDIM ET HEPİMİZE AMİN AMİN AMİN

canım hızınız kaçtı bizim en son testte
55 milyon sayı
%5 hızlı ileri
%25 orta ileri
gerisi tırt
ama morfolojimiz düşüktü %2
biz hızımızın düşük olduğunu düşünüyorduk %11 ileri-%43 toplam hareketli idi sanırı.. morfoloji %4 idi dr hız iyi sayı düşük dedi...
Canım kürü yapamıyoruz ama şu keçiboynuzu özü iyiyse onu icsin dediginiz gibi umutsuzluk da iyi birşey değil elimizden geleni yapmak gerek belki de :-(

Gerçekten bunu kaldırmakta çok zorlaniyorum eşim ve ben çok çocuklu ailelerin çocuklarıyız evli olanların 2 şer çocukları var aile ortamında boguluyorum gorumcelerim çok anlayışsiz dayısı al dayısı gezdir kucakla dusmesin diye yüklenmeye çalışıyorlar sürekli... Bıktım valla

canım bizde aynı duumdayız inan eltilerim görünce amcası amcsı diye dört dönüyor ama yapacak birsey yok allah herkesin kalbine göre versin ne diyeliö

canım bizde aynı duumdayız inan eltilerim görünce amcası amcsı diye dört dönüyor ama yapacak birsey yok allah herkesin kalbine göre versin ne diyeliö
Zaten biz ortaya çıkınca kıymete bindi dayıları amcaları pek amcaci oldular... Eşim diyordu ki nisanlandigimiz zamanlarda önceden böyle değildi valla ben de anlayamadım.... Ben çok iyi anladım ama Allah hayirlisini versin kimseyle başa çıkacak gücüm yok dayıları onların olsun cocugum olmazsa da çeker giderim napayim ömür boyu kaldiramayacagim :-(

canım niye öyle söylüyorsun yapma lütfen hepimiz evlat istiyoruz ama allah hayırlısını versin kimin çocuğunun ne olacağı belli olmaz rbbim hepimize nasip eder inşallah ama olmazsada evlilik sadece çocuk değildir üzme kendini bu seni yıpratır başka inan ki br işe yaramaz bir de sizin sorun neydi?

kızlar bizimde hızımız% 7 idi doktor bu gün sonuçlara bakmış ürolog ameliyat demiş jinekolok ilaç vermiş eşime adı neo furtil bunu kullan hız düzelmezse tüp bebek demiş korktuğum kadr olumsuz şeyler söylememiş hayırlısı rabbimden daha önce eşi bu ilacı kullanan var mı?

bir de kyung sizin sonuçlar bizden daha iyi daha umutlu yani üzme kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…