Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım tabiki evlilik sadece çocuk değil ama çocuğun olmayinca herkesin gözünde kaygısız rahat tenha musait oluyorsun özellikle çok torunlu evde... Millet ya cocuguna baktirmaya çalışıyor ya da cocugunu kucaklayan cekiliyor kenara ne yemeğe ne bulasiga yanaşıyor.. Bi de ben çok çalışıyorum ve hala okuyorum yükseğini... 40 kişinin beslemesi bana mi kalsin tatillerde bayramlarda hep cocugum yok diye? Bu haksızlığa tahammulum yok sadece. Bizim sorun varikosel. Bir ay önce ameliyat oldu eşim.. Umutsuz olmak istemiyom ama elimde değil... Herkesin pitir pitir oluyor ya çevrede demekki kader bu olmayinca olmuyor

canım biz elimizden geleni yapalımda gerisi rabbimin taktirine kaldı bunun bilincinde olmalıyız sonuçta sınava çalışmadan kazanmak mümkün değill toparlanıp silkelenmemiz lazımm

canım seni öyle cok anlıyorumki ben de bazen isyan ediyorum sonra su ayet geliyor aklıma allahın rahmetinden ümit kesmeyin çünkü ondan ümit kesenler kafirlerin takendisidir. önce psikolojini düzeltmeye çalış bende daha önce bu konuda yardım almayı düşündüm biraz rahat olmamız lazım psikoloji gebelikte çok önemli iliyorsun

Sonuç iyi ki niye tereddüt ediyorsun inşallah asilamaniz tutar bebeğiniz olur sağlıcakla büyür

Sonuç iyi ki niye tereddüt ediyorsun inşallah asilamaniz tutar bebeğiniz olur sağlıcakla büyür
Canım hiç bugüne kadar erkek infertilite araştırmamıştım. Değerlerin nasıl olması gerektiğini bilmiyorum. Tereddüt ettim. İnşallah tutar

bizimde şişlik olmuştu hatta 1 ay oldu hala tam anlamıyla geçmedi doktor normal olduğunu söyledi.

Benim eşimde 19 aralık tek sol tarafından ameliyat oldu 3 buçuk ay olacak bugüne kadar korunmadık hala tık yok neden olabilir ?

Bu ameliyattan sonra hemen hamile kalmayı bekliyoruz ama öyle olmuyor, seni umutsuzluğa sürüklemek istemem kapılma da zaten.. Bizim bütün. Değerlerimiz düzeldi sayı hız hepsi arttı ameliyat olalı 15 ayı bitirdik ama hala yok inşallah birgün olacak ama.. Bizim değerlerimiz bile ilk altı ayda duzelmemisti 7. Aydan sonra yükseldi

kızlar size ne diyecem ben tüp bebek tedavisine başlayacaktım doktor benden ve eşimden birsürü hormon testi istedi.hepsini devlette yaptırdık sadece 1 tane hormon testi özelde yapılıyodu onun içinde başka bir doktora gittik beni kontrol etti ve kültür testi yaptı bende mantar çıktı.2 tane fitil bir antibiyotik ve banyoda kullanmak için krem verdi.akıntım tamamen kesildi.doktor küçücük şeylerin bile neden olduğunu söyledi.heleki mantar engelmiş.çünkü benim eşimin ameliyattan öncede sonrada değerleri iyiydi.hatta tüp bebek uzmanı bile normal dedi.diyeceğim o ki tüp bebek tedavisini erteledik belkide engel olan bu diye bekliyeceğiz birkaç ay daha.sizinde kontrol ettirmediğiniz şey kalmasın.eğer hamilelik olursa size yazarım tekrar.

Valla benim eşimde bu hafta kontrole gidecek inşallah hayırlısıyla iyi sonuclar elde ederiz. 15 ay cok fazla ya en azından simdi bi tane olsa ona razıyım hakkımızda hayırlısı diyelim.

ben yenı hamıleyım canım sımdı varıkoseldem korkmayın dıye bır baslık acıp anlatıcam ınsallah

Mrb arkadaslar gecen sene yazmistim esimde gecen sene ocakta ameliyat oldu Ben Martta hamile kaldim ama 2 hafta once dusuk yaptim Neden Niye oldu bilmiyorum acaba spermdemiydi Bendemiydi bilmiyorum psikolojim cok bozuk durumda halen parca kalmis icimde sanirim kurtaj olacagim Cok korkuyorum okadar sevinmistik ki anlatamam dunya basima yikildi sanki.ama esimin degerleri cok dusuktu rabbim bize Verdi sevindirdi sma yine uzulduk.bende de pko var acaba ondan mi dustu bilmiyorum delirecek gibiyim artik

arkadaşlar merhaba;
3 yıldır evliyiz, 1 yıl istemedik sonrası varikosel... ilk tahlllerimizde sayı 35 milyon hareketlilik 3 veya 5 ti... ameliyata karar verdiğimizde sayı 7 milyon hareketlilik 0, 62 olan morfoloji 1 olmuştu( yani sakın ameliyatı ertelemeyin. 9 nisanda ameliyatı olduk...o kadar basit bir şey ki eşime içten içe kızıyorum bu kadar ertelediği için... şu an neofortil kullanıyoruz ... kontrollerin sonuçlarını yazıcam aşama aşama... 9 şubatta ameliyat olan bir arkadaşı gördüm ve hamile görünüyor şimdi çok mutlu oldum... karşılıklı duaymış makbul olan lütfen unutmayalım birbirimizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…