Canım tabiki evlilik sadece çocuk değil ama çocuğun olmayinca herkesin gözünde kaygısız rahat tenha musait oluyorsun özellikle çok torunlu evde... Millet ya cocuguna baktirmaya çalışıyor ya da cocugunu kucaklayan cekiliyor kenara ne yemeğe ne bulasiga yanaşıyor.. Bi de ben çok çalışıyorum ve hala okuyorum yükseğini... 40 kişinin beslemesi bana mi kalsin tatillerde bayramlarda hep cocugum yok diye? Bu haksızlığa tahammulum yok sadece. Bizim sorun varikosel. Bir ay önce ameliyat oldu eşim.. Umutsuz olmak istemiyom ama elimde değil... Herkesin pitir pitir oluyor ya çevrede demekki kader bu olmayinca olmuyorcanım niye öyle söylüyorsun yapma lütfen hepimiz evlat istiyoruz ama allah hayırlısını versin kimin çocuğunun ne olacağı belli olmaz rbbim hepimize nasip eder inşallah ama olmazsada evlilik sadece çocuk değildir üzme kendini bu seni yıpratır başka inan ki br işe yaramaz bir de sizin sorun neydi?
canım biz elimizden geleni yapalımda gerisi rabbimin taktirine kaldı bunun bilincinde olmalıyız sonuçta sınava çalışmadan kazanmak mümkün değill toparlanıp silkelenmemiz lazımmbiz hızımızın düşük olduğunu düşünüyorduk %11 ileri-%43 toplam hareketli idi sanırı.. morfoloji %4 idi dr hız iyi sayı düşük dedi...
Canım kürü yapamıyoruz ama şu keçiboynuzu özü iyiyse onu icsin dediginiz gibi umutsuzluk da iyi birşey değil elimizden geleni yapmak gerek belki de :-(
canım seni öyle cok anlıyorumki ben de bazen isyan ediyorum sonra su ayet geliyor aklıma allahın rahmetinden ümit kesmeyin çünkü ondan ümit kesenler kafirlerin takendisidir. önce psikolojini düzeltmeye çalış bende daha önce bu konuda yardım almayı düşündüm biraz rahat olmamız lazım psikoloji gebelikte çok önemli iliyorsunCanım tabiki evlilik sadece çocuk değil ama çocuğun olmayinca herkesin gözünde kaygısız rahat tenha musait oluyorsun özellikle çok torunlu evde... Millet ya cocuguna baktirmaya çalışıyor ya da cocugunu kucaklayan cekiliyor kenara ne yemeğe ne bulasiga yanaşıyor.. Bi de ben çok çalışıyorum ve hala okuyorum yükseğini... 40 kişinin beslemesi bana mi kalsin tatillerde bayramlarda hep cocugum yok diye? Bu haksızlığa tahammulum yok sadece. Bizim sorun varikosel. Bir ay önce ameliyat oldu eşim.. Umutsuz olmak istemiyom ama elimde değil... Herkesin pitir pitir oluyor ya çevrede demekki kader bu olmayinca olmuyor
Selam bayanlar
yardım bekliyorum sizden. Bende çocuk sahibi olmaya çalışan bir bayanım.
bugün aşılaman oldu. İnşallah tutar
bize sperm testi sonucunu verdiler. Hiç anlamıyorum bu değerlerden. Doktor iyi dedi ama zaten kötü bile olsa moralim bozulmasın diye doktorum asla kötü yorum yapmaz. Şimdi değerleri yazıcam benim için yorumlar mısınız
sperm yoğunluğu 68.000.000/ml
1.saat hareketli sperm:%55
A)hızlı ileri hareketli: %25
B) yavaş ileti hareketli: %20
C)yerinde hareketli:%10
D)hareketsiz:%45
YIKAMA sonrası hareketli sperm:%80
Yorumlarsanız sevinirim.
Canım hiç bugüne kadar erkek infertilite araştırmamıştım. Değerlerin nasıl olması gerektiğini bilmiyorum. Tereddüt ettim. İnşallah tutarSonuç iyi ki niye tereddüt ediyorsun inşallah asilamaniz tutar bebeğiniz olur sağlıcakla büyür
içim rahatladı canım çok sağol... rabbim tez zamanda kavuştursun yavruna...bizimde şişlik olmuştu hatta 1 ay oldu hala tam anlamıyla geçmedi doktor normal olduğunu söyledi.
Rica ederim sizede çok geçmişolsun. Amin canım inşallah hepimiz en kısa zamanda güzel sonuçlar alırız...içim rahatladı canım çok sağol... rabbim tez zamanda kavuştursun yavruna...
Valla benim eşimde bu hafta kontrole gidecek inşallah hayırlısıyla iyi sonuclar elde ederiz. 15 ay cok fazla ya en azından simdi bi tane olsa ona razıyım hakkımızda hayırlısı diyelim.Bu ameliyattan sonra hemen hamile kalmayı bekliyoruz ama öyle olmuyor, seni umutsuzluğa sürüklemek istemem kapılma da zaten.. Bizim bütün. Değerlerimiz düzeldi sayı hız hepsi arttı ameliyat olalı 15 ayı bitirdik ama hala yokinşallah birgün olacak ama.. Bizim değerlerimiz bile ilk altı ayda duzelmemisti 7. Aydan sonra yükseldi
varıkoselden korkmayın dıye baslık acıp yazıcam canımArkadaslar ameliyattan sonra sonuç alanlar yok mu bizim iki ay oldu bekliyoruz inş şu mübarek mubarekaylarda alırız güzel haberi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?