eşim ameliyata sıcak bakmamıştı ama doktor olmazsan normal yoldan çocuğun asla olmaz dedi ondan oldu çok şükür 4 ay sonra hamileyim darısı isteyen herkese olsunslm canım eşimde varikosel iki taraftada vardı ileri derceymiş ayrıca şekil bozukluğuda vardı.4 ay sonra hamile kaldım doktorumuz ankara başkentte bülent beydi üroloji doktoru
Mrb arkadaşlar bu sayfayı 2009yılında girdim size kendi hikayemi anlatıp umut vermek için geldim 2006yılında evlendim ve eşimle cok istememize rağmen birtürlü bebeğimiz olmuyordu 1sene bekledik ve dktr serüvenlerimiz başladı ilk bn kontrollere gittim B'nde hiç bisorun cıkmayınca eşim başladı kontrollere ve eşimin varikosel teşhisi konuldu sperm sayıları bi gittigimizde iyi çıkıyorsa bi gittiğimizde yok denecek kadar az çıkıyordu ve eşimin annesi kesinlikle ameliyat fikrini onaylamadı eşimde asla istemedi annesinden etkilenerek ama biz bu arada genede boş durmayıp bi bitkisel uzmana gittik ve eşim vitaminler içti ve sperm sayıları tavan yaptı cok yükseldi o tedavide 1swne kadar devam ettirdik ama hala bebeğimiz olmuyodu orayada bırakma kararı aldık daha sonra Teoman Cem kadıogluna gitme kararı aldık yüklüce bi miktar para ödüyerek eşim muayene oldu ve oda ameliyat teşhisi koydu ve sperm tahlili istedi ama sperm tahlili cok kötü çıkmıştı bize asla bu sonuçlarla bebek sahibi olamazsınız dedi eşimle aglayarak kendimizi hastanden zor attık bi cay bahçesine eşim istersen B'ni bırak sen anne olabilir sin ama ben asla baba olamıcam dedi bana hayatım boyunca unutamıcam bi laf olmuştu bu bana ve resmen kalbime saplandı lafı asla dedim bn senin cocuklarını doğurmak istiyorum dedim ve o birkaç ay kabus gibi gecti bizim için hastane araştırmalara başladık ve bu sayfada incili kaftan nickiyle bi arkadaş bana Fatih Sultan Mehmet eğitim araştırma hastanesini önerdi ve gittik iyikide gitmişiz eşim orada ameliyat oldu 2010yılının Şubat ayında cok başarılı bi ameliyattı cok memnun kaldık ve 2010yılının Aralık ayının 5nde o muhteşem haberi aldık evet hamileydim ameliyatın 9.ayında hamile kalmıştım OKADR mutlu oldukki anlatamam ve şimdi 3 buçuk yaşında dünyalar güzeli cok ama cok yakışıklı bi oğlumuz var ve cok mutluyum şimdi artık oğluma kardeş istiyoruz inş mevla nasip eder kimse umudunu kaybetmesin Allah ol deyince olmucak bişey yok dua edin gönülden isteyin ve iişinizi Allah'a bırakın bnm size tavsiyem mevla tüm isteyenlere anne olmayı nasip etsin hanımlar
İnş CNm mevla kimsenin kucağını boş bırakmasınAllah razi olsun canım bizlere umut oldun. InsAllah bende senin gibi bu cumleleri kurarim birgün. Esimde ameliyat olcak varikoselden bir yıldır bizimdr olmadi bebegimiz meger varikosel varmis. Dilerim hemen hamile kalırım Allah kimsenin kucagini bos bırakmasin. .ne guzel bir evladin var ikincide nasip olur insAllah bizlerede dua et canım. .
Inşallah canım. .. bizde 9 nisanda olduk sizin nasıldı değerler?Merhaba bizde nisani 8inde ameliyat olduk benim adetime bi hafta var ama tuhaf hissediyorum kendimi inşallah hamisimdir
maşallah canım en kısa sürede gebelik haberini de alırız inşallah benim eşim de yeni ameliyat oldu 2 gün önce. inşallah biz de güzel sonuçlar alırızMerhaba arkadaşlar benim eşimde varıyorsak ameliyatı oldu. 7 ay bitti bu ay ameliyat olalı. Ilk değerleri 5 milyondu harekette %20ydi, ayrıca morfolojisi %3 tü. En son test sonucunda ise sayı 74 milyon hareket %75 ve morfoloji %18 oldu, doktorlar tavsiye etmiyoruz demişlerdi ama bizim için sonuç çok iyi oldu. Moral olması açısından paylaşmak istedim. Hala gebe kalmadım ama ümidim var çok fazla artık.
Inşallah çok zor bir süreç. Ne kadardır istiyordunuz.maşallah canım en kısa sürede gebelik haberini de alırız inşallah benim eşim de yeni ameliyat oldu 2 gün önce. inşallah biz de güzel sonuçlar alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?