Merhaba. Öncelikli uzman bi urologa gorunmelisiniz ve tabi ki sperm testi de yaptirmalisiniz. 3.5 senedir olmuyosa ciddi bi sıkıntı olabilir. Benim eşim 2.5 ay once ameliyat oldu ankara gen-art'ta müfit günel'e.. 3500 lira da ücreti.. Umarım hayırlı sonuclar alırsınız..Merhaba , Benim eşimdede sanırım Varikosel var , Ameliyat için önerebileceğiniz yerler neresidir?
Sperm testi yaptırmadık , salı günü yaptıracagız...
Büyük ihtimal Verikosel , 3.5 senedir evliyiz daha çocugumuz olmadı..
Eşimin Yaşadıkları :
Arkadaşlar , Türkiyede sağlık denen şey paran varsa var , Paran yoksa öl diyor adamlar resmen... Devlet hastanesine gittim,
Varikosel ve Kronik Prostatit şüphelerimin olduğunu söyledim, Doktor suratıma bile bakmadı...
Odada bir asistan vardı, O bana idrar ve meni kültürü yaptır getir dedi, Dedim sen doktor musun ? Doktur kim kardeşim burda dedim ...
Eliyle doktor u gösterdi , Doktor bu dedi...
Doktora döndüm dedim HOCAM senin görevin teşhis için gerekli incelemeyi yapmak değil mi dedim ?
Oda asistana döndü , dediki, Sperm ve idrar testi yaptırıp getirsin dedi.. içeri girdiğimde doktor sinirli bir şekilde telefonla konuşuyordu , Ayaklarını sallıyordu, Asistana çabuk lan '' falan bişeyler diyordu...
Gittim Hasta haklarına şikayet ettim, Onlarda el ile teşhis koymak zorunda olmadığını söylediler..Ama Varikosel de el ile teşhis in çok önemli olduğunu biliyoruz...
Devlet hastanesinde işler böyle ise, hemde istanbulun göbeğindeki bir semtte... Başka illerde nasıldır bilemiyorum...Sağlık sistemi çok kötü arkadaşlar... Ama bu işin peşini bırakırsam ben adımı değişiririm...O doktoru bulacağım,
Burnundan fitil fitil getireceğim..Sağlık bakanlığını arıyorum...Sekreterine söyleceğim, ama bişey yaparlar mı bilemem... Çare bulmak için gittiğimiz doktor sizi hayatınızdan bezdirebilir...
benm eşim 5 gün önce ameliyat oldu. doktor hiçbirşey önermedi bize ama biz ameliyattan önce proxeed plus almıştık. ameliyattan 10 gün sonra ona başlatacağım eşimi.bir de keçi boynuzu özütü almıştık. soğuk press diye belirtiyor üzerinde ondan sabah akşam bir tatlı kaşığı yediricem. eşim şimdi kv min yanında raporlu olduğu için ve ben çalıştığım için onlara bıraktım gelsin ilk fırsatta bunlara başlamayı düşünüyorumArkadaslar eşim ameliyat oldu çok şükür. Bu ameliyattan 3 ay sonra hamile kalanlar Eşiniz birsey kullandı mi ilaç veya kür olarak. Ya da ne yapılması gerekiyor bilgi verir misiniz ??
Bizde ameliyat sonrası hem proxxed hem de keçiboynuzu kullandık. Daha gebelik olmadı am rahim filminide yeni çektirdim bekliyorum, gebelik oluşmasa da Değerler çok güzel düzeldi darısı başınıza. Bundan sonra Allah bilir. Kadın doğum uzmanıda Üroloji uzmanıda gidin bekleyin dedi bize. Sizin Değerler çok mu düşüktü?benm eşim 5 gün önce ameliyat oldu. doktor hiçbirşey önermedi bize ama biz ameliyattan önce proxeed plus almıştık. ameliyattan 10 gün sonra ona başlatacağım eşimi.bir de keçi boynuzu özütü almıştık. soğuk press diye belirtiyor üzerinde ondan sabah akşam bir tatlı kaşığı yediricem. eşim şimdi kv min yanında raporlu olduğu için ve ben çalıştığım için onlara bıraktım gelsin ilk fırsatta bunlara başlamayı düşünüyorum
ilk 4 ayda da hamile kalan çok kişi var ama 6 yıl -1 sene diyor doktorlar düzelme zamanı için. umudunu kaybetme canım strese girdikçe olumsuz etkiliyoruz herşeyi. senin yumurtlama problemin falan var mı? ben kendim ilk 3 aydan yana hiç umut beslemiyorum ama 4. ay yumurta takibi yaptırcam eğer hamile kalamazsam. çünkü yumurtalığımın birinde dermoid kist diye birşey var yumurtlamamı etkiliyor sanırım sol taraftan yumurtlamıyorum gibime geliyor. çünkü hamileliklerim hep 2 ay arayla oldu.eğer düzenli bir şekilde bir ay sağ bir ay soldan yumurtuyorsm hep boşa geçen aylar kstin tarafına denk geliyodu yani. adetliysen 3. günnde bir git kadın doğuma hormonlarına bakılır. sonra da12. gün gibi tekr gidersin yumurtalarına bakar va r mı büyüme vs diye.Benim eşimde ameliyat olalı bugün tam 4 ay oldu. Ama hala hamile Değilim ve cok korkuyorum hiç hamile kalamayacakmisim gibi geliyor
bizim sorunumuz hamile kalamam değil tekrarlayan düşüklerdi cnm. 3 düşüğüm var. spermdeki bozuk dna dan kaynaklabileceği için ameliyat olduk. eşim ameliyat olmadan önceki ay son düşüğümü yaptım. değerler çok anormal değil 47 milyon sperm vardı. hareket ve morfoloji çok bozuktu.hızlı hareketli %2.1 aktif sperm sayısı 6 milyon. her ne kadar ürolog düşükleri tamamen buna bağlamayın dese de biz aklımızdan çıksın bu ihtimal diye ameliyatı tercih ettik. grade 3 sol varikoseldi zaten.Bizde ameliyat sonrası hem proxxed hem de keçiboynuzu kullandık. Daha gebelik olmadı am rahim filminide yeni çektirdim bekliyorum, gebelik oluşmasa da Değerler çok güzel düzeldi darısı başınıza. Bundan sonra Allah bilir. Kadın doğum uzmanıda Üroloji uzmanıda gidin bekleyin dedi bize. Sizin Değerler çok mu düşüktü?
Şimdi sen yazınca hatırladım kusura bakma yordum seni. Eşim ameliyat olacak demiştin oldu demek, çok geçmiş olsun. Sen hamilede kalıyorsun beraber alalım bebeklerimizi kucağımıza inşaallahbizim sorunumuz hamile kalamam değil tekrarlayan düşüklerdi cnm. 3 düşüğüm var. spermdeki bozuk dna dan kaynaklabileceği için ameliyat olduk. eşim ameliyat olmadan önceki ay son düşüğümü yaptım. değerler çok anormal değil 47 milyon sperm vardı. hareket ve morfoloji çok bozuktu.hızlı hareketli %2.1 aktif sperm sayısı 6 milyon. her ne kadar ürolog düşükleri tamamen buna bağlamayın dese de biz aklımızdan çıksın bu ihtimal diye ameliyatı tercih ettik. grade 3 sol varikoseldi zaten.
Geçmiş olsun arkadaşım, benim eşim de 16 martta ameliyat oldu ameliyat sonrası dr verdiği evicap-klomen-trental bu üç ilacı kullandı. Esime düzenli olarak keçi boynuzu pekmezi icirdim bol bol c vitamini alsın diye meyve yedi.bu ay kontrol için tekrardan test vermemiz gerekiyordu eşimin kontrolünden önce bnr hamile olduğumu öğrendim çok sukur. Ben keçi boynuzu pekmezini tavsiye ederim bol bol icirin eslerinize derim. Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin hamile olan arkadaşlarından tamamına erdirsin bebislerini kucaklarina almayı nasip etsin inşallah aminnnArkadaslar eşim ameliyat oldu çok şükür. Bu ameliyattan 3 ay sonra hamile kalanlar Eşiniz birsey kullandı mi ilaç veya kür olarak. Ya da ne yapılması gerekiyor bilgi verir misiniz ??
amin canım inşallah.... hamile kalırsam kan sulandırıcı iğne de kullanıcam bu defa... kromozom sonuçlarımız da inşallah çıkmıştır yarın onların da normal olduğunu öğrenirim inşallah da tam umutla başlarız çalışmalara önümüzdeki ayŞimdi sen yazınca hatırladım kusura bakma yordum seni. Eşim ameliyat olacak demiştin oldu demek, çok geçmiş olsun. Sen hamilede kalıyorsun beraber alalım bebeklerimizi kucağımıza inşaallah
Canım bilgilerin için çok teşekkür ederim. Siz ameliyatı nerde kime olmuştunuz.birde ameliyattan sonra nelere dikkat ettiniz ?Geçmiş olsun arkadaşım, benim eşim de 16 martta ameliyat oldu ameliyat sonrası dr verdiği evicap-klomen-trental bu üç ilacı kullandı. Esime düzenli olarak keçi boynuzu pekmezi icirdim bol bol c vitamini alsın diye meyve yedi.bu ay kontrol için tekrardan test vermemiz gerekiyordu eşimin kontrolünden önce bnr hamile olduğumu öğrendim çok sukur. Ben keçi boynuzu pekmezini tavsiye ederim bol bol icirin eslerinize derim. Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin hamile olan arkadaşlarından tamamına erdirsin bebislerini kucaklarina almayı nasip etsin inşallah aminnn
Teşekkür ederim canım inşallah olumlu sonuçlar alırız. Buradan birbirimize destek olalım.benm eşim 5 gün önce ameliyat oldu. doktor hiçbirşey önermedi bize ama biz ameliyattan önce proxeed plus almıştık. ameliyattan 10 gün sonra ona başlatacağım eşimi.bir de keçi boynuzu özütü almıştık. soğuk press diye belirtiyor üzerinde ondan sabah akşam bir tatlı kaşığı yediricem. eşim şimdi kv min yanında raporlu olduğu için ve ben çalıştığım için onlara bıraktım gelsin ilk fırsatta bunlara başlamayı düşünüyorum
Canım bizim sayı fena değildi ama hareketlilik çok dusuktu eşim ramazanda dolayı test yaptira Madi bayramdan sonra gidecek Dr inş degerlerimiz duzelmistirBizde ameliyat sonrası hem proxxed hem de keçiboynuzu kullandık. Daha gebelik olmadı am rahim filminide yeni çektirdim bekliyorum, gebelik oluşmasa da Değerler çok güzel düzeldi darısı başınıza. Bundan sonra Allah bilir. Kadın doğum uzmanıda Üroloji uzmanıda gidin bekleyin dedi bize. Sizin Değerler çok mu düşüktü?
Canım hormon testi yaptırdım benim sonuçlar da bi problem yok hatta Dr yumurtalık rezervi çok iyi rahmin de temiz dedi i rahim filmi kaldı onuda 6 ay d olunca çektireyim diyorum bir senedir hiç hamile kalamadimilk 4 ayda da hamile kalan çok kişi var ama 6 yıl -1 sene diyor doktorlar düzelme zamanı için. umudunu kaybetme canım strese girdikçe olumsuz etkiliyoruz herşeyi. senin yumurtlama problemin falan var mı? ben kendim ilk 3 aydan yana hiç umut beslemiyorum ama 4. ay yumurta takibi yaptırcam eğer hamile kalamazsam. çünkü yumurtalığımın birinde dermoid kist diye birşey var yumurtlamamı etkiliyor sanırım sol taraftan yumurtlamıyorum gibime geliyor. çünkü hamileliklerim hep 2 ay arayla oldu.eğer düzenli bir şekilde bir ay sağ bir ay soldan yumurtuyorsm hep boşa geçen aylar kstin tarafına denk geliyodu yani. adetliysen 3. günnde bir git kadın doğuma hormonlarına bakılır. sonra da12. gün gibi tekr gidersin yumurtalarına bakar va r mı büyüme vs diye.
Denizli de olduk biz ameliyatı dediğim gibi biz Dr verdiği ilaçların haricinde keçi boynuzu pekmezi içti eşim bol bol kivi yedi beslenmesine çok dikkat ettik meyveyi bol tukettik eşine hergun keciboynuzu pekmezi icirCanım bilgilerin için çok teşekkür ederim. Siz ameliyatı nerde kime olmuştunuz.birde ameliyattan sonra nelere dikkat ettiniz ?
Hareket çözülür inşallah ya hatta çözülmüştür. Çok geçmiş olsun sağlıkla alırız inşaallah bebeklerimiziCanım bizim sayı fena değildi ama hareketlilik çok dusuktu eşim ramazanda dolayı test yaptira Madi bayramdan sonra gidecek Dr inş degerlerimiz duzelmistir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?