- 11 Şubat 2015
- 143
- 71
- 13
- 37
Ins canım ya inssHareket çözülür inşallah ya hatta çözülmüştür. Çok geçmiş olsun sağlıkla alırız inşaallah bebeklerimizi
Merhaba benim eşimde varikosel ameliyatı oldu. Siz ameliyattan sonra nasıl bir tedavi yöntemi uyguladıniz ne kullandınız da değerleriniz yükseldi. Bize doktor ameliyat sonrası ilaç vermedi size verdi mi ?Merhaba arkadaşlar benim eşimde varıyorsak ameliyatı oldu. 7 ay bitti bu ay ameliyat olalı. Ilk değerleri 5 milyondu harekette %20ydi, ayrıca morfolojisi %3 tü. En son test sonucunda ise sayı 74 milyon hareket %75 ve morfoloji %18 oldu, doktorlar tavsiye etmiyoruz demişlerdi ama bizim için sonuç çok iyi oldu. Moral olması açısından paylaşmak istedim. Hala gebe kalmadım ama ümidim var çok fazla artık.
canım kusura bakma da zaten bi ton ön yargıyla gitmiştin hastaneye. sorun yaşamasaydın şaşardım. özeli devleti paralısı parasızı diye birşey yok. sen 20 sene evvelinden bahsediyorsun hala sanırım. zaten gitmeden sağ giren ölü çıkıyo falan yazmıştın. bu kadar saldırgan davranırsan olacağı tabi ki bu. umarım o doktora da hiçbirşey olmaz. adam sizden gerekli tetkikleri istemiş zaten. sen de internetten prof olmuş gibi varikoselden kr. prostatitten şüpheleniyorum diye girmişsin saçmalamışsın yani.şikayetini anlatsaydın ya doğru düzgün. 3.5 yıldır çocuğumuz olmuyo vs diye. benim eşim daha 5 gün önce varikosel ameliyatı oldu 1 kuruş para ödemedik yar. doç yaptı ameliyatı ve hastanede kaldığımız günler boyunca tek kişilik odada lüx otelden farksızdı hizmet.
evet hepimiz stresliyiz ama bunun sorumlusu doktorlar değil. doktorları öcü devlet hastanelerini de fareli bodrumlar olarak görmeyi ve göstermeyi bırak. gerçi benim tahminim sen pek yakında çok memnun olduğun harika davranılan bir özel hastaneyi yazacakmışsın gibi ya görelim bakalım....
Evet biz ilaç kullandık. Daha Ayrıntılı yazdım mesaj olarak sanaMerhaba benim eşimde varikosel ameliyatı oldu. Siz ameliyattan sonra nasıl bir tedavi yöntemi uyguladıniz ne kullandınız da değerleriniz yükseldi. Bize doktor ameliyat sonrası ilaç vermedi size verdi mi ?
canım banada yazar mısın ilaçları? buraya yazmanda da bir sakınca yok başka insanlarda faydalanmıs olurEvet biz ilaç kullandık. Daha Ayrıntılı yazdım mesaj olarak sana
Yok tabiki. Sadece yanlış yönlendirmek istemem. Proxxed plus ve evicap kullandık bunları doktor kontrolünde kullandık. Ama bunun yanında Saracoğlu'nun keçiboynuzu kürünü uyguladık, birde aktardan bal ve polen alıp karıştırdık onu yedi. Hangisi iyi geldi bilmiyorum ama bin şükür bekliyoruz artık tedAvilik birşey kalmadığından.canım banada yazar mısın ilaçları? buraya yazmanda da bir sakınca yok başka insanlarda faydalanmıs olur
Canım doktor bize 1 hafta dedi. Ama yine de kişiye göre değişiyor. Bi arkadasa 15 gün sonra demiş.kızlar varikosel ameliyatından sonra cinsel ilişki ne kadar süre yasak? biz doktora sormayı unuttuk da
cnm çok sağol cvp için. eşim geçen salı ameliyat oldu. ameliyat günü dahil bugün 11. gün olacak. bu ay tamamen istirahat ederiz diye düşünmüştük hatta eşim şu anda memlekette fakat benim yumurtlama akıntımı görünce heyecanlandım bugünCanım doktor bize 1 hafta dedi. Ama yine de kişiye göre değişiyor. Bi arkadasa 15 gün sonra demiş.
canım benim eşim çift taraflı oldu.20 gun bekledik biz. dr demedi nette oyle yazdıgı için..senin eşin tek taraflı olduysa o kadar beklemeyebilirsin.kızlar varikosel ameliyatından sonra cinsel ilişki ne kadar süre yasak? biz doktora sormayı unuttuk da
Tamam canım sağolun tartıştık zaten bugün birsürü gitmedim de yanına. Kalsın istemiyorum ben decanım benim eşim çift taraflı oldu.20 gun bekledik biz. dr demedi nette oyle yazdıgı için..senin eşin tek taraflı olduysa o kadar beklemeyebilirsin.
zaten ameliyattan sonra degerler epey dusuyormus yormanın pek bi anlamı yok
Hangi hastanede 1 kuruş ücret ödemediniz ? Ben tekrardan söylüyorum, Doktorlar YETERSIZ , HASTANELER AYRI YETERSIZ... Siz hiç devlet hastanesine gittiniz mi son zamanlarda? Allah düşürmesin... BEn WC sine giremedim, şişli etfal hastanesinin... Tavandan sular damlıyor içeride çok ağır bir koku , içeri girmek imkansızdır... Benim çok memnun oldugum özel hastane falan yok, Hangi Lux odada tek kişilik odada kaldınız ve nasıl para ödemediniz , bunu biraz açarmısınız... öyle birşey varsa bizde faydalanalım... Ben TR de yaşamıyorum normalde , gelip ülkemin hastanelerinin bu halde olduğunu görünce kahroldum...
Annem Aynı hastanede Yumurtalık kisti ameliyatı oldu, Kolay bir ameliyat ama kadın az daha ölüyordu, Yanlış ameliyat yapmışlar , Bir hafta Büyük Abdestini yapamadı, Sonra acile kaldırdık, ağrıdan ölüyordu, acil ikinci ameliyatı yaptılar...
Tekrar ediyorum, Türkiyede sağlık sistemi aldatmacası altında özel hastaneler kalkınsın diye, Devlet hastaneleri yeterli değil...
ins canım hayırlı haberlerini bekliyoruzArkdslar benim eşimde 4 ay önce ameliyat oldu bu ay adetim gecikti evde ovulasyon testi vardı onu yaptım ve iki gündür çift çizgi çıkıyor ama emin olamıyorum. Bugün gebelik testi yapacağım inş dua edin
Yok yapmadım canım daha ya adetim iyice geçsin diye bekliyorum ümit lenmemek icinins canım hayırlı haberlerini bekliyoruz
test yaptın mı peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?