Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba benim eşimde varikosel ameliyatı oldu. Siz ameliyattan sonra nasıl bir tedavi yöntemi uyguladıniz ne kullandınız da değerleriniz yükseldi. Bize doktor ameliyat sonrası ilaç vermedi size verdi mi ?

Hangi hastanede 1 kuruş ücret ödemediniz ? Ben tekrardan söylüyorum, Doktorlar YETERSIZ , HASTANELER AYRI YETERSIZ... Siz hiç devlet hastanesine gittiniz mi son zamanlarda? Allah düşürmesin... BEn WC sine giremedim, şişli etfal hastanesinin... Tavandan sular damlıyor içeride çok ağır bir koku , içeri girmek imkansızdır... Benim çok memnun oldugum özel hastane falan yok, Hangi Lux odada tek kişilik odada kaldınız ve nasıl para ödemediniz , bunu biraz açarmısınız... öyle birşey varsa bizde faydalanalım... Ben TR de yaşamıyorum normalde , gelip ülkemin hastanelerinin bu halde olduğunu görünce kahroldum...

Annem Aynı hastanede Yumurtalık kisti ameliyatı oldu, Kolay bir ameliyat ama kadın az daha ölüyordu, Yanlış ameliyat yapmışlar , Bir hafta Büyük Abdestini yapamadı, Sonra acile kaldırdık, ağrıdan ölüyordu, acil ikinci ameliyatı yaptılar...

Tekrar ediyorum, Türkiyede sağlık sistemi aldatmacası altında özel hastaneler kalkınsın diye, Devlet hastaneleri yeterli değil...

Merhaba benim eşimde varikosel ameliyatı oldu. Siz ameliyattan sonra nasıl bir tedavi yöntemi uyguladıniz ne kullandınız da değerleriniz yükseldi. Bize doktor ameliyat sonrası ilaç vermedi size verdi mi ?
Evet biz ilaç kullandık. Daha Ayrıntılı yazdım mesaj olarak sana

canım banada yazar mısın ilaçları? buraya yazmanda da bir sakınca yok başka insanlarda faydalanmıs olur
Yok tabiki. Sadece yanlış yönlendirmek istemem. Proxxed plus ve evicap kullandık bunları doktor kontrolünde kullandık. Ama bunun yanında Saracoğlu'nun keçiboynuzu kürünü uyguladık, birde aktardan bal ve polen alıp karıştırdık onu yedi. Hangisi iyi geldi bilmiyorum ama bin şükür bekliyoruz artık tedAvilik birşey kalmadığından.

kızlar varikosel ameliyatından sonra cinsel ilişki ne kadar süre yasak? biz doktora sormayı unuttuk da

Canım doktor bize 1 hafta dedi. Ama yine de kişiye göre değişiyor. Bi arkadasa 15 gün sonra demiş.
cnm çok sağol cvp için. eşim geçen salı ameliyat oldu. ameliyat günü dahil bugün 11. gün olacak. bu ay tamamen istirahat ederiz diye düşünmüştük hatta eşim şu anda memlekette fakat benim yumurtlama akıntımı görünce heyecanlandım bugün yarın iş çıkışı ben de memlekete gideceğim fakat eşimle telde konuştuğumuzda ağzını aradım bir ne durumda diye pek bi olumsuz yaklaştı. oysa 1 haftadır yürüyo geziyo pikniğe bile gitti 4. gününde. ilişkide bunlardan daha mı fazla zorlanırki acaba? yara yerim acıyo biraz diyor da sizde yara yerinde falan ağrı oldu mu ilişkiden sonra?

Doktorumuz en az 15 gün perhiz vermişti bize. Çok kritik bir nokta acele etmeyin bence bizim 4 ay oldu hala hafif agrısı oluyor ayrıca yara yerinde sertlik var .

merhaba ben 4 yıllık evlıyim yaklasık 2 yıl once bır dusuk yasadım ve ogunden sonra hıc korunmadık ama cocugum olmuyor bende adetın 3 gunu hormon testlewrı yaptırdırm bakıp degerlendırebılırmızınız fsh 6,3 lh 12,4 prolaktın 9,3 progesteron 0,57 tsh 0,42 e2 38,4 ve 21 gun progesterona baktırdım oda 1,04 cıktı doktor progestan ve klomen baslamam gerektıgını soyledı progestana ne zaman baslamam gerekıyor ben adet oldum ve oıgun progestanı ıctım 3 gun sonra yanlısmı ıctım dıye dusundum sanırım yanlıs zamanda basladım klomenı 5 6 7 8 9 gun baslıycam ama progestanı ne zaman ıcmem gerekıyor ve tahlıl sonuclarım nasıl cıkmıs usg baktılar miyon oldugu cıktı pko falan gormedıler

merhabalar ben 33 yasındayım 4 yıllık evlıyım evlendıgım gunden berı hıc korunmadık ve 1 yıl sonra doktora gıdınce esımde varıkosel cıktı cıft taraflı ve amelıyat oldu ve amelıyatından 1 yıl sonra ben hamıle kaldım 5 haftalık gebelıgım dusukle sonuclandı son 2 yıldırda hıc korunmdık ve cocugumuz olmuyor adetımın 3 gunu hormon testı verdım fsh 6.3 Lh 12.4 prolaktin 9.3 progesteron 0.57 tsh 0.42 e2 38.4 ve sonra 21 gunu progesteron verdım oda 1,04 cıktı bana progestan ve klomen ıcmem gerektıgını soyledıler sımdı benım boyum 171 kılom 118 bu arada buda onemlı bır ayrıntı oldugu ıcın yazmak ıstedım kılomdan dolayı tup bebek yaptırma sansım yokmu yada varsa dusuk bır ıhıtmalmı kılo vermede sıkıntım var tsh yada dıger hormon testlerı verdım normal yardımcı olursanız cok sevınırım

kızlar varikosel ameliyatından sonra cinsel ilişki ne kadar süre yasak? biz doktora sormayı unuttuk da
canım benim eşim çift taraflı oldu.20 gun bekledik biz. dr demedi nette oyle yazdıgı için..senin eşin tek taraflı olduysa o kadar beklemeyebilirsin.
zaten ameliyattan sonra degerler epey dusuyormus yormanın pek bi anlamı yok

Tamam canım sağolun tartıştık zaten bugün birsürü gitmedim de yanına. Kalsın istemiyorum ben de

Mrb hanımlar. Eşim de 2014 martta tek taraflı ameliyat oldu ve ben 8 ay sonra hamile kaldım ve şuan 8 aylık hamileyim. Misafirimiz 1 ay sonra geliyor. Ameliyattan önce bir kaç kez test yaptırdık morfoloji 0 dı. Değerler düşüktü. Ameliyattan sonra test yaptırmadı ve 3 ay sonra çalışmalara başladık. Rabbimin de nasip etmesiyle hamile kaldım. Biz ümidimizi kesmedik bekleyenler de kesmesin. Rabbim bize de bekleyenlere de sağ salim bebişlerini kucağımıza almayı nasip eder inşallah.

5 dakika önce Mekke'de kralin sahibi olduğu ozel hastanelerden birinden geldim. İnan abartmıyorum 5m2 acil odası var. Bir tansiyon ölçüm aleti herkezin agzına soktugu bir cubuklu ateş ölceri birde kalp atışını parmaktan olçen adi bir makina var. Ülkem gözümde tüttü. Bizim hastaneler ultra lüks. Hele personel eli öpülesi...

Arkdslar benim eşimde 4 ay önce ameliyat oldu bu ay adetim gecikti evde ovulasyon testi vardı onu yaptım ve iki gündür çift çizgi çıkıyor ama emin olamıyorum. Bugün gebelik testi yapacağım inş dua edin

Arkdslar benim eşimde 4 ay önce ameliyat oldu bu ay adetim gecikti evde ovulasyon testi vardı onu yaptım ve iki gündür çift çizgi çıkıyor ama emin olamıyorum. Bugün gebelik testi yapacağım inş dua edin
ins canım hayırlı haberlerini bekliyoruz
test yaptın mı peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…