Canım bence beklemektense iyi bi hastane ve başarılı bir doktor bulup ameliyat olmanız daha mantıklı. Çünkü sayınız iyi ama hareketli olmadıktan sonra sayıda bi işe yaramıyor. Bizimde böyleydi ameliyat oldu eşim bekliyoruz şimdi
Ya canım biz aslında morfoloji ye hiç baktirmadik sperm testi yapıldı sayı 28 milyon du ama hareket yüzde 8 lerde falandi Dr Ultrasondan sonra direk ameliyat dedi bizde hiç beklenmedik hemen olduk 6 marttaCanim sizin morfoloji nasildi? 1 yildir yedim bitirdim kendimi..
canım cok sevindim tebrik ederim Rabbim saglıcakla kucagına almayı nasip etsin.bizede cok buyuk umut oldun.hepimize dua et canım.Arkadaslar test yaptım mm ve çift çizgiyi gördüm allahım a binlerce kez şükürler olsun Rabbim inş isteyen herkese versin nn çok mutluyum inş kucağımiza alabilmek nasip olur. Varikosel ameliyatından hiç çekinmeyin bizim 9 ay olmadı eşim ameliyat oldu 4. Ayın içinde oldu gibi inş kan testinde de çıkar inş mutlu sonla biter
keçiboynuzu kürü(mutlaka) , fındık ceviz kuruyemis, bol c vitamini, sebze meyve agırlıklı saglıklı beslenme,ahmet marankinin bal karısımını tavsiye ediyorlar.Eşimin test sonuçları geldi , Aldık , Doktor baktı Varikosel yok diyor ama ben pek inanmıyorum , asistanı baktı...inancımı kaybettim, doktorlara...
Sperm sayısı düşük, eşim neler kullanmalı sperm sayısının yükselmesi içn?
Ya canım biz aslında morfoloji ye hiç baktirmadik sperm testi yapıldı sayı 28 milyon du ama hareket yüzde 8 lerde falandi Dr Ultrasondan sonra direk ameliyat dedi bizde hiç beklenmedik hemen olduk 6 martta
keçiboynuzu kürü(mutlaka) , fındık ceviz kuruyemis, bol c vitamini, sebze meyve agırlıklı saglıklı beslenme,ahmet marankinin bal karısımını tavsiye ediyorlar.
daha bir sürü sey..ama en az 3 ay yapılması gerekiyor.
birde sigara içiyorsa bıraksın.geçmiş olsun
canım sperm düşüklüğü sadece varikoselden sebep değildir.dr yok diyorsa büyük ihtimal yoktur çünkü onu tespit etmek çok basit.eşin sağlıklı beslensin.havuç suyu keçi boynuzu kürü fındık fıstık keçi boynuzu pekmezi ile beslensin.sigara içiyorsa bıraksın.dr un ilaçta vericektir canım.Eşimin test sonuçları geldi , Aldık , Doktor baktı Varikosel yok diyor ama ben pek inanmıyorum , asistanı baktı...inancımı kaybettim, doktorlara...
Sperm sayısı düşük, eşim neler kullanmalı sperm sayısının yükselmesi içn?
hayırlı olsun allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinnnnnArkadaslar test yaptım mm ve çift çizgiyi gördüm allahım a binlerce kez şükürler olsun Rabbim inş isteyen herkese versin nn çok mutluyum inş kucağımiza alabilmek nasip olur. Varikosel ameliyatından hiç çekinmeyin bizim 9 ay olmadı eşim ameliyat oldu 4. Ayın içinde oldu gibi inş kan testinde de çıkar inş mutlu sonla biter
Sağol canım Allah razi olsun inş isteyen herkese nasip olsunhayırlı olsun allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinnnnn
canım gec gordum mesjı kusura bakma.valla tam olarak bilmyorum ama ben surekli devam ediyorum.3 ay dolduktan sonra bir hafta ara verip devam edecim ama sen iyice arastır cnmKeçiboynuzu kürü ne kadar süre içilmeli?
Allah tamamına edirsin cnm. bikaç sorum olacakArk mrb. Size moral olsun Umudunuz u yitirmeyin diye yazıyorum varikosel ameliyatından sonra 4. Ayım iz da hamile kaldım şu an 6 haftalik hamileyim ve o kadar mutluyum ki kpss sonuçları açıklandı çok kötü berbat ama umurumda bile değil. Demem o ki bende bu sayfaları defalarca hatmetmistim çok üzüldüm ağladım ama hiç ümidim i yitirmedim. Herşey Rabbimin elinde çünkü biz bu ay olmaz diyorduk çünkü yumurtlama döneminde sadece bir kere ilişki oldu toplamda ayda üç ilişki ve ben hamile kaldım ama çok dua ettim Rabbim kabul etti. Ins sizlerde umudunuzu yitirmeyin tedavinizi olun ve Rabbim e siginin
canım kime soruyorsan alıntıla böyle belli olmuyor kime sorduğun alıntılarsan daha çabuk cevap alırsınNe olur yardım canım neredesin ki gelip yazsan cevabını beklgrm
Canım sorularına tek tek cevaplamaya calisac ağımız. :) bu 13. Ayım iz di çocuk isteyeli 9. Ayda artık bi problem var galiba diye Dr gittik bende hersey yolundaydı eşimde varikosel çıktı Dr hemen ameliyat dedi sayı 28 milyon ama hareketlilik yüzde 8 di. Devlet Hastanesinde iyi bi Dr ameliyat olduk. Ameliyattan sonra bitkisel kür vitamin falan hicbirsey kullanmadık. Çünkü Dr üç ay sonunda başlarız hap ve iğne tedavisine demişti. 6 martta ameliyat olmuştu eşim tek taraflı sol taraftan. Daha önce hiç hamile kalamadim kimyasal yada düşük olmadı. Böyle işte başka sorusu olan varsa seve seve cevaplayabilirimAllah tamamına edirsin cnm. bikaç sorum olacakkaç senedir deniyodunuz? hiç düşük yada kimyasal geçirdin mi? eşinin değerleri ameliyat öncesi nasıldı? kaçıncı derece varikoseldi? tek taraflı mı çift taraflı mı? ameliyattan sonra kullandığınız bir ilaç vitamin yada bitkisel birşey var mıydı?
bu arada kpss kimi duysam beklediğinden 10-15 puan düşük almış, inşallah sıralama ile falan çifte sevinç yaşarsın sen yine de tercih yap cnm benim
Teşekkür ederim canım bizim de 1 ay önce ameliyat oldu eşim tek taraflı ben proxeed içiriyorum aklıma geldikçe ama günde 1 kere içiyo eşim ben de bu kutu bitsin daha almayacaktım o zaman içinde 10 tane falan kaldı daha zorlamayayım eşimi 3 ay bi kafası dinlensinCanım sorularına tek tek cevaplamaya calisac ağımız. :) bu 13. Ayım iz di çocuk isteyeli 9. Ayda artık bi problem var galiba diye Dr gittik bende hersey yolundaydı eşimde varikosel çıktı Dr hemen ameliyat dedi sayı 28 milyon ama hareketlilik yüzde 8 di. Devlet Hastanesinde iyi bi Dr ameliyat olduk. Ameliyattan sonra bitkisel kür vitamin falan hicbirsey kullanmadık. Çünkü Dr üç ay sonunda başlarız hap ve iğne tedavisine demişti. 6 martta ameliyat olmuştu eşim tek taraflı sol taraftan. Daha önce hiç hamile kalamadim kimyasal yada düşük olmadı. Böyle işte başka sorusu olan varsa seve seve cevaplayabilirim
Bencede çünkü üç ayda yenileniyor mus spermler Dr bize üç ay sonra başlarız demişti gerek kalmadı allaha şükürler olsunTeşekkür ederim canım bizim de 1 ay önce ameliyat oldu eşim tek taraflı ben proxeed içiriyorum aklıma geldikçe ama günde 1 kere içiyo eşim ben de bu kutu bitsin daha almayacaktım o zaman içinde 10 tane falan kaldı daha zorlamayayım eşimi 3 ay bi kafası dinlensin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?