- 29 Temmuz 2015
- 21
- 2
- 1
- 37
Canimmm siz Varikosel ameliyatı sonrası kaç gün sonra cinsel.iliskiye girdiniz hatırlıyor musun???acil lazmmmcanım kime soruyorsan alıntıla böyle belli olmuyor kime sorduğun alıntılarsan daha çabuk cevap alırsın
Hatırlıyorum canım ben de baya panikle öğrenmeye çalışmıştım :)) 13. Gün de girdik ilkCanimmm siz Varikosel ameliyatı sonrası kaç gün sonra cinsel.iliskiye girdiniz hatırlıyor musun???acil lazmmm
canım çok. Teşekkürler biz de artık 14 gün dayanamdk oldu.Bugün artık eşimin sorunu olmadı ama biraz kasigi acıyordu.bu normal mi ?ben öyle düşündüm de..Hatırlıyorum canım ben de baya panikle öğrenmeye çalışmıştım :)) 13. Gün de girdik ilk
Bir de canım girdikten kaç gün sonra tekrar girdiniz yani bir sorun oldu mu artık.yardimci olur musun bana hepsini cevaplayan. Rahatsız edyrmmmm :-(Hatırlıyorum canım ben de baya panikle öğrenmeye çalışmıştım :)) 13. Gün de girdik ilk
eşimin de dikiş bölgesi acıdı biraz. sonrasında 3 gün sonra oldu tekrar. yine hafif bir acı oldu. sonra da daha olmadı ağrı sızı.Bir de canım girdikten kaç gün sonra tekrar girdiniz yani bir sorun oldu mu artık.yardimci olur musun bana hepsini cevaplayan. Rahatsız edyrmmmm :-(
Sağol canım bizimki nin de kasik tarafı agriykrdu geçer insalahhh hidrosel.varikoselden daha basit bir ameliyat Ama yine de merak ettim ..çok teşekkürler ..sorularım olursa yine rahatsız ederimm çok çok teşekkürler. ..eşimin de dikiş bölgesi acıdı biraz. sonrasında 3 gün sonra oldu tekrar. yine hafif bir acı oldu. sonra da daha olmadı ağrı sızı.
Canım bence ameliyat daha mantikli çünkü tüp bebek süreci çok yipratici bence ama gene siz bilirsinizarkadaşlar yok mu bana yardımcı olacak
çok teşekkür ederim cevap verdiğin için bizde aynısnı düşünüyoruz ama cevremizde aklımızı karıştıran çok oluyor malesef bende en iyisi braya sormak dedim.deneyimli arkadaslar varCanım bence ameliyat daha mantikli çünkü tüp bebek süreci çok yipratici bence ama gene siz bilirsiniz
Canimmm ben yardimci olmak Isterdimmm ama hiç bir bilgim yokkk. ..demek Varikosel i nüks etmiş.peki eşinin hiç rahatsızlığı olmadı mı testis ağrısı falan. .?arkadaşlar yok mu bana yardımcı olacak
canım şu anki mevcut varikoseli grade kaç? bir de sadece ameliyat olduğu tarafta mı var varikosel tek taraflı mı?çok teşekkür ederim cevap verdiğin için bizde aynısnı düşünüyoruz ama cevremizde aklımızı karıştıran çok oluyor malesef bende en iyisi braya sormak dedim.deneyimli arkadaslar var
ağrısı olmuş canım ama işi yoğun olduğu için iş stresine bağlamış,ameliyat olduktan sonra sadece bir ay çalışmamış sonra devam ettım dıyo,işim ağır olduğu için her yerim ağrıyodu zaten varıkosel ağrısınıda onlardan biri sandım dıyo.Canimmm ben yardimci olmak Isterdimmm ama hiç bir bilgim yokkk. ..demek Varikosel i nüks etmiş.peki eşinin hiç rahatsızlığı olmadı mı testis ağrısı falan. .?
canım ilk amaeliyat olduğunda sadece sol tarafta vardı,nüksedince hafif sağ tarafınada geçmiş yani ameliyat olursa çift taraflı olacak.grade 3. derecedecanım şu anki mevcut varikoseli grade kaç? bir de sadece ameliyat olduğu tarafta mı var varikosel tek taraflı mı?
grade 3 ise olsun bence. tabi yaşınız da önemli kaç yaşında idiniz? prof. dr. kaan aydosun sayfasında tüp bebekten önce mutlaka varikosel ameliyatını öneriyor. çünkü başarı şansını çok düşürüyormuş varikosel. ameliyat olması sürecin tamamlanması taş çatlasa 6 ay sürer. yaşınız çok ileri değilse bence çift taraflı mikrocerrahi ile olsun çıksın aklınızdan.canım ilk amaeliyat olduğunda sadece sol tarafta vardı,nüksedince hafif sağ tarafınada geçmiş yani ameliyat olursa çift taraflı olacak.grade 3. derecede
evet kaan aydosun sitesini bende okudum canım kaç gündür netten ordan burdan arastırma yapa yapa bi hal aldım.benim yaşım 25 eşimin 30grade 3 ise olsun bence. tabi yaşınız da önemli kaç yaşında idiniz? prof. dr. kaan aydosun sayfasında tüp bebekten önce mutlaka varikosel ameliyatını öneriyor. çünkü başarı şansını çok düşürüyormuş varikosel. ameliyat olması sürecin tamamlanması taş çatlasa 6 ay sürer. yaşınız çok ileri değilse bence çift taraflı mikrocerrahi ile olsun çıksın aklınızdan.
yaşınız çok genç canım 6 ay sizin için kayedilecek büyük bir süre değil. işinin ehli bir üroloğa ameliyat olun bir an önce bence.evet kaan aydosun sitesini bende okudum canım kaç gündür netten ordan burdan arastırma yapa yapa bi hal aldım.benim yaşım 25 eşimin 30
yardım için teşekkür ederim canım,haklısın en iyisi ameliyat olmak.rabbim herkesin gönlündeki derdine dermanını versin inşallahhhyaşınız çok genç canım 6 ay sizin için kayedilecek büyük bir süre değil. işinin ehli bir üroloğa ameliyat olun bir an önce bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?