Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Hatırlıyorum canım ben de baya panikle öğrenmeye çalışmıştım :)) 13. Gün de girdik ilk
canım çok. Teşekkürler biz de artık 14 gün dayanamdk oldu.Bugün artık eşimin sorunu olmadı ama biraz kasigi acıyordu.bu normal mi ?ben öyle düşündüm de..

Bir de canım girdikten kaç gün sonra tekrar girdiniz yani bir sorun oldu mu artık.yardimci olur musun bana hepsini cevaplayan. Rahatsız edyrmmmm :-(
eşimin de dikiş bölgesi acıdı biraz. sonrasında 3 gün sonra oldu tekrar. yine hafif bir acı oldu. sonra da daha olmadı ağrı sızı.

eşimin de dikiş bölgesi acıdı biraz. sonrasında 3 gün sonra oldu tekrar. yine hafif bir acı oldu. sonra da daha olmadı ağrı sızı.
Sağol canım bizimki nin de kasik tarafı agriykrdu geçer insalahhh hidrosel.varikoselden daha basit bir ameliyat Ama yine de merak ettim ..çok teşekkürler ..sorularım olursa yine rahatsız ederimm çok çok teşekkürler. ..

merhaba,bu be benim ilk konum yeni üye sayılırım.size bi sorum olacaktı kızlar,kafam cok karışık ne yapacağımızı bilemiyoruz.eşim 2008 de tek taraflı açık varikosel ameliyatı geçirmiş,ameliyattan sonra sperm testi hiç yaptırmamış,yani ameliyatın işe yarayıp yaramadığı bilinmiyor.asıl sorumunuz şu arkadaşlar yaklaşık 2.5 yıldır evliyiz,1.5 senedir gebelik oluşmadığı için eşimle jinekoloji doktoruna gittik,doktor bana yumurtalıkların az çalışıyor dedi klomen verdi bunla düzelir dedi,eşime ise tekrar ameliyat dedi sperm degeri 11 milyondu,hastanede eski doktoru oldugu ve mikrocerrahi yöntemi olmadığı için orda ameliyat olmak istemedi.biz bir iki ay doktor araştırdık en sonunda üniversite hastanesinde iyi bir prof bulduk muayene olduk sorum şu kızlar;eşimin sperm tahlil sonucu 2 milyon düşmüş .doktor bize zaman kaybınız yoksa isterseniz tekrar ameliyat yapalım 6-9 ay sonra olumlu sonuç almazsak tüp bebek uygularız dedi,istersenizde vakit kaybetmeden tüp bebek deneyin dedi.aklım çok karışık yardım ederseniz sevinirim.yorumlarınız benim için önemli,bu durumda ne yapmamız lazım ameliyat mı tüp bebek mi? ne olur yardım edin ( yaşım 25 bu arada eşimin 30)

konum diye yazmışım k.bakmayın ilk derdim dıyecektım

arkadaşlar yok mu bana yardımcı olacak

Canım bence ameliyat daha mantikli çünkü tüp bebek süreci çok yipratici bence ama gene siz bilirsiniz
çok teşekkür ederim cevap verdiğin için bizde aynısnı düşünüyoruz ama cevremizde aklımızı karıştıran çok oluyor malesef bende en iyisi braya sormak dedim.deneyimli arkadaslar var

çok teşekkür ederim cevap verdiğin için bizde aynısnı düşünüyoruz ama cevremizde aklımızı karıştıran çok oluyor malesef bende en iyisi braya sormak dedim.deneyimli arkadaslar var
canım şu anki mevcut varikoseli grade kaç? bir de sadece ameliyat olduğu tarafta mı var varikosel tek taraflı mı?

Canimmm ben yardimci olmak Isterdimmm ama hiç bir bilgim yokkk. ..demek Varikosel i nüks etmiş.peki eşinin hiç rahatsızlığı olmadı mı testis ağrısı falan. .?
ağrısı olmuş canım ama işi yoğun olduğu için iş stresine bağlamış,ameliyat olduktan sonra sadece bir ay çalışmamış sonra devam ettım dıyo,işim ağır olduğu için her yerim ağrıyodu zaten varıkosel ağrısınıda onlardan biri sandım dıyo.

canım şu anki mevcut varikoseli grade kaç? bir de sadece ameliyat olduğu tarafta mı var varikosel tek taraflı mı?
canım ilk amaeliyat olduğunda sadece sol tarafta vardı,nüksedince hafif sağ tarafınada geçmiş yani ameliyat olursa çift taraflı olacak.grade 3. derecede

canım ilk amaeliyat olduğunda sadece sol tarafta vardı,nüksedince hafif sağ tarafınada geçmiş yani ameliyat olursa çift taraflı olacak.grade 3. derecede
grade 3 ise olsun bence. tabi yaşınız da önemli kaç yaşında idiniz? prof. dr. kaan aydosun sayfasında tüp bebekten önce mutlaka varikosel ameliyatını öneriyor. çünkü başarı şansını çok düşürüyormuş varikosel. ameliyat olması sürecin tamamlanması taş çatlasa 6 ay sürer. yaşınız çok ileri değilse bence çift taraflı mikrocerrahi ile olsun çıksın aklınızdan.

doktor birincisinde tüp bebek yolunu secseniz bile ikinci çocuk isterseniz eşinin sperm degerlerini koruması için ameliyat olması gerekir dedi.yani öyle ya da böyle ameliyat olacak kızlar,ama simdi mi olsun yoksa tüp bebek deneyelim sonrasında mı olsun karar veremiyoruz.kime sorsak herkes farklı bişey diyo bende en iyisi bu topiğe sorayım dedim

evet kaan aydosun sitesini bende okudum canım kaç gündür netten ordan burdan arastırma yapa yapa bi hal aldım.benim yaşım 25 eşimin 30

evet kaan aydosun sitesini bende okudum canım kaç gündür netten ordan burdan arastırma yapa yapa bi hal aldım.benim yaşım 25 eşimin 30
yaşınız çok genç canım 6 ay sizin için kayedilecek büyük bir süre değil. işinin ehli bir üroloğa ameliyat olun bir an önce bence.

yaşınız çok genç canım 6 ay sizin için kayedilecek büyük bir süre değil. işinin ehli bir üroloğa ameliyat olun bir an önce bence.
yardım için teşekkür ederim canım,haklısın en iyisi ameliyat olmak.rabbim herkesin gönlündeki derdine dermanını versin inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…