Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
teşekkür ederim canım cewabın ıcın bende oyle dusunuorm ama 4 aydır kullanıorz kecıboynozu kuru ama faydası olmadı 1 dusugum var cok karısıgım eşim desen hiç oralı olmuyo ne zormuş bu işler..

şu an noldu canım sizin amelıyattan sonra yani ?

Ayni durum bendede vardı canım 35 günlük kanamadan sonra hormonlar alt üst. Prolaktini bebek isteme sevme çok etkiliyor malum süt hormonu. Duruma kendinizi alistirin ve tevekkule bakın. Ben öyle bir kabullendim ki. Ama Mart nisan ins hayal kırıklığı yasatmaz bize.

Bizim morfoloji ve sayı duzeldi canım hareket sifir hala. Ekim önemli bizim için. Sanırım kayserilisin kimde oluyorsunuz tedaviyi. Bizde Kayseri Acıbadem e gidiyoruz
canım hareket için ilaç kullansanıza. yani nebileyim doktorlar hareket için ilaç veriyor....
mart nisan hayal kırıklığı derken???

6 ve 9 ayı bekledğin için galiba hyırlısı canım ben hepimiz için çok dua ediyorum inşallah düzelecek...

mustafa erturke gııttık canım amelıyatı kıme yaptrdınz acıbademde memnun musunz
Mustafa sofikerim. Cok memnun kaldık. Ama ufak bi kan tahlili bile parayla fakat hiç gözümde değil. Yalnız dokuzuncu aydaki ilacı bi akrabamiz tavsiye etti. Belki doktorumuz da vericek bilmiyorum.

Merhaba merak ettim eşin ameliyat oldu mu? Benim eşim pazartesi günü ameliyat oldu iyileşmesini bekliyoruz hakkımızda hayırlısı olur inşallah
msj yazmşşnz bna ancak grebliyorum k.bakmayın hayır malesef daha olamadık mikrocerrahi yapan hastanelr kısıtlıydı arastırıp bulana kadar bu zaman oldu arkadasım.kurban bayramından hemen snra ameliyat olcak nasipse bnde sizi merak ettm sonuçlar nasıl sizde?

Ameliyat olalı 24 gün oldu doktor 4 ay dolunca test yaptır dedi şu an bilmiyoruz sonuçları inşallah iyi olur, ilaç falan vermedi doktor ağır kaldırmaması gerekiyor ameliyattan sonra aklında olsun

Ameliyat olalı 24 gün oldu doktor 4 ay dolunca test yaptır dedi şu an bilmiyoruz sonuçları inşallah iyi olur, ilaç falan vermedi doktor ağır kaldırmaması gerekiyor ameliyattan sonra aklında olsun
İnşallah iyi olur,rabbim hepimizin yardımcısı olsun,bilgi için teşekkürler doktorda söyledi aynısını ameliyat olmadan önce uyarayım ddi

Merhaba kizlar. Bende bebek hasretiyle yananlardanım. 2 yillik evliyiz hic korunmadim en basindan beri. Ama olmadi pco sendromluyum catlatma ignesiyle tedavi surecindeyim 1. İgnede kimyasal gebelik yasadim sevincim kursagimda kaldi cok agladim. 2.ignem tutmadi esimi doktora goturdum varikosel teshisi konuldu spermiyogram yaptirdik morfoloji:4 ileri hizli hrktlilik: 6 sperm sayisi:33 mlyon dogrusal olmayan hareketli:60 cikti. Ameliyat olman gerekir dedi. Kimyasal gebeliginin sebebi spermlerin kalitesiz olusu dedi nyse aglaya aglaya kendi doktoruma gittim sonuclar icin. Varikosel ameliyatina biz kadin dogumcularin pek inanci yoktur dedi bu anlamda urologlarla anlasamiyoruz dedi. Su durumda cok cok gerekli degil deniycez daha dedi degerler yeterli dedi. Uzun lafin kisasi kafam karisti cok mutsuzum. Gece olsun benimle ayni dertten muzdarip arkadaslarin paylasimlarini okuyup rahatlamak icin can atiyorum burasi benim icini rahatlatan tek yer. İnsallah hepimizin saglikli bebekleri olur. Ya rab insallH ya rab kabul et

Hoşgeldin demesek keşke... başka güzel şeyler harici tabi... benim eşim ameliyat oldu 5 ay önce. Değerlerimiz hareket hariç aynı hemen hemen. Bizde hareket ne yazık ki sıfır. (Hala) ekimde kontrol var. Ve ne yazikki pko bende de var. Yumurtlama nerdeyse hiç yok. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun...

Canim peki catlatma ignesiyledemi yumurtlama gerceklesmiyo? Ya cok zor insan hayattan soğuyor. Bukadar zor oldugunu bilmezdim bu cocuk isinin.

Canim peki catlatma ignesiyledemi yumurtlama gerceklesmiyo? Ya cok zor insan hayattan soğuyor. Bukadar zor oldugunu bilmezdim bu cocuk isinin.
O zaman oluyor tabi. Bir aşılama yaptırdık o şekilde. Spontan bi gebelik zor bizde. Eşimin tahlilleri duzelse de her ay onu yaptirmam gerek. Zor evet ama insan her şeye alisiyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…