teşekkür ederim canım cewabın ıcın bende oyle dusunuorm ama 4 aydır kullanıorz kecıboynozu kuru ama faydası olmadı 1 dusugum var cok karısıgım eşim desen hiç oralı olmuyo ne zormuş bu işler..Canım herkeste aynı etkiyi yapmiyo tabi ki bizimde ilk ileri değerlerimiz 3 veya 4 tü. Fakat a+b hiç bir zaman 15 i geçmedi; ama ameliyata kadar sifiri gördük. Ameliyat olmasanız da durum o kadar kritik değil istersen vitamin ve kürleri yapın. Doğadan zarar gelmez.geçmiş olsun
şu an noldu canım sizin amelıyattan sonra yani ?Canım herkeste aynı etkiyi yapmiyo tabi ki bizimde ilk ileri değerlerimiz 3 veya 4 tü. Fakat a+b hiç bir zaman 15 i geçmedi; ama ameliyata kadar sifiri gördük. Ameliyat olmasanız da durum o kadar kritik değil istersen vitamin ve kürleri yapın. Doğadan zarar gelmez.geçmiş olsun
Bizim morfoloji ve sayı duzeldi canım hareket sifir hala. Ekim önemli bizim için. Sanırım kayserilisin kimde oluyorsunuz tedaviyi. Bizde Kayseri Acıbadem e gidiyoruzşu an noldu canım sizin amelıyattan sonra yani ?
Ayni durum bendede vardı canım 35 günlük kanamadan sonra hormonlar alt üst. Prolaktini bebek isteme sevme çok etkiliyor malum süt hormonu. Duruma kendinizi alistirin ve tevekkule bakın. Ben öyle bir kabullendim ki. Ama Mart nisan ins hayal kırıklığı yasatmaz bize.canım biz ptesi kontrole gittik. çok zor bi gündü. bu sefer bi profa gittik adam 5-6 sayfa sonucu olan testler yaptırdı...herşey normal dedi fakat sperm testinde hareketimiz 0. ilk teste göre sonuçlarımız inanılmaz düşmüştü. bu imkansız dedi başka test yaptırdı derken. sende enfeksiyon var dedi ateşli grip falan mı geçirdin derken antibiyotik verdi 15 gün kullanacaz bu sırada 1 yemek kaşıgı saf bala 1 çay kaşıgı polen koyup her gün yiyeceksin dedi. biz ameliyat dedikçe doktor ameliyat kolay önce bunun nedenini bulalım dedi. bu arad ben de adetimin 18 günü gitiim kontrole doktor dediki yeni yumurtlamısın çok geç dedi. bende biliyorum bu ay stresden gögsüm karnım çok ağrıyodu tahmin ediyodum. sonucda prolaktinim yüksek çıktı. artık dalga geçiyoz eşimle benim ki yüksek seninki düşük ne olacak diye hayırlısı artık:)
canım hareket için ilaç kullansanıza. yani nebileyim doktorlar hareket için ilaç veriyor....Bizim morfoloji ve sayı duzeldi canım hareket sifir hala. Ekim önemli bizim için. Sanırım kayserilisin kimde oluyorsunuz tedaviyi. Bizde Kayseri Acıbadem e gidiyoruz
mart nisan hayal kırıklığı derken???Ayni durum bendede vardı canım 35 günlük kanamadan sonra hormonlar alt üst. Prolaktini bebek isteme sevme çok etkiliyor malum süt hormonu. Duruma kendinizi alistirin ve tevekkule bakın. Ben öyle bir kabullendim ki. Ama Mart nisan ins hayal kırıklığı yasatmaz bize.
6 ve 9 ayı bekledğin için galiba hyırlısı canım ben hepimiz için çok dua ediyorum inşallah düzelecek...Ayni durum bendede vardı canım 35 günlük kanamadan sonra hormonlar alt üst. Prolaktini bebek isteme sevme çok etkiliyor malum süt hormonu. Duruma kendinizi alistirin ve tevekkule bakın. Ben öyle bir kabullendim ki. Ama Mart nisan ins hayal kırıklığı yasatmaz bize.
Aynen canım. Neofortil bitirdik şu an arimidex kullanıyor. 9. Ayda da proxeed plus a baslicaz canım.6 ve 9 ayı bekledğin için galiba hyırlısı canım ben hepimiz için çok dua ediyorum inşallah düzelecek...
mustafa erturke gııttık canım amelıyatı kıme yaptrdınz acıbademde memnun musunzBizim morfoloji ve sayı duzeldi canım hareket sifir hala. Ekim önemli bizim için. Sanırım kayserilisin kimde oluyorsunuz tedaviyi. Bizde Kayseri Acıbadem e gidiyoruz
Mustafa sofikerim. Cok memnun kaldık. Ama ufak bi kan tahlili bile parayla fakat hiç gözümde değil. Yalnız dokuzuncu aydaki ilacı bi akrabamiz tavsiye etti. Belki doktorumuz da vericek bilmiyorum.mustafa erturke gııttık canım amelıyatı kıme yaptrdınz acıbademde memnun musunz
msj yazmşşnz bna ancak grebliyorum k.bakmayın hayır malesef daha olamadık mikrocerrahi yapan hastanelr kısıtlıydı arastırıp bulana kadar bu zaman oldu arkadasım.kurban bayramından hemen snra ameliyat olcak nasipse bnde sizi merak ettm sonuçlar nasıl sizde?Merhaba merak ettim eşin ameliyat oldu mu? Benim eşim pazartesi günü ameliyat oldu iyileşmesini bekliyoruz hakkımızda hayırlısı olur inşallah
msj yazmşşnz bna ancak grebliyorum k.bakmayın hayır malesef daha olamadık mikrocerrahi yapan hastanelr kısıtlıydı arastırıp bulana kadar bu zaman oldu arkadasım.kurban bayramından hemen snra ameliyat olcak nasipse bnde sizi merak ettm sonuçlar nasıl sizde?
İnşallah iyi olur,rabbim hepimizin yardımcısı olsun,bilgi için teşekkürler doktorda söyledi aynısını ameliyat olmadan önce uyarayım ddiAmeliyat olalı 24 gün oldu doktor 4 ay dolunca test yaptır dedi şu an bilmiyoruz sonuçları inşallah iyi olur, ilaç falan vermedi doktor ağır kaldırmaması gerekiyor ameliyattan sonra aklında olsun
İnşallah iyi olur,rabbim hepimizin yardımcısı olsun,bilgi için teşekkürler doktorda söyledi aynısını ameliyat olmadan önce uyarayım ddi
sağol canım yaa valla bikaç doktora gösterdik hepsi ameliyat dedi çünki sperm hareketliliği az ve morfolojide sorunluymuş tek taraflı olacakmış bir gün kalacak 3 günde evde istirahat etmesi gerekiyomuş ben değilde eşim çok endişeli ya hast enfeksiyon kaparsam vs kafasında bir sürü soru oluşturuyo aten bu erkeklerin canı hep tatlı pinpirikli oluyolar bi grip olsalar veremmiş gibi yatıyolar :)) yada benimki öle
Hoşgeldin demesek keşke... başka güzel şeyler harici tabi... benim eşim ameliyat oldu 5 ay önce. Değerlerimiz hareket hariç aynı hemen hemen. Bizde hareket ne yazık ki sıfır. (Hala) ekimde kontrol var. Ve ne yazikki pko bende de var. Yumurtlama nerdeyse hiç yok. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun...Merhaba kizlar. Bende bebek hasretiyle yananlardanım. 2 yillik evliyiz hic korunmadim en basindan beri. Ama olmadi pco sendromluyum catlatma ignesiyle tedavi surecindeyim 1. İgnede kimyasal gebelik yasadim sevincim kursagimda kaldi cok agladim. 2.ignem tutmadi esimi doktora goturdum varikosel teshisi konuldu spermiyogram yaptirdik morfoloji:4 ileri hizli hrktlilik: 6 sperm sayisi:33 mlyon dogrusal olmayan hareketli:60 cikti. Ameliyat olman gerekir dedi. Kimyasal gebeliginin sebebi spermlerin kalitesiz olusu dedi nyse aglaya aglaya kendi doktoruma gittim sonuclar icin. Varikosel ameliyatina biz kadin dogumcularin pek inanci yoktur dedi bu anlamda urologlarla anlasamiyoruz dedi. Su durumda cok cok gerekli degil deniycez daha dedi degerler yeterli dedi. Uzun lafin kisasi kafam karisti cok mutsuzum. Gece olsun benimle ayni dertten muzdarip arkadaslarin paylasimlarini okuyup rahatlamak icin can atiyorum burasi benim icini rahatlatan tek yer. İnsallah hepimizin saglikli bebekleri olur. Ya rab insallH ya rab kabul et
Canim peki catlatma ignesiyledemi yumurtlama gerceklesmiyo? Ya cok zor insan hayattan soğuyor. Bukadar zor oldugunu bilmezdim bu cocuk isinin.Hoşgeldin demesek keşke... başka güzel şeyler harici tabi... benim eşim ameliyat oldu 5 ay önce. Değerlerimiz hareket hariç aynı hemen hemen. Bizde hareket ne yazık ki sıfır. (Hala) ekimde kontrol var. Ve ne yazikki pko bende de var. Yumurtlama nerdeyse hiç yok. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun...
O zaman oluyor tabi. Bir aşılama yaptırdık o şekilde. Spontan bi gebelik zor bizde. Eşimin tahlilleri duzelse de her ay onu yaptirmam gerek. Zor evet ama insan her şeye alisiyo.Canim peki catlatma ignesiyledemi yumurtlama gerceklesmiyo? Ya cok zor insan hayattan soğuyor. Bukadar zor oldugunu bilmezdim bu cocuk isinin.
Kac yasindasin canim ne kadardir evlisin?O zaman oluyor tabi. Bir aşılama yaptırdık o şekilde. Spontan bi gebelik zor bizde. Eşimin tahlilleri duzelse de her ay onu yaptirmam gerek. Zor evet ama insan her şeye alisiyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?