Evet sperm testi yaptırmadık daha.bayramdan sonraya kaldı.doktor sadece kan testiyle kesin ameliyat dedi sperm testinin sonucu ne olursa olsun dediCanım sperm testi olmadan ameliyata karar verilmez ki. Bayramdan sonra 3 gün cinsel ilişki yaşamadan testi versin eşin. Test sonuçları aynı günde çıkıyor. Varikosel olup etkilememiş olabilir. Test yapmadan hatta üst üste iki ay arayla 2 test yapmadan ameliyat olmaz kaldıki siz deneyeli daha 2 ay olmuş.
Canım öyle bişeyi de ilk defa duyuyorum elbette doktorunuz bildiği bişey vardır ama sperm testi normal çıksa bile ameliyat mı olacak eşin? Neyse hakkınızda hayırlısı olsun bizim 3. Ayımız doldu ameliyattan sonra. Ve regl oldum az önce bu ay da gol değilEvet sperm testi yaptırmadık daha.bayramdan sonraya kaldı.doktor sadece kan testiyle kesin ameliyat dedi sperm testinin sonucu ne olursa olsun dedi
gol olacak zamnlarda gelecek inşallah:)Canım öyle bişeyi de ilk defa duyuyorum elbette doktorunuz bildiği bişey vardır ama sperm testi normal çıksa bile ameliyat mı olacak eşin? Neyse hakkınızda hayırlısı olsun bizim 3. Ayımız doldu ameliyattan sonra. Ve regl oldum az önce bu ay da gol değil
bence doktor seçiminde dikkatli ol canım. bu ameliyatı olan herkes mikro cerrahi diyor aklında olsun. muhakkak dr sor ameliyat yöntemini. bizim ilk öğrendiğimizde dr yarın gel ameliyat ol dedi. biz başka dr gittik. türlü türlü test istedi. sonra bize bala polen karıştır ye 1 ay sonra gel dedi ve 1 antibiyotik verdi. ameliyat kolay önemli olan sorunu bulmak dedi.Evet sperm testi yaptırmadık daha.bayramdan sonraya kaldı.doktor sadece kan testiyle kesin ameliyat dedi sperm testinin sonucu ne olursa olsun dedi
Canım inşallah öyledir.. Ama yerleşme kanaması için erken gibi geldi bana. Yumurtlama döneminde olabilirsin yumurtlama döneminde de bazen olabiliyomuş. Değerlendirdiniz mi bi gün öncesini ve o günü?Kızlar Merhaba, surecimi okuyan biliyordur 6 ay dolmak üzere ameliyatta. Geçen ay hormonların çok bozuktu ve adet kesici kullandım. Müthiş sancılı bir adet yaşadım sonrasında. Adetime dokuz gün var ama iki gün önce şeffaf akintiyla birlikte pembe bir akıntı geldi. Heyecanlandim bir daha olmayınca. İnşallah umut işaretidir. Yani yerleşme kanamasi:) hiç duydunuz mu böyle bir şey?
İlişkinin ertesi günü oldu zaten canım. Aslında aklıma geldi dediginde o şeffaf akıntı o tarihten daha önce olmustu ve devam etti. Ne bileyim bir umut işteCanım inşallah öyledir.. Ama yerleşme kanaması için erken gibi geldi bana. Yumurtlama döneminde olabilirsin yumurtlama döneminde de bazen olabiliyomuş. Değerlendirdiniz mi bi gün öncesini ve o günü?
Canım ya umut hangimizde yokki adetin ilk günü bile diyorum ki acaba yerleşme kanaması mıdırİlişkinin ertesi günü oldu zaten canım. Aslında aklıma geldi dediginde o şeffaf akıntı o tarihten daha önce olmustu ve devam etti. Ne bileyim bir umut işte
İnşallah canım benim ya. . İnan okudukça ben de öyle oluyorum. Hareketlilik sifirdi bizde. Bir de bende pko var. İnşallah duzelmistir hepsi de size ve herkese umut olurum.Canım ya umut hangimizde yokki adetin ilk günü bile diyorum ki acaba yerleşme kanaması mıdır
Hiç umudunu kaybetme bu başlıkta inan herkesin umudu benimki gibi sizlerden güzel haber aldıkça olacak benim de diyorum. Biz daha 3. Aydayız bak 6. Aydan sonra zaten spermler iyice toparlıyormuş inş bu ay senden güzel haberler alacağız
Sizin değerler nasıldı bu arada. Bi daha kontrole gittiniz mi hiç?Canım ya umut hangimizde yokki adetin ilk günü bile diyorum ki acaba yerleşme kanaması mıdır
Hiç umudunu kaybetme bu başlıkta inan herkesin umudu benimki gibi sizlerden güzel haber aldıkça olacak benim de diyorum. Biz daha 3. Aydayız bak 6. Aydan sonra zaten spermler iyice toparlıyormuş inş bu ay senden güzel haberler alacağız
canim yaa valla sesli güldümCanım ya umut hangimizde yokki adetin ilk günü bile diyorum ki acaba yerleşme kanamasi midir
Senin eşin de mi ameliyat oldu canım ne kadar oldu ameliyat oldu isecanim yaa valla sesli güldüm
Cunku banada tanidik geldi bu durumtrajikomik haldeyiz
Evet canim 5ay oldu ama 3ayi doldugunda tahlilleri yeniledik eskisinden bile kötü ciktiSenin eşin de mi ameliyat oldu canım ne kadar oldu ameliyat oldu ise
Moralini bozma hiç canım 3. Ay tahlilleri genelde herkesin bozuk çıkmış o yüzden biz yaptırmadık ameliyattan beri deniyoruz henüz olumlu sonuç alamadık. 3 ay bitti bizimde. Emodex kullanıyor eşim. Ondan önce de proxeed kullandı. 6. Ay bitimine kadar olumlu sonuç alamazsak baktıracağız.Evet canim 5ay oldu ama 3ayi doldugunda tahlilleri yeniledik eskisinden bile kötü cikti
Simdi birbucuk aydir cesitli kür ve vitaminler kullaniyoruz 6. ayimizda tekrar tahlil vericez.sizde durum ne
Sizde morfoloji kac? Sayi ve hiz iyi olup morf. kötü olunca düsükle sonuclanan cok okudum. Ben henuz hic hamile kalamadim,bütün degerler dip..olacak olacaakk,hayirlisiyla hepimizin olacakMoralini bozma hiç canım 3. Ay tahlilleri genelde herkesin bozuk çıkmış o yüzden biz yaptırmadık ameliyattan beri deniyoruz henüz olumlu sonuç alamadık. 3 ay bitti bizimde. Emodex kullanıyor eşim. Ondan önce de proxeed kullandı. 6. Ay bitimine kadar olumlu sonuç alamazsak baktıracağız.
Ben eşimin en kötü değerleri ile bile hamile kaldım ama düştü malesef 3 düşüğüm var. O yüzden geç olsun güzel olsun diyorum sonu. Tabi regl öncesi hormonların cozutması ile karamsarlık falan çok oluyor..
Bizde sayı iyi canım aynen söylediğin gibi. Düşüklerimi doktorlar açıklayamadı embriyoya da malesef genetik inceleme yapılmadı. Ben hamileliğin sonlanması acısından patolojiye gidecek mi diye sorabildim ancak genetiğine bakılmadığını kendime geldiğimde farkettim ve çok geç kalmıştım tabi.aspirin clexane kullanıcam bi dahaki hamilelikte. Ama ben hep kromozomal bozukluktan olduğundan şüphelendim eşimi de o yüzden ikna ettim ameliyat için. 47 milyon sperm vardı ileri hızlı falan çok düşüktü ama hatırlamıyorum şimdi 2 idi galiba À+B 6 idi. Morfoloji de bozuk bişeydi. Testler evde hatırlamıyorum şimdiSizde morfoloji kac? Sayi ve hiz iyi olup morf. kötü olunca düsükle sonuclanan cok okudum. Ben henuz hic hamile kalamadim,bütün degerler dip..olacak olacaakk,hayirlisiyla hepimizin olacak
Oncelikle geçmiş olsun nasıldı degerleriniz. Bizde eşim kendini iyi hissedince ilk ilişki oldu. Bir zaman yok yani kişiye göre değişiyor. İlk üç ay vitamin aldı ve ilk kontrol de o zaman oldu. Şimdi altı ay dolmak üzere ve ekimin sonunda kontrole gideceğiz.slm kızlar bizde bugun çıktık hastaneden eşim varikosel amaliyatını oldu çift taraflı. bundan sonraki süreç nasıl devam edecek yapmam gereken yedirmem gereken bişeyler varmi yardımcı olursanız çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?