Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar bizim ameliyat sonrası 3 ay doldu. Eşim fırsat bulup test veremedi hala. 3 aydır korunmuyoruz da. Ama tık yok hala

Bizimde 5 ay oldu ilk degerleriniz nasildi,herhangi bir ilac kür yapiyomusunuz
Proxeed Plus kullandı ilk ay eşim bu ayda emodex kullanıyor. Ben 3 kere hamile kaldım canım ama hep düşük oldu malesef. Eşimin sayı iyiydi 45 milyon du galiba ama hareket ve morfoloji bozuktu. Eşim ameliyat olmadan bir ay önce düşük yapmıştım ben yine.

Bizde proxeed kullaniyoruz ama enaz 3ay kullanilmasi gerekiyor sanirim..evet sayi iyi olup morfoloji sikintisi yasayan bicok kisinin düsükle sonuclandigini okudum,bizde sayida kötü 20aydir korunmuyoruz henüz hic hamile kalamadim

cnm ameliyattan sonra test yaptırdınızmı?

Kızlar bizim 5 buçuk ay oldu. Üçüncü ayda kontrol yaptirmistik. Sayı ve morfoloji duzelmis ti. O üç ay boyunca Neofortil kullandı. Ondan sonra arimidex e başladı ekimde o da bitecek. Yedinci ayin içinde kontrole gitmiş olacağız. Gelişmeleri yazarım.

Cnm ameliyattan once degerleriniz kacti,3ay sonra kac oldu.neofertili ameliyati yapan doktormu yazdi,devletmi özelmi? Bize hicbisey önermediler 3ayimiz bombos gecti

Cnm ameliyattan once degerleriniz kacti,3ay sonra kac oldu.neofertili ameliyati yapan doktormu yazdi,devletmi özelmi? Bize hicbisey önermediler 3ayimiz bombos gecti
Bizim hastalığı ilk kesfettigimizde hareket hariç hepsi normaldi. Ameliyat nerdeyse kesiften 1 yıl sonra oldu ve hepsi dibe vurmuştu. Ameliyattan hemen önceki değerler sayi 7 milyon, hareket 0, morfoloji 1. 3 ay sonra sayı 30 milyon, hareket 0,morfoloji 8.
Bizim aslında ameliyattan hemen önce değerler çok düşmüştü. Hastalığın ilk kesfindeki degerlerimizi şimdi yakaladık. Ameliyattan hemen önce sayı 7 milyon, hareket 0, morfoloji 1. Ameliyattan 3 ay sonra sayı 30 milyon, hareket 0, morfoloji 8. Hastalığın ilk zamanlarinda 3-5 hareket vardı. Neofortil i doktor verdi acıbademde. Üzülme boş geçti deme çünkü duzelmeler 3 aydan sonra daha çok oluyo. Hemen bi kontrole gidin ve danışın canım.

Yaş 28. 3.5 yıldır evliyiz. 2 buçuk yıldır çocuk istiyoruz. İki yıldır da varikosel belasiyla savaşıyoruz. Sizde durum nedir? Umarim iyi şeyler yaşarız; birbirimize ve arkadaslara umut oluruz.
Benimde yas 27 1.5 yillik evliyiz. En basindan beri hic korunmadim. Umarim mujdeli haberler veririz birbirimize. Klomen ve catlatma ignesi oldugum zamanlar cok umutluydum cnku cevremde 3 kisi ilk ignede kaldi. Ama bende nerde o sans kismet bakalim nerde yasiyorsun kuzum?

Aksaray da yaşıyorum fakat tedavi Kayseri de. Eşindeki problem nedir

Slm canim o nasil kadin dogumcu öyle. Kızdım bak şimdi. Benim esimde mayis sonu varikoselden ameliyat oldu bie buçuk sene sonunda. Kadin doğum doktorum gayet olumluydu urologcuda oyle. Bu ameliyain en guzel yani dogal yoldan bebek sahibi olmak dedi ikiside ve kadin dogumcum esi ameliyat olup hamile kalan hastam cook dedi bana.. ben umitliyim bir sene icinde hamile kalcam insAllah. Ameliyat sonrasi sperm testi yaptirmadik uc ay sonra yenileniyonus spermler bizde besinci ayda yaptircaz ins bakalim son durum ne.. Allah tan umit asla kesilmez uzulme lütfen.

Sizin değerler nasıldı canım ameliyattan once?

Arkadaşlar merhaba 10 aylık evliyim ve 2 aydır korunmuyoruz ama bebek olmadı bizde şüphelenip bugün doktora gittik ve eşimde ileri derece varikosel olduğunu öğrendik doktor ameliyat diyor fakat biz emin değiliz sadece ilaçla tedavi mümkün müdür ne yapsak ne önerirsiniz bize .Bu aradaKayserideyiz öğrenebileceğiniz doktor vsvarmı?

Onc
Oncelikle geçmiş olsun... bizde ameliyata direndik baya ve ne yazikki daha kötüye gitti. 5 ay önce ameliyatı Kayseri Acıbadem de mustafa sofikerim e olduk.çok memnun kaldık. Ve hastalığın ilk zamanlarindaki değeri henüz yakaladık. Bence ameliyat ertelenmemeli. Kolay bişi zaten

Sonuçlar nasıldı bu arada?

2 ay çok erken bir süre. Spermiyogramı nasıl eşinin? Doplere göre evre kaç? Tek taraflı mı çift taraflı mı?

2 ay çok erken bir süre. Spermiyogramı nasıl eşinin? Doplere göre evre kaç? Tek taraflı mı çift taraflı mı?
Sperm testleri bayram sonrasına kaldı tek taraflı soldaymış. Sperm testi sonuçları çok sürüyomu bu arada

Sperm testleri bayram sonrasına kaldı tek taraflı soldaymış. Sperm testi sonuçları çok sürüyomu bu arada
Özel bir kurumda yaptirirsaniz engec ertesi gününe,acil derseniz o günün aksamüzerine bile yetistiriyolar.öncesinde 2yada 3gün cinsel perhiz yapmayi unutmayin

Canım sperm testi olmadan ameliyata karar verilmez ki. Bayramdan sonra 3 gün cinsel ilişki yaşamadan testi versin eşin. Test sonuçları aynı günde çıkıyor. Varikosel olup etkilememiş olabilir. Test yapmadan hatta üst üste iki ay arayla 2 test yapmadan ameliyat olmaz kaldıki siz deneyeli daha 2 ay olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…