1Milimdeki sayi kac milyon birde "ileri hizli" degeriniz kac.bazen o degerler cok iyi oldugunda 2_3morfolojiyle bile dogal gebelik elde edilebiliyorKızlar bizde bugün sperm testini yaptırdık prolaktin hormonu 19 oldugu için parlodel diye bi ilaç verdi bunu 3 ay kullanıp tekrar test yaptırıp gelin dedi. morfoloji %3 sadece onu biliyoruz çok fazla değer var bizim bakmamız gereken değerler hangileri acaba. Doktor çok karışık anlattı başka bi yüzde değerini falan aldı bişey anlamadık o yüzden
1Milimdeki sayi kac milyon birde "ileri hizli" degeriniz kac.bazen o degerler cok iyi oldugunda 2_3morfolojiyle bile dogal gebelik elde edilebiliyor
Canim sayi 20milyondan yuksek olmali yani sizinki gayet iyi. a+b de yuzde 50den buyuk olmali yani sizin morfoloji ve ileri hizliniz dusuk.yerinde olsam evicap ve birer ay dönüsümlü keciboynuzu ve havuc kuru yapardimKonsantrasyon milimde 44.7 milyon .a+b aktif hareketli %19 ileri hızlı da % 6.
Ama doktorumuz parlodel diye bi ilaç verdi 3 ay kullanıp gelin dedi onun haricinde başka şeyler kullanmak yanlış bi sonuç verirse.Canim sayi 20milyondan yuksek olmali yani sizinki gayet iyi. a+b de yuzde 50den buyuk olmali yani sizin morfoloji ve ileri hizliniz dusuk.yerinde olsam evicap ve birer ay dönüsümlü keciboynuzu ve havuc kuru yapardim
Arkadaşlar merhaba 10 aylık evliyim ve 2 aydır korunmuyoruz ama bebek olmadı bizde şüphelenip bugün doktora gittik ve eşimde ileri derece varikosel olduğunu öğrendik doktor ameliyat diyor fakat biz emin değiliz sadece ilaçla tedavi mümkün müdür ne yapsak ne önerirsiniz bize .Bu aradaKayserideyiz öğrenebileceğiniz doktor vsvarmı?
Sizin değerler nasıldı canım ameliyattan once?
Sizin değerler nasıldı canım ameliyattan once?
Canım parlodel le vitaminlerin hiçbir ilgisi yok doktorunuza tlfla danışın isterseniz parlodel ilacını ben de kullandım ama 1 ay süreyle oldukça ağır bir ilaçtı tansiyonumu fena düşürüyordu. Hele ilk hafta her sabah baygınlık geçirdim. Yatıp ayaklarımı dikip kendime gelip öyle işe gidebildim. İlaç kullandığım sürece tansiyonum 5/7 idi. Bulantı kusma kabızlık da cabası oldu. Ama çok şükür hormonlarım bir ayda normale döndü. Prolaktin hormonu yüksek demekki eşinin de. Ama ek olarak vitamin kullanmada hiçbir sakınca yok. Proxeed yada emodex falan kullanabilir eşin. Doktoruna bir sor içinde şüphe kalmasın ama bu dediğim vitaminler devlet karşılamıyor 150 lira civarında Fiyatları. Durumunuz uygunsa sorup hemen başlasın eşin bence. Benim eşim ameliyattan beridir kullanıyor.Ama doktorumuz parlodel diye bi ilaç verdi 3 ay kullanıp gelin dedi onun haricinde başka şeyler kullanmak yanlış bi sonuç verirse.
Canım ürologlarla farklı düşünüyor kadın doğumcular ve bence erkek için dinlenmesi gereken ürolog. Çünkü diğeri adı üstünde kadın doğumcu. Ben kadın doğumcumdan fikir bile almadım açıkçası eşim için. Herkes kendi dalında bilgi sahibi. Bence eşin için ürolojiden başkasına güvenmekızlar bizim ameliyattan sonraki 4.ayımız..dun dr gittim ileri hızlıyı dusuk buldu a+b 35
bizim drumuz yeterli demisti dogal deneyebilirseniz demisti.benide kontrol etti iltihabım varmıs antibiyotik yazdı bu ay korunun dedi.11.günde gittim 16 mm yumurtam vardı cok guzel dedi.21.gun progestron testi için cagırdı ve simir testi aldı.
bu arada onumuzdeki ay adetli gel hsg film tarihi verelim dedi.size bu degerle asılama daha uygun olur dedi
kafam karıstı koskoca docent dr eşime ilac bile yazmadı.benim dr biz urologlarla farklı dusunuyoruz dedi
haklısın ama kadın dogumcular hep haklı cıktı şimdiye kadar..gecen sene urologlar 20 milyonken gene olur demisti ama benim dr normal olması için 50-100 milyonları istiyoruz demisti ihtimal dusuk dedi beni takibe bile almadılar.eşin iyileşsin oyle takip edelim seni dediler.Canım ürologlarla farklı düşünüyor kadın doğumcular ve bence erkek için dinlenmesi gereken ürolog. Çünkü diğeri adı üstünde kadın doğumcu. Ben kadın doğumcumdan fikir bile almadım açıkçası eşim için. Herkes kendi dalında bilgi sahibi. Bence eşin için ürolojiden başkasına güvenme
Yok canım eşimin 3 ayı doldu ama fırsat bulup test veremedi 3. Ayda sonuçlar genelde herkeste bozuk çıkmış o yüzden çok bastırmadım bende git test ver diye. Emodex kullanıyor şimdi eşim. Doğal bal ceviz keçi boynuzu özütü falan aklıma geldikçe yediriyorum. Sigara içiyordu günde 3-5 onu bıraktırmaya çalışıyorum ama ben bırakmadan bırakmayacak eşim de galiba. Günde 1 tane içiyor şimdilik. Ben umudumu 6. Aydan sonraya kaydırdım kimi okusam 3. Aydaki değeri ameliyattan öncesinden kötü çıkmış çünkühaklısın ama kadın dogumcular hep haklı cıktı şimdiye kadar..gecen sene urologlar 20 milyonken gene olur demisti ama benim dr normal olması için 50-100 milyonları istiyoruz demisti ihtimal dusuk dedi beni takibe bile almadılar.eşin iyileşsin oyle takip edelim seni dediler.
kaan hoca emodex yazmıstı bize ilaclar bitince onu almayı dusunuyorum bitkisel ilaç bi zararı olmaz sanırım
sen naptın test verdimi eşin canım
Evet canim simdiki aklim olsa 6. Ayi beklerdim.biz 3. Ayda tahlil verdik 4 olan morfolojimiz 0 a, 14 olan sayimiz 9a dusmus.ve ben oncesinde hep 3.ayda hamile kaldim yazanlari okudugum icin degerlerimizde saglam bir artis bekliyordum,bir hafta kendime gelemedim..Yok canım eşimin 3 ayı doldu ama fırsat bulup test veremedi 3. Ayda sonuçlar genelde herkeste bozuk çıkmış o yüzden çok bastırmadım bende git test ver diye. Emodex kullanıyor şimdi eşim. Doğal bal ceviz keçi boynuzu özütü falan aklıma geldikçe yediriyorum. Sigara içiyordu günde 3-5 onu bıraktırmaya çalışıyorum ama ben bırakmadan bırakmayacak eşim de galiba. Günde 1 tane içiyor şimdilik. Ben umudumu 6. Aydan sonraya kaydırdım kimi okusam 3. Aydaki değeri ameliyattan öncesinden kötü çıkmış çünkü
Evet canım ben de okuduğumda 2. Ayda 3. Ayda hamile kaldım diyenler vardı ama düşününce spermin yenilenmesi zaten 2.5 ay nasıl olmuş onların bilmiyorum nasip işte. Bizde 3 aydır tık yok. Adetim yeni bitti bu ay yine değerlendireceğiz ama 6. Aydan hatta 9. Aydan sonraya kaydırdım ümidimi.Evet canim simdiki aklim olsa 6. Ayi beklerdim.biz 3. Ayda tahlil verdik 4 olan morfolojimiz 0 a, 14 olan sayimiz 9a dusmus.ve ben oncesinde hep 3.ayda hamile kaldim yazanlari okudugum icin degerlerimizde saglam bir artis bekliyordum,bir hafta kendime gelemedim..
Evet 5.ayimizdayiz..9'akadar dayanamayip 6da yine tahlil verebilirizEvet canım ben de okuduğumda 2. Ayda 3. Ayda hamile kaldım diyenler vardı ama düşününce spermin yenilenmesi zaten 2.5 ay nasıl olmuş onların bilmiyorum nasip işte. Bizde 3 aydır tık yok. Adetim yeni bitti bu ay yine değerlendireceğiz ama 6. Aydan hatta 9. Aydan sonraya kaydırdım ümidimi.
Zaten söylediğim gibi ben eşimin en kötü değerleri ile bile hamile kaldım ama hep düştü... Şimdi geç olsun da güzel olsun diyorum. Tabi insan üzülüyor ama bebeğimizi kucağımıza alınca hepsi geride kalacak.. Herşeyi gülerek hatırlayacağız doğmadan üzdü bizi sıpa diyeceğiz.
Sizin 5. Ay şimdi değil mi?
Amin canım inşallah... 6 daki tahlil genelde ameliyat öncesi dönemle aynı çıkıyor beklentini böyle tut ki üzülmeyesin canım daha iyi olursa seviniriz tabi. İnşallah hiç gerek kalmaz teste bu ay güzel haberini alırız benim de senin de tabi. Ama en kötüyü düşünüp üzülmemek adına tedbirli davranıyorum ben yine deEvet 5.ayimizdayiz..9'akadar dayanamayip 6da yine tahlil verebiliriz
Esimde hayirlisiyla bi olsunda sevmeden önce bi güzel poposuna poposuna vurup rahatliyalim diyor
Sonrada doya doya öpüp koklayalim insallah..
demekki herkes bizim gibi düşünüyor :)Evet 5.ayimizdayiz..9'akadar dayanamayip 6da yine tahlil verebiliriz
Esimde hayirlisiyla bi olsunda sevmeden önce bi güzel poposuna poposuna vurup rahatliyalim diyor
Sonrada doya doya öpüp koklayalim insallah..
Canım parlodel le vitaminlerin hiçbir ilgisi yok doktorunuza tlfla danışın isterseniz parlodel ilacını ben de kullandım ama 1 ay süreyle oldukça ağır bir ilaçtı tansiyonumu fena düşürüyordu. Hele ilk hafta her sabah baygınlık geçirdim. Yatıp ayaklarımı dikip kendime gelip öyle işe gidebildim. İlaç kullandığım sürece tansiyonum 5/7 idi. Bulantı kusma kabızlık da cabası oldu. Ama çok şükür hormonlarım bir ayda normale döndü. Prolaktin hormonu yüksek demekki eşinin de. Ama ek olarak vitamin kullanmada hiçbir sakınca yok. Proxeed yada emodex falan kullanabilir eşin. Doktoruna bir sor içinde şüphe kalmasın ama bu dediğim vitaminler devlet karşılamıyor 150 lira civarında Fiyatları. Durumunuz uygunsa sorup hemen başlasın eşin bence. Benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?