benimde eşimde varikosel vadrı buna ragmen hamile kaldım ama çocugumuz hasta dogdu yaşadıgım streslerden olsa gerek ve 3 aylıkken malesef kaybettik eşime doktorlar amelyat olmazsaan olmaz demesine ragmen olmuştu ama ondan sonra birdaha olmadı çocugumz ve bu sene amelyat oldu yine yok aksine sonuç daha da kötü oldu amelyat olmasa daha iyiymiş siz ne gibi yöntemler uyguladınız bizim sonuçlar çok kötü çok çok üzlüyorum ben 7 yıl olacak evleneli
dogduktan 3 ay sonra kaybettik yanlış anlaşılmasın acısı çok zor arkadaşlar helede emzirip öpüp kokladıktan sonra
Cnm ameliyattan once spermiyogram yaptirmismi.cunku bazen varikosel olsa bile sperm degerlerini etkilemiyormus yani belkide zaten sizde ameliyattan once bile problem yoktuKızlar ilk kez gördüm bu konuyu .. İçiniz rahatlar mı size bi faydası olur mu bilmem ama benm eşimde bekarken varikosel ameliyatı olmuş hemde acil bi şekilde olması gerekmiş ağrı sancı falan.. Normal bi ameliyat gibi iyileşme süreci yaşamış.. Ameliyatından 3sene sonra biz evlendik ve çocuk konusunda hiç bi sıkıntımız olmadı.. Allaha şükür istediğimiz zaman çocuğumuz oldu .. İnşallah içinz ferahlar yardımcı olır sizede.. Bian önce sağlıklı bebişlerre kavuşursunuz..
Canm çok detaylı bilmiyorum ama ameliyat olmazsan çocuğun olmaz falan demiş doktor..Cnm ameliyattan once spermiyogram yaptirmismi.cunku bazen varikosel olsa bile sperm degerlerini etkilemiyormus yani belkide zaten sizde ameliyattan once bile problem yoktu
Canım benim eşimde mayıs da oldu çift taraflı bizede sperm sayısı ile normal yollada gebe kalınabilir ama olsan daha iyi olur dediler hem özele hem devlet hastanesine gittik bizim hızında sorun vardı şimdi kontrolde pek yükselme yok dedi proxeed plus şase verdi iki ay sonra tekrar var bakalım kontrol Rabbim tez vakitte hayırlısı ile nasip eder inş hepimizeCnm ameliyattan once spermiyogram yaptirmismi.cunku bazen varikosel olsa bile sperm degerlerini etkilemiyormus yani belkide zaten sizde ameliyattan once bile problem yoktu
Canim benim bizimde ayni iki yıl oldu bebek isteyeli eşim ameliyatta oldu mayıs da çift taraflı bu ay test yaptılar değer ayni hızında sıkıntı var bizimde proxeed plus şase verdi bakalim iki ay kullanin tekrar bakalim dedi normal yolla olur gebelik dedi ama olmazsa bizede aşılama dedi bide benim süt hormonum yüksek azıcık oda engelliyo sanirim 55 çıktıcanım gecmis olsun hikayeniz bana oldukca enteresan geldi.ben 2 ay hamile kalamayınca hemen hastaneye gittik esimle.benim drum hemen eşimden sperm testi istedi benimde hormonlarıma bakıldı bende sorun cıkmadı ama esimin degerleri dusuk cıktı.ardından urolojiye gitti ve dopplerde varikosel cıktı.bunu ogrendikten bir sene sonra anca eşim ameliyat olabildi ve bu sırada 6-7 dra emin olmak için gorundu.hepside ameliyat dedi.bu sırada biz kurler iyi beslenme falan denediysekte basarılı olamadık.şimdi ameliyatın uzerinden 4 ay geçti.gecen ayki test sonucuna gore hamdolsun deglerimiz yukseldi.dr normal deneyin dedi.bende kadın dogumcuya gitti.sadece hızını sınırda buldu daha iyi olmasını isterdim dedi.bize asılama uygun gordu ama 6 ay doldurana kadar beklemek istiyorum ben.
yani dr sizden hiç spermiyogram istememişmiydi neye gore birsey bulamıyodu anlamadım az degil 3.5 sene..Allah şifa versin ama ameliyattan korkmayın istanbuldaysanız dr tavsiyesinde bulunabilirim
Seninde benden farkin yok ayni durumda sayiliriz ne zaman ameliyat olucak ne zaman duzelicek ameliyattan sonra risk varmi hic blmiyormarkadaşlar merhaba
eşime varikosel teşhisi kondu ama dr çok fazla ayrıntılı açıklama yapmadan hemen ameliyat demiş. eşim de ben de şoktayız. tekrar dr a gideceğiz. bu süreci yaşayan varsa yardımcı olabilir mi? henüz spermiyogram testini almadık. cuma belli olacak. ameliyat sonrasında sperm sayısı ne zaman artar, hamilelik ihtimali nedir merak ettiğim bir çok konu var :/
cevabın için teşekkürler canım, bakalım cuma özele gidicez. benim tahlillerimde bir sorun çıkmadı çok şükür. ameliyattan sonra tüp bebek mi denesek diyoruz ama ne kadar zamana ihtiyaç var ben de bilmiyorumOncelikle gecmis olsun cnmbenim.. Tup bebek asilama falan olmuyo mu canim
Seninde benden farkin yok ayni durumda sayiliriz ne zaman ameliyat olucak ne zaman duzelicek ameliyattan sonra risk varmi hic blmiyorm
Benimkiler de temiz sukur. Normal yolla gebe kalma ihtimali artiyo diyolar ama tup bebek icin erken degl mi. Kac yasndasncevabın için teşekkürler canım, bakalım cuma özele gidicez. benim tahlillerimde bir sorun çıkmadı çok şükür. ameliyattan sonra tüp bebek mi denesek diyoruz ama ne kadar zamana ihtiyaç var ben de bilmiyorum
Oluruna birakin bence daha yaslarimiz genc yasitlarimiz yeni evlenio ben de 20 yasindayim 17 yasnda evlendm 3 senelik evliyim 3 senedr doktra bn gtttm gttm bsy yok esimde gtmsdi ama oyle bi gorundi iate arasttrlmadi. Ilk sne. Sonra 3 . senemz dolunca yani bu ay esim tekrar gtti bu variskosel cikdi iste .. Doktorlar ameliyattan 6 ay sonra normal gebelitin fazla arttigini ve sabrli olmak gerekdigini syluyolar.ben 27 yaşındayım canım. bir senelik evliyiz. biraz sabırsızlık belki bizimkisi ama ameliyattan sonra belki de bekleriz bilmiyorum. şu an hala olayın şokundayız sanırım. aklımıza sürekli yeni bişeyler geliyo.
Takip ettigin kurler bildgn seyler varsa pylasirmisin benmle.evet canım, bakalım ameliyattan sonra kürleri filan yapıcaz, vitamin filan Allah ne verdiyse. gerisi nasip
tabii ki canım ne demek. keçiboynuzu kürü var ibrahim saraçoğlunun, bir de gece yatarken havuç suyuna başlayacağız. bir tane de vitamin ilacı var ama adını hatırlamıyorum. dr la görüşüp ameliyattan sonra ona başlayacğız canım. bunlar sperm sayısını ve hareketliliğini artıran kürler. bir çok kişi faydasını görmüş. 0'dan 8 milyona çıkan kişiler olmuş.Takip ettigin kurler bildgn seyler varsa pylasirmisin benmle.
Saol cnm. Umut oldu.tabii ki canım ne demek. keçiboynuzu kürü var ibrahim saraçoğlunun, bir de gece yatarken havuç suyuna başlayacağız. bir tane de vitamin ilacı var ama adını hatırlamıyorum. dr la görüşüp ameliyattan sonra ona başlayacğız canım. bunlar sperm sayısını ve hareketliliğini artıran kürler. bir çok kişi faydasını görmüş. 0'dan 8 milyona çıkan kişiler olmuş.
Canim arkadaslarim lutfen bana yardimci olun yillardir sorunu bende saniyorduk ki esimin sperm testi sonuclarindan sonra variskosel oldugunu ogrendik esim yikildi ben de uzuldum ama belli etmiyorumona. Renkli dopplerden sonraameliyat icin gun vericekler 3bucuksenedir bekliyoruz. Cok ykildim. Etrafmla paylasamuyorum esimede belli edemiyorum uzuntumu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?