- 15 Ekim 2015
- 1.189
- 2.914
- 133
Rabbim dualarimizi kabul etsin inşallah hayirli haberler alırsın en yakin zamandasagol canım..esım test vs verdı ılerı hareket 0 sayı yuksektı 150 mlyon vs...morfolojı 2.....vs dr varıkosel amelıyat dedı.......hemen o ay oldu.....3 ay sonra ılk test yapıldı hersey yukselmıs morfolojı 4 vs olmustu dr amelıyat yuzde 90 basarılı dedı ama ılerı hız hala 0 ıdı.........derken bırkac test daha hala aynıydı degısmedı ılerı hız ...o donem asılama yaptık tutmadı...derken amelıyattan tam 1 sene snra ben hamıle kaldım kendılıgımden.....nasıp tabı 10 haftalık kurtajla alıdlar....4 ay beklıyorum baktık olmadı cuma gunu tup bebege basladık....dua edın banada kızlar...esım bugun aylar snra spermıogram testı verdı...sonucu elımle ogrenmedım yarın alcam ınsallah ama telefonda sordum.....hersey sukur ıyı sayı vs ama bu kez morfolojı 1 e düşmüş...ılerı hızımız 50 olmus bakalım nasıp hersey allahtan...uzun yazdım kusura bakma canım
amin inşallah canımRabbim dualarimizi kabul etsin inşallah hayirli haberler alırsın en yakin zamanda
Canim benim korkma genelde ulrasonda ve elle muayenede belli oluyor biz iki doktora gittik hem özel hem devlete ikiside ameliyat dedi eşimde iki tarafli oldu mayisda bi sıkıntımız yok şükür bizim sperm sayisi normal harekette sorun vardi simdi tekrar test yaptirdik sonuçlar ayni dedi ama eşimde sağlık açısından da olmasını istedik ara ara sancısı oluyordu simdi doktorumuz proxeed plus şase verdi iki ay kullanıp tekrar test yaptiracaz canim hayirlisi olsun bi tanesi ameliyat dedimi genelde sonuç olarak hepsi aynini diyor bizde şok olmuştuk eşim bu süre konusunu bile açmamıştı yaniarkadaşlar merhaba
eşime varikosel teşhisi kondu ama dr çok fazla ayrıntılı açıklama yapmadan hemen ameliyat demiş. eşim de ben de şoktayız. tekrar dr a gideceğiz. bu süreci yaşayan varsa yardımcı olabilir mi? henüz spermiyogram testini almadık. cuma belli olacak. ameliyat sonrasında sperm sayısı ne zaman artar, hamilelik ihtimali nedir merak ettiğim bir çok konu var :/
Canim benim geçmiş olsun korkmayın kolay bi ameliyat benim eşimde çift taraflı oldu mayıs da bizim sayı normal harekette sorun vardı şimdi kontrolde pek yükselme yok dedi doktor tekrar test yatıracağız iki ay sonra ama bu arada proxeed plus şase verdi iki ay onu kullanacağız bizim ultrasonla el ile muayenede belli oldu arada eşimin ağrısı oluyordu ama biz ozelede gittik devlet hastanesinede ikiside ameliyat dedi olduk normal yollada olur dedi doktor bu sayılarla ama bakalim olmazsa aşılama dedi Rabbim hayırlısını versin inş hepimizeOncelikle gecmis olsun cnmbenim.. Tup bebek asilama falan olmuyo mu canim
Seninde benden farkin yok ayni durumda sayiliriz ne zaman ameliyat olucak ne zaman duzelicek ameliyattan sonra risk varmi hic blmiyorm
tabi canım kaç kere yaptırdık test ama çok üzülüyorum ya şuna bak ama canım sorun olmasa ilk çocuktan bu yana 3 yıl geçti yoksa şimdiye çoktan olurdu.Cnm ameliyattan once spermiyogram yaptirmismi.cunku bazen varikosel olsa bile sperm degerlerini etkilemiyormus yani belkide zaten sizde ameliyattan once bile problem yoktu
canım ben 7 yıl olacak evleneli eşimde varikosel vardı doktorlar tanıyı koydu ve amelyat olmazsan çocugun olmaz dedi fakat ben o aylarda hamile kaldı ve iki hafta önce gittigim doktor o amleyta olsada olur olmasada olur dedi ki ben eşimi yıllardır zorlaya zorlaya anca götürmüştüm amelyata neyse çocugumuz oldu fakat kalp hastasıydı malesef ve 3 aylıkken vefaat etti yıkıldık işte aradan 3 yıl geçti hala yok eşim bu sene zorumla amelyatı oldu ama sonuçlar kötü degil berbat ötesi 7 ay oldu amelyat olalı ama sonuşlar olmsuz bende bir sıkıntı yok şukür ama ha onda olmuş ha benden farketmez birde yaşımız geçiyor geçenlerde iki ayrı doktora sordum degerlerini mail attım istanbul ve ankarada olan doktorlar ve tüp bebek veya aşılama başka olmaz diyorlar mevladan inş umut kesilmez mevlam herkese versin onun sevgisini tadıpta böyle olmak çok çok zor ama imtihan dünyası mevlam hepimize yardım etsin inş canımHerkese merhaba, 2 yillik evliyim evliligimizin 6. ayinda gebe kaldim ve bos gebelik oldugunu ogrendim.Daha sonra denemelere devam edecektik ancak esimde tiroid (graves) hastasi oldugunu ogrendik.Atom(iyot) tedavisi aldi.Durum boyle olunca 6 ay cocuk denemesi yapmanin yasak oldugunu soyledi doktorlar.Daha sonra benim gibi bos gebelik gecirmis bir tanidigimiz esine spermiyogram yaptirdigininsoyleyince biz de atom tedavisi aldigi icin testi yaptirdik.Degerler dusuk cikinca doktora gittik varikosel oldugunu ancak hemen ameliyata gerek olmadigini soyledi.Aklimizda suphe kalmamasi icin bir doktora daha gorunmek istedik .Gittigimiz urolog da verikisel teshisi koydu ama normal yolla ameliyat edebilecegini ,cocuk istemiyorsak acelesi olmadigini,istiyorsak kolay olmayacagini soyledi.Buradan okudugum ve arastirmalarima gore mikrocerrahi yonteminin daha kesin sonuc getirecegine inandigimdan bu doktoru da tavsiye etmeyip arastirmaya koyuldum.Prof buldum ve esimle gittik.Cift tarafli varikosel oldugunu soyledi doktor bey olmasi gerektigini dile getirdi ama hic bir sekilde zorlamadi biz de cocuk istedigimiz icin biran once olsun bitsin diye dusunduk .3 ay sonra sperm degerleri normale donmeye baslayip 6 ay sonra tam normal degerlere donecegini soyledi doktorumuz.Bu arada ben polikistik overim.Esim de tiroid harici baska bir hastaliktan 10 narkozlu ameliyat ve mudahale gecirdi.İnsallah bizim de rabbimin izniyle yuzumuz guler .Herkese saglikli ve hayirli zamanda evlat nasip etsin Allahim.
Saglikla kalin.
nım sakın amelyat olmasın o amelyat yüzünden benim eşiminki çok kötü durumda şuanda ama kaç yıllık evli oldugunuz yaşınız da önemli birde canım maddi imkanınız yeterliyse proxeed plus alın kesnlikle kesin çözüm emin olun benim eşim amleyattan bir ay önce kullandı ve çok çok iyiye gidiyordu ama ilerde alamacagımız için maddi sıkıntımız yüzünden bu seneki kesin çözüm olan amelyat olsun dedik ve hata ettik haberiniz olsun iyi düşünün ve araştırın bana biri söylemişti aynı benim sana söyledigim gibi ama ihtimal vermemiştim buna.Oncelikle gecmis olsun cnmbenim.. Tup bebek asilama falan olmuyo mu canim
Seninde benden farkin yok ayni durumda sayiliriz ne zaman ameliyat olucak ne zaman duzelicek ameliyattan sonra risk varmi hic blmiyorm
yaa benım kafam cok karışık canm cok sıkılıyo bu druma herkes farklı seyler syluo. bızım doktorumuz sadece sper testlerinden sphelendı varıskosele renklı dopleer ultrason olmadı daha carsamba gunu ceklcek. ondan sonra kesınlesıcek ama %40 hareketlı toplam.. ve morfolojı cook cook dusukca
nım sakın amelyat olmasın o amelyat yüzünden benim eşiminki çok kötü durumda şuanda ama kaç yıllık evli oldugunuz yaşınız da önemli birde canım maddi imkanınız yeterliyse proxeed plus alın kesnlikle kesin çözüm emin olun benim eşim amleyattan bir ay önce kullandı ve çok çok iyiye gidiyordu ama ilerde alamacagımız için maddi sıkıntımız yüzünden bu seneki kesin çözüm olan amelyat olsun dedik ve hata ettik haberiniz olsun iyi düşünün ve araştırın bana biri söylemişti aynı benim sana söyledigim gibi ama ihtimal vermemiştim buna.
canım ben 7 yıl olacak evleneli eşimde varikosel vardı doktorlar tanıyı koydu ve amelyat olmazsan çocugun olmaz dedi fakat ben o aylarda hamile kaldı ve iki hafta önce gittigim doktor o amleyta olsada olur olmasada olur dedi ki ben eşimi yıllardır zorlaya zorlaya anca götürmüştüm amelyata neyse çocugumuz oldu fakat kalp hastasıydı malesef ve 3 aylıkken vefaat etti yıkıldık işte aradan 3 yıl geçti hala yok eşim bu sene zorumla amelyatı oldu ama sonuçlar kötü degil berbat ötesi 7 ay oldu amelyat olalı ama sonuşlar olmsuz bende bir sıkıntı yok şukür ama ha onda olmuş ha benden farketmez birde yaşımız geçiyor geçenlerde iki ayrı doktora sordum degerlerini mail attım istanbul ve ankarada olan doktorlar ve tüp bebek veya aşılama başka olmaz diyorlar mevladan inş umut kesilmez mevlam herkese versin onun sevgisini tadıpta böyle olmak çok çok zor ama imtihan dünyası mevlam hepimize yardım etsin inş canım
Proxeed plus cok iyi mutlaka kullanin maddi durumunuz yeterliyseArkadaşlar eşiniz varikosel ameliyati oncesi ve sonrasi proxeed plus kullanipta hamile kalan varmı???
Canim sperm testi sonra ultrasyon ve elle muaneyle tanı konuluyor[QUOTEiha123, post: 43090213, member: 696898"]yaa benım kafam cok karışık canm cok sıkılıyo bu druma herkes farklı seyler syluo. bızım doktorumuz sadece sper testlerinden sphelendı varıskosele renklı dopleer ultrason olmadı daha carsamba gunu ceklcek. ondan sonra kesınlesıcek ama %40 hareketlı toplam.. ve morfolojı cook cook dusuk
Benim esim ameliyat sonrası 6 ay kullandi. Ayrica keciboynuzu kürü ve e vitaminide kullandı. 8. Ayda hamile kaldim. Suan 8 haftalık umarim saglıkla alirim kucağima.Arkadaşlar eşiniz varikosel ameliyati oncesi ve sonrasi proxeed plus kullanipta hamile kalan varmı???
Bizde 1 ay proxeed kullandik ama fiyat yuksek geldi.icindeki etken maddeleri yurtdisindan getirttik hepsini hap olarak kullaniyor.l carnitine fumurate,lcarnitine Hcl,folikasit,supradyn all day,cinko.yaninada larginine ve e vitamini ekledik.icerik ayni oldu ve fiyat 3te birine dustu.umarim faydasini goruruzBenim esim ameliyat sonrası 6 ay kullandi. Ayrica keciboynuzu kürü ve e vitaminide kullandı. 8. Ayda hamile kaldim. Suan 8 haftalık umarim saglıkla alirim kucağima.
Tebrik ederim Can'ım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinBenim esim ameliyat sonrası 6 ay kullandi. Ayrica keciboynuzu kürü ve e vitaminide kullandı. 8. Ayda hamile kaldim. Suan 8 haftalık umarim saglıkla alirim kucağima.
Bizde emodex kullanıyoruz o da aynı içerik 4 ay bitti ...Bizde 1 ay proxeed kullandik ama fiyat yuksek geldi.icindeki etken maddeleri yurtdisindan getirttik hepsini hap olarak kullaniyor.l carnitine fumurate,lcarnitine Hcl,folikasit,supradyn all day,cinko.yaninada larginine ve e vitamini ekledik.icerik ayni oldu ve fiyat 3te birine dustu.umarim faydasini goruruz
Ameliyat öncesi ve sonrası degerleriniz nasıldı acaba?Tebrikler ayrıca rabbim bizlere de nasip etsin.Benim esim ameliyat sonrası 6 ay kullandi. Ayrica keciboynuzu kürü ve e vitaminide kullandı. 8. Ayda hamile kaldim. Suan 8 haftalık umarim saglıkla alirim kucağima.
Morfoloji %3 ileri hareket %12 sayı 22 milyondu. Ameliyattan 6 ay sonra morfoloji %17 ileri hareket %70 sayi 60 milyondu.Ameliyat öncesi ve sonrası degerleriniz nasıldı acaba?Tebrikler ayrıca rabbim bizlere de nasip etsin.
Ay ne güzel artmış maşallah. Bizim hareketimiz sifirdi. Onun haricindekiler aynı hemen hemen...Morfoloji %3 ileri hareket %12 sayı 22 milyondu. Ameliyattan 6 ay sonra morfoloji %17 ileri hareket %70 sayi 60 milyondu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?