- 11 Mart 2015
- 846
- 540
- 53
- 36
Canım gecmis olsun inşallah allah yüzümüzü en kısa zamanda güldürur. Bu ameliyat 1 ila2 yıl icinde sonuç gösterirmis canım insallh olsunda gec olsun güç olmasın. Evet yemek icmekle duzelmiyormus doktorumuz bizede oyle dedi hem Jinekolog hem üroloji doktorumuz .bizim ileri gidemeyen spermcikler sorunlu bunada şükür diğer değerler normal inşallah oda düzelir allahib izniyle .Sperm sayisi az olan bir cift vardı herzaman balık yedirirdi esine be şimdi ikinci çocuklarına hamile ilki tedaviyle oldu proxeed plus kullandı 2.ayda hamile kalmıştı bakalım bizde bu ilaci tekrar kullanmayı düşünüyoruz en az 3 ay.bide bende proseed jel kullanmayı düşünüyorum Sırf spermler daha kolay hareket etmesi icin.iyi aksamlar kızlar görüşürüz güzel haberlerle a.e.o.arkadaşlar merhaba eşim bugün ameliyat oldu. spermiyogram sonuçları da çok kötü değil. dr ameliyattan sonra %65-70 artış olur dedi. ameliyat olacak olanlar çok endişelenmesin. mikrocerrahi yöntemiyle genel anesteziyle yapıldı ameliyat. 3 saat içinde kendine geldi tamamen.
bu arada tahlilleri yaptırmak için bir sene çocuk olmamasını beklemeyin boşuna. biz bekledik zaman kaybetmişiz. kadın doğuma adet gecikmem var dedim(gerçekten o ay gecikmişti.) adetimin 3. günü tüm testler yapıldı, eşim de ürolojiye gittiğinde varikosel teşhisi kondu. inanın hastalığa vs hiç üzülmedim nerdeyse. sonuçta Allah'tan geldi. ama ertelemiş olmamıza üzüldüm. boşa zaman kaybettik. 10 ay boyunca vitaminler kürler, beklentiler hepsini boşuna denemişiz. o yüzden yaptırın tahlilleri içiniz rahat olsun
Kizlar bugün doktora tekrar gittik eşimin ameliyatından sonra kac kere devlet hastanesine tahlil verdik sonuç hep sıfır çıkıyordu bugün doktorumuz değiştirdik bize devletten başka yerde yaptırın tahlili dedi bende eşime özelde yaptiralim dedim hatta maddi olarak ben desteklerim çoğu zaman sıkıntı yapma diye gittik tahlil sonucu umutlandırdı sukur bizi ins darisi tekrar evlat sahibi olmamıza olur müjdesini de sizlere de veririm ins yazılarımı okudunuz mu bilmiyorum ama yüreği yanan bir annelik geçiren biriyim ben evladımız oldu uzun bir süreden sonra ve üç ay yaşadı kaybettik üç yıl oldu açısı dün gibi[/QUOTE]Canim sperm testi sonra ultrasyon ve elle muaneyle tanı konuluyor
Varikosel icin o yüzden tam olarak muane olmadan karar vermeyin baska bir doktura gidin canım bizde ilk gittiğimiz doktor anlamadı ama ikinci gittiğimiz doktor hemen anladı sonra ameliyat denilince de baska bir prof.olan bir doktora gittik oda ameliyat deyince oldu esim bekliyoruz hala .allah hepimizin kucagini doldursun insallh sira sira bebisler versin .
verdiğin bilgiler iiçin teşekkürler canım, bakalım bugün dr ilaç yazacak, spermler ameliyattan sonra 74 gün içerisinde tamamen yenileniyormuş. ilk üç ay olabilir ama yine de ümitlenmeyin. ameliyattan 3 ay sonra spermiyogram yaptırıp, sonraki üç ay sonra da olmazsa tekrar dr. a gidicez. ama bugünümüze şükür. dr. teşhis koyduğunda hiçbir şey bilmiyorduk, amleiyat ciddi mi ağır bi hastalık mı vs. bebeği filan unuttum eşimle huzurumuz sağlığımız iyi olsun da gerisi olur dedim. insan bebeğe odaklanınca bazen elindekileri fark edemiyorCanım gecmis olsun inşallah allah yüzümüzü en kısa zamanda güldürur. Bu ameliyat 1 ila2 yıl icinde sonuç gösterirmis canım insallh olsunda gec olsun güç olmasın. Evet yemek icmekle duzelmiyormus doktorumuz bizede oyle dedi hem Jinekolog hem üroloji doktorumuz .bizim ileri gidemeyen spermcikler sorunlu bunada şükür diğer değerler normal inşallah oda düzelir allahib izniyle .Sperm sayisi az olan bir cift vardı herzaman balık yedirirdi esine be şimdi ikinci çocuklarına hamile ilki tedaviyle oldu proxeed plus kullandı 2.ayda hamile kalmıştı bakalım bizde bu ilaci tekrar kullanmayı düşünüyoruz en az 3 ay.bide bende proseed jel kullanmayı düşünüyorum Sırf spermler daha kolay hareket etmesi icin.iyi aksamlar kızlar görüşürüz güzel haberlerle a.e.o.
Canım o bendede oluyor yumurtlamayla alakası yok ben ovulasyon testi yaptim tam olarak ovulasyon günümde akintim sümuksu değildi benim adetin bitince ve adetimden bir kaç gun once öyle oluyor akıntım normal bence olmasiKizlar bana yardim edin.. Esimde varikosel vardi ameliyat oldu 3 ay sonra yapilan sprem testinde dr artik calismalara baslayin uc ay suresince gebelik olmazsa tekrar gelin demis. Ancak biz esimle ayri illerde gorev yapiyoruz. Bu ay ameliyattan sonra ilk calosma ayimizdi Adetim 28 gunde bir oldugundan 12-14-16. Gunlerinde ilski oldu ama yumurtlama gununde herhangi uzayan bir akintim olmadi. Bugun 21. Gun uzayan sivi geldi. Simdi ben gec yumurtlamis mi oluyorum. Farkli sehirlerde olunca yumurtlama gunune denk getirmek cok zor oluyo
Öyle derler ama bebek biraz buyuyunce olur diye biliyorum canım. Var mı gecikmen?Ya kızlar bu göbek cizgisi hamilelikdemi çıkıyor benim bu ay göbek cizgim çıktı normalde olan da varmı? ?
Tesekkur ederim canim.. Cok istiyoruz cocuk sahibi olmak.. Su ovulasyon olayini denk getirebilsek ameliyat ise yaradi mi anlayamiyorumCanım o bendede oluyor yumurtlamayla alakası yok ben ovulasyon testi yaptim tam olarak ovulasyon günümde akintim sümuksu değildi benim adetin bitince ve adetimden bir kaç gun once öyle oluyor akıntım normal bence olmasi
Canim bu ay adetim tam olmadi iki gun leke ve sonra adet oldum 1 gün sonra tekrar 2gun lekem geldi kesildi ben 1 aydır brl ağrısı cekiyorum doktora da gitmedim artık dayanamiyorum gitcegim galiba bu cizgiyi son 1 haftadir farkettim önce hic böyle birsey yoktu göğüs altindan bikini bolgeme kadar devam ediyor kahverengi bu arada açık tenliyim ve 49 kg.yum lekem gelince idrarda test yaptim negatif çıktı ama erken diyen oldu çıkmaz hemen idrarda dediler ben bu kadar tesaduf olamaz diyorum ilk defa bu kadar farkli şeyler yaşıyorum. .Öyle derler ama bebek biraz buyuyunce olur diye biliyorum canım. Var mı gecikmen?
Canim adet takvimi indir orda ovulasyon gününü belirtiyor hem cok kolay aylik tskiplerini yapıyorsun. Yada ovulasyon testi al emin olmak icin genelde adetin 13,14,15 ne denk geliyor bu günlerde şans cok yüksek ve özellikle ilişkiden sonra bacaklarını yukarı k aldır5 dk. ve belinin altına yastık koy cnm ve dua et iliskiden önce besmeleyle birlikde inşallah allah hayirlisiyla verir evlatlar size ve isteyen herkese sonrada bize..aminnnnnnTesekkur ederim canim.. Cok istiyoruz cocuk sahibi olmak.. Su ovulasyon olayini denk getirebilsek ameliyat ise yaradi mi anlayamiyorum
Umutlandirmak istemiyorum ama yerinde olsam hemen bi kan testi yaptırırdim. Yerleşme kanaması olabilir. Polikistik falan var mı?Canim bu ay adetim tam olmadi iki gun leke ve sonra adet oldum 1 gün sonra tekrar 2gun lekem geldi kesildi ben 1 aydır brl ağrısı cekiyorum doktora da gitmedim artık dayanamiyorum gitcegim galiba bu cizgiyi son 1 haftadir farkettim önce hic böyle birsey yoktu göğüs altindan bikini bolgeme kadar devam ediyor kahverengi bu arada açık tenliyim ve 49 kg.yum lekem gelince idrarda test yaptim negatif çıktı ama erken diyen oldu çıkmaz hemen idrarda dediler ben bu kadar tesaduf olamaz diyorum ilk defa bu kadar farkli şeyler yaşıyorum. .
Canım ovulasyon testi al internetten ayrı şehirlerde isen tahmini tutturmak zor olur yada kadın doğuma gidip ultrason ile yumurta takibi yaptır durumunu anlatıp..Kizlar bana yardim edin.. Esimde varikosel vardi ameliyat oldu 3 ay sonra yapilan sprem testinde dr artik calismalara baslayin uc ay suresince gebelik olmazsa tekrar gelin demis. Ancak biz esimle ayri illerde gorev yapiyoruz. Bu ay ameliyattan sonra ilk calosma ayimizdi Adetim 28 gunde bir oldugundan 12-14-16. Gunlerinde ilski oldu ama yumurtlama gununde herhangi uzayan bir akintim olmadi. Bugun 21. Gun uzayan sivi geldi. Simdi ben gec yumurtlamis mi oluyorum. Farkli sehirlerde olunca yumurtlama gunune denk getirmek cok zor oluyo
Canım 3-5 gün diye biliyorum ben. Süre 5 günüİ geçince değerler bozuk çıkıyor.Kızlar bu arada bir şey sormak istiyorum. Biz cts kontrole gideceğiz. Ve eşim çok hasta uyuyo. Perhiz süresi denk gelmicek yani. Minimum süre 3 gün fakat maksimum süre önemli mi sizce?
Yarin yaptircagim cnm doktora gitmem gerek artik .yok canım iki ay once muane oldum herseyim normali.Umutlandirmak istemiyorum ama yerinde olsam hemen bi kan testi yaptırırdim. Yerleşme kanaması olabilir. Polikistik falan var mı?
3veya 4gun cnm sonra pek saglikli olmuyormus.Kızlar bu arada bir şey sormak istiyorum. Biz cts kontrole gideceğiz. Ve eşim çok hasta uyuyo. Perhiz süresi denk gelmicek yani. Minimum süre 3 gün fakat maksimum süre önemli mi sizce?
Bekliyorum güzel haberlerini...muhakkak haber ver...Yarin yaptircagim cnm doktora gitmem gerek artik .yok canım iki ay once muane oldum herseyim normali.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?