Evet adetin 3. Günü gitmen en güzeli. Insaallh saglıkla alırsın kucağina en yakın zamandaInsallah Allah isteyen herkese nasip etsin.. Bizim tam 10 ay olucak calismaya baslayali.. Her turlu yontemi denedim ilk 4 ay falan olmayinca ben dr gittim sorun yok dedi. yumurta takibi yapin dedim bir sene dolmayinca yapamam dedi bana dr. esim gitti megersem varikosel varmis iyi kicocugunuz olmamis bu donemde demisti dr ya dusuk olur ya dis gebelik ya da saglikli bi bebek olmazdi demisti. Ameliyattan oncesina kadar psikolojik olarak her turlu belirtiyi yasiyorum gibi geliyordu. Ameliyattan sonra kafam rahatladi ilk uc ay dusunmedigimizden ama simdi calisin deyince aklima takiliyor acaba gebelik belirtisi mi yasiyorum diye. Ama artik yumurta takibi yaptiricam. Onun icin adetliyken mi dr gitmek gerekiyordu.
Kizlar tahlil sonuçları bizde devlettede ve üniversite araştırma hast.ayni çıktı bence tahlillerde sıkıntı olmuyor sma tahlil uzerinden ikibucuk ay gectiyse değişebilir sonuçlar çünkü iki bucuk ayda spermler yenilendigi için .ama yinede farkli doktor ve hastaneleri denemek gerek canım en az 3 doktordan sonra ameliyata karar verdik bizde insallh hersey yarinlarda guzel olur bizler için (amiiiiiinnnn)[/QUOTE]Kizlar bugün doktora tekrar gittik eşimin ameliyatından sonra kac kere devlet hastanesine tahlil verdik sonuç hep sıfır çıkıyordu bugün doktorumuz değiştirdik bize devletten başka yerde yaptırın tahlili dedi bende eşime özelde yaptiralim dedim hatta maddi olarak ben desteklerim çoğu zaman sıkıntı yapma diye gittik tahlil sonucu umutlandırdı sukur bizi ins darisi tekrar evlat sahibi olmamıza olur müjdesini de sizlere de veririm ins yazılarımı okudunuz mu bilmiyorum ama yüreği yanan bir annelik geçiren biriyim ben evladımız oldu uzun bir süreden sonra ve üç ay yaşadı kaybettik üç yıl oldu açısı dün gibi
göbek çizgisi hamilelikte belirtidir ama gününün çok geçmiş olması gerek hemn olmaz o çizgiÖyle derler ama bebek biraz buyuyunce olur diye biliyorum canım. Var mı gecikmen?
canım keçiboynuzu kürü ve diger kullandıgınız şey nasıl tari federmisin benim eşim amelyat olalı 7 ay oluyor hala birşey yok 3 kez devlet hastanesinde tahlil verdi sıfır çıktı amelyattan önce bile bundan daha daha iyiyid proxeed plus kullanmıştı zaten ben doktorlar amelyat olmazsan çocugun olmaz dediginde eşime doktorun o aylarda hamile kalmıştım ama malesef yavrumuz dogduktan 3 ay sonra vefaat etti 3 yıl oldu kaybedeli eşimi sonunda ikna ettim bu sene oldu amalyat ocak ayında ama hala birşey yok işte devlette verdigi tahlillerde sonuç hep öyle çıkınca bizde doktoru degiştirdik doktor tahlili burda vermeyi dedi özele gittik ve çok farklı çıktı hem çok sevindik hemde çok şaşırdık darısı başımıza canım gereken bilgiyi yazarsan çok sevinirim ve ne kadar sürede kullandıgını bunları eşinin anlatım bozukluguyla dolu bir yazı oldu farkındayım şuan acelem var bu yüzden böyle yazmam gerekti kusura bakmaTebrik ederim Can'ım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinbize yazdığın ümit olduğun için de teşekkür ederim bizlere de dua et
evet canım ya fiyatı yüksek bu toplama yaptıgınız maddeleri nasıl temin ettiniz ve ne kadar tuttu fiyatı böyle olunca faydasını görürsünüz eminim nasipse olur merak etme benim eşimde amelyat olmasa daha iyiymiş bu amlyat zaten çok ta gerekli degilmişBizde 1 ay proxeed kullandik ama fiyat yuksek geldi.icindeki etken maddeleri yurtdisindan getirttik hepsini hap olarak kullaniyor.l carnitine fumurate,lcarnitine Hcl,folikasit,supradyn all day,cinko.yaninada larginine ve e vitamini ekledik.icerik ayni oldu ve fiyat 3te birine dustu.umarim faydasini goruruz
amin canım saol duanızı eksik etmeyin mevlam hepimize nasip eder ins evlat sevgisi dünyaya bedel ana baba sevgisi ne ki onun sevgisi yanında yaşadım ve gördüm canım.Olsun sen umudunu yitirme sonucta bunlarda bir yol.Allah hayirli zamani bilir.Dedigin gibi burasi imtehan yeri.Hakkimizda hayirlisi olsun insallah.
canım hastaneyi ve doktorunu degiştir biz öyle yaptık iyi oldu.Benim eşim de sperm sayısı çok düşük normal yolla hamile kalamazsiniz dediler varikosel ameliyati oldu sonuç değişmedi sayılar aynı kaldı ama 6ay sonra hamile kaldım bebeğimi kaybettim beş aylık şimdi tekrar dan hamile kalır mıyım bilmiyorum aslında sonuçlar aynı ameliyat ise yapamadı
Canım bana mı yazdın emim olamadım pek ama bizi anlatayım sana kısaca. biz kür yapmıyoruz keçi boynuzu özütü var aynı pekmezi gibi satılıyor kavanozlarda soğuk pres yazması önemli üstünde. Saraçoğlu soğuk pres öneriyormuş. İşte ondan aldık birer kaşık yediriyorum eşime aklıma geldikçe.canım keçiboynuzu kürü ve diger kullandıgınız şey nasıl tari federmisin benim eşim amelyat olalı 7 ay oluyor hala birşey yok 3 kez devlet hastanesinde tahlil verdi sıfır çıktı amelyattan önce bile bundan daha daha iyiyid proxeed plus kullanmıştı zaten ben doktorlar amelyat olmazsan çocugun olmaz dediginde eşime doktorun o aylarda hamile kalmıştım ama malesef yavrumuz dogduktan 3 ay sonra vefaat etti 3 yıl oldu kaybedeli eşimi sonunda ikna ettim bu sene oldu amalyat ocak ayında ama hala birşey yok işte devlette verdigi tahlillerde sonuç hep öyle çıkınca bizde doktoru degiştirdik doktor tahlili burda vermeyi dedi özele gittik ve çok farklı çıktı hem çok sevindik hemde çok şaşırdık darısı başımıza canım gereken bilgiyi yazarsan çok sevinirim ve ne kadar sürede kullandıgını bunları eşinin anlatım bozukluguyla dolu bir yazı oldu farkındayım şuan acelem var bu yüzden böyle yazmam gerekti kusura bakma
Canim burada kendi proxeedinizi kendiniz yapin diye bi topic vardi ordan yararlandik biz.amerikada vitacost diye bi vitamin markasi var ordan lcarnitine hcl,lcarnitine fumurate,quenzim q10,larginine siparis ettik amerikada esimin bi arkadasi yasiyor o alip gonderdi.yanina cinko folikasit supradyn all day de belirli oranlarda kullaninca proxeed le birebir ayni icerige sahip oldu.3aylik proxeed in fiyati 6kutudan 750tl gbi bi fiyat olacakken 300liraya falan mâlettikevet canım ya fiyatı yüksek bu toplama yaptıgınız maddeleri nasıl temin ettiniz ve ne kadar tuttu fiyatı böyle olunca faydasını görürsünüz eminim nasipse olur merak etme benim eşimde amelyat olmasa daha iyiymiş bu amlyat zaten çok ta gerekli degilmiş
Canim misafirim vardı gidemedim doktora ama erken gebelik testi yaptim negatif çıktıBekliyorum güzel haberlerini...muhakkak haber ver...
Inşallah canım olur tabikiHani bir kez hamile kaldım yine kalır mıyım ki inşallah yine olur melegim bir kardeş yollar bana
Canım keciboynuzu suyu içir sayi yükselmesi için birde kakule çayı yap kakulede cok etkili. Ve adaçayı iciyorsa icmesin esin canım adaçayıda yaramıyor .Arkadaşlar benim eşim de sperm çok düşük tüp bebek dediler ama bir sene sonra hamile kaldım doğal yolla bebeğimi kaybettim tekrardan hamile kalır mıyım acaba
Anladım canım. Hayırlısı olsun. Biz de güya cts kontrole gidecektık. Ama perhizi bile ben hatirlatiyorum o da dikkat etmiyor. Muayene kaldı yani. Çok sıkıldım her şeyi takip etmekten. Biraz da o düşünsün artık. Bunlar bile o kadar ağır gelmeye başladı ki anlatamam. Ama burda derttaslarimi görünce rahatliyorum birazKızlar bu ay inşallah hepimize güzel haberler verir
Canim misafirim vardı gidemedim doktora ama erken gebelik testi yaptim negatif çıktı
bizim de ameliyattan snra 4 ay bitti ve ortada bişey yok. git test yaptır diyorum gece çalışıyor zaten her sabah boş ama yok gitmiyor.....Anladım canım. Hayırlısı olsun. Biz de güya cts kontrole gidecektık. Ama perhizi bile ben hatirlatiyorum o da dikkat etmiyor. Muayene kaldı yani. Çok sıkıldım her şeyi takip etmekten. Biraz da o düşünsün artık. Bunlar bile o kadar ağır gelmeye başladı ki anlatamam. Ama burda derttaslarimi görünce rahatliyorum biraz
Saliya tekrar randevu aldık bakalım bu kez o aldı randevuyu ama benim dememle :) buda gelişme... heyecanlıyım kızlar 6 buçuk ay oldu çok merak ediyorum...sana da allah kolaylik versin sana da. Kocalara da tevekkül :)bizim de ameliyattan snra 4 ay bitti ve ortada bişey yok. git test yaptır diyorum gece çalışıyor zaten her sabah boş ama yok gitmiyor.....
Canim burada kendi proxeedinizi kendiniz yapin diye bi topic vardi ordan yararlandik biz.amerikada vitacost diye bi vitamin markasi var ordan lcarnitine hcl,lcarnitine fumurate,quenzim q10,larginine siparis ettik amerikada esimin bi arkadasi yasiyor o alip gonderdi.yanina cinko folikasit supradyn all day de belirli oranlarda kullaninca proxeed le birebir ayni icerige sahip oldu.3aylik proxeed in fiyati 6kutudan 750tl gbi bi fiyat olacakken 300liraya falan mâlettik
Bizimde bugun tam 6ay dolduSaliya tekrar randevu aldık bakalım bu kez o aldı randevuyu ama benim dememle :) buda gelişme... heyecanlıyım kızlar 6 buçuk ay oldu çok merak ediyorum...sana da allah kolaylik versin sana da. Kocalara da tevekkül :)
Donusumsel olarak 6. Ayla 7. Ay ayni çıkar canım değerler 72 günde bir değiştiği için.Bizimde bugun tam 6ay doldu
Ama tahlil vermek istemiyoruz,3ayin sonunda husran yasamistik 1ay daha kurlerimizi tamamlayip sonuca bakicaz.Rabbim hepimizin yuzunu guldursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?