Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Evet adetin 3. Günü gitmen en güzeli. Insaallh saglıkla alırsın kucağina en yakın zamanda

Kizlar tahlil sonuçları bizde devlettede ve üniversite araştırma hast.ayni çıktı bence tahlillerde sıkıntı olmuyor sma tahlil uzerinden ikibucuk ay gectiyse değişebilir sonuçlar çünkü iki bucuk ayda spermler yenilendigi için .ama yinede farkli doktor ve hastaneleri denemek gerek canım en az 3 doktordan sonra ameliyata karar verdik bizde insallh hersey yarinlarda guzel olur bizler için (amiiiiiinnnn)[/QUOTE]
canım biz yıllardır bu olayın içerisindeyiz ve emin ol hastane çok şey farkettiriyormuş düşün eşim devlet hastanesinde 3 kere tahlil verdi varikosel amleyatından sonra 3 tahlilde de sıfır sperm çıktı ve doktoru degiştirdik o da buranın tahlilleri iyi degil başka yere yaptırın buranın dışında dedi bizdeilk defa özele gittik yaptırdık ve sonuç çok çok farklı senin eşinin durumu farklı olabilir ama bizde durum bu.

Tebrik ederim Can'ım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bize yazdığın ümit olduğun için de teşekkür ederim bizlere de dua et
canım keçiboynuzu kürü ve diger kullandıgınız şey nasıl tari federmisin benim eşim amelyat olalı 7 ay oluyor hala birşey yok 3 kez devlet hastanesinde tahlil verdi sıfır çıktı amelyattan önce bile bundan daha daha iyiyid proxeed plus kullanmıştı zaten ben doktorlar amelyat olmazsan çocugun olmaz dediginde eşime doktorun o aylarda hamile kalmıştım ama malesef yavrumuz dogduktan 3 ay sonra vefaat etti 3 yıl oldu kaybedeli eşimi sonunda ikna ettim bu sene oldu amalyat ocak ayında ama hala birşey yok işte devlette verdigi tahlillerde sonuç hep öyle çıkınca bizde doktoru degiştirdik doktor tahlili burda vermeyi dedi özele gittik ve çok farklı çıktı hem çok sevindik hemde çok şaşırdık darısı başımıza canım gereken bilgiyi yazarsan çok sevinirim ve ne kadar sürede kullandıgını bunları eşinin anlatım bozukluguyla dolu bir yazı oldu farkındayım şuan acelem var bu yüzden böyle yazmam gerekti kusura bakma

evet canım ya fiyatı yüksek bu toplama yaptıgınız maddeleri nasıl temin ettiniz ve ne kadar tuttu fiyatı böyle olunca faydasını görürsünüz eminim nasipse olur merak etme benim eşimde amelyat olmasa daha iyiymiş bu amlyat zaten çok ta gerekli degilmiş

Olsun sen umudunu yitirme sonucta bunlarda bir yol.Allah hayirli zamani bilir.Dedigin gibi burasi imtehan yeri.Hakkimizda hayirlisi olsun insallah.
amin canım saol duanızı eksik etmeyin mevlam hepimize nasip eder ins evlat sevgisi dünyaya bedel ana baba sevgisi ne ki onun sevgisi yanında yaşadım ve gördüm canım.

canım hastaneyi ve doktorunu degiştir biz öyle yaptık iyi oldu.

Canım bana mı yazdın emim olamadım pek ama bizi anlatayım sana kısaca. biz kür yapmıyoruz keçi boynuzu özütü var aynı pekmezi gibi satılıyor kavanozlarda soğuk pres yazması önemli üstünde. Saraçoğlu soğuk pres öneriyormuş. İşte ondan aldık birer kaşık yediriyorum eşime aklıma geldikçe.
Bir de emodex kapsül diye bir ilaç var proxeed gibi. O da aynı fiyatlarda tek Avantajı suya karıştırılmıyor. Eşim sabah işe giderken proxeed ı suya karıştırmaya üşenip içmiyordu. Bunu hemen atıveriyor ağzına.
Biz de haziran da ameliyat olduk öncesinde 3 düşüğüm var. Ama hazirandan beri bizim de gebelik olmadı. Yarın da 28. günüm ama testler negatif malesef...
Eşim tekrar hiç test vermedi ne durumdayız bilmiyorum yani pek..
Sana da çok geçmiş olsun... Allah hepimize sabır versin...

Canim burada kendi proxeedinizi kendiniz yapin diye bi topic vardi ordan yararlandik biz.amerikada vitacost diye bi vitamin markasi var ordan lcarnitine hcl,lcarnitine fumurate,quenzim q10,larginine siparis ettik amerikada esimin bi arkadasi yasiyor o alip gonderdi.yanina cinko folikasit supradyn all day de belirli oranlarda kullaninca proxeed le birebir ayni icerige sahip oldu.3aylik proxeed in fiyati 6kutudan 750tl gbi bi fiyat olacakken 300liraya falan mâlettik

Arkadaşlar benim eşim de sperm çok düşük tüp bebek dediler ama bir sene sonra hamile kaldım doğal yolla bebeğimi kaybettim tekrardan hamile kalır mıyım acaba

Hani bir kez hamile kaldım yine kalır mıyım ki inşallah yine olur melegim bir kardeş yollar bana

Arkadaşlar benim eşim de sperm çok düşük tüp bebek dediler ama bir sene sonra hamile kaldım doğal yolla bebeğimi kaybettim tekrardan hamile kalır mıyım acaba
Canım keciboynuzu suyu içir sayi yükselmesi için birde kakule çayı yap kakulede cok etkili. Ve adaçayı iciyorsa icmesin esin canım adaçayıda yaramıyor .

Kızlar bu ay inşallah hepimize güzel haberler verir

Canim misafirim vardı gidemedim doktora ama erken gebelik testi yaptim negatif çıktı
Anladım canım. Hayırlısı olsun. Biz de güya cts kontrole gidecektık. Ama perhizi bile ben hatirlatiyorum o da dikkat etmiyor. Muayene kaldı yani. Çok sıkıldım her şeyi takip etmekten. Biraz da o düşünsün artık. Bunlar bile o kadar ağır gelmeye başladı ki anlatamam. Ama burda derttaslarimi görünce rahatliyorum biraz

bizim de ameliyattan snra 4 ay bitti ve ortada bişey yok. git test yaptır diyorum gece çalışıyor zaten her sabah boş ama yok gitmiyor.....

bizim de ameliyattan snra 4 ay bitti ve ortada bişey yok. git test yaptır diyorum gece çalışıyor zaten her sabah boş ama yok gitmiyor.....
Saliya tekrar randevu aldık bakalım bu kez o aldı randevuyu ama benim dememle :) buda gelişme... heyecanlıyım kızlar 6 buçuk ay oldu çok merak ediyorum...sana da allah kolaylik versin sana da. Kocalara da tevekkül :)

Saliya tekrar randevu aldık bakalım bu kez o aldı randevuyu ama benim dememle :) buda gelişme... heyecanlıyım kızlar 6 buçuk ay oldu çok merak ediyorum...sana da allah kolaylik versin sana da. Kocalara da tevekkül :)
Bizimde bugun tam 6ay doldu
Ama tahlil vermek istemiyoruz,3ayin sonunda husran yasamistik 1ay daha kurlerimizi tamamlayip sonuca bakicaz.Rabbim hepimizin yuzunu guldursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…