benim eşimdede pek gayret yok yıllardır benim zorumla amelyat oldu sıkıntı ya bu erkeklerçok iyiymiş keşke bizde bunu yapabilsek
Evet canm ama biz 1,5ay once kurlerimize l arginine ekledik.onunla ilgilide cok onemli arastrma sonuclari var enazindan 2,5 ay kullanmis olalim yani 72 gun devam edelim istiyoruz.onun icin 1ay daha devam edelm dedikDonusumsel olarak 6. Ayla 7. Ay ayni çıkar canım değerler 72 günde bir değiştiği için.
evet canım sana yazmıştım bende bugün keçi boynuzu özü aldım neler yapmıyorum ki 6 bitip 7 ye girecez ama eşim saolsun pek bir ihmalkar karakteri yüzünden böyleCanım bana mı yazdın emim olamadım pek ama bizi anlatayım sana kısaca. biz kür yapmıyoruz keçi boynuzu özütü var aynı pekmezi gibi satılıyor kavanozlarda soğuk pres yazması önemli üstünde. Saraçoğlu soğuk pres öneriyormuş. İşte ondan aldık birer kaşık yediriyorum eşime aklıma geldikçe.
Bir de emodex kapsül diye bir ilaç var proxeed gibi. O da aynı fiyatlarda tek Avantajı suya karıştırılmıyor. Eşim sabah işe giderken proxeed ı suya karıştırmaya üşenip içmiyordu. Bunu hemen atıveriyor ağzına.
Biz de haziran da ameliyat olduk öncesinde 3 düşüğüm var. Ama hazirandan beri bizim de gebelik olmadı. Yarın da 28. günüm ama testler negatif malesef...
Eşim tekrar hiç test vermedi ne durumdayız bilmiyorum yani pek..
Sana da çok geçmiş olsun... Allah hepimize sabır versin...
Kendisi cocuk istemiyormu,yasi kacevet canım sana yazmıştım bende bugün keçi boynuzu özü aldım neler yapmıyorum ki 6 bitip 7 ye girecez ama eşim saolsun pek bir ihmalkar karakteri yüzünden böyle
Benim eşim de umırsamıyor ya bugün yine patladım birsürü bağırdım niye hiçbişeyi dikkat etmiyosun nekadar üzüldüğümü hiç mi görmüyosun falan saydırdım baya.. Bir de eşime benim çocuğum olmayacağını bilsen benle evlenir miydin diye sormuştum taaa çocuk mevzusu yokken eşim de çok zor bir soru sanırım evlenmezdim demişti. Bu geldi aklıma iyice çıldırdım. Hiçbişeyi ciddiye almıyor konuyu ne zaman açsam geçiştiriyor ama benim konuşmaya ihtiyacım var...evet canım sana yazmıştım bende bugün keçi boynuzu özü aldım neler yapmıyorum ki 6 bitip 7 ye girecez ama eşim saolsun pek bir ihmalkar karakteri yüzünden böyle
Canim duygularini okadar iyi anliyorumki,suan icini dök deseler yazdiklarini yazardim sanirim..ama bisey dikkatimi cekti.insanoglu söyledigi sözden imtihan oluyor,esininde seninle evlenmezdim demesi Rabbim tarafindan imtihan ediliyor gibi düsündürdü bana..boyle durumlarda bol bol tövbe istigfar cekmek gerekiyor..esin inancli biriyse tövbe ve dua etmeli,Allahtan istemeli..cunku evladi veren biz degiliz,Onun Ol! demesi gerekiyor..Eminim Rabbim kucaklarimizi bos birakmayacakBenim eşim de umırsamıyor ya bugün yine patladım birsürü bağırdım niye hiçbişeyi dikkat etmiyosun nekadar üzüldüğümü hiç mi görmüyosun falan saydırdım baya.. Bir de eşime benim çocuğum olmayacağını bilsen benle evlenir miydin diye sormuştum taaa çocuk mevzusu yokken eşim de çok zor bir soru sanırım evlenmezdim demişti. Bu geldi aklıma iyice çıldırdım. Hiçbişeyi ciddiye almıyor konuyu ne zaman açsam geçiştiriyor ama benim konuşmaya ihtiyacım var...
Bağır çağır sonunda anladı beni. Hiçbir zaman çocuğumuz olmayacağına inanmadım hala da inanmıyorum kendini bu kadar yıpratma olacak ama ya 6 sene beklememiz gerekirse nolacak? Bu kadar kafamıza takarsak çok zor geçer hayat bizim için falan dedi.
Ağla ağla geziyorum ortada iki gündür.. Her taraf çocuklu kadın dolu. Her yerde muhabbet çocuk bebek hamilelik.. Herkesin cümle de darısı başına.. Yoruldum artık!! Allah herkesin yavrusunu kendine bağışlasın ama ben artık güçlü olamıyorum... Üstüne şaka yapıp geçemiyorum eskisi gibi...
Hep ümidim bir sonraki aya bir sonraki aya... Diye diye 25 ay bitti.. 3 düşük yaşadım. Allahım sen sabır ver hepimize....
Amin canım inşallah artık en kısa sürede hayırla sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza...Canim duygularini okadar iyi anliyorumki,suan icini dök deseler yazdiklarini yazardim sanirim..ama bisey dikkatimi cekti.insanoglu söyledigi sözden imtihan oluyor,esininde seninle evlenmezdim demesi Rabbim tarafindan imtihan ediliyor gibi düsündürdü bana..boyle durumlarda bol bol tövbe istigfar cekmek gerekiyor..esin inancli biriyse tövbe ve dua etmeli,Allahtan istemeli..cunku evladi veren biz degiliz,Onun Ol! demesi gerekiyor..Eminim Rabbim kucaklarimizi bos birakmayacak
Canım HSG için adetli iken mi gideceksin? Ben de düşünüyorum ama emin olamıyorum.. Şimdi bugün adetin 1. Günündeyim.slm kızlar.tabiki zor bir surecten geçiyoruz ama kendimizin ve eşimizin ruh sağlıgı için güçlü olmak zorundayız.benim 23.ayım..2 sene oldu.benden once evlenenler 2.bebek planları yapmaya başladılar bile.sokağa çıkıyorum her 5 kadından 3ü4ü hamile..sanki bir tek ben kalamıyormusum gibi geliyor gerçekten.herkese kolay olan istemediği halde olan şey bize zorlaştı.ama bizim imtihanımız buymuş.eğer gerçekten sabredenlerden olursak ayetlerde buyuruldugu gibi kurtuluşa felaha ereceğiz birgün inşaallah.Rabbim dermansız dert vermesin.sabırla ve duayla bizede gelecek kuzularımız inşaallah.
ben bu ay hsg cekileceğim.Rabbim tedavimi hayırla sonuclandırır inş.birbirimize dua edelim
Benimde adetimin 1.gunu..bu ay zeynepkamilde hsg cekilecektim,adetin 1.gunu gidip randevu aliyorsun adet bitimindeki 3 4 gun icinde cekiyorlar..ama gitmedim,hicbirsey yapasim yok..hicbiseye enerjim kalmadi..40günden sonra adet oldum bugun.1hafta once yaptgm test negatif cikmasina ragmen bir haftadir icten ice ümit dolu hayaller kurdum..Canım HSG için adetli iken mi gideceksin? Ben de düşünüyorum ama emin olamıyorum.. Şimdi bugün adetin 1. Günündeyim.
Bilmiyorum ki canım bende de bir düşündüm çektirsem mi diye ama bana doktor sen bilirsin istersen çektir dedi. 3 gebelik kaybı var yani tüp tıkalı falan olsa onlar olmazdı heralde. Ama belki septum falan vardır diyorum.. Pazartesi için gidip konuşayım dedim ama işten izin almam lazımdı... Almadım da.. Benim ki de kalacak bu ay heralde.. Bir de yaşadığım şehirde tek hastane var burda çekmezler komşu il memleketim oraya gidiyorum ama hİç memlekete de gidesim yok... Dargınım herkese bu konu yüzünden.. Hastaneye gittiğimi bilmelerini istemiyorum.Benimde adetimin 1.gunu..bu ay zeynepkamilde hsg cekilecektim,adetin 1.gunu gidip randevu aliyorsun adet bitimindeki 3 4 gun icinde cekiyorlar..ama gitmedim,hicbirsey yapasim yok..hicbiseye enerjim kalmadi..40günden sonra adet oldum bugun.1hafta once yaptgm test negatif cikmasina ragmen bir haftadir icten ice ümit dolu hayaller kurdum..
Hsg yi nerede cektirmeyi düsünüyorsun cnm
Hangi ilde yasiyorsun?devlet hastanelerinin cogu neyazikki cekmiyorBilmiyorum ki canım bende de bir düşündüm çektirsem mi diye ama bana doktor sen bilirsin istersen çektir dedi. 3 gebelik kaybı var yani tüp tıkalı falan olsa onlar olmazdı heralde. Ama belki septum falan vardır diyorum.. Pazartesi için gidip konuşayım dedim ama işten izin almam lazımdı... Almadım da.. Benim ki de kalacak bu ay heralde.. Bir de yaşadığım şehirde tek hastane var burda çekmezler komşu il memleketim oraya gidiyorum ama hİç memlekete de gidesim yok... Dargınım herkese bu konu yüzünden.. Hastaneye gittiğimi bilmelerini istemiyorum.
Benim çok şükür bu ay tam 28. günde geldi adetim... Eşimin değerleri düzelse benim adetlerim bozuluyor benimki düzelse onun ki bozuluyor...
Ne zaman kısmetimiz merakla bekliyorum...
Gümüşhanenin ilçesindeyim canım burda yani ilçede kadın doğumcu yok zaten merkezde de kesin çekilmiyordur. Erzincanlıyım erzincana gidiyorum genelde özel hastane var bir tane orası çekiyor ama orda çektirmek istemedim pek fiyatını da sormadım. Araştırmaya gideyim dedim ama işte izin almadım malesef pazartesi için. Özeldeki doktor istersen çekeriz dedi araştırmadakinin hiç öyle bir talebi de olmadı yoksa telden randevu alırdım...Hangi ilde yasiyorsun?devlet hastanelerinin cogu neyazikki cekmiyor
Ben istanbuldayim burada bile onlarca hastaneden 2 3 tanesi cekiyormus.özellerdede 400,500 civari.ama gebelik olustuysa bence tuplerinle ilgili bir siknti yoktur
canım bana adetin kahverengiye donunce gel çekelim dedi.rahim ağzı kapanmadan çekilmesi gerekiyormuş.11.gün olur mu dedim kesinlikle olmaz cok gec dedi.toplam 8 gün sürüyor adetim, 7.gün gidip çekileceğim inş.ağrılı bir işlemmiş o yuzden narkozlu olacak.hsg şart ozelliklede senin için.. hsg cekilme nedenlerini okursan tekrarlayan düşükler ve dış gebelik ve tüplerin tıkalı olma ihtimali..içten içe tırsıyorum bende ama olayımda kurtulayım soru işareti olmasın kafamda aşılamadan öncede yapılması şart zaten.Canım HSG için adetli iken mi gideceksin? Ben de düşünüyorum ama emin olamıyorum.. Şimdi bugün adetin 1. Günündeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?