Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Haklısın canım ama ben biraz daha erteleyeceğim sanırım. O arada eşim de gidip bir değerlerini ölçtürür. Ameliyattan sonra hiç test vermedi eşim çünkü ne durumda spermler bilmiyorum.. Bir de aşılama düşünmüyoruz zaten doğal yollardan olmazsa tüp bebek pgt düşünüyoruz artık tüp bebeğe nerde karar verirsek orda yaptırırım. Hem de gideceğim özel hastaneye pek güvenmiyorum sonuçta infertilite konusunda eğitimli doktor yok normal kadın doğumcu var sadece. En iyisi biraz daha beklemek benim için...

Canim dur hele şimdiden sen strese gitmissin ki en büyük sorun bu daha yeni evlisin biz 7ci seneye girecez çok zor yokluğu ama sabır olmalı ki sen düşük yapmışsın yanlış anlama herkesin açısı elbette kendine zor ama görmeden kolay belki benim 4 seneden sonra oldu çocuğumuz bakmaya kiyamazsin oyle guzeldi oyle diyorlardi iste 3 ay yasadi emzirdim optum kokladim ve esimle cok sefil olduk hastalerde en son ist ozel hastaneye goturuldu mersinde yasiyorum ucak ambulansla ve sonuc cok uzuntu oldu Rabbim evlat acisiyla sinamasin hayirlisini iste herşeyin canim hem boşver oyle çevreyi vede uzak dur gitme ben oyle yapiyorum mevlanin vardır bur bildiği elbet hayırlısı stres te yapma çok affedersin ilişki esnasında rahim stres olunca zehirli bir salgı salgılayıp spermleri olduruyormus olumsuz düşünme son olarakta erkeklerin yaratilisi bu biraz rahatlar sikintiya gelemiyorlar her ne kadar bu konuda emek olmadan yemek yani çocuk olsun istiyorlarsada üzülüyorlar onların soyisim takıntısı var bizleri nde çocuk özlemi ama ihmal de etme tabi o yapmıyor diye sen çabala başlarda olursa iyi olur ben ilk başlarda istemiyordum okuyacağım diye ama nasip kendiliginden olmayinca 2 sene bitince bizde oyle doktora gittik.

@experiaz

Allah sabır versin canım sana da... tekrarında sağlıkla kucağına alıp sağlıkla hayırla büyütürsün inş...

Ne cihazi bize de soylermisin lutfen M morincii ..

Kizlar bu ay hamile kalamamisim Esim ameliyat olali 4 ay oldu preseed jel diye bir jel varmis forumda okudum. Ameliyattan sonra bu jeli kullanip hamile kalan var mi?

E="Ygmrmlk, post: 43260347, member: 711226"]Kizlar bu ay hamile kalamamisim Esim ameliyat olali 4 ay oldu preseed jel diye bir jel varmis forumda okudum. Ameliyattan sonra bu jeli kullanip hamile kalan var mi?[/QUOTE]
Canim bu jeli bende araştırdım cok güzel sonuclar alanlar var ama bende ameliyatın 6 ayinin dolmasini bekliyorum bu jelin sitesindeki doktor Varikosel ameliyatı 6 ayda iyileşir jeli 6ay geçince kullanabilirsiniz dedi bizinde 3ay doldu bekliyoruz canım

Tesekkur ederim canim.. Aslinda acele etmek istemiyorum herseyde bir hayir vardir 6 ay gecsin diyorum ama bir yandanda bir seyler deneyeyim istiyorum. Varikoselde ise yarar mi emin olamadim.

E="Ygmrmlk, post: 43260670, member: 711226"]Tesekkur ederim canim.. Aslinda acele etmek istemiyorum herseyde bir hayir vardir 6 ay gecsin diyorum ama bir yandanda bir seyler deneyeyim istiyorum. Varikoselde ise yarar mi emin olamadim.[/QUOTE]
Canim seni o kadar iyi anlıyorum ki çünkü bizdede aynı dertten var beklicegiz zor ama ne yapalım bu kadar bekledik biraz daha bekleriz inşallah bizde de olmazsa 7.ay alıp denicegim canim bu jel sperm hareketliliği düşük olanlarda cok fayda sağlamış inşallah bizede faydası olur bilemeyizki.

Kızlar selamlar. Kimsenin ümidini kırmak istemedim. Kimse kıyaslama yapıp uzulsun istemedim ama catlicam artık. Ameliyat olalı 6 ay 20 gün olmuştu. Tahlillerin hepsi dibe vurmuş. Sayı 30 dan 8 milyona düşmüş hareket hala 0 ve morfolojiyi okumamuslar bile sayı düşük olunca. Ameliyattan hemen önceki degerimiz de böyleydi fakat üçüncü ay yükselmişti. Ufak tefek de olsa bir gelisme olmaz mı nie bu kadar geriye gider ki.

Canim bildigime gore saglikli kisilerde bile bu degerler her ay degisebilir. Bir ay yuksek bir ay dusuk cikabilirmis. Stres, uzuntu, kimyasala maruz kalma vs. Varsa bunlar etkilemis olabilir

Canim bildigime gore saglikli kisilerde bile bu degerler her ay degisebilir. Bir ay yuksek bir ay dusuk cikabilirmis. Stres, uzuntu, kimyasala maruz kalma vs. Varsa bunlar etkilemis olabilir
Evet canım haklısın her iki bucuk ayda yenileniyor bu tabiki bağışıklıkda stresde cok etkiliyor

Kizlar bu ay hamile kalamamisim Esim ameliyat olali 4 ay oldu preseed jel diye bir jel varmis forumda okudum. Ameliyattan sonra bu jeli kullanip hamile kalan var mi?
Canım tamamen aynı durumdayız 4 ay bitti hamilelik olmadı henüz ben daha önce almıştım bu Jeli duruyordu aylardır çekmecede hatırladım bu ay ve denemeye karar verdim. Henüz reglim bitmedi yarına biter heralde. 3 hafta kadar sonra işe yarayıp yaramadığını söyleyebilirim

E="Ygmrmlk, post: 43260347, member: 711226"]Kizlar bu ay hamile kalamamisim Esim ameliyat olali 4 ay oldu preseed jel diye bir jel varmis forumda okudum. Ameliyattan sonra bu jeli kullanip hamile kalan var mi?
Canim bu jeli bende araştırdım cok güzel sonuclar alanlar var ama bende ameliyatın 6 ayinin dolmasini bekliyorum bu jelin sitesindeki doktor Varikosel ameliyatı 6 ayda iyileşir jeli 6ay geçince kullanabilirsiniz dedi bizinde 3ay doldu bekliyoruz canım[/QUOTE]

slm canm bak bılmıyordum bende 6 ay dan sonra preeseed jel kullanmam gerektıgını,bizdede varıkosel var 6.aydayız suan daha doldurmadık,1,5 senedır olmuyordu bebıs varıkosel cıktı esımde amelıyat oldu,preesed jel eksık etmeyız evımızden ıns faydası olur bakalım..

slm canm bak bılmıyordum bende 6 ay dan sonra preeseed jel kullanmam gerektıgını,bizdede varıkosel var 6.aydayız suan daha doldurmadık,1,5 senedır olmuyordu bebıs varıkosel cıktı esımde amelıyat oldu,preesed jel eksık etmeyız evımızden ıns faydası olur bakalım..[/QUOTE]
Canim kullan bence bakarsın bu jel sayesinde hamis kalırsın vesile olcak ki bazi seyler yüzümüz gülcek dimi bence kullan canım yumurtlama gününde inşallah olur bebisim bizim gibi isteyen herkesin yüzünü guldursun allah canim inşallah.

Canim kullan bence bakarsın bu jel sayesinde hamis kalırsın vesile olcak ki bazi seyler yüzümüz gülcek dimi bence kullan canım yumurtlama gününde inşallah olur bebisim bizim gibi isteyen herkesin yüzünü guldursun allah canim inşallah.[/QUOTE]
Canım facebookda var sitesi ordan görüş bir doktorla zaten hemen dönüyorlar tahlil sonuçlarini da istiyor ona göre de bilgi veriyor canım tavsiye ederim preseed jel diye arama yaptiginda çıkıyor canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…