Haklısın canım ama ben biraz daha erteleyeceğim sanırım. O arada eşim de gidip bir değerlerini ölçtürür. Ameliyattan sonra hiç test vermedi eşim çünkü ne durumda spermler bilmiyorum.. Bir de aşılama düşünmüyoruz zaten doğal yollardan olmazsa tüp bebek pgt düşünüyoruz artık tüp bebeğe nerde karar verirsek orda yaptırırım. Hem de gideceğim özel hastaneye pek güvenmiyorum sonuçta infertilite konusunda eğitimli doktor yok normal kadın doğumcu var sadece. En iyisi biraz daha beklemek benim için...canım bana adetin kahverengiye donunce gel çekelim dedi.rahim ağzı kapanmadan çekilmesi gerekiyormuş.11.gün olur mu dedim kesinlikle olmaz cok gec dedi.toplam 8 gün sürüyor adetim, 7.gün gidip çekileceğim inş.ağrılı bir işlemmiş o yuzden narkozlu olacak.hsg şart ozelliklede senin için.. hsg cekilme nedenlerini okursan tekrarlayan düşükler ve dış gebelik ve tüplerin tıkalı olma ihtimali..içten içe tırsıyorum bende ama olayımda kurtulayım soru işareti olmasın kafamda aşılamadan öncede yapılması şart zaten.
Canim dur hele şimdiden sen strese gitmissin ki en büyük sorun bu daha yeni evlisin biz 7ci seneye girecez çok zor yokluğu ama sabır olmalı ki sen düşük yapmışsın yanlış anlama herkesin açısı elbette kendine zor ama görmeden kolay belki benim 4 seneden sonra oldu çocuğumuz bakmaya kiyamazsin oyle guzeldi oyle diyorlardi iste 3 ay yasadi emzirdim optum kokladim ve esimle cok sefil olduk hastalerde en son ist ozel hastaneye goturuldu mersinde yasiyorum ucak ambulansla ve sonuc cok uzuntu oldu Rabbim evlat acisiyla sinamasin hayirlisini iste herşeyin canim hem boşver oyle çevreyi vede uzak dur gitme ben oyle yapiyorum mevlanin vardır bur bildiği elbet hayırlısı stres te yapma çok affedersin ilişki esnasında rahim stres olunca zehirli bir salgı salgılayıp spermleri olduruyormus olumsuz düşünme son olarakta erkeklerin yaratilisi bu biraz rahatlar sikintiya gelemiyorlar her ne kadar bu konuda emek olmadan yemek yani çocuk olsun istiyorlarsada üzülüyorlar onların soyisim takıntısı var bizleri nde çocuk özlemi ama ihmal de etme tabi o yapmıyor diye sen çabala başlarda olursa iyi olur ben ilk başlarda istemiyordum okuyacağım diye ama nasip kendiliginden olmayinca 2 sene bitince bizde oyle doktora gittik.Benim eşim de umırsamıyor ya bugün yine patladım birsürü bağırdım niye hiçbişeyi dikkat etmiyosun nekadar üzüldüğümü hiç mi görmüyosun falan saydırdım baya.. Bir de eşime benim çocuğum olmayacağını bilsen benle evlenir miydin diye sormuştum taaa çocuk mevzusu yokken eşim de çok zor bir soru sanırım evlenmezdim demişti. Bu geldi aklıma iyice çıldırdım. Hiçbişeyi ciddiye almıyor konuyu ne zaman açsam geçiştiriyor ama benim konuşmaya ihtiyacım var...
Bağır çağır sonunda anladı beni. Hiçbir zaman çocuğumuz olmayacağına inanmadım hala da inanmıyorum kendini bu kadar yıpratma olacak ama ya 6 sene beklememiz gerekirse nolacak? Bu kadar kafamıza takarsak çok zor geçer hayat bizim için falan dedi.
Ağla ağla geziyorum ortada iki gündür.. Her taraf çocuklu kadın dolu. Her yerde muhabbet çocuk bebek hamilelik.. Herkesin cümle de darısı başına.. Yoruldum artık!! Allah herkesin yavrusunu kendine bağışlasın ama ben artık güçlü olamıyorum... Üstüne şaka yapıp geçemiyorum eskisi gibi...
Hep ümidim bir sonraki aya bir sonraki aya... Diye diye 25 ay bitti.. 3 düşük yaşadım. Allahım sen sabır ver hepimize....
@experiazCanim dur hele şimdiden sen strese gitmissin ki en büyük sorun bu daha yeni evlisin biz 7ci seneye girecez çok zor yokluğu ama sabır olmalı ki sen düşük yapmışsın yanlış anlama herkesin açısı elbette kendine zor ama görmeden kolay belki benim 4 seneden sonra oldu çocuğumuz bakmaya kiyamazsin oyle guzeldi oyle diyorlardi iste 3 ay yasadi emzirdim optum kokladim ve esimle cok sefil olduk hastalerde en son ist ozel hastaneye goturuldu mersinde yasiyorum ucak ambulansla ve sonuc cok uzuntu oldu Rabbim evlat acisiyla sinamasin hayirlisini iste herşeyin canim hem boşver oyle çevreyi vede uzak dur gitme ben oyle yapiyorum mevlanin vardır bur bildiği elbet hayırlısı stres te yapma çok affedersin ilişki esnasında rahim stres olunca zehirli bir salgı salgılayıp spermleri olduruyormus olumsuz düşünme son olarakta erkeklerin yaratilisi bu biraz rahatlar sikintiya gelemiyorlar her ne kadar bu konuda emek olmadan yemek yani çocuk olsun istiyorlarsada üzülüyorlar onların soyisim takıntısı var bizleri nde çocuk özlemi ama ihmal de etme tabi o yapmıyor diye sen çabala başlarda olursa iyi olur ben ilk başlarda istemiyordum okuyacağım diye ama nasip kendiliginden olmayinca 2 sene bitince bizde oyle doktora gittik.
Allah sabır versin canım sana da... tekrarında sağlıkla kucağına alıp sağlıkla hayırla büyütürsün inş...Canim dur hele şimdiden sen strese gitmissin ki en büyük sorun bu daha yeni evlisin biz 7ci seneye girecez çok zor yokluğu ama sabır olmalı ki sen düşük yapmışsın yanlış anlama herkesin açısı elbette kendine zor ama görmeden kolay belki benim 4 seneden sonra oldu çocuğumuz bakmaya kiyamazsin oyle guzeldi oyle diyorlardi iste 3 ay yasadi emzirdim optum kokladim ve esimle cok sefil olduk hastalerde en son ist ozel hastaneye goturuldu mersinde yasiyorum ucak ambulansla ve sonuc cok uzuntu oldu Rabbim evlat acisiyla sinamasin hayirlisini iste herşeyin canim hem boşver oyle çevreyi vede uzak dur gitme ben oyle yapiyorum mevlanin vardır bur bildiği elbet hayırlısı stres te yapma çok affedersin ilişki esnasında rahim stres olunca zehirli bir salgı salgılayıp spermleri olduruyormus olumsuz düşünme son olarakta erkeklerin yaratilisi bu biraz rahatlar sikintiya gelemiyorlar her ne kadar bu konuda emek olmadan yemek yani çocuk olsun istiyorlarsada üzülüyorlar onların soyisim takıntısı var bizleri nde çocuk özlemi ama ihmal de etme tabi o yapmıyor diye sen çabala başlarda olursa iyi olur ben ilk başlarda istemiyordum okuyacağım diye ama nasip kendiliginden olmayinca 2 sene bitince bizde oyle doktora gittik.
@experiaz@experiaz
çok saol canım inş sana da bana da isteyen herkese de nasip etsin mevlamız.Allah sabır versin canım sana da... tekrarında sağlıkla kucağına alıp sağlıkla hayırla büyütürsün inş...
Ne cihazi bize de soylermisin lutfen M morincii ..M morincii Canım cihazın kutusunun resmini çektim yolladım böyle bişey netten sipariş ile aldım. 99 lira ama sınırsız kullanım var.
Bir de idrar ile yapılanda su kısıtlaması var ya ben de zayıflama için günde 2.5 lt su içiyorum 4 saat su içmediğim zamanı yakalayamıyorum o yüzden aldım bunu adet bitsin başlayacağım kullanmaya
Canım özele yazmadım zaten konuştuğumuz cümleler yukarda
Bende özelde görünmüyorki canim.Canım özele yazmadım zaten konuştuğumuz cümleler yukarda
Pardon canim ya haklısın da ben anlamadım ki ne olduğunu ondan sordum.Bende özelde görünmüyorki canim.
Canim bildigime gore saglikli kisilerde bile bu degerler her ay degisebilir. Bir ay yuksek bir ay dusuk cikabilirmis. Stres, uzuntu, kimyasala maruz kalma vs. Varsa bunlar etkilemis olabilirKızlar selamlar. Kimsenin ümidini kırmak istemedim. Kimse kıyaslama yapıp uzulsun istemedim ama catlicam artık. Ameliyat olalı 6 ay 20 gün olmuştu. Tahlillerin hepsi dibe vurmuş. Sayı 30 dan 8 milyona düşmüş hareket hala 0 ve morfolojiyi okumamuslar bile sayı düşük olunca. Ameliyattan hemen önceki degerimiz de böyleydi fakat üçüncü ay yükselmişti. Ufak tefek de olsa bir gelisme olmaz mı nie bu kadar geriye gider ki.
Evet canım haklısın her iki bucuk ayda yenileniyor bu tabiki bağışıklıkda stresde cok etkiliyorCanim bildigime gore saglikli kisilerde bile bu degerler her ay degisebilir. Bir ay yuksek bir ay dusuk cikabilirmis. Stres, uzuntu, kimyasala maruz kalma vs. Varsa bunlar etkilemis olabilir
Canım tamamen aynı durumdayız 4 ay bitti hamilelik olmadı henüz ben daha önce almıştım bu Jeli duruyordu aylardır çekmecede hatırladım bu ay ve denemeye karar verdim. Henüz reglim bitmedi yarına biter heralde. 3 hafta kadar sonra işe yarayıp yaramadığını söyleyebilirimKizlar bu ay hamile kalamamisim Esim ameliyat olali 4 ay oldu preseed jel diye bir jel varmis forumda okudum. Ameliyattan sonra bu jeli kullanip hamile kalan var mi?
Canim bu jeli bende araştırdım cok güzel sonuclar alanlar var ama bende ameliyatın 6 ayinin dolmasini bekliyorum bu jelin sitesindeki doktor Varikosel ameliyatı 6 ayda iyileşir jeli 6ay geçince kullanabilirsiniz dedi bizinde 3ay doldu bekliyoruz canım[/QUOTE]E="Ygmrmlk, post: 43260347, member: 711226"]Kizlar bu ay hamile kalamamisim Esim ameliyat olali 4 ay oldu preseed jel diye bir jel varmis forumda okudum. Ameliyattan sonra bu jeli kullanip hamile kalan var mi?
Canim bu jeli bende araştırdım cok güzel sonuclar alanlar var ama bende ameliyatın 6 ayinin dolmasini bekliyorum bu jelin sitesindeki doktor Varikosel ameliyatı 6 ayda iyileşir jeli 6ay geçince kullanabilirsiniz dedi bizinde 3ay doldu bekliyoruz canım
Canim kullan bence bakarsın bu jel sayesinde hamis kalırsın vesile olcak ki bazi seyler yüzümüz gülcek dimi bence kullan canım yumurtlama gününde inşallah olur bebisim bizim gibi isteyen herkesin yüzünü guldursun allah canim inşallah.[/QUOTE]slm canm bak bılmıyordum bende 6 ay dan sonra preeseed jel kullanmam gerektıgını,bizdede varıkosel var 6.aydayız suan daha doldurmadık,1,5 senedır olmuyordu bebıs varıkosel cıktı esımde amelıyat oldu,preesed jel eksık etmeyız evımızden ıns faydası olur bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?