- 8 Mayıs 2015
- 10.506
- En iyi cevaplar
- 1
- 16.875
- 298
ayy çok sevindim canım! bizim 4 ay bitti 5inci ayın çalışmalarına başladık ama ölçtürmedik hiç ameliyat sonrası. eşinin tek taraflı mıydı? herangi bir ilaç falan kullandı mı sonrasındaMerhaba kızlar. Dün test yaptırdık ve varikosel ameliyatından sonra eşimin değerleri tamamen normale dönmüş. İleri hızlı spermi hiç yoktu. şimdi hepsi normal değerlerde. üstelik üç ay bile olmadı. Bundan sonrası Allah'ın takdiri. İnşallah güzel haberi veririm sizlere :) :) :) Tüm takip ettiğim konulara yazıyorum. Güzel haberi de yazarım inşallah :)
Canım Tebrikler nasıldı değerler nasıl olmuş? Detay verir misin az. Bizim 7 ay oldu dibe vurmuş iyice. Hareketlilik bizim de sifirdiMerhaba kızlar. Dün test yaptırdık ve varikosel ameliyatından sonra eşimin değerleri tamamen normale dönmüş. İleri hızlı spermi hiç yoktu. şimdi hepsi normal değerlerde. üstelik üç ay bile olmadı. Bundan sonrası Allah'ın takdiri. İnşallah güzel haberi veririm sizlere :) :) :) Tüm takip ettiğim konulara yazıyorum. Güzel haberi de yazarım inşallah :)
Canım ya ameliyat öncesi ve sonrası değerlerini yazar mısın? Bizim 5 ay olacak baltırmadık hala korkudan... Sadece çalışmalara devam ediyoruzCanım Tebrikler nasıldı değerler nasıl olmuş? Detay verir misin az. Bizim 7 ay oldu dibe vurmuş iyice. Hareketlilik bizim de sifirdibi hata vardır umuduyla cts bir daha yaptircaz.
Canım ameliyattan hemen önce sayı 7 milyon ileri hareketliliği sıfır ve morfoloji birdi. 3 ay sonra hareket hariç diğerleri duzelmisti. Fakat son testte sayı 8 milyon morfoloji ve hareket sifirdi. Cts tekrar gidicez ama umutsuzum. Birde bende pko var sürekli kanamam var. Daraldim iyice valla. Geciktirmeyin olcturun hemen.Canım ya ameliyat öncesi ve sonrası değerlerini yazar mısın? Bizim 5 ay olacak baltırmadık hala korkudan... Sadece çalışmalara devam ediyoruz
Tebrikler Can'ım eksiksiz kusursuz hayırlı evlatlar varsın rabbim hepimizeMerhaba kızlar. Dün test yaptırdık ve varikosel ameliyatından sonra eşimin değerleri tamamen normale dönmüş. İleri hızlı spermi hiç yoktu. şimdi hepsi normal değerlerde. üstelik üç ay bile olmadı. Bundan sonrası Allah'ın takdiri. İnşallah güzel haberi veririm sizlere :) :) :) Tüm takip ettiğim konulara yazıyorum. Güzel haberi de yazarım inşallah :)
bende aynı durumdayım hemen hemen hatta amelyat olalı 7 ay oldu devlet hastanesinde tahlil veriyorduk hep çok çok düşük çıkıyordu geçen haftalarda hem doktorunu yani amelyat eden doktoru hemde hastaneyi degiştirdik özelde tahlil verdik çok çok farklı çıktı ama morfoloji çok iyi degil daha önce bir çocugumuz oldu olmaz demelerine ragmen amelyat olmazsa eşime doktorlar ama yavrumuz malesef kalp hastasıydı 3 ay yaşadı ve vefaat etti.onun üzerinden 3 yıl geçti hala olmayınca eşimi zorladım şükür oldu amelyat ama sonuç daha da kötü Rabbim hayırlısını versin ne diyelim ki.Kızlar selamlar. Kimsenin ümidini kırmak istemedim. Kimse kıyaslama yapıp uzulsun istemedim ama catlicam artık. Ameliyat olalı 6 ay 20 gün olmuştu. Tahlillerin hepsi dibe vurmuş. Sayı 30 dan 8 milyona düşmüş hareket hala 0 ve morfolojiyi okumamuslar bile sayı düşük olunca. Ameliyattan hemen önceki degerimiz de böyleydi fakat üçüncü ay yükselmişti. Ufak tefek de olsa bir gelisme olmaz mı nie bu kadar geriye gider ki.
maşallah ne şanslısın bizim doktor dibe vurdurdu bizi gerçi mevla takdiri..Tebrikler Can'ım eksiksiz kusursuz hayırlı evlatlar varsın rabbim hepimize
Hayırlısı arkadaşım. .. yalnız değiliz demek ki. Ama çok ilginç bir şey ya hiç mi yükselme olmazbende aynı durumdayım hemen hemen hatta amelyat olalı 7 ay oldu devlet hastanesinde tahlil veriyorduk hep çok çok düşük çıkıyordu geçen haftalarda hem doktorunu yani amelyat eden doktoru hemde hastaneyi degiştirdik özelde tahlil verdik çok çok farklı çıktı ama morfoloji çok iyi degil daha önce bir çocugumuz oldu olmaz demelerine ragmen amelyat olmazsa eşime doktorlar ama yavrumuz malesef kalp hastasıydı 3 ay yaşadı ve vefaat etti.onun üzerinden 3 yıl geçti hala olmayınca eşimi zorladım şükür oldu amelyat ama sonuç daha da kötü Rabbim hayırlısını versin ne diyelim ki.
Amin ins tabiki herşeyin hayırlısı sizede nasip etsin canim çok mükemmel bir duygu insan sırf evladin güzelliği için bile evlenirmiş yani o derece düşün bizimki gibi belki ozele git Sen sizinkide farklıdır insHayırlısı arkadaşım. .. yalnız değiliz demek ki. Ama çok ilginç bir şey ya hiç mi yükselme olmazben tüp bebeğe diktim artık gözümü. Rabbim evladinizi sefaatci eylesin size ve bir an önce ıkinciyi nasip etsin (
Amin ins tabiki herşeyin hayırlısı sizede nasip etsin canim çok mükemmel bir duygu insan sırf evladin güzelliği için bile evlenirmiş yani o derece düşün bizimki gibi belki ozele git Sen sizinkide farklidir
Valla benim dayım da urolog canım o 1 yıl beklemek gerek diyor. Ama kadın dogumcular 6 aydan sonra hareket e göre bir şeylere başlıyor en ufagi catlatma iğnesi olmak üzere.Kızlar varikosel ameliyatından sonra kac ay hamile kalınmazsa aşılama veya tüp bebek öneriliyor.belli bir seviyeye gelmezse aşılama da olmaz demişti doktorumuz eğer gelirse hamile kalırsın dogal yoldan demişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?