Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba kızlar. Dün test yaptırdık ve varikosel ameliyatından sonra eşimin değerleri tamamen normale dönmüş. İleri hızlı spermi hiç yoktu. şimdi hepsi normal değerlerde. üstelik üç ay bile olmadı. Bundan sonrası Allah'ın takdiri. İnşallah güzel haberi veririm sizlere :) :) :) Tüm takip ettiğim konulara yazıyorum. Güzel haberi de yazarım inşallah :)

ayy çok sevindim canım! bizim 4 ay bitti 5inci ayın çalışmalarına başladık ama ölçtürmedik hiç ameliyat sonrası. eşinin tek taraflı mıydı? herangi bir ilaç falan kullandı mı sonrasında
hadi en kısa sürede güzel haberleri verelim birbirimize inş

Canım Tebrikler nasıldı değerler nasıl olmuş? Detay verir misin az. Bizim 7 ay oldu dibe vurmuş iyice. Hareketlilik bizim de sifirdi bi hata vardır umuduyla cts bir daha yaptircaz.

Canım Tebrikler nasıldı değerler nasıl olmuş? Detay verir misin az. Bizim 7 ay oldu dibe vurmuş iyice. Hareketlilik bizim de sifirdi bi hata vardır umuduyla cts bir daha yaptircaz.
Canım ya ameliyat öncesi ve sonrası değerlerini yazar mısın? Bizim 5 ay olacak baltırmadık hala korkudan... Sadece çalışmalara devam ediyoruz

Canım ya ameliyat öncesi ve sonrası değerlerini yazar mısın? Bizim 5 ay olacak baltırmadık hala korkudan... Sadece çalışmalara devam ediyoruz
Canım ameliyattan hemen önce sayı 7 milyon ileri hareketliliği sıfır ve morfoloji birdi. 3 ay sonra hareket hariç diğerleri duzelmisti. Fakat son testte sayı 8 milyon morfoloji ve hareket sifirdi. Cts tekrar gidicez ama umutsuzum. Birde bende pko var sürekli kanamam var. Daraldim iyice valla. Geciktirmeyin olcturun hemen.

Tebrikler Can'ım eksiksiz kusursuz hayırlı evlatlar varsın rabbim hepimize

Kızlar bizde gecen salı ameliyat olduk.. Esim ilk günlerde ağrı bile hissetmiyordu. Ama bu günlerde hafif bi sızı varmış yara yerinde sanırım iyileşme aşamasında. İnşallah birimde değerlerimiz düzelir. Dr bizi 1 ay sonra teste çağırdı . Değerler dibe vurmuşsa bundandır diyeceğiz dedi???? Bu arada 1 damar bağlayacaktı 1 i büyük olmak üzere 4 damar bağlamışşşş artık hayırlısı. Bu arada bir şey daha ekleyeyim eşimin değerleri 25 milyon sperm fakat ileri hızlı 0 dı. Dr muz bize 1 ay ballı polen yememizi söyledi ameliyat öncesi ileri hız başlamıştı az da olsa bence deneyin

bende aynı durumdayım hemen hemen hatta amelyat olalı 7 ay oldu devlet hastanesinde tahlil veriyorduk hep çok çok düşük çıkıyordu geçen haftalarda hem doktorunu yani amelyat eden doktoru hemde hastaneyi degiştirdik özelde tahlil verdik çok çok farklı çıktı ama morfoloji çok iyi degil daha önce bir çocugumuz oldu olmaz demelerine ragmen amelyat olmazsa eşime doktorlar ama yavrumuz malesef kalp hastasıydı 3 ay yaşadı ve vefaat etti.onun üzerinden 3 yıl geçti hala olmayınca eşimi zorladım şükür oldu amelyat ama sonuç daha da kötü Rabbim hayırlısını versin ne diyelim ki.

Hayırlısı arkadaşım. .. yalnız değiliz demek ki. Ama çok ilginç bir şey ya hiç mi yükselme olmaz ben tüp bebeğe diktim artık gözümü. Rabbim evladinizi sefaatci eylesin size ve bir an önce ıkinciyi nasip etsin(

Amin ins tabiki herşeyin hayırlısı sizede nasip etsin canim çok mükemmel bir duygu insan sırf evladin güzelliği için bile evlenirmiş yani o derece düşün bizimki gibi belki ozele git Sen sizinkide farklıdır ins

Kızlar varikosel ameliyatından sonra kac ay hamile kalınmazsa aşılama veya tüp bebek öneriliyor.belli bir seviyeye gelmezse aşılama da olmaz demişti doktorumuz eğer gelirse hamile kalırsın dogal yoldan demişti.

Valla benim dayım da urolog canım o 1 yıl beklemek gerek diyor. Ama kadın dogumcular 6 aydan sonra hareket e göre bir şeylere başlıyor en ufagi catlatma iğnesi olmak üzere.

TE="yaasemintt, post: 43354360, member: 525657"]Valla benim dayım da urolog canım o 1 yıl beklemek gerek diyor. Ama kadın dogumcular 6 aydan sonra hareket e göre bir şeylere başlıyor en ufagi catlatma iğnesi olmak üzere.[/QUOTE]
Teşekkürler canım esim bu gün cok yogun oldugu icin tahlil veremedi yarın vercek inşallah yükselmistir değerleri

E="yaasemintt, post: 43354360, member: 525657"]Valla benim dayım da urolog canım o 1 yıl beklemek gerek diyor. Ama kadın dogumcular 6 aydan sonra hareket e göre bir şeylere başlıyor en ufagi catlatma iğnesi olmak üzere.[/QUOTE]
Canim çatlatma iğnesi yumurtası catlamiyanlara oluyor benim öyle bir sıkıntım yok allaha şükür ama allah büyük bekliyoruz.

Kızlar birsey soracağım önemli topigin birinde bir arkadaşın esinin sayisi cok düşukmus ve klomen hapini kullanmis esi vitamin olarak sonra hamile kalmış bu hapi bayanlar kullaniyor normalde ama o arkadaşda faydasi oldugunu ogrenmis Hamis suan sizlerin bu konuyla ilgili bilgisi varmi?

Herkese merhaba. Değerler ameliyat öncesi şöyleydi:
sperm sayısı: 16 milyon
hızlı ileri hareketli sperm sayısı: sıfır
normal sperm : %2
teşhis: sayı, hareketlilik düşük ve şekil bozuk

Ameliyattan yaklaşık üç ay sonra:
sperm sayısı: 40 milyon
normal sperm : %5
hızlı ileri hareketli sperm sayısını unuttum şimdi
teşhis: normospermi yani her şey normal :)

kullandığımız ilaç tabiki vitamin takviyesi: PROXEED PLUS toplam altı ay kullanılacak yani üç ay daha kullanacağız, değerler daha da yükselecek.

Bir de Ahmet Marankinin sperm sayısı artırıcı macunu. Konu başlıklarından birinde var, bulabilirsiniz. Bu macunu sürekli kullanmadı ama aklına geldikçe bir kaşık yedi(metal kaşık değmeyecek) . Şimdi değerler iyi çıkınca düzenli yemeye başladı.
Önümüzdeki aylarda güzel haberi vermek dileğiyle :)

Bir de proxeed plusın kutusu 135TL ve 15 gün yetiyor. Yani ayda 270 TL. Çok bir şey değil aslında. nelere bu parayı vermiyoruz ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…