Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım benim az çok bilgim var bu konuda klomen erkek kullanıyor ama vitamin olarak değil testesteron seviyesine göre veriliyor. Hormonlarında bir bozukluk var mı yok mu önce ona bakılması lazım bir de klomen kullanırken 15 günde yada ayda bir hormon kontrolü yapılıyor. Kaan aydosa muayene olanlar başlığında okudum bende. Benim eşim hiç kullanmadı

kizlar merhaba bizimde varikosel problemimiz var esim iki yil once varikoselden ameliyat oldu tektarafli sperm sayisinda yukselme oldu ama geri nuksetmis varikosel acaba doktor iyi ypmadimi die dusunmuyo degiliz bi hafta snra sperm tahlili vercek cikacak sonuclara gore ameliyat gerekip gerkmedgi sonuclanc. bu arada ben istanbuldayim tavsiye edecgniz iyi bi doktor varmi

Benim esimde çok kullandı ameliyat olmadan önce klomen kadın veya erkek farketmeksizin kullanılıyor ama kadinlarda gereksiz yere kullanıldığında kist yapıyor bilginiz olsun ben yaşadım birebir ama gerekliyse kullanın tabiki kadın erkek farketmez

Sağol canım bilgilerin için canım eger değerler yukselmezse aşılama düşünelim dedi eşim önceden pek aşılama istemiyordu ama galiba arastirmis simdi o bana dedi bende 6 ayimiz dolsun ona göre karar verelim dedim .

Canimbenim ameliyat öncesi degisme olmusmuydu peki.?

Canim mikrocerrahi olmamismiydi ?

Kizlar bir sey sormak istiyorum lutfen bana yardimci olu. Esim gecen hafta ameliyat oldu mikrocerrahi ile 8 gunumuz bitti.esimin testislerinde sarkma gibi yani biri digerinden buyuk gibi duruyor ve p...s da ele damar gibi bi cikinti gelio normal mi sizce.. bide orada agri yok ama egilip kalkarken bi agri hissediyor

Canim normal biraz ödem gibi şiş olabilyor dedigin bizdede oldu ama 15 -20 gün sonra gecer canım morluk olmamasina dikkat et o önemli .aynen canım kasık bölgesi hassas oldugu icin ağrı normal hareket sırasında hic korkmayin antibiyotik iciyormu canim ?

Birde ele gelen damar nasıl anlayamadim testislerindemi?

Evet canim aantibiyotik iciyor bide bi ilac daha var sanirim agri kesici ay ne zor ya insaalh duzeliriz yaaaa

Yok cnm p...s da yani esim eskiden yoktu diyor boyl nohut gibi bi si... p...sn altinda... ucunda diil ya kusura bakma cok acik oldu ama
Canim gecer o kilcal damarlar kaynasacak canim dikis var icinde oda oraya yakin canim o yuzden olabilir ama ciddi degil canim o,
sen morluk olup olmamasina bak sabah aksam . Ve sislik incek o buyuklugude sislikden sonra digerindende kucuk oluyor damarlar daraldigi icin.bizde öyle birşey olmadi cok sukur o günleri atlattik darısı size canım .

Kızlar Merhaba,
Testimiz kötü çıkalı yazmadigim tüp bebek merkezi kalmadı. Ve onlar da bana geri döndü. Belki gel bana diye belki gerçekten samimi oldukları için. Yalnız Bülent tıraş in asistanı aradı ve gerçekten samimilerdi. Varikosel ne yazık ki tam iyileşme sağlamaz, baştan tüp yaptirsaydiniz dediler. Tahliller ciddi çok kötü olduğunu ve en iyi laboratuvarli bir yere gitmemiz gerektiğini söylediler. Ben burda kimsenin ümidini kırmak istemiyorum fakat paylaşmak da boynumun borcu. Cts günü tüp yolculuğuna basliyoruz arabamizi satıyoruz. Birden çok netleşti her şey kafamda. Sanki hamile kaldım. Ama belirsizlik kadar kötü bir şey yok. Bu arada sperm dondurun. Cidden önemli bir meseleymis.

Canim benim bakarsin hamis kalirsin .allah yar ve yardimciniz olsun
tatlim sifa versin rabbim .bundan sonra daha cok moralinizi yüksek tutun olcak gibi düşün ki olumlu olsun sonu. Dua edecem canım senin icin tüm kalbimle üzülme olurmu biz hep birlikdeyiz allah dert verirken dermanida verir unutma olurmu arkadaşım .bizde 2 aya kadar olmazsa asilama düşüncegiz inşallah gerek kalmaz.

Ay canım allah razı olsun ama hiç düzelme yok inadına gerileme. Gerçekçi olmak lazım bizim durumda rabbimden ümit kesilmez ama kotulesme riskini alamıyorum artık. Geçtikçe dibe vuruyor değerler tüp bebekle bile korktu gözüm. İşin ilginç yani ne biliyor musun, kadın doğum ve urologtaki fikir ayrımı. Ha birde pkos var hiç riske atamiyorum ondan

Canim ameliyat olali kac ay oldu .evet canim iki branş farkli diyor.ama tüp bebek sirasinda spermleri yikiyorlar ve sayisi falan artiyor yüzden kadindogumcular bunu bildigi için oneriyorlar hayırlısı olsun tatlim .

Canim ameliyat olali kac ay oldu .evet canim iki branş farkli diyor.ama tüp bebek sirasinda spermleri yikiyorlar ve sayisi falan artiyor yüzden kadindogumcular bunu bildigi için oneriyorlar hayırlısı olsun tatlim .
7 ay oldu canım. Zaten benim tüp bebek seviyesine gelmem bulur iki üç ayı belki duzeliverir o sırada bilemem tabi ama şimdilik verdik kararımızı. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…